-
Καλα... Η Ελ.Βενηζελου εχει καποια σημεια γεματα ζωα!
Στη σταση του τραμ στη πλατεια, το πεζοφαναρο, δεν το σεβαιτε ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΖΟΣ.
Κοκκινο, πρασινο, μωβ, μπλε, φουξια, τιρκουαζ.... οτι χρωμα κ αν ειναι το φαναρι περνανε! -
Kαι σε κοιτανε και με αγριο βλεμμα πολλες φορες γιατι τολμησες να κινιθεις
-
Ο χρήστης rogue4ever έγραψε:
Kαι σε κοιτανε και με αγριο βλεμμα πολλες φορες γιατι τολμησες να κινιθειςΟι πεζοι εχουν την απαιτηση να σεβοντε οι οδηγοι το κοκκινο (για τα αυτοκινητα) στο πεζοφαναρο, αλλα δεν σεβοντε το πρασινο (για τα αυτοκινητα)...
-
Ο χρήστης rogue4ever έγραψε:
Kαι σε κοιτανε και με αγριο βλεμμα πολλες φορες γιατι τολμησες να κινιθειςΑγριο βλεμμα vs. 1,5 τονο σιδερο με χειριστη που δεν καταλαβαινει απο αγρια βλεμματα. Ακουω στοιχηματα...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Περιμενω 3 σε κοκκινο φαναρι, καθετο στην Ελ. Βενηζελου στη Νεα Σμυρνη.
Πρασινο ξεκινανε οι μπροστα μου ξεκιναω με μικρη καθυστεριση κ εγω.
Ζευγαρακι φτανει στη διασταυρωση, βλεπουν κοκκινο για πεζους.
Η κοπελα σταματαει και ο μαγκας περναει μπροστα στους **2 μιση τονους **που ξεκινανε σε κατηφορα....
Καβαλησα την κορνα, στα παπαρια του....
Αν δεν βιαζομουν και δεν ειχα τους γονεις μου στ αμαξι, ειχα βγει και τον ειχα γ...σει τον πυθικο....Τι ζυγιζει 2μιση τονους ωρε Wagner??
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Kαι σε κοιτανε και με αγριο βλεμμα πολλες φορες γιατι τολμησες να κινιθεις
Αγριο βλεμμα vs. 1,5 τονο σιδερο με χειριστη που δεν καταλαβαινει απο αγρια βλεμματα. Ακουω στοιχηματα...
2.5 με μενα μεσα......
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Η κοπελα σταματαει και ο μαγκας περναει μπροστα στους **2 μιση τονους **που ξεκινανε σε κατηφορα....
Αν δεν βιαζομουν και δεν ειχα τους γονεις μου στ αμαξι, ειχα βγει και τον ειχα γ...σει τον πυθικο....Τι ζυγιζει 2μιση τονους ωρε Wagner??
S350Long με γεματο ρεζερβουαρ και μενα μεσα
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
S350Long με γεματο ρεζερβουαρ και μενα μεσα
Εισαι τεραστιος Ωραιο το Long...
-
Αυτος το εχει long κ εγω μαυρο (το mondeo)
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αυτος το εχει long κ εγω μαυρο (το mondeo)Kacey εχεις μια δοση τρελλας αλλα γι αυτο σε παω Μην αρχισεις να μου αναλυεις τα περι δικαιωματων που δεν γνωριζουμε Καληνυχταααα...
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Αυτος το εχει long κ εγω μαυρο (το mondeo)
Kacey εχεις μια δοση τρελλας αλλα γι αυτο σε παω Μην αρχισεις να μου αναλυεις τα περι δικαιωματων που δεν γνωριζουμε Καληνυχταααα...
Εχεις το δικαιωμα να 'πηγαινεις' τον kacey
-
Αφου τοσο καιρο το λεω, στην Ελλαδα κερδιζει ο πιο τρελος (ή με το πιο γυρισμενο ματι, αναλογα με την περιπτωση).
-
Τα εν λόγω ζώα είχαν παρκάρει στο ΙΚΕΑ (στο πάρκινγκ που είναι δίπλα στον αεροδιάδρομο) και για να γλιτώσουν 20 μετρα περπάτημα τα παράτησαν εκεί. Το ένα ζώο (με το Πεζό) είναι και αλλοδαπό (εκ Βουλγαρίας).
Ζώο, επίσης, ο οδηγός του λευκού Range Rover με αρ. κυκλ. ΒΙ*-5555 που κυκλοφορεί στην Βούλα με ΟΛΑ τα παράθυρα (συμπεριλαμβανομένου και του παρμπρίζ) τέρμα φιμέ. Εντάξει ρε μεγάλε, δεν θέλεις να σε βλέπουμε, εσύ όμως πώς μας βλέπεις απο εκεί μέσα;;;
-
Ότι πρόλαβα... διαλυμένο δεξιοτίμονο ZX με σπασμένο αριστερό καθρέφτη και σίτα αντί για το ένα τζάμι...

-
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!
Ζώο τράκαρε την μάνα μου απο πίσω ενώ ήταν σταματημένη σε φανάρι (δεύτερη φορά σε μισό χρόνο). Η τροχαία αφού ήρθε συμπλήρωσε κατι χαρτιά αλλά τώρα το ζώο επειδή δεν ισχύει ο φιλικός διακανονισμός στην ασφάλειά της δεν δηλώνει ότι μας χτύπησε με αποτέλεσμα η ασφάλεια να μην δίνει τα λεφτά και να αναγκαζόμαστε να πα΄με στα δικαστήρια.
Υπάρχει τρόπος να αποφύγουμε τα δικαστήρια?ΥΓ. Η ζημιά δεν είναι μεγάλη αλλά τώρα το Jimny έχει βουλιαγμένη πόρτα και στραβή ρεζέρβα.
-
Βάλε τον δικηγόρο σου να την πάρει τηλέφωνο και να της εξηγήσει ότι δεν έχει καμία επίπτωση σε αυτήν αν κάνει δήλωση και ότι αυτό είναι το σωστό και αυτό θα ήθελε και η ίδια να κάποιος άλλος την τράκαριζε από πίσω. Να της πει επίσης να ρωτήσει τον ασφαλίστή της για να βεαιωθεί ότι δεν έχει επιπτώσεις καθώς ισχύει το bonus malus.
-
Εχει ενημερωθεί οτι δεν θα έχει επίπτωση και απο δικηγόρους και από ασφαλιστές. Αρνείται όμως να κάνει μια δήλωσει. Ποιος ξέρει γτ.
-
Γιατί είναι κομπλεξική ηλίθια και θα έπρεπε να της ξηλώσουν το δίπλωμα.
-
Ακριβως!!! Και την πλρώνουμε εμείς τώρα.
-
απο την στιγμη που ηρθε η τροχαια και κατεγραψε το συμβαν την θα σας πληρωσει,βαλτε τον δικηγορο σας να της στειλει ενα εξωδικο.
Ποια ασφαλεια δεν αποδεχεται τον φιλικο διακανονισμο?
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]