-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
ΖΩΟΝ μια κοπελα με ενα παπακι νωριτερα* που δεν στηριξε καλα το παπακι της στη συμβολη Πατησιων και Γαλατσιου και το παπακι επεσε μη μπορωντας το ζωον να το σηκωσει εχονας μπλοκαρει την κυκλοφορια!! Τι το θες κοπελα μου το παπακι αφου δεν το πας σε παει!!!
Ειχε σταματησει στο περιπτερο που υπαρχει για να ψωνισει το ζωον!Της επεσε το παπι ε? τσκ τσκ τσκ... Το κωλοζωο...
-
Ο χρήστης ozzy1948 έγραψε:
ΖΩΟΝ μια κοπελα με ενα παπακι νωριτερα* που δεν στηριξε καλα το παπακι της στη συμβολη Πατησιων και Γαλατσιου και το παπακι επεσε μη μπορωντας το ζωον να το σηκωσει εχονας μπλοκαρει την κυκλοφορια!! Τι το θες κοπελα μου το παπακι αφου δεν το πας σε παει!!!
Ειχε σταματησει στο περιπτερο που υπαρχει για να ψωνισει το ζωον!Της επεσε το παπι ε? τσκ τσκ τσκ... Το κωλοζωο...
ζώα είστε εσείς που δε τη βοηθήσατε
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ζώα είστε εσείς που δε τη βοηθήσατε
+1
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Pipinακι μουδεν θα κατσω να απαντησω στις εκθεσεις σου, εγω σου ειπα θα κανω οτι γουσταρω κ οποιον παρει ο χαρος, οταν θεωρω οτι εχω δικιο. Αυτο που σου λεω ειναι αυτο που σου λενε κ πολλοι αλλοι, οτι οταν μπορουμε, ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΡΗ για τον πιο γρηγορο κ τον αφηνουμε να φυγει. Εσυ ειπες {7 σελιδες πραγματα} για να υποστηριξεις το αντιθετο.
ΥΓ Δεν εχω δει να γινεται τοσος ντορος οταν αλλα μελη προτρεπουν (δεκαδες φορες εδω μεσα) σε φρεναρισμα σε αυτον που κολλαει απο πισω μας. Μονο εμενα πεσατε να με φατε επειδη ειπα οτι θα φρεναρω σε αυτον που δεν κανει ακρη για τον πιο γρηγορο. Μηπως κανετε τα ιδια κ για αυτο θιχτηκατε μερικοι?
Καταρχάς, είχα καιρό να μπω, οπότε έτυχε να διαβάσω αυτά που γράφεις εσύ, οπότε, δεν τίθεται θέμα στοχοποίησης συγκεκριμένου ατόμου. Η γενικότερη φιλοσοφία είναι που με ενοχλεί γιατί οδηγεί σε επικίνδυνες καταστάσεις, είτε ατυχήματα, είτε road rage που είναι το τελευταίο που μας λείπει στην Ελλάδα. Οπότε, είτε kacey, είτε stacey τα ίδια θα έλεγα και θα υποστήριζα.
Όταν γράφεις ότι θα κάνεις ό,τι γουστάρεις και θα τιμωρήσεις τον 'κακό' που δεν κάνει στην άκρη, σου απαντάω ήδη νωρίτερα πως κάπου υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να το ψάξεις πριν είναι αργά. Όλοι από καιρό σε καιρό αιθάνονται αγανάκτηση, αλλά λίγοι καταφεύγουν σε χρήση βίας, όπως και αν αυτή ορίζεται. Και ναι, το έχω κάνει και παλαιότερα το έκανα αρκετές φορές, αλλά έχω καταλάβει πλέον (ίσως τα χρόνια που περνούν και οι εργασίες που έρχονται) πως δεν κερδίζεις τίποτε με το να φοβίσεις τον ραγιά, τον αργόσχολο, τον αφηρημένο (η πλειοψηφία). Ούτε θα καταλάβει, ούτε θα αλλάξει στο μέλλον. Το πολύ πολύ να νευριάσει και να δημιουργηθεί επεισόδιο*.
Δε διαφωνώ με την άποψη 'οδήγηση όσο πιο δεξιά γίνεται' και πώς να διαφωνήσεις με κάτι που εφαρμόζεις στην πράξη; Από την άλλη όμως, καταλαβαίνω πως σε συγκεκριμένες συνθήκες που ο καθένας ορίζει και διαφορετικά - αντικειμενικά κριτήρια δεν υπάρχουν σε αυτό το θέμα - εξυπηρετεί η κίνηση σε στοίχους, ακόμα και να υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να πάνε γρηγορότερα και αναγκάζονται να κινούνται με το ρυθμό των πολλών. Πολλές φορές στον Κηφισό σκέφτομαι γιατί να είναι όλοι αυτοί αριστερά αφού έχουν χώρο δεξιά (μειώνοντας τις αποστάσεις μεταξύ τους φυσικά) και αντιστοίχως σκέφτομαι πως θα τους προσπερνούσα άνετα με χαλαρή οδήγηση στα 120. Η σκέψη αυτή όμως, κρατάει 1 s και μετά τέλος, δεν μπαίνω σε πειρασμό να πάω να τους κλείσω, να τους σφηνωθώ για να τους ενοχλήσω και γενικότερα να κάθομαι να μπλέκω με ΟΛΟΥΣ αυτούς που είτε δίκαια (έχουν 2.0Τ με 180 Hp και περιμένουν το άνοιγμα), είτε άδικα (ξεχάστηκαν αριστερά) βρίσκονται στο δρόμο μου. Σε αυτό το σημείο βρίσκεται το λάθος σου και πρέπει και να το παραδεχθείς και να κάνεις προσπάθεια να το διορθώσεις.
Θα το κλείσω με ένα απλό παράδειγμα. Πόσες φορές δεν οδηγούμε σε ένα δρόμο και βλέπουμε ανάσχεση. Εκνευρισμός, έτοιμοι να πατήσουμε κόρνα κτλ. Μετά, βλέπουμε ότι κάποιος παρκάρει ή στρίβει ή ότι βρίσκεται σε είσοδο / έξοδο χώρου στάθμευσης. Παρ' όλα αυτά, εκνευριζόμαστε και λέμε από μέσα μας, φύγε από μπροστά μου, δε θέλω να σε βλέπω. Στην πράξη όμως, κάνουμε ακριβώς το ίδιο όταν στρίβουμε στο στενό μας οπότε κόβουμε, παρκάρουμε στο σπίτι μας, οπότε μπορεί να σταματήσει η κυκλοφορία κτλ. Ας το σκεφθούμε λίγο ότι κι εμείς εμποδίζουμε κάποιες στιγμές, εκείνη την ώρα του εκνευρισμού και θα ηρεμήσουμε αμέσως.
Ευχαριστώ.
- Το καλοκαίρι, ενώ είμαι δεξιά στον Κηφισό, έρχεται μία απρόσεκτη (πινακίδες ΡΙχ), προσπερνάει από λωρίδα εξόδου και μπαίνει μπροστά μου ακριβώς πριν αρχίσει η νησίδα αναγκάζοντάς με σε απότομο φρενάρισμα. Δεν έκανα τίποτε, απλά λέω, θα σου κάνω ακριβώς το ίδιο. Στην αμέσως επόμενη έξοδο, της κάνω ακριβώς το ίδιο, λοιπόν, αλλά πολύ πιο χαλαρά και με πολύ περισσότερο χώρο γιατί είχα φροντίσει να επιταχύνω αρκετά ώστε να μην είμαι ακριβώς μπροστά της και πέσει πάνω μου. Στην ίδια σχεδόν κατάσταση, η αντίδρασή της ήταν τελείως διαφορετική από τη δικιά μου. Φώτα, κόρνες, έβριζε, έκανε χειρονομίες κτλ. Σήμερα, αν και δεν ήταν παρά ελάχιστα επικίνδυνο αυτό που έκανα, σκέφτομαι πως:
- Αφηρημένη ήταν και ξεχάστηκε στην έξοδο, μπήκε μπροστά μου γιατί θεώρησε (κατά το γνωστό ανέκδοτο) πως το |-| είναι 20 cm.
- Πονηρία έκανε και θίχτηκε που έκανα το ίδιο γιατί θεωρούσε πως είναι γρήγορη.
- Δεν ήξερε ούτε ΚΟΚ, ούτε να κινηθεί γιατί ήταν από Λάρισα και θεώρησε πως επιτρέπεται αυτό που έκανα.
Δεν ξέρω τι ισχύει από τα παραπάνω, πάντως, το ίδιο νόμισμα αντιμετωπίστηκε με διαφορετικό τρόπο από τους δύο οδηγούς και άνετα θα φτάναμε σε καυγά.
-
Ο χρήστης ozzy1948 έγραψε:
Mα καλα και αυτη η βλαμμενη δεν ηξερε να παρει την Bentley με τον σωφέρ,επρεπε να βγει με το παπί έξω η παλιογελάδα;
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ειχε σταματησει στο περιπτερο που υπαρχει για να ψωνισει το ζωον!Αχ βρε κατακημενε κατοικε αθηνων, εισαι τι να πω...ιλαροτραγικος... Και επειδη σε εκραξαν αρκετοι εδω μεσα καταλαβες το γιατι, μην τα γραφω κι εγω...
-
Κ για να συνεχισω, ποσοι απο εσας εχετε κλεισει επιτηδες καποιον που ηρθε απο δεξια να στριψει αριστερα στο φαναρι? Απ'οτι θυμαμαι, παρα πολλοι. Εγω που το κανω εχω ακουσει τουλαχιστον 50 'μπραβο' εδω μεσα, ειδικα οταν ειχα στειλει περιπολικο πανω σε κρασπεδο...
Οπως επισης για κλεισιματα σε αυτους που προσπερνανε απο την ΛΕΑ κλπ κλπ. Ξαφνικα εγινα ο κακος της υποθεσης? Οχι, απλα χτυπησα ευαισθητη χορδη σε μερικους
-
Δεν ξέρω για ποια ευαίσθητη χορδή μιλάς, αλλά θα σου πω ποια είναι η φιλοσοφία μου και θα καταλάβεις. Βασικό μου μέλημα είναι να μην ενοχλώ ΚΑΝΕΝΑΝ, έστω και αν αυτό με κάνει παράνομο πολλές φορές. Με βάση αυτό σαν αρχή, στις περιπτώσεις που περιγράφεις, έχω μια διαφορετική προσέγγιση και επί τη ευκαιρία, θα περιγράψω και ένα περιστατικό που έγινε πριν 1 μήνα με 'κλείσιμο'.
Όταν ο άλλος κάνει διπλή γραμμή για να περάσει μπροστά, ναι μεν με αδικεί, αλλά δε θα τον κλείσω, ούτε περιμένω ο μπροστά μου να τον κλείσει. Φυσικά, ούτε θα πετάξω κάποιον εκτός δρόμου (κι ας είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός), ούτε θα προτείνω σε κάποιον να το κάνει, πολλώ δε μάλλον δε θα επικροτήσω αυτή τη συμπεριφορά. Αυτό που περιμένω σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο παράνομος να εξυπηρετήσει τον νόμιμο και εννοώ να μην κλείσει σκοπίμως κάποιον νόμιμο - όπως περιγράφεις εσύ το κλείσιμο - για να μπει αυτός. Αν ο νόμιμος τον αφήσει, που πρέπει να τον αφήσει για να υπάρχει ροή στην κυκλοφορία, έχει καλώς, διαφορετικά περιμένει εκεί. Και ναι, κι εμένα μου τη δίνει να κάνουν διπλή γραμμή, να μπαίνουν στη ΛΕΑ κτλ, αλλά θα σου πω ότι το κάνω πολλές φορές ακριβώς μετά τη Φιλαδέλφεια για 100-200 m για να μην κάθομαι στη σειρά και αφενός μεν περιμένω, αφετέρου δε αυξάνω την κυκλοφορία χωρίς λόγο, αφού στρίβω αμέσως μετά δεξιά στον παράδρομο της Λ. Κηφισού. Αναφέρομαι στο κομμάτι (38.039432, 23.734282 με 38.040809, 23.734475).
Πριν 1 μήνα, λοιπόν, έγινε ένα περιστατικό περίεργο. Με λίγα λόγια το περιγράφω. Είμαι δεξιά λωρίδα σε φανάρι, ξεκινάω 1ος και ενώ βρίσκομαι κανονικά στο δρόμο, αυτός που βρισκόταν στην αριστερή λωρίδα που έπρεπε να στρίψει υποχρεωτικά αριστερά (διαγράμμιση τον υποχρέωνε) πήγε ευθεία και βλέποντάς με να πηγαίνω αριστερά λόγω σταθμευμένων, πάτησε όσο γκάζι είχε το HRV του για να με κλείσει. Με έκλεισε και δε με άφηνε και να μπω στη λωρίδα. Στο παρακάτω φανάρι, έκατσε δεξιά λωρίδα γιατί έστριβε κι εγώ αριστερή γιατί πήγαινα ευθεία. Τον κοιτάω καλά-καλά, ανοίγει το παράθυρο (νεαρός, γύρω στα 25 με την κοπέλα μαζί) και μου λέει μέσες άκρες πως αν δε μίλαγα στο τηλέφωνο δε θα γινόταν αυτό. Του απάντησα πως, είχα δίκιο 100% γιατί όντας από πίσω έπρεπε να με διευκολύνει να αλλάξω λωρίδα και όχι να στριμωχτεί για να με κλείσει, αλλά αν θέλει να το πάμε με τον ΚΟΚ έχω μία παρανομία και αυτός πάνω από 5. Του ανέφερα ότι είχε παράνομα φιμέ, παράνομα ξένον, βρισκόταν σε λωρίδα που πηγαίνει αριστερά και μπήκε ευθεία, δεν άναψε φλας για αυτόν τον ελιγμό, πέρασε το όριο ταχύτητας γιατί εγώ με 50-60 (όριο 50) τον έβλεπα να με πλησιάζει πολύ γρήγορα και γι' αυτό έκανα δεξιά να αποφύγω τη σύγκρουση, πως και στη 2η αλλαγή λωρίδας που έκανε δεν άναψε φλας, πως ακόμα και στη στροφή που ετοιμάζεται να κάνει δεν είχε φλας και διάφορα άλλα τέτοια κουλά. Τελικά, αυτό που του είπα είναι πως, κάνεις που κάνεις την παρανομία, θες και να με κλείσεις κιόλας, εμένα που είμαι νόμιμα στη θέση μου και ξεκίνησα και 1ος στο φανάρι. Τώρα, του λεώ, τι λες, εσύ που είχες την προσοχή σου στο δρόμο και δεν είδες τη διαγράμμιση εσύ είσαι ο έξυπνος ή εγώ, που και μιλούσα στο τηλέφωνο και είδα τη διαγράμμιση και είχα τη σωστή θέση στο δρόμο και ήμουν και ηθικός και σε άφησα να περάσεις σε αντίθεση με εσένα που για να πουλήσεις μούρη στην κοπέλα πήγες και σφηνώθηκες και πούλησες και τσάμπα μαγκιά γιατί ήσουν λάθος από την 1η στιγμή. Το βούλωσε φυσικά και έφυγε, τι να πει; Εξυπνάκηδες έχει γεμίσει ο τόπος.
Με αυτό το περιστατικό, θέλω να πω πως, παρ' όλη την παρανομία του, τον άφησα να περάσει γιατί μη νομίζει κανείς ότι δεν μπορούσα να αλλάξω λωρίδα γρήγορα και να τον κλείσω, έστω και αν τον οδηγούσα σε οριακό φρενάρισμα. Τον είδα όμως να έρχεται γρήγορα και αποφάσισα πως καλύτερα να τον αφήσω να φύγει αφού ήταν εμφανές πως κάτι έπαιζε (η μαγκιά στην κοπελίτσα), παρά να τον πιέσω στα άκρα. Έτσι, και την κατάσταση έσωσα και ο ίδιος χάρηκε αρχικά και τελικά ξεφτιλίστηκε στην κοπέλα πουλώντας μαγκιά για θέμα που δε γνώριζε (βλ. αυτόν που δεν είχε δει το σήμα απαγόρεψης στάθμευσης 5 χρόνια που περνάει από εκεί).
Από εμένα, λοιπόν, μπράβο για κλείσιμο δε θα πάρεις. Πολλές φορές, κάποιοι το αξίζουν, αλλά όπως έγραψες νωρίτερα, 'δε θα με ελέγξεις εσύ για την ταχύτητα', έτσι κι εσύ δε θα ελέγξεις τον άλλο για τη δικιά του παρανομία. Βοήθησέ τον να πάμε όλοι σπίτι μας ασφαλείς και άσε τα κλεισίματα, τα φρεναρίσματα, τις σφήνες, τα νεύρα και τους τραμπουκισμούς. Ελπίζω να μην έχεις την ίδια συμπεριφορά και εκτός οδήγησης γιατί λυπάμαι ειλικρινά αυτούς που συναναστρέφεσαι και φυσικά εσένα που θα βρεθεί σε κάποια φάση κάποιος που δε θα σηκώνει πολλά πολλά και...
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κ για να συνεχισω, ποσοι απο εσας εχετε κλεισει επιτηδες καποιον που ηρθε απο δεξια να στριψει αριστερα στο φαναρι? Απ'οτι θυμαμαι, παρα πολλοι. Εγω που το κανω εχω ακουσει τουλαχιστον 50 'μπραβο' εδω μεσα, ειδικα οταν ειχα στειλει περιπολικο πανω σε κρασπεδο...Οπως επισης για κλεισιματα σε αυτους που προσπερνανε απο την ΛΕΑ κλπ κλπ. Ξαφνικα εγινα ο κακος της υποθεσης? Οχι, απλα χτυπησα ευαισθητη χορδη σε μερικους
Παρών!
Υ.Γ.: Εννοείται όταν οι ταχύτητες είναι τέτοιες που δεν εγκυμονούν κίνδυνο για τα εμπλεκόμενα άτομα.
-
Ζώο ο τύπος με το C2 στην εθνική προς Λαμια, στο ύψος της Λυκόβρυσης, όπου φορτωμένος με άλλα 3 άτομα (4 συνολικά) αποφάσισε - αγνοόντας το γεγονός ότι ήμουν σχετικά κοντά πίσω του - να μπει από μεσαία στην αριστερή με την ιλλιγιώδη ταχύτητα των max 100 km/h. Τουλάχιστον τόσο ήταν η ταχύτητά μου (από τα 140) όταν σταθεροποιήθηκα πίσω του. Φυσικά ο καραγκιόζης δεν χρησιμοποίησε φλας, ενώ ο ελιγμός του ήταν αρκετά απότομος (στην ουσία πετάχτηκε από μεσαία σε αριστερή). Η μαλάκινση που τον δέρνει είναι τέτοια που πιθανότατα δεν κατάλαβε τι έγινε, καθώς 30-40 δευτερόλεπτα μετά την μαλακία του έκανε (για δικούς τους λόγους) hi5 με τον συνοδηγό.
-
Αν ήσουν και εσύ στη μεσαία από πίσω του έχεις υπόψη σου ότι φταις σε περίπτωση σύγκρουσης;
Άσχετα με το αν είναι μαλακία το να μην βγάλει φλας, ο από πίσω πρέπει να κρατά αποστάσεις. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αν ήσουν και εσύ στη μεσαία από πίσω του έχεις υπόψη σου ότι φταις σε περίπτωση σύγκρουσης;
Άσχετα με το αν είναι μαλακία το να μην βγάλει φλας, ο από πίσω πρέπει να κρατά αποστάσεις.Όχι, εγώ ήμουν αριστερή διότι είχα αρκετά μεγάλη ταχύτητα και είχε κίνηση στη μεσαία. Η πλάκα ήταν ότι ήμουν μόνος μου, που σημαίνει ότι ήθελα 3 δεύτερα να περάσω και μετά ας έμπαινε αριστερή και ο γκιόζης.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
...Αν ο νόμιμος τον αφήσει, που πρέπει να τον αφήσει για να υπάρχει ροή στην κυκλοφορία, έχει καλώς, διαφορετικά περιμένει εκεί.Μου αρκει αυτο...'Ο νομιμος πρεπει να αφησει τον παρανομο για το καλο της ροης'. Για αυτο ο καθε καραγκιοζης κανει οτι θελει κ μαλιστα περιμενει οτι θα μπορει να το κανει, κ εχουμε φτασει στο σημειο να φωναζει ο κλεφτης κ να ζηταει κ τα ρεστα αυτος που στριβει παρανομοα, αυτος που παει αναποδα κλπ.
Εγω λοιπον λεω οτι ο νομιμος πρεπει να στειλει τον παρανομο πανω στο κρασπεδο, κ αυτο κανω. Κ τις 2 φορες που εχει γινει απλα ειπα οτι δεν χωρεσε να περασει απο εκει που πηγε να χωθει παρανομα. Κ την μια φορα ηταν μπατσοι. Δεν τους χαλασε...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
...Αν ο νόμιμος τον αφήσει, που πρέπει να τον αφήσει για να υπάρχει ροή στην κυκλοφορία, έχει καλώς, διαφορετικά περιμένει εκεί.
Μου αρκει αυτο...'Ο νομιμος πρεπει να αφησει τον παρανομο για το καλο της ροης'. Για αυτο ο καθε καραγκιοζης κανει οτι θελει κ μαλιστα περιμενει οτι θα μπορει να το κανει, κ εχουμε φτασει στο σημειο να φωναζει ο κλεφτης κ να ζηταει κ τα ρεστα αυτος που στριβει παρανομοα, αυτος που παει αναποδα κλπ.
Εγω λοιπον λεω οτι ο νομιμος πρεπει να στειλει τον παρανομο πανω στο κρασπεδο, κ αυτο κανω. Κ τις 2 φορες που εχει γινει απλα ειπα οτι δεν χωρεσε να περασει απο εκει που πηγε να χωθει παρανομα. Κ την μια φορα ηταν μπατσοι. Δεν τους χαλασε...
Τιμονι και θυμος με μαγκια παρεα δυστυχώς δεν ταιριάζουν
..
δεν λεω δικιο εχεις διοτι εισαι νομιμος αλλα ποτε δεν ειναι σωστο να ωθουμε τα πραγματα στα ακρα.....ειναι βλακας οποιος παιζει τον παρανομο (που σε πολλες περιπτωσεις χρειαζεται οταν συντρέχουν σοβαροι λογοι)
αλλα ειναι βλακεια και απο μερους μας να παιζουμε τον τιμωρο και τον διαδισκαλο τους εθνους στον τομεα της οδικης συμπεριφορας ....
Δεν θα του μάθεις δυστυχώς με το να τον κλεισεις και εσυ αυτο που λεμε ''καλη οδικη συμπεριφορα''...αλλα αντιθετα στην χειροτερη των περιπτωσεων μπορει και αυτος να φερει το αισθημα και το χρέος του τιμωρού και να σου την βγει πιο κατω με απιστευτο χωσιμο και να αναγκαστεις να συμμετασχεις σε ατυχημα και να εχεις και αλλα .... και ολα αυτα σε δημοσιο δρομο που κυκλοφορουν και αλλοι γυρω σας .
Δεν λεω πως ειμαι Αγιος εχω και εγω τα κολληματα μου ( αν δεν εχει καλη ασφαλτο τερμα δεξια και ειμαι με τον νομο και λιγο πιο πανω δεν κανω δεξια που να χτυπιεται ο αλλος και ας πηγαινει με 150 σε δρομο για 90 χλμ--το θελω το αμαξι τα αμορτισερ και τα λαστιχα μου ) και οτι πολλες φορες οντως θελω να κανω αυτα που λες ...αλλα παντα προσπαθω να κρατω τις ορμες μου οσο μπορω καλυτερα κατι που πρεπει να το κανουμε ολοι μας.
Γιατι αλλιως θα ειμασταν ενα χαος και θα εβρισκα λογους να δικαιολογισω τις ωρες της γυμναστήκης στα γυμναστηρια και μη που ριχνω στο προσωπο καποιου αλλου που με κλεινει!δηλ θελω να πω με λιγα λογια ναι να μην ειμαστε και κοροιδα οταν ειμαστε νομιμοι αλλα μην κανουμε και υπερβολες για να αποδώσουμε δικαιοσύνη .
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Άσχετα με το αν είναι μαλακία το να μην βγάλει φλας, ο από πίσω πρέπει να κρατά αποστάσεις.Όχι, εγώ ήμουν αριστερή διότι είχα αρκετά μεγάλη ταχύτητα και είχε κίνηση στη μεσαία. Η πλάκα ήταν ότι ήμουν μόνος μου, που σημαίνει ότι ήθελα 3 δεύτερα να περάσω και μετά ας έμπαινε αριστερή και ο γκιόζης.
Μαλλον δε κοιταξε καν..και μαλλον εισαι και πολυ τυχερος..
-
Ζώο σήμερα η γριά που άφησε καρότσι σκλαβενίτη σε χώρο όπου επιτρεπόταν η στάθμευση για να έχει πιασμένη την θέση για τον άντρα της. Φυσικά το έβγαλα το καρότσι και όταν πήγε να μου ζητήσει τα ρέστα τα άκουσε για τα καλά. Φυσικά όταν της είπα να πάρω την αστυνομία για να δούμε ποιος έχει δίκιο, την έκανε με ελαφρά
-
Χθες το μεσημερι στο περιφερειακο,γιαρις νοικιαρικο απο μυθος η αμστελ αν θυμαμαι καλα,μεσα ο μπαμπας με ζωνη,το παιδακι πισω στη μεση χωρις ζωνη να χοροπηδαει,ετρεχε γυρω στα 110-120 και η αποθεωση,η πισω αριστερη ροδα ηταν βοηθητικη
-
θα ζήσει να το θυμάται...
-
Eγώ πειράζει που γενικά συμφωνώ με τον kacey?
Αντιπαθώ πάρα πολύ του 'έξυπνους', και φυσικά δεν τους αφήνω. Και στην περίπτωση που θα ανγκαστώ να τον αφήσω, θα φάει πολύ κορνάρισμα και γιουχάρισμα...
Παράδειγμα πριν κανα δυο μήνες στην Αγία Παρασκευή. Είμαι στο φανάρι γαι να στρίψω αριστερά στην πλατεία, και είμαι πρώτος (γιατί σεβάστηκα το περτικαλί). Εμφανίζεται 'έξυπνος' με OPEL INSIGNIA TURBO και μπαίνει μπροστά μου, πολύ μακριά από το φανάρι, όπου και δε βλέπει το πότε θα ανάψει πράσινο. Η κλασική τεχνική μου σε τέτοιους κάγκουρες, είναι να κορνάρω συνεχόμενα αμέσως μόλις ανάψει πράσινο για να ξεκουβάληθουν γρήγορα (φυσικά όχι όταν είναι ακόμα κόκκινο...). Του κορνάρω και αυτός δεν κουνιέται, παρότι η κίνηση από το αντίθετο ρεύμα έχει σταματήσει. Ε βαριέμαι, πατάω γκάζι, περνάω από αριστερά του και μπαίνω με τις πάντες στην πλατεία (είχε μπόλικο χωρό, γιατί ο λακαμάς είχε πάει τέρμα μπροστά). Ο κάγκουρας θίχτηκε, και αποφάσισε να μου κολήσει. Συνεχίζω ευθεία (εκεί που σταματάει το Β5 και έχει και δυο μεγάλα parcking) και πατάω φρένα. Δύο προειδοποιητικές και ένα κοκκάλωμα. Κοκκαλώνει και αυτός πανικοχεσμένος που θα κανε το καιρνούγιο του κονσερβοκούτι σκέτο κουτί. Ξεκινάω κανονικά, και στρίβω προς τα πάνω για να βγω στην Αιγαίου Πελάγους, αυτός φυσικά έστριψε αριστερά για να ξαναβγεί στην πλατεία, μιας και θημήθηκε ότι είχε μια δουλειά...
Αυτό είναι το καλό του να μη σε νοιάζει αν θα πάθει ζημιά το αυτοκίνητο σου.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Eγώ πειράζει που γενικά συμφωνώ με τον kacey?Αντιπαθώ πάρα πολύ του 'έξυπνους', και φυσικά δεν τους αφήνω. Και στην περίπτωση που θα ανγκαστώ να τον αφήσω, θα φάει πολύ κορνάρισμα και γιουχάρισμα...
Παράδειγμα πριν κανα δυο μήνες στην Αγία Παρασκευή. Είμαι στο φανάρι γαι να στρίψω αριστερά στην πλατεία, και είμαι πρώτος (γιατί σεβάστηκα το περτικαλί). Εμφανίζεται 'έξυπνος' με OPEL INSIGNIA TURBO και μπαίνει μπροστά μου, πολύ μακριά από το φανάρι, όπου και δε βλέπει το πότε θα ανάψει πράσινο. Η κλασική τεχνική μου σε τέτοιους κάγκουρες, είναι να κορνάρω συνεχόμενα αμέσως μόλις ανάψει πράσινο για να ξεκουβάληθουν γρήγορα (φυσικά όχι όταν είναι ακόμα κόκκινο...). Του κορνάρω και αυτός δεν κουνιέται, παρότι η κίνηση από το αντίθετο ρεύμα έχει σταματήσει. Ε βαριέμαι, πατάω γκάζι, περνάω από αριστερά του και μπαίνω με τις πάντες στην πλατεία (είχε μπόλικο χωρό, γιατί ο λακαμάς είχε πάει τέρμα μπροστά). Ο κάγκουρας θίχτηκε, και αποφάσισε να μου κολήσει. Συνεχίζω ευθεία (εκεί που σταματάει το Β5 και έχει και δυο μεγάλα parcking) και πατάω φρένα. Δύο προειδοποιητικές και ένα κοκκάλωμα. Κοκκαλώνει και αυτός πανικοχεσμένος που θα κανε το καιρνούγιο του κονσερβοκούτι σκέτο κουτί. Ξεκινάω κανονικά, και στρίβω προς τα πάνω για να βγω στην Αιγαίου Πελάγους, αυτός φυσικά έστριψε αριστερά για να ξαναβγεί στην πλατεία, μιας και θημήθηκε ότι είχε μια δουλειά...
Αυτό είναι το καλό του να μη σε νοιάζει αν θα πάθει ζημιά το αυτοκίνητο σου.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]