-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Και χαλιέμαι περισσότερο που δεν τους άκουσα να πάω και να τους στείλω εκεί που τους αξίζει.μεταξύ μας...καλύτερα που δεν τους άκουσες.
Καταλαβαίνω την ψυχολογία σου ('δε μου δόθηκε η ευκαιρία να προστατεύσω την περιουσία μου') αλλά τα 100-150 θα τα ξεχάσεις μετά από 1-2 χρόνια (το πολύ).
Αν τους πετύχαινες και έπεφτε καμία συμπλοκή, ποτέ δεν ξέρεις που θα φτάνατε.
Επίσης...αυτοί για να κλέβουν προφανώς και πλέον δεν εχουν τίποτα να χάσουν.Εσύ όμως...???(οικογένεια, γονείς, παιδιά, γυναίκα κτλ-κτλ)
Κι όλα αυτά για ένα ζευγάρι χαζογυαλιά (όπως είπες κι εσύ) και ένα 150άρι.
Δε λέω ότι δεν είναι εξοργιστικό να σε κλέβουν (μου έχει συμβεί και μάλιστα σε σπίτι που διάρρηξη σπιτιού δεν υπάρχει με κόστος κάτω από 1000€ μόνο από τις ζημιές που θα σου κάνουν για να μπουν και τα λεφτά που θα ρίξεις εσύ για να ενισχύσεις την ασφάλεια του σπιτιού σου) και παρότι έλεγα κι εγώ 'τυχεροί που δεν ήμουν εκεί κοντά', εκ των υστέρων σκεπτόμενος...καλύτερα που δεν ήμουν κοντά γιατί κάποιος θα έφευγε με 4 και ξαπλωτός και ένας με 2 και όρθιος.Πίστεψέ με, δε θες να είσαι σε καμία από τις περιπτώσεις.
Σίγουρα κι εγώ (όπως πιστεύω και ο καθένας) δε θα έλεγχε τον εαυτό του ούτε θα μπορούσε να βάλει όρια (προσωπικά θα τον σάπιζα στο ξύλο ή θα με σάπιζε αυτός.Μέσες λύσεις δε θα είχαμε ).
Οπότε...μήπως και καλύτερα για όλους μας που τα έφερε έτσι η τύχη? -
Χθες βράδυ στο δρόμο της Βέροιας για Εθνική οδό υπήρχε ένα 'γυφτοειδές' με θεσσαλονικιώτικα νούμερα 5θυρη παλιά Corolla με το πίσω φως ομίχλης αναμμένο πήγαινε γρήγορα αριστερά αναβοσβήνοντας τα φώτα στους μπροστινούς του ενώ κατα διαστήματα πήγαινε στη δεξια λωρίδα με ... 70χλμ γελώντας και κάνοντας νοήματα με τα χέρια τους. Παρόμοι σκηνικό είχε κάνει το καλοκαίρι και ένα Accent στο δρόμο της Χαλκιδικής ... πρέπει να είναι 'παιχνίδι' των γύφτων μάλλον!
Επίσης στην Εθνική Οδό μια μαυρη Mercedes (W124 πρέπει να ήταν) με πινακίδα ΙΚΙ ή ΙΚΥ και περνούσε και ξυστά απο αυτούς που ήταν στη μεσαία λωρίδα ενώ στην Εγνατία Οδό προς το ΤΙΤΑΝ απο την αριστερή λωρίδα έστρυψε απότομα (σχεδόν κάθετα) για την κατευθυνση προς Σέρρες, αναγκάζοντας στα φρενα όλους απο μεσαία και δεξιά λωρίδα.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Καταλαβαίνω την ψυχολογία σου ('δε μου δόθηκε η ευκαιρία να προστατεύσω την περιουσία μου') αλλά τα 100-150 θα τα ξεχάσεις μετά από 1-2 χρόνια (το πολύ).
Οπότε...μήπως και καλύτερα για όλους μας που τα έφερε έτσι η τύχη?Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου.
Σε όσα είπες σχεδόν.
Τα γυαλιά θα πήγαιναν στα σκουπίδια εντός του μηνός (πράγμα που θα καθυστερήσει λόγο της ζημιάς). Με χάλασε όμως η ζημιά που έγινε δίχως λόγο, και φυσικά αυτό που είπες.('δε μου δόθηκε η ευκαιρία να προστατεύσω την περιουσία μου')
Ξέρω ότι μπορώ να το κάνω και ξέρω ότι δε μου αρέσει να παραδίνω τα όπλα.
Μπορεί να χεις δίκιο, και άμα τον έστελνα στο ΚΑΤ (ή κάπου με πιο άνετα συνεφάκια) να χα πολλές κυρώσεις. Αλλά μου κάθετε στο λαιμό ότι δεν κατάφερα να το προστατέψω κάτω από το σπίτι μου.Τέσπα, ότι έγινε, έγινε, αλλά αλίμονο αν πετύχω κάποιον να ανοίγει οποιοδήποτε αυτοκίνητο (όχι απαραίτητα δικό μου).
Όσο για την αστυνομία ένα θα πω. Δημόσιοι Υπάλληλοι.
Πάντως πρέπει να τους αναγνωρίσω ότι κάναν τον κόπο να ρθουν και να δουν και ότι ήταν πολύ ευγενικοί. Από ένα τροχαίο λίγες μέρες πιο πριν ακόμα τους περιμένουμε. -
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=61309&cid=4
Δεν μπορει να ειμαστε τοσο γκαου μπιου σαν λαος!! -
Ανάβουνε και τα αλάρμ μήπως και νομιμοποιήσουνε την μ@μ@κί@ τους...
Προσέξτε στο 0:16.
Κάνει προσπέραση στην ΛΕΑ ενώ πηγαίνει ανάποδα -
Ο χρήστης CptBill έγραψε:
Δεν μπορει να ειμαστε τοσο γκαου μπιου σαν λαος!!πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι???
να το έχω υπόψη μου μεθαύριο γιατί θα επιστρέφω από Χαλκίδα -
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Δεν μπορει να ειμαστε τοσο γκαου μπιου σαν λαος!!πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι???
να το έχω υπόψη μου μεθαύριο γιατί θα επιστρέφω από ΧαλκίδαΧτύπα και ένα τηλ στο 100. Μην κολλώσεις.
-
Στη φωτογραφία ο δρόμος που περνάει ανάμεσα στο Πολυτεχνείο και τη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.
Διπλής κατεύθυνσης. Τα παρκαρισμένα (λόγω ΔΕΘ) είναι έτσι ώστε να μην χωράνε 2 αυτοκίνητα για καμιά 100 μέτρα.
Τα σκηνικά όπου συναντιούνται πολλά αυτοκίνητα και από τις δύο μεριές μούρη με μούρη και δεν ξέρουν πως να ξεμπλέξουν, πάμπολλα.
Τα συγχαρητήρια μου. -
Για την Χαλκίδα, κλασικά, έκανε ένα γίδι την μ@λ@κία, τον ακολούθησαν και τα άλλα τα ζώα.
Σε τέτοιες περιπτώσεις καλείς αμέσως το 100 και με τόνο φωνής που να δείχνει ότι στο τσακ προλαβαίνουν το θανατηφόρο ατύχημα.
-
και εγω μολις το ειδα στο zougla.gr
Αυτα δεν γινονται ουτε στις πιο 3κοσμικες χωρες απο εμας
Με φοβιζει οτι αυτα τα ζωα ειναι ελευθερα, κρατανε τιμονι στα χερια τους και ψηφιζουν κι' όλας.....
η μονη λυση για να σωθουμε ειναι να τους κανουνε ευθανασια -
Δεν μπορει να ειμαστε τοσο γκαου μπιου σαν λαος!!ΖΩΑΑΑΑΑΑ, κτηνη...
-
Δεν μπορει να ειμαστε τοσο γκαου μπιου σαν λαος!!Αρχίζω να πιστεύω ότι αυτός ο τόπος μπορεί να σωθεί μόνο με μερικές βόμβες νετρονίων. Δεν υπάρχει ελπίδα.
-
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=61309&cid=4ΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑ
δεν υπαρχει ρε μλκ
κ οι αλλοι οι απαραδεκτοι ακολουθουν κ συνεχιζουν ακαθεκτοι
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
κ οι αλλοι οι απαραδεκτοι ακολουθουν κ συνεχιζουν ακαθεκτοιΝαι ναι, πάνε σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
Ούτε μία κόρνα, ένα μικρό μπιπ, κάτι;;;!!!
Εγώ θα το άφηνα με αλάρμ και θα έτρεχα στα χωράφια να σωθώ.
FFS.
-
Πόση χαζομάρα Θεέ μου!
Πραγματικά πιστεύω ότι πρέπει α υπάρξει μετρητής ηλιθιότητας και ανάλογα με τα αποτελέσματα, να χάνεις διάφορα δικαιώματα όπως η ψήφος! -
γύρισα χθες από κει αλλά δεν είδα κάτι τέτοιο, ούτε την Παρασκευή στο ρεύμα προς Χαλκίδα. τι μαλακία δέρνει τον κόσμο.. πολλές μούτζες επίσης στους κινούμενους κανονικά που τους άφησαν να περάσουν και δεν τους μπλόκαραν και να φωνάξουν τροχαία
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πολλές μούτζες επίσης στους κινούμενους κανονικά που τους άφησαν να περάσουν και δεν τους μπλόκαραν και να φωνάξουν τροχαίαΓια να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο (να κινείται στο αντίθετο ρεύμα) θα πρέπει να είναι πολύ βλαμμένος και προσωπικά δε θα ήθελα να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν από δαύτους.
-
Δεν μπορει να ειμαστε τοσο γκαου μπιου σαν λαος!! -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
γύρισα χθες από κει αλλά δεν είδα κάτι τέτοιο, ούτε την Παρασκευή στο ρεύμα προς Χαλκίδα. τι μαλακία δέρνει τον κόσμο.. πολλές μούτζες επίσης στους κινούμενους κανονικά που τους άφησαν να περάσουν και δεν τους μπλόκαραν και να φωνάξουν τροχαίαNα μπλοκαρουν την κινηση και να κλεισουν ετσι ολον τον πλανητη;
Σε αυτη την περιπτωση πρεπει να φυλακιστουν με συνοπτικες διαδικασιες για αυτοδικια και παρακωλυση συγκοινωνιων. -
Την...ανάποδη κίνηση; Ίσως θα έπρεπε να καλέσουν οι ανάποδα κινούμενοι την τροχαία για να συλλάβει τους εγκληματίες.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]