-
νταξει δεν κρυφακουγα μπροστα μου τα ελεγε.
-
Δεν λέει για σε'να ρε συ
-
Σωστα σ λεει ο απο πανω. Να ακους αυτα που σ γραφει, σ λεω.
-
-
ε ρε τυφλα!!!!!!χαχαχαχα
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Σωστα σ λεει ο απο πανω. Να ακους αυτα που σ γραφει, σ λεω.ευγε νεε μ,μ αρεσει πολυ ν βλεπω σωστα ελληνικα σ κειμενο
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
...
δεν ξερω τι εχει κανει και μπορει να εχεις χιλια δικια...αλλα μπορει ανετα να σ σκλεισει το σπιτι με αυτα που γραφεις θα σ γυρισουν αναποδα αυτα που γραφεις....πολυ μαγκια σ δημοσιο χωρο θα σ βλαψει στα λεω φιλικα..
αν ερθεις σ αντιπαραθεση μαζι του και οτι και αν του συμβει με αυτα που γραφεις εδω ανετα μπορει να σ τρελανει στα δικαστηρια και να σ κλεισει το σπιτι...
κανε οτι θες αλλα εδω να ξεφορτωνεις μαγκια ( φιλικα το λεω) γιατι μπορει να βρεθεις τουμπα.
ειναι καλως η κακως χωρος που μπορουν να χρησιμοποιηθουν τα λεγομενα σ εναντιον σ ...Και φυσικά δεν ξέρουμε αν όντως ο kacey (και ο κάθε kacey-nickname) έχει δίκιο ή παίζει τίποτα άλλο. Οπότε τέτοια 'καρφώματα' καλό θα ήταν να λείπουν.
-
Η μέρα ξεκίνησε 'ονειρικά' με τον κλασικό μ@λ@κ@ παπάκουλα. Είμαι ένα τετράγωνο από τη δουλειά και πλησιάζω σε διασταύρωση όπου θέλω να στρίψω δεξιά. Ο κάθετος δρόμος έχει και προς τις δύο κατευθύνσεις STOP. Βλέπω το εν λόγω δίποδο (γύρω στα 45-50) να πλησιάζει από τα αριστερά μου κι αυτό τη διασταύρωση χωρίς να κόψει οπότε κόβω εγώ (σχετικά τελευταία στιγμή), και ταυτόχρονα του κορνάρω. Κατευθείαν σταματάει πιο κάτω έτοιμος να ζητήσει εξηγήσεις Σταματάω δίπλα του, κατεβάζω παράθυρο και ακολουθεί η στιχομυθία:
- Ζώο: Τι θες ρε;
- Εγώ: Τι θέλω; Ολόκληρο STOP μεγαλύτερο από την κεφάλα σου δεν το είδες;
- Ζώο: Ε και;
- Εγώ:
- Ζώο: Και λίγα για το κεφάλι μου
- Εγώ: Γιατί αλλιώς;;;
Κάπου εκεί καταλαβαίνω ότι δεν έχει πολύ νόημα η συζήτηση και φεύγω. Δυστυχώς (ή ευτυχώς, όπως το πάρει ο καθένας), ενώ είδα ότι μπήκε στο κτίριο που δουλεύω, μέχρι να παρκάρω έφυγε και δεν πρόλαβα να του χώσω κανά μπινελίκι ακόμα.
-
Περπατούσαμε οικογενειακώς (γυναίκα, παιδιά-το ένα σε καροτσάκι) χθες το βράδυ, πάνω στο πεζοδρόμιο. 'Παπάκουλας' με 'κλασσικό' λουκ (ακράνωτος-βερμούδα κλπ.) προχωρούσε ρολαριστός ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, με σβηστά φώτα και περνώντας μισό μέτρο δίπλα μας, λέει στη γυναίκα/γκόμενά του που περπατούσε, 3 μέτρα παραδίπλα ( ) : 'είχες ακούσει ποτέ στη Γερμανία να κορνάρουν τόσο πολύ τ' αυτοκίνητα'; Όπως καταλαβαίνετε, το άτομο ενοχλήθηκε από τα κορναρίσματα των μποτιλιαρισμένων ΙΧήδων και ήθελε κιόλας να το σχολιάσει. Μάλλον πρέπει να προσαρμόσω μια βιντεοκάμερα πάνω στο καρότσι της μπέμπας ...
Άλλο κοθώνι σήμερα το πρωί, ήταν καβάλα στο σκούτερ του μετά της συμβίας του, ήταν και οι δύο ακράνωτοι και βερμουδάτοι (φυσικά) και το άτομο ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΓΥΨΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΠΟΔΙ, από το γόνατο και κάτω !! Αν έπρεπε να πατήσει κάτω με το δεξί του πόδι για οποιονδήποτε λόγο, τι θα αισθανόταν άραγε ;Οι 'συνάδελφοι' δικυκλιστές (με τους ΙΧήδες ν' ακολουθούν από κοντά) πάνε από το κακό στο χειρότερο ...
-
Ζώο ο χτεσινός πεζός που αποφάσισε να περάσει την ηλικιωμένη αργοκίνητη μητέρα του κάθετα στην Κηφησίας σε σημείο που δεν έχει διάβαση ή φανάρι. Στο ύψος του Μαρουσιου, 6 το απόγευμα με πολλά αυτοκίνητα (λόγω ώρας), και μετά από ελαφριά καμπύλη του δρόμου.
Δεύτερο ζώο, σκουτερόβιος, πάλι στην Κηφησίας, ο οποίος μπήκε στο ρεύμα προς Αθήνα βγαίνοντας με το σκούτερ του από την υπόγεια διάβαση πεζών.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
από την υπόγεια διάβαση πεζών.Πρόσφατα περίμενα για κανα μισάωρο σε σημείο που παρατηρούσα την είσοδο της πεζογέφυρας στη Λ. Αθηνών που περνάει πάνω από την Κηφισού... μέτρησα 2 παπιά και 1 εντούρο να την ανεβαίνουν σαν να μην τρέχει μία από τη ράμπα. Ο ένας μάρσασε κιολας για να ξακρίσουν οι πεζοί.
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
από την υπόγεια διάβαση πεζών.
Πρόσφατα περίμενα για κανα μισάωρο σε σημείο που παρατηρούσα την είσοδο της πεζογέφυρας στη Λ. Αθηνών που περνάει πάνω από την Κηφισού... μέτρησα 2 παπιά και 1 εντούρο να την ανεβαίνουν σαν να μην τρέχει μία από τη ράμπα. Ο ένας μάρσασε κιολας για να ξακρίσουν οι πεζοί.
Ε ντάξει, αφού τον ενοχλούσαν, τι να κάνει ο άνθρωπος;
-
τιποτα μαγκες εχουν ξεφυγει οι δικυκλοι , οπως ειπα πριν , 2% ξερουν να οδηγουν , προσοχη στους υπολοιπους
Σημερα ειδα 2 τροχαιους να σταματανε παπι που πηγαινε κοντρα μονοδρομο και ειχε και αποριες ο παπακιας , 'γιατι λεει ενοχλω κανενα, οταν ερχεται αυτοκινητο χωνομαι αναμεσα στα παρκαρισμενα'
Εχει γιομισει ο τοπος μαλακες
-
Ο χρήστης pittas έγραψε:
τιποτα μαγκες εχουν ξεφυγει οι δικυκλοι , οπως ειπα πριν , 2% ξερουν να οδηγουν , προσοχη στους υπολοιπουςΣημερα ειδα 2 τροχαιους να σταματανε παπι που πηγαινε κοντρα μονοδρομο και ειχε και αποριες ο παπακιας , 'γιατι λεει ενοχλω κανενα, οταν ερχεται αυτοκινητο χωνομαι αναμεσα στα παρκαρισμενα'
δεν τον χάλασε 1 μήνα (ή 2?) χωρίς δίπλωμα και πινακίδες.
-
Ο χρήστης pittas έγραψε:
τιποτα μαγκες εχουν ξεφυγει οι δικυκλοι , οπως ειπα πριν , 2% ξερουν να οδηγουν , προσοχη στους υπολοιπουςΣημερα ειδα 2 τροχαιους να σταματανε παπι που πηγαινε κοντρα μονοδρομο και ειχε και αποριες ο παπακιας , 'γιατι λεει ενοχλω κανενα, οταν ερχεται αυτοκινητο χωνομαι αναμεσα στα παρκαρισμενα'
αναλογη λογικη με αυτούς που βιάζουν το κόκκινο επειδή δεν έρχεται κανείς κλπ κλπ
-
2 καγκουρες, σε ενα παπι, σφαξανε στοπ, ερχομενοι με οσα και οριακο μπλοκαρισμα πισω τροχου και ενω πανω στην διασταυρωση ηταν ηδη κινουμενο αυτοκινητο
πιο φιλερ δεν γινοταν.
οι καγκουρες γκαζωσαν και εφυγαν.την μανα τιυς που δεν θα της ανοιγουν το φερετρο με τα κομματια τους δεν την σκεφτονται? -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και φυσικά δεν ξέρουμε αν όντως ο kacey (και ο κάθε kacey-nickname) έχει δίκιο ή παίζει τίποτα άλλο. Οπότε τέτοια 'καρφώματα' καλό θα ήταν να λείπουν.
Εννοειται. Απλα οπως θα ειδες κ πιο πανω, εγω αναφερω ξεκαθαρα οτι να βρω το ατομο κ να του κανω το οτιδηποτε, ειναι το ευκολο κ δεν εχει να κανει με 'καρφωμα'. Το ονομα ψαχνω για να γινουν ονομαστικες οι μηνυσεις κ σε αυτο ζητειται βοηθεια.
Η μέρα ξεκίνησε 'ονειρικά' με τον κλασικό μ@λ@κ@ παπάκουλα. Είμαι ένα τετράγωνο από τη δουλειά και πλησιάζω σε διασταύρωση όπου θέλω να στρίψω δεξιά. Ο κάθετος δρόμος έχει και προς τις δύο κατευθύνσεις STOP. Βλέπω το εν λόγω δίποδο (γύρω στα 45-50) να πλησιάζει από τα αριστερά μου κι αυτό τη διασταύρωση χωρίς να κόψει οπότε κόβω εγώ (σχετικά τελευταία στιγμή), και ταυτόχρονα του κορνάρω. Κατευθείαν σταματάει πιο κάτω έτοιμος να ζητήσει εξηγήσεις Σταματάω δίπλα του, κατεβάζω παράθυρο και ακολουθεί η στιχομυθία:
- Ζώο: Τι θες ρε;
- Εγώ: Τι θέλω; Ολόκληρο **STOP **μεγαλύτερο από την κεφάλα σου δεν το είδες;
- Ζώο: [b]Ε και;[/b]
- Εγώ:
- Ζώο: Και λίγα για το κεφάλι μου
- Εγώ: Γιατί αλλιώς;;;
Κάπου εκεί καταλαβαίνω ότι δεν έχει πολύ νόημα η συζήτηση και φεύγω. Δυστυχώς (ή ευτυχώς, όπως το πάρει ο καθένας), ενώ είδα ότι μπήκε στο κτίριο που δουλεύω, μέχρι να παρκάρω έφυγε και δεν πρόλαβα να του χώσω κανά μπινελίκι ακόμα.
Τωρα συγνωμη, εκτος απο το οτι δεν του αξιζε το 1mm που εφαγες απο τα τακακια σου για να φρεναρεις, αυτο το τυπακι δεν θελει ξυλο?
-
Ο χρήστης pittas έγραψε:
τιποτα μαγκες εχουν ξεφυγει οι δικυκλοι , οπως ειπα πριν , 2% ξερουν να οδηγουν , προσοχη στους υπολοιπουςΣαν μοτοσυκλετιστης, μπορω να σου πω με βεβαιοτητα οτι εχεις δικιο
Πριν μερικα χρονια, τσακωνομουν στον δρομο ή με ταριφες ή με κανεναν ''μαγκα''
Τωρα πλεον τσακωνομαι ή με ασχετους παπακιδες ή με bmwαδες, βαρκαντεραδες, τρανσλαπαδες κτλ που την εχουν δει οτι οδηγανε το σουπερ εργαλειο, και φυσικα κανοντας 2-3 χαροτικες σφηνες, νομιζουν οτι εχουν γινει και πιλοτοι
Στο πρωτο ειδος απλα απαλλασσονται λογω βλακειας, στο δευτερο ομως, εχω διαφορους τροπους τιμωριας στο τσεπακι μου ή αυτοσχεδιαζω -
ξαναπηγα σημερα στην δουλεια,και επιασα κουβεντα με την πελατισα που ειναι σε αναπηρικο καροτσακι.αφου μου ελεγε διαφορα,για τα ζωα που παρκαρουν σε θεσεις αναπηρων,μου ειπε οτι κολαει αβερτα το παρακατω αυτοκολητο.εχει γεματο ενα τσεπακι στο καροτσακι και κολαει καργα!
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
ξαναπηγα σημερα στην δουλεια,και επιασα κουβεντα με την πελατισα που ειναι σε αναπηρικο καροτσακι.αφου μου ελεγε διαφορα,για τα ζωα που παρκαρουν σε θεσεις αναπηρων,μου ειπε οτι κολαει αβερτα το παρακατω αυτοκολητο.εχει γεματο ενα τσεπακι στο καροτσακι και κολαει καργα!
Έχω μπόλικα τέτοια αυτοκόλλητα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου μου για παν ενδεχόμενο
Ξέρεις πόσα ζώα πετυχαίνω κάθε μέρα;;
(μερικά από αυτά θα χρησιμοποιηθούν και για αυτοκίνητα ενοίκων της πολυκατοικίας μου!)
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]