-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
γύρισα χθες από κει αλλά δεν είδα κάτι τέτοιο, ούτε την Παρασκευή στο ρεύμα προς Χαλκίδα. τι μαλακία δέρνει τον κόσμο.. πολλές μούτζες επίσης στους κινούμενους κανονικά που τους άφησαν να περάσουν και δεν τους μπλόκαραν και να φωνάξουν τροχαία
Nα μπλοκαρουν την κινηση και να κλεισουν ετσι ολον τον πλανητη;
Σε αυτη την περιπτωση πρεπει να φυλακιστουν με συνοπτικες διαδικασιες για αυτοδικια και παρακωλυση συγκοινωνιων.Γιατί παρακώλυση; Κάποιος δεν ένοιωθε καλά και σταμάτησε στη ΛΕΑ να πάρει αέρα. Ξαφνικά είδε αμάξια να κινούνται ανάποδα στη ΛΕΑ κατά πάνω του και κάλεσε το 100. Τι πιο απλό...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Μιάς και μιλάμε για μ@λ@κες π@π@κουλες... σήμερα καθώς ερχόμουν στην δουλειά μου... ήμουν στην πλατεία Ιπποδαμείας στον Πειραιά, και ξεκινάω πρότος στο φανάρι, στο δρόμο που βγάζει από την πλατεία προς την Ομηρίδου Σκυλίτση για να βγώ προς την παραλιακή (ο δρόμος που γίνεται το παζάρι τις κυριακές). Για όσους δεν γνωρίζουν, ο δρόμος είναι σχετικά φαρδύς και ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ... Στα μισά της διαδρομής, και ενώ είμαι ΜΟΝΟΣ μου στο δρόμο, βλέπω παπακουλα να έρχεται ΑΝΤΙΘΕΤΑ προς το μέρος μου... Πίστευε ότι θα πάω στη μέση του δρόμου για να περάσει σαν 'κύριος'... ΛΑΘΟΣ πίστευε! Κόβω ταχύτητα, και στρίβω προς το μέρος του... κάνει να πάει εκείνος προς το κέντρο του δρόμου...τον ξανακεντράρω... ξανακόβει δεξιά... φτάνω μπροστά του και τον κλείνω και του πατάω και μία κόρνα μές'την μάπα! Το παράθυρό μου ανοιχτο... με κοιτάει σαν χάνος (φάτσα λαθρομετανάστη, από χώρα που βρίσκεται βορειοδυτικά μας...)... τον κοιτάω... με κοιτάει... και του πετάω την ατάκα 'ή κάνεις μεταβολή ΤΩΡΑ, ή πάμε κατ'ευθείαν στο τμήμα!'...φυσικά με ψαρωτικό ύφος...με το μαύρο μου γυαλί... Μπορεί και να με πέρασε για μπάτσο ή ασφαλίτη...γιατί ακόμα τρέχει! Φυσικά προς τη σωστή μεριά του δρόμου πια!!!
octavia έχεις ή xsara?
Το μαύρο Insignia που φαίνεται και στο Avatar έχω
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=61309&cid=4
Δεν μπορει να ειμαστε τοσο γκαου μπιου σαν λαος!!ΖΩΑΑΑΑΑΑ, κτηνη...
WTF
Που ναι αυτο;;;;
Εχω εναν φιλο που βρηκε το αμαξι του κοπανημενο χωρις χαρτακι -
Ο χρήστης CptBill έγραψε:
Δεν μπορει να ειμαστε τοσο γκαου μπιου σαν λαος!!To πολυ καυσαεριο της Αθηνας σε κανει εκτος απο μαλακα και λεβεντομαλακα τελικα....
-
Ο χρήστης fenderiarhs έγραψε:
Δεν μπορει να ειμαστε τοσο γκαου μπιου σαν λαος!!To πολυ καυσαεριο της Αθηνας σε κανει εκτος απο μαλακα και λεβεντομαλακα τελικα....
Ναι, εχεις απολυτο δικιο.... Γι αυτο κ εμεις το εξαγουμε στη Χαλκιδα....
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Δεν μπορει να ειμαστε τοσο γκαου μπιου σαν λαος!!Είχαν όμως όλοι alarm αναμμένα. Κύριοι...
-
Ποσο μυαλο θελει, σε μποτηλιαρισμα, να αφηνεις λιγο χορο σ αυτους που περιμενουν στον καθετο δρομο και να μην τους αφηνεις να περιμενουν οσο καθεσαι κολλημενος στη κινηση;;;;
ΠΟΣΟ, Γ**Ω ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΡΕ ;;;;;;;;Καθως....
Με τι λογικη οι γαμ...δες πεζοι, που σφαζουν τον 'Σταματη' εχουν την απαιτηση να σταματησεις ενω εχεις πρασινο σε πεζοδιαβαση;;;
Προχθες εκανα ενα burnout γιατι μ ειχαν σταματημενο, να χαζευω το πρασινο να γινεται κοκκινο και μετα παλι πρασινο.
Σβηνω, ηλεκτρονικα off, 1η φρενω και τερμα γκαζι.....
ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ Π***ΤΗΣ στη διαβαση
Κριμα που την επομενη αλλαξα λαστιχα, θα πηγαινα κ αυριο -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Καλά τί βαζετε στα αυτοκίνητα και τους πειράζει όλους? Κανείς μια ανοσία? Δλδ είναι χειρότερα τα πράγματα κι απ την γρίπη των χοίρων. Γλυτώνεις απ αυτήν και πας από ζώο στο αντίθετο ρεύμα. Επρεπε να αφαιρεθούν διπλώματα.
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Καλά τί βαζετε στα αυτοκίνητα και τους πειράζει όλους? Κανείς μια ανοσία? Δλδ είναι χειρότερα τα πράγματα κι απ την γρίπη των χοίρων. Γλυτώνεις απ αυτήν και πας από ζώο στο αντίθετο ρεύμα. Επρεπε να αφαιρεθούν διπλώματα.
Δεν ειναι το τι βαζουμε στα αμαξια μας, αλλα το τι ξεχνανε να βαλουν τα ζωα στα κεφαλια τους....
Μυαλο και κοινη λογικη -
Δεν τα χάλασε τα ζώα στην Αγίας Ζώνης (Κυψέλη) σήμερα το βράδυ, όταν άρχισε ξαφνικά να βρέχει κλήσεις , όταν κάποιος διερχόμενος οδηγός κατά λάθος χτύπησε τα πλήκτρα '1' '0' '0' στο κινητό του.
Ποια η παρανομία? Μα φυσικά η κατάληψη ως χώρος στάθμευσης της μίας εκ των 2 λωρίδων/κατευθύνσεων κυκλοφορίας. Και όχι από 1 και 2 οχήματα, αλλά πρέπει να ήταν 7-8 στη σειρά.
-
ζωαδι η ξανθια 50-60χρονη οδηγος μαυρης 320 facelifted , σημερα στον περιφεριακο πολυγονου, οπου ηταν στη δεξια λωριδα, και επειδη ειχε βγει η σκουπιδιαρα εκεινη την ωρα (καλοι μακακες και αυτοι, 6 το απογευμα βγηκαν να μαζεψουν τα σκουπιδια ) και ενω ειχε και αλλο αυτοκινητο μπροστα της, νομιζε επειδη ειχε βγαλει φλας, οτι δεν χρειαζοταν να κοιταξει και βγηκε οπως γουσταρε για να προσπερασει , οταν την πλησιασα στο επομενο φαναρι και αρχισαν να την ρωταω αν πηγαινει με τα καλα της, αρχιζε να με στολιζει και να μου λεει το περιφημο πλεον '' το φλας δεν το ειδες;;;;;''
το φελεκι μου μεσα ποτε θα καταλαβουν οτι δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος επειδη ο αλλος εχει βγαλει φλας να βαραει προσοχη μπροστα του....ζωο ο υπογραφομενος ο οποιος πηγαινε με καμια 70αρα σε κατοικημενη περιοχη (κεντρικο δρομο βεβαια )και παραλιγο να φιληθει απο τα αριστερα με μια 520 η οποια εσφαξε στοπ...
-
[quote='pierce21'
το φελεκι μου μεσα ποτε θα καταλαβουν οτι δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος επειδη ο αλλος εχει βγαλει φλας να βαραει προσοχη μπροστα του....
[/quote]Οταν θα της σκορπισει καποιος την BMW του μαλακα συζυγου στην ασφαλτο σε τευχη κ θα παρουν τα @@ μου για αποζημιωση...
-
Σήμερα το πρωί ερχόμενος για δουλειά. Από την κατηφόρα του Δερβενίου, μέχρι σχεδόν τη διασταύρωση για Μελισσοχώρι (προς Κιλκίς), δηλαδή καμμιά 7-8χλμ, θείτσα 168 ετών με πλατινέ μαλλί με Citroen Xantia είχε αναμένα τα μεγάλα φώτα.
Της έκανα σημάδι με αλάρμ, με το πίσω φως ομίχλης, τίποτα... Σε κάποια φάση, μετά από πόση ώρα όταν είχα ανάψει πλέον αλάρμ, πίσω φως ομίχλης επί πόση ώρα το έπιασε το υπονοούμενο...
Καλά ρε π@#στη μου... δεν καταλαβαίνουν ότι μετά τα 140 δεν πρέπει να το πιάνουν το ρημάδι το τιμόνι;;;;;
Δυστυχώς μ΄έφτασε λόγω κίνησης και επίσης λόγω κίνησης δεν μπόρεσα να ξεφύγω...
-
Νεοελληνικός πολιτισμός?????
http://www.express.gr/news/ellada/17266 ... 72667.php3 -
Ο χρήστης alter100 έγραψε:
http://www.express.gr/news/ellada/17266 ... 72667.php3Μεγάλος καρκίνος το φαινόμενο αυτό στις μεγαλουπόλεις. Φανάρια, πινακίδες, ακόμα και κυρτά κάτοπτρα σε δύσκολες διασταυρώσεις καλύπτονται σχεδόν ολόκληρα από αυτοκόλλητα.
Και ως ποδοσφαιρόφιλος σας λέω πως το 'κόλλημα με την μπάλα' ουδεμία σχέση έχει με το α-λα-ζωϊκό-βασίλειο οπαδικό (για να μην πω συμμοριστικο) μαρκάρισμα μιας περιοχής.
-
αυτο το πραγμα με τα αυτοκολλητα εχει ξεφυγει ποσο ηλιθιος πρεπει να εισαι για να σκεφτεις να κανεις και να αφιερωνεις χρονο σε αυτη την μαλακια? μιλαμε οχι απλα για ελλειψη παιδειας αλλα για ελλειψη νοημοσυνης εχω ορκιστει στον εαυτο μου οτι εαν πετυχω κανα κωλοπαιδο να κανει αυτην την ηλιθιοτητα θα το σαπισω και ας μου κανει μυνηση ! πραγματικα με αυτη την ηλιθιοτητα μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
αυτο το πραγμα με τα αυτοκολλητα εχει ξεφυγει ποσο ηλιθιος πρεπει να εισαι για να σκεφτεις να κανεις και να αφιερωνεις χρονο σε αυτη την μαλακια? μιλαμε οχι απλα για ελλειψη παιδειας αλλα για ελλειψη νοημοσυνης εχω ορκιστει στον εαυτο μου οτι εαν πετυχω κανα κωλοπαιδο να κανει αυτην την ηλιθιοτητα θα το σαπισω και ας μου κανει μυνηση ! πραγματικα με αυτη την ηλιθιοτητα μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλιΣε αλλες χωρες π.χ. νοτιος Αφρικη, μολις δουνε κατι τετοιο, κανουν αυτεπαγγελτη μυνηση στον διαφημιζομενο... νομιζω ο δημος!!!!! διοτι αυτα τα διαφημιστικα πληρωνουν δημοτικα τελη, εχουν ημερωμηνια ληξεως επανω!!!! και οταν αυτα ξεφυγουν απο τις ημερομηνιες σου ριχνουν προστιμο!!! Αυτα βεβαια σε χωρες με εφαρμοζομενους νομους.... οχι εδω στα βαλκανια.....
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
αυτο το πραγμα με τα αυτοκολλητα εχει ξεφυγει ποσο ηλιθιος πρεπει να εισαι για να σκεφτεις να κανεις και να αφιερωνεις χρονο σε αυτη την μαλακια? μιλαμε οχι απλα για ελλειψη παιδειας αλλα για ελλειψη νοημοσυνης εχω ορκιστει στον εαυτο μου οτι εαν πετυχω κανα κωλοπαιδο να κανει αυτην την ηλιθιοτητα θα το σαπισω και ας μου κανει μυνηση ! πραγματικα με αυτη την ηλιθιοτητα μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλιΈχω πετύχει πιτσιρικά ξημερώματα καθώς γύριζα σπίτι να κολάει αυτοκόλητο σε σήμα που έδειχνε ότι απαγορεύεται να στρίψεις δεξιά. Του ψιθύρησα μερικά φωνήεντα.....
-
Ο χρήστης alter100 έγραψε:
http://www.express.gr/news/ellada/17266 ... 72667.php3Εγω το λεγα απο το 2006!
Οπου ειχα ενα θεματακι στην Αγια Παρασκευη με μαλακησμενα καποιου συνδεσμου που εβαλαν αυτοκολλητο πανω σε κυρτο κατοπτρο, σε διασταυροση χωρις ορατοτητα....ΕΝΤΙΤ.... Το 2007
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=830690#p830690
Ζωο με ελαφρυντικα εγω.
Διασταυροση-καρμανιολα στην Α.Παρασκευη.
Εχω ΣΤΟΠ κ στον καθετο, ερχονται απο δεξια.....
Δεξια.... Φραχτης που κρυβει ΟΛΗ την ορατοτιτα.
Απεναντη καποιος χριστιανος εχει βαλει πανοραμικο καθρεπτι, για να βλεπουμε αν ερχεται καποιος απο δεξια.
Ελα ομως που κατι ΖΩΑ του Ολυμπιακου και του Παναθηναικου εχουν γεμησει τον καθρευτι με αυτοκωλλυτα και δεν βλεπεις τιποτα αλλο παρα τις μαλακιες τους.
Φτανω στη διασταυρωση....
και βγαζω την μουρι σιγα σιγα....
Στο τσακ δεν επεσε πανω μου παπι που καθοταν τερμα αριστερα και το ειδα τελευταια στιγμη.....Το Οσκαρ αυνανισμου, παει στους φιλαθλους των 2 ομαδων.
Να το χαιρεστε παιδια μου! -
Περυσι, σε κεντρικο δρομο της Ανατολικης Θεσσαλονικης ειχε παρκαρει ενας παππους πανω στο πεζοδρομιο (χωρις να ενοχλει τις πεζους) και τον ειχε κλεισει ενα ανοιχτοχρωμο Αουντι Α6, το οποιο ειχε παρκαρει τουλαχιστον 1 μετρο μακρυα απο το πεζοδρομιο και εμποδιζε σημαντικα την κυκλοφορια (πχ το λεωφορειο για να περασει επρεπε αναγκαστικα να βγει στο αντιθετο ρευμα). Αφου ο παππους εψαξε ολη την γειτονια και κορναρε για κανενα δεκαλεπτο εσκασε μυτη ο οδηγος του Αουντι που ειναι ΠΡΟΕΔΡΟΣ και πρωην Διευθυνων Συμβουλος μιας ομαδας μπασκετ της πολης και αντι να ζητησει συγνωμη, αρχισε να βριζει τον παππου με χυδαιες εκφρασεις και τελικα σηκωθηκε και εφυγε.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]