-
Όταν μια μαύρη γάτα περάσει από μπροστά σου, σημαίνει ότι το ζώο πάει κάπου.
Groucho Marx
-
This post is deleted! -
Το γεροντάκι μου , ακούει στο όνομα , μαύρος ( πρωτότυπο, αλλά το ονόμασε τρίχρονη ανηψιά μου , οπότε, έμεινε.....)
Το κολλητάρι του , ακούει στο όνομα , αρούσης ( ο ξανθός ή χρυσός , στη βλάχικη)
και ένα κοριτσάκι που μου το έφεραν πρόσφατα , ακούει στο όνομα " μούρκα" ( ούτε αυτό , το όνομα το διάλεξα εγώ , ο τσοπάνος μου το έδωσε ήδη με όνομα....)!
Γάτες , δεν πρόλαβα να βγάλω φωτογραφίες . Θα το παλέψω την επόμενη φορά. Θέλει και μαεστρία να τις πιάσει καλά ο φωτογραφικός φακός , μου το παίζουν δύσκολες....
Τα άλογα , προσπαθώ να μην τα πολύ δείχνω στο ίντερνετ ( δικό μου κόλλημα....)
-
@civil357 said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
Το γεροντάκι μου , ακούει στο όνομα , μαύρος ( πρωτότυπο, αλλά το ονόμασε τρίχρονη ανηψιά μου , οπότε, έμεινε.....)
Οκ υπάρχουν και χειρότερα. Στο αγαπημένο σήριαλ TWD ο Daryl ονόμασε το σκύλο του.. Dog
-
@mastoras78 , η μητέρα του είχε κάνει δύο κουτάβια , τότε , ένα κάτασπρο και ένα κατάμαυρο, όταν ρωτήθηκε η ανιψιά, ποιο να κρατήσουμε και ποιο να δώσουμε , αναφώνησε το μαύρο κουτάβι και έκτοτε τον φώναζε "μαύρο".
Έχεις δίκιο , ευτυχώς δεν έκανε ένα, γιατί μετά θα τον φώναζε ή σκύλε ή κουτάβι , με την ( τότε) παιδική λογική της.....
-
Πέρασαν δύο μήνες .......
Γατάκια πάπαλα!
Τι τα τρώει δε θα μάθω ποτέ, αλλά εκεί που τα γέννησε τελευταία φορά , μόνο γάτα ( γάτος ) μπορούσε να τα φτάσει . Άρα , η λύση δύσκολα να βρεθεί.....
Απαράδεκτος κάτοικος πόλεως ( θα εξηγήσω) , παράτησε όμορφο, πεντακάθαρο, "σπιτίσιο¨ ( πολύ χαρωπό , υπερδραστήριο , μάλλον για αυτό) , σκυλάκι , το οποίο μετά από πολύ προσπάθεια ( καθώς το σπίτι είναι πολύ μακριά από κεντρικό δρόμο ) , βρήκε το δρόμο και έφτασε στην ιδιοκτησία μου. Το τραγικό είναι ότι το σκυλάκι , μεσαίου μεγέθους , μόλις άνοιξα την πόρτα από το αυτοκίνητο πήδηξε μέσα χαρωπό ( σημάδι ότι γνωρίζει από αυτοκίνητα), αρνούμενο (παρά τις απειλές) να βγεί ( κρίμα , η σκηνή ήταν "δύσκολη" με κοιτούσε απορημένο .....) και το δεύτερο τραγικό είναι ότι έκανε το ίδιο , προσπαθώντας μάταια να μπεί μέσα στο σπίτι μου. Τυχερό γιατί κανένα από τα υπόλοιπα σκυλιά δεν το έδιωξε και οι περίοικοι αποφάσισαν να ταϊζουν(με) ένα ακόμα.
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι το φαινόμενο των κατοίκων μεγάλων πόλεων να παρατάνε σκυλιά στο τέρμα του πουθενά είναι εγκληματικό . ΔΕΝ είναι λύκος , ΔΕΝ μπορεί να ζήσει στη φύση , θήραμα του λύκου είναι , τόσο απλά!. Κάθε Πάσχα , και γενικότερα σε κάθε έξοδο , έβλεπα σκυλάκια ακόμα και ράτσας, να παραπλανιούνται στο τέρμα Θεού. Είναι εγκληματικό αυτό που γίνεται , θες να το παρατήσεις ( έγκλημα και αυτό ) , δε ξέρω βρες άλλο τρόπο ......
-
Τη δεκαετία του 90 στην Ιταλία υπήρχε μια καμπάνια για την εγκατάλειψη σκύλων που έλεγε «l’unico vero bastardo sei tu che mi abandoni»….ο μοναδικός μπάσταρδος είσαι εσύ που με εγκαταλείπεις…αυτό τα λέει όλα.
-
-
Δεν ξέρω τι έκανε ή ακόμα και να το έκανε ο τύπος αλλά μόνο που η καταγγέλουσα έβγαλε συγκεκριμένα στοιχεία στη φόρα, θα φάει μια μήνυση όλη δίκη της και ας τρέχει να ξεμπλέξει. Υπάρχουν αρχές να επιληφθούν εφόσον διαπράττεται αδίκημα.
-
@kkostask said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
Δεν ξέρω τι έκανε ή ακόμα και να το έκανε ο τύπος αλλά μόνο που η καταγγέλουσα έβγαλε συγκεκριμένα στοιχεία στη φόρα, θα φάει μια μήνυση όλη δίκη της και ας τρέχει να ξεμπλέξει. Υπάρχουν αρχές να επιληφθούν εφόσον διαπράττεται αδίκημα.
Δεν βλεπεις το βιντεο? Αυτη που εβγαλε τα στοιχεια του, πως θα ξεμπλεξει ή αυτος ο μπουλης? Θα φαει και προστιμο θα τον κανουν και ασηκωτο και καλα θα του κανουν
-
Θεωρώ ότι τα ελληνικά μου είναι πολύ καλά για να παρεξηγούνται….
Γράφω κάπου ότι είδα το βίντεο? Δεν έχω άλλωστε φβ. Αν έχει κάνει κάτι, καλά θα κάνουν και θα τον σκίσουν. Μια παράνομη πράξη όμως δεν δικαιολογεί να κάνει ο οποιοσδήποτε κάτι παράνομο όπως προφανώς κάνει η καταγγέλουσα. -
…λίγο ηρεμία, υπάρχουν νόμοι και δικαιοσύνη
-
Θεωρώ ότι τα ελληνικά μου είναι πολύ καλά για να παρεξηγούνται….
Γράφω κάπου ότι είδα το βίντεο? Δεν έχω άλλωστε φβ. Αν έχει κάνει κάτι, καλά θα κάνουν και θα τον σκίσουν. Μια παράνομη πράξη όμως δεν δικαιολογεί να κάνει ο οποιοσδήποτε κάτι παράνομο όπως προφανώς κάνει η καταγγέλουσα.Aν δεν ειδες το βιντεο πως εκφέρεις γνωμη για το ολο θεμα? Ασε που τo video φαινεται και χωρις να εχεις λογαριασμο στο fb .
Πολυ καλα κανουν και τον κανουν βουκινο. -
Η αυτοδικία με οποιαδήποτε μορφή απαγορεύεται αν δεν κάνω λάθος…αλλιώς οποίος πχ μας βρίζει στον δρόμο δεν πειράζει αν του παίξουμε δυο σφαιρούλες, σωστά?
Διευκρινιστικά…οποίος πειράζει ζώο καλά κάνουν και τον σκίζουν…να του κόψουν και τα @@ και να του τα χώσουν στο λαρύγγι, καμία αντίρρηση…απλά μέχρι την επιβολή της ποινής, αν δεν κάνω πάλι λάθος, ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας. -
Ποιο τεκμηριο αθωοτητας αφου φαινεται ξεκαθαρα τι κανει . Εσενα αμα σε δείρουν στα καλα καθουμενα χωρις να φταις , πες τους για προσωπικα δεδομενα και τεκμηρια αθωοτητας
-
Δηλαδή όταν εσύ διαπιστώσεις μια παράνομη πράξη δεν πας να κανείς καταγγελία εκεί που πρέπει αλλά καθαρίζεις μόνος σου. Αν είναι έτσι, να κλείσουμε την αστυνομία και να ανοίξουμε σαλούν να πηγαίνουμε εκεί με την αυγή και να λύνουμε τις διάφορες μας όπως στο παλιό καλό φαρ ουέστ.
-
Δηλαδή όταν εσύ διαπιστώσεις μια παράνομη πράξη δεν πας να κανείς καταγγελία εκεί που πρέπει αλλά καθαρίζεις μόνος σου. Αν είναι έτσι, να κλείσουμε την αστυνομία και να ανοίξουμε σαλούν να πηγαίνουμε εκεί με την αυγή και να λύνουμε τις διάφορες μας όπως στο παλιό καλό φαρ ουέστ.
Τι βλακειες λες? Που ξερεις τι κανω εγω ?
-
Δεν τις ξεκίνησα εγώ…αφού ούτε ο υποθετικούς λόγος δεν μπορεί να γίνει κατανοητός…..
-
Δεν τις ξεκίνησα εγώ…αφού ούτε ο υποθετικούς λόγος δεν μπορεί να γίνει κατανοητός…..
Tι βλακεια ειπα εξυπνε μου εσυ ? Και τι δεν κατανοησα ?
Εσυ εβγαλες συμπερασμα στο τι κανω και δεν ηταν υποθεση . Η υποθεση εμπεριεχει το ΑΝ . Δεν ειδα να το χρησιμοποιησες . Αρα μαλλον εσυ δεν κατανοεις γενικως -
https://www.mcaounilaw.gr/νεα/494-προσωπικά-δεδομένα-και-ποινικό-δίκαιο
Ν4624/2019 Άρθρο 38 παρ.2
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]