-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
τα εχω γραψει 500 φορες
πρεπει να τα ξαναγραψω?
πληρωνω με τους φορους μου
δε γουσταρω να πληρωνω ξανα στα διοδια
γκεγκε?
Διεγράφη προσωπική επίθεση [Mod]**Νομιζεις οτι πληρωνεις......μπλα μπλα... εχεις ενα κειμενο, που να λεει τι πληρωνεις με τους φορους σου?? **
τσιμπα
-
Οτι θελεις καταλαβαινεις!!!!! νασαι καλα...
-
μεγαλα επιχειρηματα!
μετα λες για μενα! -
Ο χρήστης ntinaras έγραψε:
μεγαλα επιχειρηματα!
μετα λες για μενα!Ενω εσυ και οι δικοι σου που λενε τα ιδια με σενα που πληρωνανε τα τελευταια 50 χρονια αυτο που εβαλες..... αλλα πληρωνανε και διοδια επισης αδιαμαρτυρητα εχουν μεγαλυτερα επιχειρηματα...
Τελος απο μενα..... γιατι εχω και δουλιτσα...
-
τσιμπα
Επειδή βλέπω ότι σε ενοχλεί, πήγαινε μία ελβετία να δεις ότι τα αμάξια έχουν 2 τέλη.
ένα για τους 'κανονικούς' δρόμους και ένα για τις εθνικές οδούς. -
Εγώ πάντως να δεχτώ οτι καί το δημόσιο πρέπει να μαζέψει χρήματα και ο ιδιώτης να πληρωθεί.
Όμως πρακτικά απο τη μία μέρα στην άλλη ξαφνικά γεμίσαμε ενα σωρό καινούριους (μετωπικούς και πλευρικούς) σταθμούς διοδίων και ταυτόχρονα αυξήθηκαν και οι τιμές. Κάτι δέν πάει καλά με όλη αυτή την ιστορία και όσο κανείς δέν μιλάει και τα δέχεται χωρίς αντίρρηση τόσο πιό βαθειά θα χώνουν το αγγούρι.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Εγώ πάντως να δεχτώ οτι καί το δημόσιο πρέπει να μαζέψει χρήματα και ο ιδιώτης να πληρωθεί.Όμως πρακτικά απο τη μία μέρα στην άλλη ξαφνικά γεμίσαμε ενα σωρό καινούριους (μετωπικούς και πλευρικούς) σταθμούς διοδίων και ταυτόχρονα αυξήθηκαν και οι τιμές. Κάτι δέν πάει καλά με όλη αυτή την ιστορία και όσο κανείς δέν μιλάει και τα δέχεται χωρίς αντίρρηση τόσο πιό βαθειά θα χώνουν το αγγούρι.
Συμφωνώ...
-
πληρωνω με τους φορους μου
δε γουσταρω να πληρωνω ξανα στα διοδιαΜην είστε πρόβατα! Το ανάποδο έπρεπε να λέτε:
**πληρώνω με τα διόδια
δε γουστάρω να πληρώνω ξανά με φόρους φπα κλπ
** -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
τσιμπα
Επειδή βλέπω ότι σε ενοχλεί, πήγαινε μία ελβετία να δεις ότι τα αμάξια έχουν 2 τέλη.
ένα για τους 'κανονικούς' δρόμους και ένα για τις εθνικές οδούς.τελη εχουν ομως,δεν εχουν χρεωση με την εισοδο.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Εγώ πάντως να δεχτώ οτι καί το δημόσιο πρέπει να μαζέψει χρήματα και ο ιδιώτης να πληρωθεί.Όμως πρακτικά απο τη μία μέρα στην άλλη ξαφνικά γεμίσαμε ενα σωρό καινούριους (μετωπικούς και πλευρικούς) σταθμούς διοδίων και ταυτόχρονα αυξήθηκαν και οι τιμές. Κάτι δέν πάει καλά με όλη αυτή την ιστορία και όσο κανείς δέν μιλάει και τα δέχεται χωρίς αντίρρηση τόσο πιό βαθειά θα χώνουν το αγγούρι.
Σωστός ο παίκτης, αποστομώνεις όλους τους παραπάνω αερολογούντες με δύο απλές κουβέντες ,φυσικά θα σου απαντήσουν με ολοσέλιδα ποστ με νομικίστικες παπαρολογίες και μπλά μπλά και
-
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
Εγώ πάντως να δεχτώ οτι καί το δημόσιο πρέπει να μαζέψει χρήματα και ο ιδιώτης να πληρωθεί.
Όμως πρακτικά απο τη μία μέρα στην άλλη ξαφνικά γεμίσαμε ενα σωρό καινούριους (μετωπικούς και πλευρικούς) σταθμούς διοδίων και ταυτόχρονα αυξήθηκαν και οι τιμές. Κάτι δέν πάει καλά με όλη αυτή την ιστορία και όσο κανείς δέν μιλάει και τα δέχεται χωρίς αντίρρηση τόσο πιό βαθειά θα χώνουν το αγγούρι.
Σωστός ο παίκτης, αποστομώνεις όλους τους παραπάνω αερολογούντες με δύο απλές κουβέντες ,φυσικά θα σου απαντήσουν με ολοσέλιδα ποστ με νομικίστικες παπαρολογίες και μπλά μπλά και
Κι επίσης από τη μία μέρα στην άλλη γεμίσαμε με συνεργεία που συντηρούν δρόμους που είχαν δεκαετίες να δουν ασφαλτόστρωση. Είδες τι ωραία που τα λέω και χωρίς νομικίστικες παπαρολογίες
Οπότε για να αποστομώσω τους γενικεύοντες-αερολογούντες και των δύο πλευρών:
- Υπάρχουν αυτοκινητό-δρομοι που πλέον φαίνεται ότι συντηρούνται (σε αντίθεση με το παρελθόν). Είναι μ@λ@κί@ - κατ' εμέ - να λέει κάποιος ότι εκεί δεν έπρεπε να πληρώνουμε τίποτα. Το αν έπρεπε να υπάρχουν 2 αντί για 3 (ή 4) σταθμούς διοδίων είναι ορθός προβληματισμός!
- Υπάρχουν καρό-δρομοι που τώρα φτιάχνονται και είναι λογικό να θεωρούνται απαράδεκτα τυχόν διόδια.
Όσο για το ότι πληρώνουμε φόρους άρα απορρίπτουμε τα διόδια, υπάρχει κάποιο έγγραφο που δείχνει ότι μέρος των φόρων (θεωρητικά τουλάχιστον) πηγαίνει για πλήρη συντήρηση των δρόμων. Διαφορετικά, να συμφωνήσουμε ένα ποσό που θα πρέπει να δίνουν όλοι οι διαμένοντες στην Ελλάδα υπό μορφή φόρου ανεξαρτήτως χρήσης των δρόμων και να καταργήσουμε τα διόδια. Ενδιάμεση λύση δεν υπάρχει.
-
δες τι γραφει στα ασφαλιστρα σου.
-
Τοσες σελιδες λετε βλακειες, κ οι μεν κ οι δε, κ ο λογος ειναι απλος:
Διοδια δυναται να μπαινουν σε συγκεκριμενου ειδους δρομους, με συγκεκριμενες προδιαγραφες. Καποιοι τις εχουν, καποιοι οχι. Δεν θα μου περασει απο το μυαλο να μην πληρωσω την ΑΟ γιατι πληροι τις προδιαγραφες (ή τουλαχιστον ετσι ξερω). Αλλα καποια κομματια των 2 ΕΟ, ΔΕΝ τις πληρουν εξ'ου κ η αρνηση πληρωμης. Φυσικα για κομματια που ειναι υπο κατασκευη και μας ζητανε να τα πληρωσουμε προκαταβολικα, ουτε λογος.
Στα ιδια κομματια που τωρα δεν θελω να πληρωνω (αλλα δεν το εχω κανει ως τωρα γιατι ειχα παρεα κ δεν ηθελα να τους ταλαιπωρησω), αν κ οταν ολοκληρωθουν κ αν ειναι ετσι οπως μαθαινουμε οτι θα ειναι, τοτε θα πληρωνω. Μεχρι τοτε ομως...
Αυτο ειναι, ουτε αν ειναι ηθικα ή οχι τα διοδια, ουτε αν πληρωνουμε κ φορους ή οχι, ουτε αν ξυπνησε στραβα η επιτροπη αρνησης διοδιων, ουτε τιποτα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τοσες σελιδες λετε βλακειες, κ οι μεν κ οι δε, κ ο λογος ειναι απλος:Διοδια δυναται να μπαινουν σε συγκεκριμενου ειδους δρομους, με συγκεκριμενες προδιαγραφες. Καποιοι τις εχουν, καποιοι οχι. Δεν θα μου περασει απο το μυαλο να μην πληρωσω την ΑΟ γιατι πληροι τις προδιαγραφες (ή τουλαχιστον ετσι ξερω). Αλλα καποια κομματια των 2 ΕΟ, ΔΕΝ τις πληρουν εξ'ου κ η αρνηση πληρωμης. Φυσικα για κομματια που ειναι υπο κατασκευη και μας ζητανε να τα πληρωσουμε προκαταβολικα, ουτε λογος.
Στα ιδια κομματια που τωρα δεν θελω να πληρωνω (αλλα δεν το εχω κανει ως τωρα γιατι ειχα παρεα κ δεν ηθελα να τους ταλαιπωρησω), αν κ οταν ολοκληρωθουν κ αν ειναι ετσι οπως μαθαινουμε οτι θα ειναι, τοτε θα πληρωνω. Μεχρι τοτε ομως...
Αυτο ειναι, ουτε αν ειναι ηθικα ή οχι τα διοδια, ουτε αν πληρωνουμε κ φορους ή οχι, ουτε αν ξυπνησε στραβα η επιτροπη αρνησης διοδιων, ουτε τιποτα.
Καρασωστός είσαι και εσύ, τήν ίδια άποψη έχω και εγώ ,πληρώνω όταν βλέπω έργα και 'οχι θα θα θα και ΄οταν....
-
Ο kc με πρόλαβε και με κάλυψε απόλυτα. Από τις λίγες φορές θα έλεγα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τοσες σελιδες λετε βλακειες, κ οι μεν κ οι δε, κ ο λογος ειναι απλος:Διοδια δυναται να μπαινουν σε συγκεκριμενου ειδους δρομους, με συγκεκριμενες προδιαγραφες. Καποιοι τις εχουν, καποιοι οχι. Δεν θα μου περασει απο το μυαλο να μην πληρωσω την ΑΟ γιατι πληροι τις προδιαγραφες (ή τουλαχιστον ετσι ξερω). Αλλα καποια κομματια των 2 ΕΟ, ΔΕΝ τις πληρουν εξ'ου κ η αρνηση πληρωμης. Φυσικα για κομματια που ειναι υπο κατασκευη και μας ζητανε να τα πληρωσουμε προκαταβολικα, ουτε λογος.
για ποιο λογο πιστευεις οτι αυτη τη στιγμη πρεπει να πληρωνεις διοδια στην ΑΟ?
-
Mιά και τα επιχειρήματα είναι παιδικής χαράς , να θέσουμε και μερικά άλλα θέματα που παρ' ότι έχουν τεθεί εδώ και 40 χρόνια δεν έχουν δικαιωθεί και ο αγώνας συνεχίζεται :
1 .Τα μπουρδέλλα κρατικά
Οχι όμως το κράτος μπουρδέλλο-
Ο Γκουσγκούνης στην Βουλή , να γαμ@σουν και οι φτωχοί .
-
Οχι τυρί στις τυρόπιττες .
-
-
Ρε συ kacey, αυτό ρωτάω και εγώ. Αν θα πληρώναν διόδια στην Εγνατία οδό η οποία είναι από τους ασφαλέστερους δρόμους στην Ελλάδα. Κανείς δεν μου απαντάει όμως, αντ'αυτού με χλευάζουνε .
-
.........
για ποιο λογο πιστευεις οτι αυτη τη στιγμη πρεπει να πληρωνεις διοδια στην ΑΟ?Για να ειναι ανοιχτή και να τη χρησιμοποιείς και σύ που δεν θές να πληρώνεις!
Σε κερνάμε φίλε μου, κάνε δουλειά σου.....Ρε συ kacey, αυτό ρωτάω και εγώ. Αν θα πληρώναν διόδια στην Εγνατία οδό η οποία είναι από τους ασφαλέστερους δρόμους στην Ελλάδα. Κανείς δεν μου απαντάει όμως, αντ'αυτού με χλευάζουνε .
Εσύ τώρα τι θές? Αναφορά θα σου δώσουν?
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Ρε συ kacey, αυτό ρωτάω και εγώ. Αν θα πληρώναν διόδια στην Εγνατία οδό η οποία είναι από τους ασφαλέστερους δρόμους στην Ελλάδα. Κανείς δεν μου απαντάει όμως, αντ'αυτού με χλευάζουνε .2-3 σελιδες πισω ειναι
διαβαζε
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!