-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και ομως εχθες ειχα μια συζητηση με ενα βενζινα που μου ειπε οτι καλεσε την αστυνομια μιας και ενας πελατης ΑΦΟΥ εβαλε βενζινη δηλωσε ....αδυναμια πληρωμης.Το οργανο δεν μπορεσε να λυσει τη διαφορα και το μονο που εγινε ηταν να αφησει ο μουστερης την ταυτοτητα του και να την παρει οταν φερει τα χρηματα που χρωσταει.Ομως και αυτο ,καθως ελεγε ο παθων βενζινας,δεν ηταν σιγουρο μιας και ανετα δηλωνουν απωλεια ταυτοτητας και βγαζουν καινουργια.
Ωραιος κοσμος,αγγελικα πλασμενος.Και ο βενζινας ειναι παρανομος γιατι δεν επιτρεπεται να παρακρατα κρατικο εγγραφο.
Δεν ξερω αλλα ισως/ αν /μηπως ο βενζινας το προτεινε και ο μπαταξης το δεχτηκε; Δεν ειναι παρακρατηση ,ειναι δωρεαν παραχωρηση!!!!
-
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
.....
Αυτό το 90 % από πού προκύπτει?Στη σύμβαση παραχώρησης της Ιόνιας Οδού μπορείς να δεις τα ποσοστά που έδωσε ο πάροχος στο Ελληνικό Δημόσιο. Δες πίσω καμία εκατοντάδα σελίδες και θα δεις τα ποσοστά αυτά που φτάνουν ως και στο 90% προς το τέλος της σύμβασης και δεν πέφτουν κάτω από το 75~80%.
-
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Και η Αντουανέτα όταν της είπαν ότι ο κόσμος δεν έχει ψωμί είπε ας φάνε παντεσπάνι.
Δυστυχώς αυτές είναι απόψεις όταν η πληρωμή των διόδίων είναι κάτι διαδικαστικό όπως παράδειγμα το να πίνεις ένα ποτήρι νερό.
Υπάρχουν όμως και κάποιες οικογένειες για τις οποίες η πληρωμή των διοδίων δεν είναι κάτι διαδικαστικό αλλά κοστίζει πολύ.
Και όταν είτε είσαι, είτε έχεις περάσει από αυτό το στάδιο καταλαβαίνεις ότι αυτή η άποψη ειδικά στις μέρες μας είναι απίστευτα προκλητική.Αν δεν έχεις να φας, δεν παίρνεις το αυτοκίνητο για να κάνεις 130 χλμ τη μέρα δηλαδή τουλάχιστο 13 ευρώ βενζίνη. Προσπαθείς να βολευτείς με συγκοινωνία.
Και ναι, αν έχεις το χρήμα να αγοράσεις AUDI TT ή μπέμπα, τότε δεν έχεις δικαίωμα να διαμαρτύρεσαι για διόδια.
-
Ο χρήστης fastmanakos έγραψε:
Πάντως χτές στους αγανακτισμένους στον λευκό πύργο ήταν και ένας εκπρόσωπος των 'δεν πληρώνω' και μίλησε για λίγο προτρέποντας τον κόσμο να μήν πληρώνει διόδια εκτος απ τα μάλγαρα και λέγοντας πώς α) όταν δεν υπάρχει τροχαία στον σταθμό σηκώνουμε μπάρα, β) όταν υπάρχει τροχαία συμπληρώνουμε ένα χαρτί κάτι για 'αδυναμία πληρωμής'.Αδυναμία πληρωμής όταν έχει το χρήμα να γεμίσει βενζίνη το αυτοκίνητό του (για το οποίο έχει πληρώσει τέλη κυκλοφορίας, ΚΤΕΟ κτλ) για να φτάσει μέχρι τα Μάλγαρα, και για να φτάσει και στο Λ. Πύργο να διαμαρτυρηθεί; Ωραίο!
Αν δηλώνει αδυναμία πληρωμής για τα διόδια, τότε μάλλον θα έπρεπε να είχε φτάσει εκεί με τα πόδια και όχι με αυτοκίνητο, γιατί θα είχε απολέσει και τη δυνατότητα πληρωμής του βενζινά -
Ο χρήστης pk33 έγραψε:
Και η Αντουανέτα όταν της είπαν ότι ο κόσμος δεν έχει ψωμί είπε ας φάνε παντεσπάνι.
Δυστυχώς αυτές είναι απόψεις όταν η πληρωμή των διόδίων είναι κάτι διαδικαστικό όπως παράδειγμα το να πίνεις ένα ποτήρι νερό.
Υπάρχουν όμως και κάποιες οικογένειες για τις οποίες η πληρωμή των διοδίων δεν είναι κάτι διαδικαστικό αλλά κοστίζει πολύ.
Και όταν είτε είσαι, είτε έχεις περάσει από αυτό το στάδιο καταλαβαίνεις ότι αυτή η άποψη ειδικά στις μέρες μας είναι απίστευτα προκλητική.Αν δεν έχεις να φας, δεν παίρνεις το αυτοκίνητο για να κάνεις 130 χλμ τη μέρα δηλαδή τουλάχιστο 13 ευρώ βενζίνη. Προσπαθείς να βολευτείς με συγκοινωνία.
Και ναι, αν έχεις το χρήμα να αγοράσεις AUDI TT ή μπέμπα, τότε δεν έχεις δικαίωμα να διαμαρτύρεσαι για διόδια.
Δεν πάει ακριβώς έτσι φίλε pk33.
Γνωρίζω άτομo που καθημερινά κάνει τη διαδρομή Αθήνα-Σχηματάρι καθώς εργάζεται σε εργοστάσιο. Πως θα πάει στην εργασία του; Με τη συγκοινωνία; Είναι δίκαιο να τα πληρώνει όλα αυτά από το μισθό του (αυξήσεις διοδίων, αυξήσεις τιμής βενζίνης, αυξήσεις τελών κυκλοφορίας κτλ) απλά για να πηγαίνει στη δουλειά του;
-
και η λογική ποιά είναι; ότι επειδή δεν μπορούμε να διαμαρτυρόμαστε για τα υπόλοιπα απλά δεν πληρώνουμε διόδια;
Εγώ θα πρότεινα (επειδή τα έχουμε με το κράτος),:- Όταν γεμίζουμε βενζίνη να πληρώνουμε μόνο την αξία της χωρίς τους φόρους
- να μην πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας
Αλλιώς όποιος φωνάζει είναι τσάμπα μάγκας γιατί απλά ξέρει ότι δεν θα έχει επιπτώσεις.
Και επειδή και εγώ δουλεύω σε μέρος που για να φτάσεις πρέπει να πληρώνεις διόδια, έχω παρατηρήσει κάποια απλά πραγματάκια:
- τα delivery έρχονται κανονικότατα,
- το κάπνισμα συνεχίζεται κανονικότατα.
- όσοι έπαιρναν φαγητό από το σπίτι πριν την κρίση, τόσοι παίρνουν και τώρα.
- Τα αυτοκίνητα στο parking δεν έχουν μειωθεί. Με δεδομένο ότι ένα αυτοκίνητο μπορεί να χωρέσει 5 άτομα, θα περίμενε κανείς οι συνάδελφοι να αντιμετωπίσουν την κρίση και την αύξηση των διοδίων με το να συνταξιδεύουν.
Τίποτα από όλα αυτά δεν γίνεται. Απλά κάποιοι δεν πληρώνουν διόδια και μετά μας το παίζουν φτωχαδάκια.
Από την αρχή που αναπτύχθηκε η βιομηχανική ζώνη του Σχηματαρίου, διόδια υπήρχαν. Επίσης, δεν νομίζω ότι θα κόστιζε πολύ το να βάλουν οι εταιρίες λεωφορειάκι από το σταθμό του τρένου. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τα συνδικάτα φωνάζουν για τα διόδια αλλά όχι για τέτοια μέτρα, γιατί το λεωφορείο θα το πληρώσει η εταιρία, και φοβούνται μήπως κόψει από τα 'δωράκια' προς τα συνδικάτα
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Γνωρίζω άτομo που καθημερινά κάνει τη διαδρομή Αθήνα-Σχηματάρι καθώς εργάζεται σε εργοστάσιο. Πως θα πάει στην εργασία του; Με τη συγκοινωνία; Είναι δίκαιο να τα πληρώνει όλα αυτά από το μισθό του (αυξήσεις διοδίων, αυξήσεις τιμής βενζίνης, αυξήσεις τελών κυκλοφορίας κτλ) απλά για να πηγαίνει στη δουλειά του;Όχι. Αν το καλοσκεφτείς, δεν είναι καν δίκαιο ότι χρειάζεται να κάνει τόσα χιλιόμετρα κάθε μέρα για να δουλέψει. Ξέρεις όμως πολύ καλά ότι δεν γίνεται αλλιώς. Το ίδιο συμβαίνει και με τους δρόμους.
Ένα πιο λογικό και ρεαλιστικό ερώτημα νομίζω ότι είναι το εξής: Είναι πιο δίκαιο να πρέπει να πληρώνει ο φορολογούμενος -που επίσης βρίσκεται σε απόγνωση- ώστε να μπορεί ο χ εργάτης να πηγαίνει στην δουλειά του από τον αυτοκινητόδρομο και όχι από το δευτερεύον οδικό δίκτυο; Είναι πιο δίκαιο να πληρώνει ο φορολογούμενος ώστε ο Λάππας να πηγαίνει γρήγορα και άνετα για το ski και τις πτήσεις του χωρίς να πληρώνει;
Αν πραγματικά θέλουμε να είμαστε κοινωνικά δίκαιοι, ας πιέσουμε την κυβέρνηση να μετράει τις αποδείξεις των διοδίων ώστε να υπάρχει φοροαπαλλαγή, ή ακόμα και επιστροφή χρημάτων στους οικονομικά ασθενέστερους, ανάλογα με την φορολογική τους δήλωση.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Δεν πάει ακριβώς έτσι φίλε pk33.
Γνωρίζω άτομo που καθημερινά κάνει τη διαδρομή Αθήνα-Σχηματάρι καθώς εργάζεται σε εργοστάσιο. Πως θα πάει στην εργασία του; Με τη συγκοινωνία; Είναι δίκαιο να τα πληρώνει όλα αυτά από το μισθό του (αυξήσεις διοδίων, αυξήσεις τιμής βενζίνης, αυξήσεις τελών κυκλοφορίας κτλ) απλά για να πηγαίνει στη δουλειά του;
Ενταξει, καλα ειναι να μην χρησιμοποιουμε αυτα τα παραδειγματα.
Μόνο οσοι δουλευουν στα Οινοφυτα ΔΕΝ πληρωνουν διόδια;
Γιατι στη σελιδα 'δεν πληρωνω' βλεπω εκδρομείς, φιλάθλους κλπ ατομα που κανουν κατι για την ευχαριστηση τους και ξοδευουν αρκετα ή και πολλα χρήματα (και πολυ καλα κανουν) αλλα δεν πληρωνουν 2 ή 2,5€ στα διοδια.Δεν λεω αν ειμαι υπερ ή κατα των διοδιων, αλλα οπως ειπώθηκε απο αλλους χρήστες είναι θέμα επιτήρησης και αστυνόμευσης . Αν μπορεί καποιος να γλυτωσει κατι το γλυτωνει.
Ολοι αυτοι που μνημονευονται πιο πανω οτι δεν πληρωνουν διοδια γιατι δεν εχουν να φανε, τι ποσοστο είναι;
Ποσοι ειναι αυτοι που πραγματικα δεν εχουν να πληρωσουν διόδια αλλα πρεπει να πανε καπου; -
...και για να μην γράφονται διάφορα (αφου παρατηρείται ενας 'οπαδισμός' ακομα κι εδω )
ούτε εμένα μ'αρεσει να πληρωνω τα διόδια, μάλιστα όπου μπορω δεν τα πληρωνω παρακάμπτοντας τα.
ΔΕΝ ειμαι ομως και υπερ της καταργησης τους για λογους που εχουν χιλιοειπωθει εδω.ΔΕΝ μου αρεσει ομως ουτε ο φορος που πληρωνω (λόγω του οτι δεν μπορω να κρυψω εισοδήματα)
ΔΕΝ μου αρεσει ουτε το οτι πληρωνω υπέρογκα τελη κυκλοφορίας (κατα τη γνωμη μου)
Κι αλλα δεν μ'αρεσει που τα πληρωνω, αλλα τι να κανω...
Τι να κάνω που το μονο που μπορω να μην πληρώνω χωρις συνεπειες ειναι τα διοδια;
-
Ο χρήστης pk33 έγραψε:
Και ναι, αν έχεις το χρήμα να αγοράσεις AUDI TT ή μπέμπα, τότε δεν έχεις δικαίωμα να διαμαρτύρεσαι για διόδια.Και γαμ@ τα επιχειρήματα
-
Ο χρήστης pk33 έγραψε:
Μεγάλη διαφωνία εδώ, κι είναι και ένα από τα ηλιθιότερα που κάνουν οι κυβερνήσεις για να βρουν αφορμές για επιπλέον φόρους (έκτακτες εισφορές κτλ). Υπάρχουν άνθρωποι που, επειδή έχουν το πάθος τους, έκαναν οικονομίες και κατάφεραν ίσα ίσα να πάρουν ένα αυτοκίνητο που ονειρεύονταν. Και μετά δεν το λιώνουν και στα χιλιόμετρα, το απολαμβάνουν στις βόλτες τους. Αυτό δε σημαίνει ότι ΚΑΘΕ χρόνο πλέον έχουν τόσα λεφτά όσα 'δείχνει' το αυτοκίνητό τους ότι έχουν.
Εγώ ας πούμε έκανα ό,τι μπορούσα για να πάρω ένα mx-5, που δεν είναι μπέμπα ούτε ΤΤ, όμως αυτή τη στιγμή δεν θα το έπαιρνα με τίποτα βάσει οικονομικών. Τα εισοδήματά μου τότε είχαν φορολογηθεί κανονικά. Θα πρέπει να συνεχίσω να το πληρώνω από 5 μεριές, ακόμα π.χ. κι αν είμαι άνεργος? Ή μήπως πρέπει να το πουλήσω για να πληρώσω το κράτος?
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
.....
Αυτό το 90 % από πού προκύπτει?Στη σύμβαση παραχώρησης της Ιόνιας Οδού μπορείς να δεις τα ποσοστά που έδωσε ο πάροχος στο Ελληνικό Δημόσιο. Δες πίσω καμία εκατοντάδα σελίδες και θα δεις τα ποσοστά αυτά που φτάνουν ως και στο 90% προς το τέλος της σύμβασης και δεν πέφτουν κάτω από το 75~80%.
Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος? Ελπίζω να μην αναφέρεσαι στα κατώτατα όρια εσόδων.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και όταν είτε είσαι, είτε έχεις περάσει από αυτό το στάδιο καταλαβαίνεις ότι αυτή η άποψη ειδικά στις μέρες μας είναι απίστευτα προκλητική.Είναι απίστευτα πιο προκλητικό όταν άνθρωποι με Audi TT, Porsche Cayenne, ακόμα και BMW 325 απαιτούν απο τον φορολογούμενο να τους χρηματοδοτήσει την άνετη και γρήγορη διέλευση. Τον ίδιο φορολογούμενο στον οποίο η κυβέρνηση κόβει επιδόματα μισθούς και συντάξεις.
οι συγκεκριμενοι μονο με τα τελη ταξινομησης (κατα την αγορα) και τα ετησια τελη κατοχης αυτοκινητου εχουν πληρωσει διοδια για 50 χρονια. να συνεχισουν να πληρωνουν, σωστα;
μην ξαναλεμε τα ιδια οτι τα εργα εχουν πληρωθει απ ολους Ν φορες και απλως συνεχιζου(ν)με να τα πληρωνουμε.
εσενα δεν θα σε χαλασει φυσικα να πληρωσεις +20% ( 200 € επιπλεον τελη) γιατι ετσι, για το καλο του τοπου το κανεις.
για ποσα χρονια διοδια ειναι τα 200 € που θα πληρωσεις επιπλεον φετος;
μπορεις να παρεις και μια εκτακτη επειδη πριν απο Χ χρονια ειχες παρει αυτοκινητο Ψ εργοστασιακης αξιας, παλι γιατι ετσι γουσταρει το αχρηστο κρατος
συνεχισε να τους υποστηριζεις
-
Ο χρήστης pk33 έγραψε:
και η λογική ποιά είναι; ότι επειδή δεν μπορούμε να διαμαρτυρόμαστε για τα υπόλοιπα απλά δεν πληρώνουμε διόδια;
Εγώ θα πρότεινα (επειδή τα έχουμε με το κράτος),:- Όταν γεμίζουμε βενζίνη να πληρώνουμε μόνο την αξία της χωρίς τους φόρους
- να μην πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας
Αλλιώς όποιος φωνάζει είναι τσάμπα μάγκας γιατί απλά ξέρει ότι δεν θα έχει επιπτώσεις.
Και επειδή και εγώ δουλεύω σε μέρος που για να φτάσεις πρέπει να πληρώνεις διόδια, έχω παρατηρήσει κάποια απλά πραγματάκια:
- τα delivery έρχονται κανονικότατα,
- Τα αυτοκίνητα στο parking δεν έχουν μειωθεί. Με δεδομένο ότι ένα αυτοκίνητο μπορεί να χωρέσει 5 άτομα, θα περίμενε κανείς οι συνάδελφοι να αντιμετωπίσουν την κρίση και την αύξηση των διοδίων με το να συνταξιδεύουν.
Τίποτα από όλα αυτά δεν γίνεται. Απλά κάποιοι δεν πληρώνουν διόδια και μετά μας το παίζουν φτωχαδάκια.
Από την αρχή που αναπτύχθηκε η βιομηχανική ζώνη του Σχηματαρίου, διόδια υπήρχαν. Επίσης, δεν νομίζω ότι θα κόστιζε πολύ το να βάλουν οι εταιρίες λεωφορειάκι από το σταθμό του τρένου. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τα συνδικάτα φωνάζουν για τα διόδια αλλά όχι για τέτοια μέτρα, γιατί το λεωφορείο θα το πληρώσει η εταιρία, και φοβούνται μήπως κόψει από τα 'δωράκια' προς τα συνδικάτα
1-2-3 ασχετα
- δουλευουν ολοι οι υπαλληλοι το ιδιο ωραριο; ερχονται την ιδια ωρα και φευουν ακριβως την ιδια ωρα; 9-5 πχ; 8-4; ωστε να μπορουν να ερθουν και να φυγουν μαζι; δεν παιζει αυτο το σεναριο με τιποτα.
διοδια παντα υπηρχαν... ποσο ηταν; θυμασαι;
ξανα: εδω και πααααααρα πολλα χρονια, πληρωνες μονο στην εξοδο. τωρα πληρωνεις εισοδο-εξοδο, τρως πηξιμο 2 φορες και πληρωνεις τα διπλα.
αλλαξε κατι στο δρομο; φτιαχτηκε η παλια εθνικη; το μονο που αλλαξε ηταν η συμβαση του κουφου για να τα παιρνουν διπλα.-
-
[quote='pk33']
Και επειδή και εγώ δουλεύω σε μέρος που για να φτάσεις πρέπει να πληρώνεις διόδια, έχω παρατηρήσει κάποια απλά πραγματάκια:- τα delivery έρχονται κανονικότατα,
- Τα αυτοκίνητα στο parking δεν έχουν μειωθεί. Με δεδομένο ότι ένα αυτοκίνητο μπορεί να χωρέσει 5 άτομα, θα περίμενε κανείς οι συνάδελφοι να αντιμετωπίσουν την κρίση και την αύξηση των διοδίων με το να συνταξιδεύουν. [quote}
Μάλλον ζεις και εργάζεσαι στον Άρη
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
Είναι απίστευτα πιο προκλητικό όταν άνθρωποι με Audi TT, Porsche Cayenne, ακόμα και BMW 325 απαιτούν απο τον φορολογούμενο να τους χρηματοδοτήσει την άνετη και γρήγορη διέλευση. Τον ίδιο φορολογούμενο στον οποίο η κυβέρνηση κόβει επιδόματα μισθούς και συντάξεις.
οι συγκεκριμενοι μονο με τα τελη ταξινομησης (κατα την αγορα) και τα ετησια τελη κατοχης αυτοκινητου εχουν πληρωσει διοδια για 50 χρονια. να συνεχισουν να πληρωνουν, σωστα;
μην ξαναλεμε τα ιδια οτι τα εργα εχουν πληρωθει απ ολους Ν φορες και απλως συνεχιζου(ν)με να τα πληρωνουμε.
εσενα δεν θα σε χαλασει φυσικα να πληρωσεις +20% ( 200 € επιπλεον τελη) γιατι ετσι, για το καλο του τοπου το κανεις.
για ποσα χρονια διοδια ειναι τα 200 € που θα πληρωσεις επιπλεον φετος;
μπορεις να παρεις και μια εκτακτη επειδη πριν απο Χ χρονια ειχες παρει αυτοκινητο Ψ εργοστασιακης αξιας, παλι γιατι ετσι γουσταρει το αχρηστο κρατος
συνεχισε να τους υποστηριζεις
Και επειδή το κράτος αδικεί τους κατόχους καλών αυτοκινήτων -και εμένα μαζί- πρέπει να μεταθέσουμε το σύνολο του κόστους κατασκευής των έργων από τους οδηγούς που θα τα απολαμβάνουν και χρησιμοποιούν στους υπόλοιπους εργαζόμενους και συνταξιούχους; Πόσο δικαιότερο είναι αυτό; Αδικείται ο Λάππας από την φορολογία του 325; Όντως. Βάλε τον χαμηλοσυνταξιούχο να του πληρώνει τα έξοδα για να έχει σύγχρονους αυτοκινητόδρομους.
Αν δεν το έχεις συνειδητοποιήσει, λόγω των δεινής κατάστασης στην οποία βρίσκονται τα οικονομικά του κράτους έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ 2 κακών. Θα προτιμήσω αυτό που θεωρώ λιγότερο άδικο για το σύνολο των πολιτών, ακόμα και αν προσωπικά δεν με συμφέρει. Εσύ μπορείς να επιλέξεις την πιο συμφέρουσα λύση για την τσέπη σου.
-
Ενώ τώρα που πληρώνω διόδια στην εθνική Αθηνών-Λαμίας και τα λέφτα πάνε στην κατασκευή της Ιονίας Οδού στην Πάτρα είναι πιο δίκαιο
Και δεν θα έχω και Ιονία Οδό ούτε σε 20 χρόνια -
Και επειδή το κράτος αδικεί τους κατόχους καλών αυτοκινήτων -και εμένα μαζί- πρέπει να μεταθέσουμε το σύνολο του κόστους κατασκευής των έργων από τους οδηγούς που θα τα απολαμβάνουν και χρησιμοποιούν στους υπόλοιπους εργαζόμενους και συνταξιούχους;Μια παρατήρηση εδώ, το κράτος δεν αδικεί τους κατόχους καλών αυτοκινήτων, ούτε τους κατόχους ακριβών αυτοκινήτων. Αδικεί αυθαίρετα και χωρίς καμία λογική τα αυτοκίνητα που έχουν συγκεκριμένο κυλινδρισμό ασχέτως αξίας, τιμής απόδοσης ή οποιουδήποτε κρητιρίου.
Γι'αυτό ο κάτοχος του Santa Fe αξίας 5χιλ ευρώ πληρώνει 1700 ή δε ξέρω πόσα ευρώ τέλη κυκλοφορίας ενώ ο κάτοχος μίας E250 αξίας 80χιλ ευρώ πληρώνει 250 πχ ευρώ σε τέλη.
Δεν υπάρχει καμία λογική στα τέλη, θα μπορούσαν να χρεώνονται με βάση το ζώδιο του αυτοκινήτου, δεν θα ήταν πιο άδικο ή λιγότερο λογικό.
-
Και επειδή το κράτος αδικεί τους κατόχους καλών αυτοκινήτων -και εμένα μαζί- πρέπει να μεταθέσουμε το σύνολο του κόστους κατασκευής των έργων από τους οδηγούς που θα τα απολαμβάνουν και χρησιμοποιούν στους υπόλοιπους εργαζόμενους και συνταξιούχους; Πόσο δικαιότερο είναι αυτό; Αδικείται ο Λάππας από την φορολογία του 325; Όντως. Βάλε τον χαμηλοσυνταξιούχο να του πληρώνει τα έξοδα για να έχει σύγχρονους αυτοκινητόδρομους.Αν δεν το έχεις συνειδητοποιήσει, λόγω των δεινής κατάστασης στην οποία βρίσκονται τα οικονομικά του κράτους έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ 2 κακών. Θα προτιμήσω αυτό που θεωρώ λιγότερο άδικο για το σύνολο των πολιτών, ακόμα και αν προσωπικά δεν με συμφέρει. Εσύ μπορείς να επιλέξεις την πιο συμφέρουσα λύση για την τσέπη σου.
ο χαμηλοσυνταξιουχος ΔΕΝ τα πληρωνει! απο που;;; τιποτα δεν του χει μεινει. το ιδιο και ο ανεργος, δεν εχει να πληρωσει τιποτα, δεν πληρωνει
υπαρχει κι αλλο λιγοτερο κακο. κομμενα τα διοδια, κομμενοι και οι νεοι δρομοι. στοπ στη χρηματοδοτηση απο το κρατος, στοπ στις απαλλωτριωσεις, τα λεφτα για το χρεος και στη βοηθεια στους χαμηλοσυνταξιουχους, να παρουν πισω μερικα απο τα περσινα.
ετσι κι αλλιως μπουρδελο ηταν η κορινθου-πατρων, τι ειχαμε τι χασαμε. απλως δεν θα την πληρωνουμε για να σκοτωνομαστε.
εσυ μαλλον δεν εχεις συνειδητοποιησει σε ποια αποικια ζεις, ποιος εκανε τις συμβασεις, για ποιο λογο και που πανε τα λεφτα
+200 ευρω ειπαμε τα τελη φετος;
-
Τη λυση να σταματησουν ολα την προτεινα και εγω... αλλα ειπε καποιος οτι δεν ειναι αυτη η αιτια..... Ο.Κ. παμε για αλλη λυση... ευρεσης χρηματων... Α!!! γημερα εδειξαν την ολοκληρωση διανοιξης της σηραγγας των Τεμπων.... ειπαν για το 2013 να λειτουργησει 6 χλμ. για να δουμε...
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!