-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Θα ήθελα όμως να ρωτήσω κάτι. Αν έσπαγε το διάολος το πόδι του και σε εκείνο το σημείο όπου οι μπαριέρες έλειπαν κάποιο όχημα παρεκτρέπονταν της πορείας του και κατέληγε σε θάνατο ή σοβαρό τραυματισμό κάποιου ή κάποιων ή αν ένα όχημα που θα έμπαινε σε μία μη φωτιζόμενη περιοχή προκαλούσε ένα πολύνεκρο ατύχημα θα ήταν ο κύριος Γκλέτσος που θα πλήρωνε τα σπασμένα ή θα τα απαιτούσαμε από τον κακό εργολάβο....Αλλά (όσο πάει και με όσο πάει).
Φυσικά και από τον Γκλέτσο θα ζητηθούν αποζημιώσεις. Όπως και στην Κορίνθου - Πατρών που πληρώνουμε διόδια, φταίνε οι οδηγοί αν γίνει ατύχημα, μιας και ο δρόμος είναι φωτισμένος παντού, με διαχωριστικό στηθαίο ύψους 100 m, οπότε μετωπικές συγκρούσεις δε γίνονται, ούτε καν πουλιά δε διασχίζουν το δρόμο κάθετα πλέον, ο ασφαλτοτάπητας είναι σε τέλεια κατάσταση, οι στροφές όπως έλεγε ένας συνάδελφός σου (μετά αποδείχθηκε ότι είχε πάρει κάτι εργολαβίες) έχουν τη σωστή κλίση και γενικά είναι ένας τέλειος δρόμος και για οποιοδήποτε ατύχημα φταίει ο οδηγός.
Μα καλά, για πόσο έξυπνος περνιέσαι και για πόσο βλάκες μας περνάς; Στον ένα δρόμο που είναι τέλειος, ΑΝ γίνει ατύχημα στη μία ατέλεια, θέλεις να κυνηγήσουμε τον Γκλέτσο που έκανε την παρανομία. Δεκτόν και έχεις δίκιο. Στην Κορίνθου - Πατρών που ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ και ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ διόδια, για τα ατυχήματα γιατί να μην κυνηγήσουμε τον εργολάβο, τον ιδιοκτήτη, εσένα, εμένα τον οποιονδήποτε εμπλεκόμενο; Πληρώνω κύριε και όταν πληρώνω θέλω παροχές που αν δεν τις δίνεις, είσαι υπόλογος και παράνομος. Εσύ πας τη γυναίκα σου να γεννήσει, αφού έχεις ήδη πληρώσει για 10-15 χρόνια προκαταβολές για να φτιαχτεί το μαιευτήριο, να πληρώσεις ξανά τη γέννα, να βάλουν τη γυναίκα σου στο πεζοδρόμιο και στο τέλος να χάσεις και το παιδί; Δε νομίζω να το κάνεις, ούτε να δεχθείς να πληρώσεις, ούτε και θα τους αφήσεις χωρίς κυνήγι αν σου σκοτώσουν παιδί ή γυναίκα. Γιατί, λοιπόν, μας πειράζει του Γκλέτσου (το λέω κι εγώ πως είναι λάθος αυτό που έκανε) και όχι η Κορίνθου - Πατρών;;;;
Και για να είμαι ξεκάθαρος, θεωρώ πως έκανε κάτι θεατρινίστικο για να τραβήξει την προσοχή και να γίνει αυτό που πραγματικά θέλει, δηλαδή να ανοίξουν οι παράλληλοι δρόμοι που προφανώς στη σημερινή τους κατάσταση δεν εξυπηρετούν τους Δημότες του Δήμου 'του'. Πόσα και πόσα τέτοια θεατρινίστικα δεν έχουμε δει όμως; Μήπως τα ίδια δεν έκανες όταν τάιζες τα παιδιά σου όταν ήταν μικρά; Μήπως θέατρο δεν παίζεις με πελάτες, πολιτικούς και πολλούς γνωστούς και φίλους; Δεν αφήνουμε στην άκρη, κύριοι, τα θεατρινίστικα, του στυλ μας πείραξε η κίνηση Γκλέτσου γιατί ήταν ψεύτικη; Δεν κοιτάτε λίγο στον καθρέπτη που οι 90/100 έχετε (σίγουρα είμαι ο 1/100 που τα λέει στα ίσα όλα και ελπίζω να υπάρχει και 2ος) πει ψέματα σε γυναίκες για να τις ρίξετε στο κρεβάτι και να παίξετε μαζί τους, πράγμα ανηθικότερο από τον θεατρινισμό Γκλέτσου που προσπαθεί να κάνει έναν μηχανισμό να δουλέψει όπως πρέπει;
Ευχαριστώ.
- Ξαναλέω πως δεν τον θεωρώ σοβαρό ηθοποιό, ούτε κάτι το σπουδαίο. Απλά βλέπω τους λόγους για τους οποίους κάνει μία τέτοια ακραία κίνηση. Φυσικά, μπορεί να φταίει και το ποτό που τα βλέπω έτσι τα πράγματα. Μόλις γύρισα από Big Apple, με 54€ λογαριασμό (6 ποτά). Για του λόγου το αληθές, σήμερα ήταν Τζούλια Αλεξανδράτου και Τρύφωνας Σαμαράς εκεί και μας σέρβιρε ένας barman που λεγόταν Κυριάκος που μπορεί να βεβαιώσει ότι ήπια όσα δηλώνω ότι ήπια (οι αποδείξεις φυσικά λένε 4 ποτά, αλλά και πάλι, είμαι πάνω από το όριο).
** Για τις μη φωτιζόμενες περιοχές, να μην το αναφέρω καν. Μόνο σε εισόδους - εξόδους είναι ηλεκτροφωτισμένο το Εθνικό μας δίκτυο, οπότε... Ας κάναμε τουλάχιστον ό,τι το Βέλγιο που έχει 100% ηλεκτροφωτισμό στο Εθνικό του δίκτυο, πληρωμένο από τις γερμανικές αποζημιώσεις για τον Β΄ Π.Π. Εδώ όμως, τέτοια δεν μπορούν να γίνουν λόγω πολιτικών που τα παίρνουν για να μη διεκδικήσουν, εργολάβων που τα δίνουν για να μην φτιάξουν κάτι χωρίς μίζα και πολιτών που τους αρέσει να βασανίζονται λόγω νεοραγιαδισμού.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Φυσικά και από τον Γκλέτσο θα ζητηθούν αποζημιώσεις. Όπως και στην Κορίνθου - Πατρών που πληρώνουμε διόδια, φταίνε οι οδηγοί αν γίνει ατύχημα, μιας και ο δρόμος είναι φωτισμένος παντού, με διαχωριστικό στηθαίο ύψους 100 m, οπότε μετωπικές συγκρούσεις δε γίνονται, ούτε καν πουλιά δε διασχίζουν το δρόμο κάθετα πλέον, ο ασφαλτοτάπητας είναι σε τέλεια κατάσταση, οι στροφές όπως έλεγε ένας συνάδελφός σου (μετά αποδείχθηκε ότι είχε πάρει κάτι εργολαβίες) έχουν τη σωστή κλίση και γενικά είναι ένας τέλειος δρόμος και για οποιοδήποτε ατύχημα φταίει ο οδηγός.Μα καλά, για πόσο έξυπνος περνιέσαι και για πόσο βλάκες μας περνάς; Στον ένα δρόμο που είναι τέλειος, ΑΝ γίνει ατύχημα στη μία ατέλεια, θέλεις να κυνηγήσουμε τον Γκλέτσο που έκανε την παρανομία. Δεκτόν και έχεις δίκιο. Στην Κορίνθου - Πατρών που ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ και ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ διόδια, για τα ατυχήματα γιατί να μην κυνηγήσουμε τον εργολάβο, τον ιδιοκτήτη, εσένα, εμένα τον οποιονδήποτε εμπλεκόμενο; Πληρώνω κύριε και όταν πληρώνω θέλω παροχές που αν δεν τις δίνεις, είσαι υπόλογος και παράνομος. Εσύ πας τη γυναίκα σου να γεννήσει, αφού έχεις ήδη πληρώσει για 10-15 χρόνια προκαταβολές για να φτιαχτεί το μαιευτήριο, να πληρώσεις ξανά τη γέννα, να βάλουν τη γυναίκα σου στο πεζοδρόμιο και στο τέλος να χάσεις και το παιδί; Δε νομίζω να το κάνεις, ούτε να δεχθείς να πληρώσεις, ούτε και θα τους αφήσεις χωρίς κυνήγι αν σου σκοτώσουν παιδί ή γυναίκα. Γιατί, λοιπόν, μας πειράζει του Γκλέτσου (το λέω κι εγώ πως είναι λάθος αυτό που έκανε) και όχι η Κορίνθου - Πατρών;;;;
Και για να είμαι ξεκάθαρος, θεωρώ πως έκανε κάτι θεατρινίστικο για να τραβήξει την προσοχή και να γίνει αυτό που πραγματικά θέλει, δηλαδή να ανοίξουν οι παράλληλοι δρόμοι που προφανώς στη σημερινή τους κατάσταση δεν εξυπηρετούν τους Δημότες του Δήμου 'του'. Πόσα και πόσα τέτοια θεατρινίστικα δεν έχουμε δει όμως; Μήπως τα ίδια δεν έκανες όταν τάιζες τα παιδιά σου όταν ήταν μικρά; Μήπως θέατρο δεν παίζεις με πελάτες, πολιτικούς και πολλούς γνωστούς και φίλους; Δεν αφήνουμε στην άκρη, κύριοι, τα θεατρινίστικα, του στυλ μας πείραξε η κίνηση Γκλέτσου γιατί ήταν ψεύτικη; Δεν κοιτάτε λίγο στον καθρέπτη που οι 90/100 έχετε (σίγουρα είμαι ο 1/100 που τα λέει στα ίσα όλα και ελπίζω να υπάρχει και 2ος) πει ψέματα σε γυναίκες για να τις ρίξετε στο κρεβάτι και να παίξετε μαζί τους, πράγμα ανηθικότερο από τον θεατρινισμό Γκλέτσου που προσπαθεί να κάνει έναν μηχανισμό να δουλέψει όπως πρέπει;
Γενικά +1
αλλά, όχι σε όλαΜόλις γύρισα από Big Apple, με 54€ λογαριασμό (6 ποτά). Για του λόγου το αληθές, σήμερα ήταν Τζούλια Αλεξανδράτου και Τρύφωνας Σαμαράς εκεί και μας σέρβιρε ένας barman που λεγόταν Κυριάκος που μπορεί να βεβαιώσει ότι ήπια όσα δηλώνω ότι ήπια (οι αποδείξεις φυσικά λένε 4 ποτά, αλλά και πάλι, είμαι πάνω από το όριο).
Παγαπόντη είσαι εσύ ένας..
-
Μα καλά, για πόσο έξυπνος περνιέσαι και για πόσο βλάκες μας περνάς; Στον ένα δρόμο που είναι τέλειος, ΑΝ γίνει ατύχημα στη μία ατέλεια, θέλεις να κυνηγήσουμε τον Γκλέτσο που έκανε την παρανομία. Δεκτόν και έχεις δίκιο. Στην Κορίνθου - Πατρών που ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ και ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ διόδια, για τα ατυχήματα γιατί να μην κυνηγήσουμε τον εργολάβο, τον ιδιοκτήτη, εσένα, εμένα τον οποιονδήποτε εμπλεκόμενο; Πληρώνω κύριε και όταν πληρώνω θέλω παροχές που αν δεν τις δίνεις, είσαι υπόλογος και παράνομος. Εσύ πας τη γυναίκα σου να γεννήσει, αφού έχεις ήδη πληρώσει για 10-15 χρόνια προκαταβολές για να φτιαχτεί το μαιευτήριο, να πληρώσεις ξανά τη γέννα, να βάλουν τη γυναίκα σου στο πεζοδρόμιο και στο τέλος να χάσεις και το παιδί; Δε νομίζω να το κάνεις, ούτε να δεχθείς να πληρώσεις, ούτε και θα τους αφήσεις χωρίς κυνήγι αν σου σκοτώσουν παιδί ή γυναίκα. Γιατί, λοιπόν, μας πειράζει του Γκλέτσου (το λέω κι εγώ πως είναι λάθος αυτό που έκανε) και όχι η Κορίνθου - Πατρών;;;;
Ευχαριστώ.
- Ξαναλέω πως δεν τον θεωρώ σοβαρό ηθοποιό, ούτε κάτι το σπουδαίο. Απλά βλέπω τους λόγους για τους οποίους κάνει μία τέτοια ακραία κίνηση. Φυσικά, μπορεί να φταίει και το ποτό που τα βλέπω έτσι τα πράγματα. Μόλις γύρισα από Big Apple, με 54€ λογαριασμό (6 ποτά). Για του λόγου το αληθές, σήμερα ήταν Τζούλια Αλεξανδράτου και Τρύφωνας Σαμαράς εκεί και μας σέρβιρε ένας barman που λεγόταν Κυριάκος που μπορεί να βεβαιώσει ότι ήπια όσα δηλώνω ότι ήπια (οι αποδείξεις φυσικά λένε 4 ποτά, αλλά και πάλι, είμαι πάνω από το όριο).
** Για τις μη φωτιζόμενες περιοχές, να μην το αναφέρω καν. Μόνο σε εισόδους - εξόδους είναι ηλεκτροφωτισμένο το Εθνικό μας δίκτυο, οπότε... Ας κάναμε τουλάχιστον ό,τι το Βέλγιο που έχει 100% ηλεκτροφωτισμό στο Εθνικό του δίκτυο, πληρωμένο από τις γερμανικές αποζημιώσεις για τον Β΄ Π.Π. Εδώ όμως, τέτοια δεν μπορούν να γίνουν λόγω πολιτικών που τα παίρνουν για να μη διεκδικήσουν, εργολάβων που τα δίνουν για να μην φτιάξουν κάτι χωρίς μίζα και πολιτών που τους αρέσει να βασανίζονται λόγω νεοραγιαδισμού.
Για το bold. Αν νομίζεις ότι αυτό ισχύει πήγαινε τότε στις ρυθμίσεις add me στους εχθρούς και πάψε να βλέπεις τις δημοσιεύσεις μου.
Μάλλον δεν καταλαβαίνεις ή δεν θέλεις να καταλάβεις. Αυτό που λέω και αναφέρομαι είναι ότι δεν μπορείς και δεν έχεις δικαίωμα να καταστρέφεις υποδομή ασφαλείας σε ένα δρόμο. Αυτό γιατί ο διερχόμενος αυτοκινητιστής δεν είναι μάγος ή προφήτης για να γνωρίζει ότι σε ένα σημείο κάποιος κατά ηθελιμένο τρόπο έχει αφαιρέσει τις μπαριέρες και έχει ξαφνικά δημιουργήσει μία είσοδο από το πουθενά.
Από εκεί και πέρα ουδέν. Δεν πρόκειται να καθήσω να αποδείξω το προφανές.
-
Θεσσαλονίκη, 12 Ιανουαρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚΤο φαινόμενο της μη πληρωμής των διοδίων από πολίτες...
Τα φαινόμενα αυτά καταδεικνύουν, με ανάγλυφο τρόπο, την καταχρηστική και υπερβολική τιμολόγηση, από μέρους των παραχωρησιούχων εταιρειών, που έχουν καταστήσει τις τιμές των διοδίων πανάκριβες και αναντίστοιχες με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Περαιτέρω, είναι άμεση, πια, ανάγκη η επαναδιαπραγμάτευση των συμβάσεων παραχώρησης, που κυρώθηκαν από τη Βουλή το 2007, οι οποίες βρίθουν προβλημάτων και λαθών λόγω της προχειρότητας των μελετών, των βιαστικών δημοπρατήσεων τους, των δυσμενών για την Πολιτεία όρων, της πυκνότητας των σταθμών διοδίων και των προβλεπόμενων αυξήσεων στις τιμές τους.
Η κυβέρνηση οφείλει να κινηθεί, χωρίς καμία καθυστέρηση, στη μείωση των τιμών των διοδίων και στην άμεση επίλυση των προβλημάτων, που εμφανίζονται, κατά τόπους, εξαιτίας της έλλειψης παράπλευρων δρόμων, μεριμνώντας η ίδια για την κατασκευή παραδρόμων και για τη χορήγηση, από τους παραχωρησιούχους, καρτών ελεύθερης διέλευσης για τους κατοίκους των περιοχών όπου βρίσκονται οι σταθμοί διοδίων.
Το ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης θεωρεί δικαιολογημένες τις αντιδράσεις των πολιτών, οι οποίες δε στρέφονται κατά του Κράτους, αλλά κατά των εταιρειών εκμετάλλευσης των αυτοκινητοδρόμων που κερδοσκοπούν σε βάρος τους.
Είναι ακλόνητη, ωστόσο, η θέση μας ότι η Πολιτεία οφείλει να διασφαλίζει την ύπαρξη ενός σύγχρονου και ασφαλούς οδικού δικτύου, γεγονός που καθιστά αναγκαία την πληρωμή διοδίων, η τιμολόγηση, όμως, των οποίων θα πρέπει να συνάδει με τη γενικότερη κοινωνικοοικονομική κατάσταση της χώρας και των πολιτών της.
Βασ. Ηρακλείου 30, 2310 233712, 2310 223140 , fax 2310234142
url: http://ne.pasok.gr/athessaloniki/ , e-mail: neathes@pasok.gr
χαχαχα είναι απίστευτοι...
και οι μεν και οι δε σκίζουν τα ρόυχα τους κατα των υψηλών τιμών των διοδίων και θελουν να τις αλλάξουν...
...μεχρι στιγμής ομως δεν γινεται τιποτα
Καλα, ποιος μας κυβερνάει βρε παιδια;
ή μήπως μας δουλευουν ολοι ψιλό γαζί;
βρε λέτε να μας κοροϊδεύουν; δεν θα το αντέξω -
Τα ΠΑΣΟΚια τα χώνουν στις παραχωρήσεις των αυτοκινητοδρόμων και στα διόδια, γιατί ήταν ο Σουφλιάς και η ΝΔ στο τιμόνι. Για τις αυξήσεις στην βενζίνη όμως που έχουν ακριβύνει αναλογικά πολύ περισσότερο το ταξίδι, κουβέντα!
Φυσικά, μιλάνε για επαναδιαπραγμάτευση, γιατί είναι ένα νέο πεδίο δόξης λαμπρό για λεφτά κάτω από το τραπέζι... Η επαναδιαπραγμάτευση, συμφέρει τις εταιρείες και τις τράπεζες, σίγουρα όχι το δημόσιο και τους οδηγούς. Γιατί απλούστατα θα συνοδεύεται και από επιμήκυνση της παραχώρησης.
-
Καλημέρα σε όλους,
το φορουμ έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
Στο θέμα μας, είμαι κάτοικος Αθηνών και είμαι ενάντια στο θεσμό των διοδίων γενικώς και ειδικώς μέσα στην ίδια μου την πόλη.
Δεν πληρώνω ούτε την Αττική Οδό εδώ και 14 μήνες, με καθημερινές διελεύσεις, για να πάω στη δουλειά μου, αλλά και για την οικογένειά μου. Οι δρόμοι είναι δικοί μας, γιατί απλά τους πληρώσαμε και τους πληρώνουμε καθημερινά. Οι αναλύσεις που διαβάζω είναι περιττές. Δεν μου έχει έρθει ποτέ χαρτί με πρόστημο από κανένα φορέα. Είμαι νομοταγής Έλληνας πολίτης, πληρώνω φόρους και αντιστέκομαι όπως μπορώ, έξω από κόμματα και πολιτικάντιδες.
ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΩ -
Στο αεροδρόμιο δεν είναι το ίδιο εύκολο. Άρα λες αφού δεν το κάνω εκεί, ας τα κατεβάσω και ας πληρώνω ότι μου υπαγορεύει ο κάθε τραμπούκος, μάλιστα.
Δεν είπα να κλειδωθεί το θέμα, απλά τη γνώμη μου για κάποια σχόλια.
Αν μου ερχόταν; Μα δε μου έρχεται, δε γίνεται να μου έρθει. Αντί να εξηγήσεις το γεγονός και να καταλήξουμε σε κάποιο συμπέρασμα, σε απασχολεί περισσότερο τι θα κάνω άμα μου έρθει;
Πες και μια καλημέρα
-
Συγνώμη, τη δημοσίευσή μου τη διέγραψα στο μεταξύ διότι θεώρησα πως ό,τι είχα να πω το είπα και πως, όπως είπες και συ, 'οι αναλύσεις είναι περιττές'. Οπότε φαίνεται σα να απαντάς 'στον αέρα'.
Εμένα πάντως μου αρκεί το 'δεν το κάνω στο αεροδρόμιο διότι δεν είναι το ίδιο εύκολο'. Που δείχνει ότι (με το συμπάθειο) είσαι επαναστάτης όπου σε παίρνει. Οπως άλλωστε, όπως διαπίστωσα, και οι περισσότεροι με τις ίδιες απόψεις σε αυτό το θέμα. Αν λοιπόν νομίζεις ότι 'δεν τα κατεβάζεις' θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι αυταπατάσαι.
Καλημέρα.
-
Για σου ρε Πιπίνε πότη !!!! Μαρέσεις γιατί είσια φρι ατ χαρτ και ξέρεις και τα ονόματα των μπάρμαν ... Μετά οδήγησες κιόλας να φανταστώ ε ??
-
Σαφώς και τα κατεβάζω σε πολλές περιπτώσεις που δεν μπορώ να κάνω αλλιώς ή δεν γνωρίζω πώς, αλλά όλοι ανεξεραίτως το ίδιο κάνουν, είναι σίγουρο.
Εσύ όμως προτείνεις τί ακριβώς; Αφού δεν μπορείς να πάς κόντρα σε όλα, μην πας κόντρα πουθενά;
Αν το υπαρασπίζεσαι αυτό, άρα κάνεις και το αντίθετο. Δηλαδή να υποθέσω πως θα μπορούσες να λάβεις μέρος σε μια κινητοποίηση του τύπου: 'Αφού οι πολιτικοί μας κλέβουν, ας μας τα πάρουν όλα ευχαρίστως'. -
Εντολές πληρωμών στους αρνητές διοδίων
Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση για το θέμα της άρνησης καταβολής διοδίων από μερίδα πολιτών και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να φτάσουν οι πρώτες εντολές πληρωμής.
Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση για το θέμα της άρνησης καταβολής διοδίων από μερίδα πολιτών και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να φτάσουν οι πρώτες εντολές πληρωμής.Χθες ο υπουργός Υποδομών - Μεταφορών και Δικτύων Δ. Ρέππας απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις κατά τη διάρκεια παρουσίασης του νομοσχεδίου για τις αστικές συγκοινωνίες ανέφερε ότι «Το Δημόσιο οφείλει να παρέχει κάθε διευκόλυνση στον παραχωρησιούχο, ώστε να ελέγχει την είσπραξη των διοδίων. Οφείλουμε αν μας ζητήσουν τα στοιχεία των ιδιοκτητών αυτοκινήτων να τα παρέχουμε. Προβλέπεται και αυτό στις συμβάσεις».
Υπενθυμίζεται ότι το πράσινο φως άναψε την προηγούμενη εβδομάδα και η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων για την παροχή των στοιχείων. Αναφερόμενος στο ύψος των διοδίων τόνισε ότι αυτές προκύπτουν από τη σύμβαση που υπεγράφη το 2007, όπως αυτή κυρώθηκε από τη Βουλή. Με βάση τη σύμβαση αυτή την ευθύνη για την είσπραξη των διοδίων, όπως και για τα διαφυγόντα κέρδη έχει ο ίδιος ο παραχωρησιούχος είπε ο υπουργός Υποδομών, ο οποίος τόνισε ότι από τους πέντε αυτοκινητόδρομους το κράτος έχει αναλάβει εγγύηση ύψους εσόδων από διόδια για τους δύο (Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα και Λαμία - Εγνατία μέσω Τρικάλων- Καλαμπάκας).
Καταγγελίες
Ο κ. Ρέππας απαντώντας σε καταγγελίες ότι οι σταθμοί των διοδίων σε πολλούς αυτοκινητόδρομους είναι πολύ κοντά ο ένας στον άλλον το χαρακτήρισε καλό μια και διανέμει καλύτερα το κόστος. «Αν τα διόδια είναι σε κοντινές αποστάσεις ο οδηγός πληρώνει λιγότερα για μικρές διαδρομές» και τόνισε ότι αυτό είναι πιο δίκαιο. «Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε τον παραμικρό υπαινιγμό ότι οι πολίτες δεν πρέπει να πληρώνουν διόδια» ανέφερε και κατέληξε ότι οι συμβάσεις είναι συγκεκριμένες. Μάλιστα τόνισε ότι πίσω από τους ιδιώτες υπάρχουν 26 - 27 ελληνικές και ξένες τράπεζες που έχουν χρηματοδοτήσει αυτά τα έργα.Ο κ. Ρέππας ανέφερε ότι θα προχωρήσει η εγκατάσταση ηλεκτρονικών διοδίων σε όλους τους αυτοκινητόδρομος της Ελλάδας με αρχή της Εγνατία οδό, όπου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.
Υποστήριξε ότι το σωστό για όλους τους πολίτες είναι η εγκατάσταση ηλεκτρονικών διοδίων, όπου θα πληρώνει κανείς ανάλογα με τα χιλιόμετρα που διανύει.
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... d=90659162 -
...Φυσικά, μπορεί να φταίει και το ποτό που τα βλέπω έτσι τα πράγματα. Μόλις γύρισα από Big Apple, με 54€ λογαριασμό (6 ποτά). Για του λόγου το αληθές, σήμερα ήταν Τζούλια Αλεξανδράτου και Τρύφωνας Σαμαράς εκεί και μας σέρβιρε ένας barman που λεγόταν Κυριάκος που μπορεί να βεβαιώσει ότι ήπια όσα δηλώνω ότι ήπια (οι αποδείξεις φυσικά λένε 4 ποτά, αλλά και πάλι, είμαι πάνω από το όριο)Μπραβο! Απο την εποχη του giannispolo ειχα να διαβασω τετοιο ποστ
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Για σου ρε Πιπίνε πότη !!!! Μαρέσεις γιατί είσια φρι ατ χαρτ και ξέρεις και τα ονόματα των μπάρμαν ... Μετά οδήγησες κιόλας να φανταστώ ε ??
Επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του πιπίνου.
Τα ποτά ήταν 2 johnie cola, 1 absolut και μια πράσινη μετά απο επικοινωνία με τον Κυριάκο. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Τα ποτά ήταν 2 johnie cola, 1 absolut και μια πράσινη μετά απο επικοινωνία με τον Κυριάκο.Εεεεππππ, σε έπιασα, εδώ είναι 4 ποτά! Ο πιπίνος είπε πως ήταν 6!
Για ξαναπάρε τηλέφωνο τον Κυριάκο!
-
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τα ποτά ήταν 2 johnie cola, 1 absolut και μια πράσινη μετά απο επικοινωνία με τον Κυριάκο.Εεεεππππ, σε έπιασα, εδώ είναι 4 ποτά! Ο πιπίνος είπε πως ήταν 6!
Για ξαναπάρε τηλέφωνο τον Κυριάκο!
O pipinos ήπιε το johny cola, οπότε καταλαβαίνεις γιατί τα είδε 6 το ποτά.
-
Να ρωτησω, η συμβαση παραχωρησης των δρομων ειναι του 2007, αρα εινα Παρανομη η αποστολη κλησεων σε ανθρωπους που δεν πληρωνουν διοδια. Θα ξαναυπογραφουν απο την αρχη οι συμβασεις?? Οεο? Τι γινεται γενικα τωρα??
-
Πιπίνε ας τους να λένε. Πέρνα από τον αντίλογο έχουμε ενδιαφέροντα θέματα...
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Να ρωτησω, η συμβαση παραχωρησης των δρομων ειναι του 2007, αρα εινα Παρανομη η αποστολη κλησεων σε ανθρωπους που δεν πληρωνουν διοδια. Θα ξαναυπογραφουν απο την αρχη οι συμβασεις?? Οεο? Τι γινεται γενικα τωρα??Θεατρίνος δεν είναι μόνο ο Γκλέτσος. Αυτό συμβαίνει...
-
Δε με αφορα το θεμα των διοδιων.
Ανεξαρτητα απο το αν τα εργα αυτα τα εχουμε διπλοτριπλοπληρωσει αν δεν υπηρχε ο 'Γκλετσος' οι δημοτες του Δημου Στυλιδας δε θα ξανακερδιζαν τις αδειες ελευθερας που ειχαν (και ηταν υποχρωμενος ο παραχωρισιουχος να τους παρεχει) μεχρι να φτιαχτει το παραπλευρο δικτυο.
Αν δεν υπηρχαν οι 'Δεν Πληρωνω Διοδια' το πιο πιθανο θα ηταν να βλεπαμε αυξησεις στις τιμες καθε διμηνο.
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!