-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ειναι ναι. Αν σκεφτεις ομως γιατι σημερα ειναι δυσκολο να βρεις γνησια αισθηματα καταλαβαινεις πως πλεον ο γαμος για τις γυναικες ειναι επιβιωση.Πάντα ήταν επιβίωση και, επαγγελματική, αποκατάσταση. Το κύριο όπλο τους πάντα ήταν το .ουνί τους, δεν έγινε τώρα.
Απλά τώρα λόγω κρίσης πέσανε τα όποια προσχήματα και φαίνεται πιο έντονα η π##τανιά ενώ ταυτόχρονα λιγοστέψανε οι σπόνσορες (καλημέρα μάνγκο ) καθότι χρεοκοπήσανε... -
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Εγώ θυμάμαι τη μέση Καταλανή / ισπανίδα πάντως...Ζιλλέτ! ό,τι καλύυυυυτερο για τον άντρα (και όχι μόνο), λέγαμε
hands down οι πιο ασχημες γυναικες της ευρωπης,κατα μεσο ορο παντα
επισης οι ιταλιδες κατα μεσο ορο παλι ηταν χειροτερες απο οσο περιμενα,αλλα τα κορυφαια τους κομματια δεν παιζονται. -
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
στο μεταξυ εκει που λες..αρκετα να ζω σαν ρεμαλι...ηρθε η ωρα να νοικοκυρευτω, συμβαινουν γεγονοτα που σε προσγειωνουν αποτομα.
φιλαρακι μολις χτες ανακοινωσε οτι χωριζει μετα απο 12 χρονια γαμου...
ο γνωστος μαλακας που δουλευε σκυλος για να μην λειψει τιποτα και η αλλη ελεγε για επικοινωνιες και κοσμοπολιτανικες κοινες δραστηριοτητες του στυλ σουκου σε σπα στο Ναβαρινο Ρεσορτ....!!!ρε ουρτ απο δω....
Μετά από 12 χρόνια άρχισε η γυναίκα του να έχει τέτοιες απαιτήσεις; Πόσο χρονών είναι;
-
Καποια στιγμη βρεθηκα για δουλεια Καρπαθο. Εκει οι ντοπιες δε σου ελεγαν κουβεντα το χειμωνα που ηταν αυτες στα κουμαντα και οχι οι τουριστριες του καλοκαιριου. Κουτσες στραβες χωρισμενες παντρεμενες ενα καλημερα και πολυ ηταν . Δε γ@@ε λεω. C130 Σαβ/κο Αθηνα και παραλιακη.
Το καλοκαιρι ομως αααααααλλη φαση. Μινι βαψιμο γελακια και αντε να παμε για εναν καφε η μπανιο. Ρε ουστ. Βουρ σε ολανδεζες (γεια σου Σαμανθα ) και ξερο ψωμι. Ξανθια με σωστες αναλογιες που οταν δεν της μιλουσα μου ελεγε : Γιατι δε μου μιλας γιατι δε με προσεχεις. Λοιπον αυτες αξιζουν. Καμαρι μου της λεω αξιζεις τα παντα.
Και η ξεφτιλα της υποθεσης ειναι πως η κομωτρια που με κουρευε ντοπια χωρισμενη με τοσα που λεγαμε 1 χρονο ποτε δεν μου εδωσε σημα η το οκ να γινει κατι . Οταν λοιπον εφευγα λιγη ωρα πριν φυγω ενας γνωστος μου φερνει γραμμα της που μου λεει να μην φυγω και οτι υπαρχει αισθημα. Επρεπε να φυγω δηλ να γινει αυτο? Πριν ολο οχι μη θα δουμε . Ενω η Σαμανθα 15 χρονια μικροτερη ναι και θελω αυτο. Ανοιχτο βιβλιο .
Σε λιγο θα γραψω βιβλιο για τις ελληνιδες. Επιστημη καταντησαν. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εγώ θυμάμαι τη μέση Καταλανή / ισπανίδα πάντως...
Ζιλλέτ! ό,τι καλύυυυυτερο για τον άντρα (και όχι μόνο), λέγαμε
επισης οι ιταλιδες κατα μεσο ορο παλι ηταν χειροτερες απο οσο περιμενα,αλλα τα κορυφαια τους κομματια δεν παιζονται.Πορτογαλία έχετε πάει?
-
Πάντως ιταλίδα άσχημη στην Ελλάδα δεν έχω δει.
Ιταλία δεν έχω πάει. -
Εχω παει Ιταλια και ολες οι ιταλιδες ειναι στην πενα. Αν δεις 20ρα ιταλιδα και 20ρα ελληνιδα απλα η ιταλιδα θα ειναι τουλαχιστον πιο περιποιημενη.
-
Ναι αυτό με την εμφάνιση το 'χουνε, άντρες - γυναίκες, γυμναστήρια, διατροφές, ντυσίματα, επίδειξη γενικώς.
Απορώ πού βρίσκουν τόσα λεφτά για το ντύσιμο μόνο. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Εχω παει Ιταλια και ολες οι ιταλιδες ειναι στην πενα. Αν δεις 20ρα ιταλιδα και 20ρα ελληνιδα απλα η ιταλιδα θα ειναι τουλαχιστον πιο περιποιημενη.Εγώ που πήγα Bologna κάτι φρικιά με αναρχικά κασκόλ σαν του ΠΑΟΚ είδα
Τράβα καμιά βόλτα στην Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη ρε κουπέα να δεις κορίτσααα -
Κατ αρχην η αγορα ειναι πιο φθηνη . Και σε επωνυμα. Ειναι κανονας για μια ιταλιδα να ειναι in fashion! Το εχουν το υφακι και αυτες ομως.
Εγω Περουτζια Τορινο Ρωμη Ματσερατα και το γουνακι επαιζε οπως εδω το φουτερ. Αριστοτελους πηγα πολλες φορες και το μονο που εχω να πω ειναι για το υψος . Κοπελαρες . -
Eιμαι αραγε ο μονος που πιστευω οτι οι Αμερικανιδες ειναι κουκλαρες?
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Eιμαι αραγε ο μονος που πιστευω οτι οι Αμερικανιδες ειναι κουκλαρες?Οι αμερικανιδες καθοτι δεν ειναι καποια συγκεκριμενη φυλη μπορει να ειναι τα παντα ολα,οποτε ειναι εντελως ακυρο αυτο που λες
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Eιμαι αραγε ο μονος που πιστευω οτι οι Αμερικανιδες ειναι κουκλαρες?Κόψε τις ταινίες
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Για αυτό δεν έγραψα οι πιο άσχημες. Οι Ισπανίδες είναι μακράν οι πιο άσχημες.
Το χειρότερο δε βέβαια είναι το στυλάκι όπως έγραψε ο mpampinos.
Τουλάχιστον σε καθαρά τοπικό επίπεδο(χαλκιδική), έπεσε λίγο ο αμανές. Με την έλευση των Ρωσίδων-Σερβίδων τα τελευταία χρόνια στις παραλίες, η σύγκριση ήταν καταστρεπτική για τις ΕλληνίδεςΣυμφωνώ. Τα δικά μας μαυροτσούκαλα είναι ασχημούλικα αλλά τα ισπανο/πορτογαλικά είναι ακόμα χειρότερα!
-
Coupeas, η γυναίκα σου σε τι δεν σε καλύπτει;
-
ΣΩΡΑΙΟΣ ΡΕ ΔΙΑ!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εγώ θυμάμαι τη μέση Καταλανή / ισπανίδα πάντως...
Ζιλλέτ! ό,τι καλύυυυυτερο για τον άντρα (και όχι μόνο), λέγαμε
επισης οι ιταλιδες κατα μεσο ορο παλι ηταν χειροτερες απο οσο περιμενα,αλλα τα κορυφαια τους κομματια δεν παιζονται.Πορτογαλία έχετε πάει?
Έτοιμος ήμουν και με προλαβες.. ....είναι σαν τις γυφτισες χωρίς τα παρδαλα ρούχα
-
Πορτογαλία +1 για τις πιο άσχημες... by far
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Coupeas, η γυναίκα σου σε τι δεν σε καλύπτει;Δε μιλανε την ιδια γλωσσα
-
Πραγματι Πορτογαλια δεν εχω παει,φανταζομαι παιζει πολύ αραπιά.
Ισπανια παντως ομορφες γυναικες γενικα δεν εβλεπες,τραγικος ο μεσος ορος,και οι μυτες... γενετικη κατάρα.
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?