-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
Σπανιας ομορφιας λεγοντας; Μια φωτο η ενα παραδειγμα;
πλακα πλακα εχει κατι κουκλαρες, παθαινα πλακα στις εξοδους στο στρατο, αλλα δεν εχω φωτος προφανως
Σε φανταροεξοδο και η Γ. Βασιλειαδου κουκλα μοιαζει...
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Δεν πειράζει ντρίφτερ, εσύ να σαι καλά. Ετσι μένουν πιο πολλες επιλογές για τους γενναιους πατριώτες σαν τον τζιτιαι που εμειναν πίσω. :funis:
-
εξαρταται που τις βλεπεις και τι ωρα....
οι κυπριες παντως φοιτητριες στη Σαλονικη μπορει στη σχολη να φαινονται μπαζα...αλλα μετα τις 23:00 μεταμορφωνονται σε μουν@ρες... -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Δεν πειράζει ντρίφτερ, εσύ να σαι καλά. Ετσι μένουν πιο πολλες επιλογές για τους γενναιους πατριώτες σαν τον τζιτιαι που εμειναν πίσω. :funis:Μάλλον με μπερδεύεις με τον coupeas.
Τόσα χρόνια μέλη στο ίδιο φόρουμ και νιώθω ότι είμαστε δύο άγνωστοι. :funis:
-
Γιατί σε μπερδεύω; Εχεις επιλογές είπα, δεν είπα ότι θα τις επιλέξεις όλες.
Δεν σε ξέρω γιατι είσαι μυστικοπαθής, δεν βλέπεις άλλα μέλη που αισθάνονται το φόρουμ σαν δευτερη οικογενεια τους και μοιράζονται σκέψεις και γεγονότα. Νοτ μαϊ φολτ. :funis:
-
Oh dear
-
^έτερος άδωνις ξενιτεμένος
-
Εγώ; Μπααααα. Το Οh dear πήγαινε στο ξεχασμένο emoticon
Sent from my Nexus 4 using 3
-
Old time classic
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Αντίστοιχα με τους Έλληνες είναι και οι Ιταλοί. Ωραίοι άντρες με άσχημες γυναίκεςπλακα μας κανεις;
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
^έτερος άδωνις ξενιτεμένοςκελεπούρι ο δικός σου, τα λέω εγώ αλλά ποιός με ακούει
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
οι κυπριες παντως φοιτητριες στη Σαλονικη μπορει στη σχολη να φαινονται μπαζα...αλλα μετα τις 23:00 μεταμορφωνονται σε μουν@ρες...Απλα μετα τις 11, το επιπεδο αλκοολ στο αιμα καμει ακομα και τις τζιμπραιες ευμορφες...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
οι κυπριες παντως φοιτητριες στη Σαλονικη μπορει στη σχολη να φαινονται μπαζα...αλλα μετα τις 23:00 μεταμορφωνονται σε μουν@ρες...Απλα μετα τις 11, το επιπεδο αλκοολ στο αιμα καμει ακομα και τις τζιμπραιες ευμορφες...
μετα την 6η Paulaner και εγω γκομεναρα θα του φαινομαι...
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Δεν νομιζω να το καταλαβε. Ουτε της εδωσα χρονο και ενδειξεις για να καταλαβει. Ουτε βδομαδα υποθεση.Μια βδομάδα σκέση και ούτε ακόμα και ο coupeas δεν μπόρεσε να πάρει
Πάντως ιταλίδα άσχημη στην Ελλάδα δεν έχω δει.
Ιταλία δεν έχω πάει.Τις τσεκάρουν οι τελωνιακοί στα σύνορα και στέλνουν τα απορριφθέντα τεμάχια πίσω. Κάνουν και κάτι καλό βλέπεις οι ΔΥ.
-
οσες εχω δει αμερικανες, ευρωπαιες, ασιατισες, αφρικανες ηταν ολες γκομεναρες....στις ταινιες....
οι ελληνιδες πραγματι δεν βλεπονται.... στη γειτονια μουτις πιο εντυπωσιακες γυναικες στην ευρωπη...τις ειδα στο βελιγραδι...
-
Έχω την ταπεινή γνώμη ότι όλη αυτή η θεωρητικολογία είναι ενδεικτική του που συχνάζει ο καθένας και όχι της πραγματικότητας...
Πχ πήγα στη Σουηδία και επειδή δεν έπαιζε φράγκο ήμουνα σε κεμπαμπτζίδικα, παρακμιακά καφέ κλπ --> Σουηδέζες μπάζα
πήγα στη Σουηδία και επειδή ήμουνα loaded πήγαινα σε όλα τα γαμάου μέρη, μουράτα club κλπ --> Σουηδέζες τρελά μωρά -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Έχω την ταπεινή γνώμη ότι όλη αυτή η θεωρητικολογία είναι ενδεικτική του που συχνάζει ο καθένας και όχι της πραγματικότητας...
Πχ πήγα στη Σουηδία και επειδή δεν έπαιζε φράγκο ήμουνα σε κεμπαμπτζίδικα, παρακμιακά καφέ κλπ --> Σουηδέζες μπάζα
πήγα στη Σουηδία και επειδή ήμουνα loaded πήγαινα σε όλα τα γαμάου μέρη, μουράτα club κλπ --> Σουηδέζες τρελά μωρά+1 Οι beaytiful people δεν συχναζουν οπουδηποτε...
Σε μια εστια που εμενα ως φοιτητης στο Λονδινο,με φοιτητες διαφορων σχολων απο ολον τον κοσμο και με αναλογια γυναικων/αντρων 3/1 στη χειροτερη( ),ειχαμε τα εξης αποτελεσματα ως Ελληναρες:Ιταλιδες......χαλι,ασχημες φωνακλουδες...
Ισπανιδες...λιγο καλυτερες απο Ιταλιδες αλλα χαλι γενικα
Γερμανιδες...απεριποιητες ψυχρες,με τζιν και καρω πουκαμισα(ωστοσο ενα δυο θεματακια... )
Βραζιλιανες...κορμαρες (ο κλασσικος σωματοτυπος που βλεπουμε στα καρναβαλια:ωραιο πωπακι/βυζι στραγαλι,ερωτιαρες ομως με αδυναμια στους Ελληνες...)
Ελβετιδες...Δυο ειχαμε,η μια αστερι,η αλλη μετρια,και οι δυο κρυοκωλες
Σουηδεζες...Ειχαμε αρκετες,και εκτος απο 1-2 ηταν ολες αστερια(κλασσικες φυσικες ομως Barbie/που ολες οι Ελληνιδες ηθελαν να μοιαζουν,και οι αντρες να εχουμε στο κρεββατι μας...)
Τουρκαλες....
Κυπριες....πλην ελαχιστων εξαιρεσεων...
Αγγλιδες...Τα δειγματα που ειχαμε εκει ηταν πολυ παραπανω του ΜΟ,καθως υπηρχε κοντα μια απο τις καλυτερες σχολες μπαλλετου...ωστοσο η εκτος εστιας ερευνα( ) εδειξε μετριες και πολυ βρωμιαρες...
Κινεζες/Ιαπωνεζες... ωστοσο υπηρχε ενα λουλουδακι....
Α!Γαλλιδες...Πολλα χαλια ομως,καμια σχεση με φινετσα,λεπτοτητα κλπ....επισης πολυ βρωμιαρες-απεριποιητες...
Ανατολικο μπλοκ...μικρο δειγμα...αλλα τα γνωστα...τα ξερουμε και απο πρωτο χερι...ΩΡΑΙΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ρε αδερφια...Ελπιζω να σας καλυψα...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Old time classic -
Οταν λες βρωμιαρες? Μυριζαν ιδρωτιλα, χνωτιλα ας πουμε?
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Οταν λες βρωμιαρες? Μυριζαν ιδρωτιλα, χνωτιλα ας πουμε?...ΚΑΙ αυτα...
...κακες σχεσεις με το σαπουνακι...πως να το πω...
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?