-
Χωρις παρεξηγηση φιλε μου αλλα αυτο λεγεται θαψιμο και οχι αποψη......
-
Δε τα παίρνω από κάπου όμως για να με κατηγορήσεις για δόλο ούτε συνηθίζω να γράφω οπαδικά σχόλια...
Ήταν απλά η κατάθεση της εμπειρίας μου.
-
Μάλλον ο ad276 καταλήγει προς το κλιο 4...
-
Εντωμεταξυ αυτα που λεμε τα λεει και η ρενω, πως δηλαδη το νεο clio 5 εχει βελτιωθει αισθητα στην ποιοτητα κυλησης και στην γενικοτερη εικονα ποιοτητας του εσωτερικου συγκριτικα με το clio 4. Υπηρχε θεμα με την χαμηλη ποιοτητα σε πολλους τομεις και ηταν γνωστο. Μαλιστα θυμαμαι blog με φανατικους της renault και περα απο την πολυ ωραια σχεδιαση εγραφαν πως εχουν ξενερωσει με αυτα τα θεματα.
Αλλο το νεο clio αλλο το παλιο. Το παλιο για εμενα ηταν ενα αυτοκινητο το πολυ για 12.000 με 13.000 ευρω. Τιποτα το ιδιαιτερο παρα μονο ενα γρηγορο μπροστινο μερος...τιποτα αλλο το φοβερο.
Ασε που ενω ολοι ειχαν 6 και 7 αεροσακους αυτοι προσεφεραν στους πελατες τους 4 αεροσακους. Ελεος.
-
sargus δεν ξερω.....εχει καλες τιμες αλλα ειναι πλεον παλιο μοντελο.....εχω λιγο περιθωριο ακομη για ψαξιμο....;)
-
Καλησπέρα σας, κάτοχος κ γω ενα μηνα τωρα μοντ.2019 έκδοση dynamic tce 900 βενζίνη.
Διαβασα τις περισσότερες σελ.του forum οχι τις πολυ παλιές κ εχω κ γω τις παρατηρήσεις σχετικα με κάποιους τριγμούς πχ.πορτ παγκαζ,κ πορτα οδηγού..για ενα χρόνο αμάξι δεν είναι λογικό..θα παω στην τεορεν οπως εγραψε ενα φίλος να το δουν..υποθετω οτι είναι απ'τα μείον του αμαξιού.
Μια ερώτηση σχετικά με την κάρτα..οταν φεύγω κλειδώνει αυτόματα οταν παω δεν ανοίγει αυτόματα (ελεύθερα χέρια οπου λέει κ το εγχειρίδιο) για να ειμαι ειλικρινής οτι ξεκλειδώνει αυτόματα οταν πλησιάζεις δεν το ήξερα το διάβασα στο forum για την έκδοση που έχω..τι να φταίει??πρέπει να κανω κάτι?
Ευχαριστώ.
-
Παρε σπρευ ws4 σιλικόνης και ψεκασε στις σχισμές οπου ακούς τριγμους Θα εξαφανιστούν οι τριγμοί.
Στην αντιπροσωπεία θα στο κάνουν χειρότερα. Αμπλαουμπλες ειναι
-
Θα το κάνω με το σπρέι..η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να μπλέξω με αντιπροσωπεία για τέτοια θέματα.έχεις δίκιο..αν επιμείνουν θα δω..σε ευχαριστώ για την συμβουλή.
Με την κάρτα τι παίζει,σε εσας που έχετε την έκδοση dynamic ξεκλειδώνει αυτόματα?
-
Καλησπέρα,στην έκδοση dynamic την κάρτα την βάζετε στη υποδοχή ή όχι? Έχει σημασία?
Επίσης θέλω να ρωτήσω για το start stop , αν το απενεργοποιείται κ γενικά τι είναι καλύτερο ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
exw sthn katoxh moy ena renault clio 4 1500 dci ap edw kai polu kairo se dromo me lakouvitses mou kanei kapious enoxlitikous thorivous sto pisw meros ti mporei na einai?
-
exw sthn katoxh moy ena renault clio 4 1500 dci ap edw kai polu kairo se dromo me lakouvitses mou kanei kapious enoxlitikous thorivous sto pisw meros ti mporei na einai?
Καλησπέρα, το ανέφερες στο συνεργείο σου;
-
nai alla den edwse idieterh shmasia logo fortou douleias
Όπως θα έπρεπε να είχατε παρατηρήσει, όλοι γράφουν με πεζά ελληνικά. Ο λόγος είναι απλός, τα greeklish απαγορεύονται. [Admin]
-
Καλημέρα σε Renault Clio IV του 2014 με κινητήρα 1.5 dci 75hp στο ετήσιο service 120.000χλμ μου είπαν στην αντιπροσωπεία (Αγ. Δημήτριος) πως σύντομα θα χρειαστεί αντικατάσταση η** βάση μηχανής δεξιά** με κόστος 330 ευρώ ! Είναι πράγματι τόσο υψηλό το κόστος του ανταλλακτικού και της εργασίας, αξίζει να το ψάξω σε άλλα συνεργεία με after market ανταλλακτικά και ποια μάρκα συγκεκριμένα ;
-
Πάαααααρα πολλά λεφτά! Μπορείς σίγουρα να κάνεις τη δουλειά σου τοποθετώντας μια aftermarket σε κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο με το 1/4 των χρημάτων.
Σε corsa c αντλία βενζίνης 300€ στην αντιπροσωπεία και 100€ η ίδια ακριβώς σε εξουσιοδοτημένο opel.
-
Οντως πολλά ζητανε. Θα βρεις αλλου φθηνοτερα. Κι αν θελει αλλαγη οντως....
Πάαααααρα πολλά λεφτά! Μπορείς σίγουρα να κάνεις τη δουλειά σου τοποθετώντας μια aftermarket σε κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο με το 1/4 των χρημάτων.
Σε corsa c αντλία βενζίνης 300€ στην αντιπροσωπεία και 100€ η ίδια ακριβώς σε εξουσιοδοτημένο opel.
Ποια η διαφορά αντιπροσωπειας και εξουσιοδοτημένου συνεργείου? Εχουν διαφορετικες τιμες? Εγω ξερω οτι ειναι το ιδιο πραγμα. Μαλλον εννοεις εξειδικευμένο
-
Και εμένα πολλά μου φάνηκαν, εκτός αν πρέπει να αλλαχθούν όλες μαζί και χρειάζεται να κατέβει μηχανή. Επίσης μου είπαν παραγγελία από Γαλλία και αναμονή 10 ημερών. Όταν ρώτησα για την αιτία της πρόωρης φθοράς μου είπαν 'νέα υλικά και πως τυχαία προέκυψε, δεν φταίει ο τρόπος οδήγησης, λακούβες κλπ '. Φίλος μου σύστησε για εξειδικευμένο στο Νέο Ηράκλειο 'renault johnny service', βλέπω δουλεύει γνήσια και after market αν τελικά όντως χρειάζεται αντικατάσταση.
-
Πήγαινα στον Johny όταν είχα το R19 16V....απόλυτα ευχαριστημένος.....
-
Γεια χαρά σε όλους!!Μπορεί κάποιος να μου πει που μπορω να αγοράσω αυτό το τιμόνι με το νικελακι και το γυαλιστερο προστατευτικό;;Έχω ψάξει στο Νετ αλλά δεν έχω βρει κάτι.
http://www.motornews.gr/16319/live-test-renault-clio-1-5-dci/amp/
-
Γειά σας, είμαι κάτοχος εδώ και περίπου δύο μήνες ενός μεταχειρισμένου clio 1.5 dci του '18 και θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζετε τι τύπο (ιξώδες) βαλβολίνες παίρνει στο σασμάν του (μηχανικό κιβώτιο) το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, καθώς και πόσα λίτρα, γιατί δεν μπορώ να βρω κάτι σχετικό πουθενά στο διαδίκτυο... ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον βοηθήσει..
-
Γειά σας, είμαι κάτοχος εδώ και περίπου δύο μήνες ενός μεταχειρισμένου clio 1.5 dci του '18 και θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζετε τι τύπο (ιξώδες) βαλβολίνες παίρνει στο σασμάν του (μηχανικό κιβώτιο) το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, καθώς και πόσα λίτρα, γιατί δεν μπορώ να βρω κάτι σχετικό πουθενά στο διαδίκτυο... ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον βοηθήσει..
Το Manual το βρήκα σε δευτερόλεπτα αλλά δε γράφει (εφόσον είναι και για το δικό σου μοντέλο)
δεν θα μπορούσε να σε συμβουλέψει ένα επίσημο συνεργείο; ακόμη κι αυτοί που πουλάνε αναλώσιμα θα έχουν λίστες με τον σωστό τύπο.
Renault Clio IV