-
Ο χρήστης Vasilism έγραψε:
Βασίζεται πάνω στην πλατφόρμα του Micra που είχε σχεδιαστεί από κοινού με την Renault Nissan. ακούγετε ότι ένας από τους κινητήρες του καινούργιο Clio θα είναι ο 3κύλινδρος κινητήρας του Micra.Και ο δικός τους 1,2 Tce τι θα απογίνει?
-
Το γιαρις μου θυμιζει!!!
Ε, δε νομιζω ενας τρικυλινδρος πολης να αντικαταστησει τον tce που παει παντου...
-
πολλά site που διάβαζα λέγανε για τον συγκεκριμένο κινητήρα ότι θα μπει στην γκάμα του Clio. πάντως και γω από την πλευρά δεν νομίζω να αντικατασταθεί.
-
http://www.gocar.gr/news/feed/3518,H_pr ... io_4;.html
Πάντως και στο παραπάνω άρθρο αναφέρουν ότι θα μπει ο τρικύλινδρος του Micra.
Αισθητικά οι προβολείς οι στρόγγυλοι με χαλάνε.
Επίσης η σιλουέτα του θυμίζει πολύ mazda 2.
Δεν με τρελαίνει αυτό που βλέπω σε αυτή τη photo. -
αυτο μοιαζει με ενα φοτοσοπ που ειχε κυκλοφορησει απο περσι....
ειναι οντως επισημη φωτογραφια της renault..? γιατι στο site της δεν αναφερει κατι
-
παρόμοιες φωτογραφίες έχουν κυκλοφορήσει εδώ και λίγο καιρό.το επίσημο site δεν αναφέρει κάτι. όλα τα ξένα site λένε ότι η φώτο είναι επίσημη ή αναρωτιούνται εάν είναι.
πάντως έμενα μου μοιάζει κατι μεταξύ Yaris και Mazda 2.... -
Με Mazda 2 νομίζω είναι φυσιολογικό να μοιάζει αφού έβαλε το χέρι του ο νέος μας αρχισχεδιαστής που εντελώς τυχαία έχει σχεδιάσει και το Mazda 2.Τελος πάντων η γνώμη μου για τον Ολλανδό είναι γνωστή.Εμένα πάντως πολύ μου αρέσει.Είναι πολύ κομψό και όμορφο απ΄όπου και να το κοιτάξεις(από τις φωτογραφίες που έχουμε).Ελπίζω βέβαια το εσωτερικό να είναι αρκετά minimal όπως στο τωρινο.Επίσης κάτι μου λέει πως με αυτήν την διαμόρφωση του αμαξώματος(τυπου Yaris) θα υπάρχει καλύτερη εκμετάλευση των χώρων και εάν μείνει το υπάρχον μήκος ή εάν αυξηθεί και λίγο τότε μπορεί να μιλάμε για ένα από τα πιο ευρύχωρα μικρά της αγοράς.Εαν κρατήσει κιόλας την πιπεράτη οδική συμπεριφορά και τον TCE της Renault τότε θα μιλάμε για πακέτο .
-
Βρήκαν την μούρη του DeZir οι photoshopάδες και θα την βάλουν και στο Renault Master στο τέλος!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Βρήκαν την μούρη του DeZir οι photoshopάδες και θα την βάλουν και στο Renault Master στο τέλος!Πρέπει νομίζω να βάλουν ένα λίγο μεγαλύτερο σήμα.Αυτό είναι λίγο μικρό
Έτσι είναι κακάσχημο.Η προηγούμενη φωτογραφία ήταν πολύ καλύτερη. -
Πιο κάτω έχει και το Twingo...
-
Ο χρήστης Vasilism έγραψε:
Πιο κάτω έχει και το Twingo...
Έλεος.Αν βγουν αυτά σ' αυτόν που τα ενέκρινε.Αμάν έφτιαχνε η Renault ωραία αυτοκίνητα και φτιάχνει και μου φαίνεται πως τα μελλοντικά της δεν θα βλέπονται. ο Ολλανδος.
-
Τη συμπαθώ τη Renault και τις δημιουργίες της , αλλά αυτό εδώ (αν τελικά φτάσει στις εκθέσεις έτσι) το βρίσκω άσχημο μπροστά..
Μου θυμίζει μια ράτσα σκύλου που έχει πολλές πτυχές στο δέρμα του σαγονιού.
Ελπίζω για το καλύτερο. -
Ένα ακόμα σχέδιο για 3θυρο Clio από ινδικό Blog.
Ωραίες οι καμπύλες στα φτερά μπρος-πισω.
-
αυτο μαλιστα
-
Άλλο ένα σχέδιο για το νέο Clio, εξίσου ακριβές:
-
Δεν μ αρεσει η θέση του σηματος.....
Θυμίζει λίγο μύτη...γουρουνιού... -
Είναι για λόγους αεροδυναμικής εκεί το σήμα, προσθέτει 40 περισσότερα από ότι αν δεν ήτανε
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Άλλο ένα σχέδιο για το νέο Clio, εξίσου ακριβές:Αυτο ειναι πιο ωραιο..
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ένα ακόμα σχέδιο για 3θυρο Clio από ινδικό Blog.
Ωραίες οι καμπύλες στα φτερά μπρος-πισω.
Αυτό μάλιστα.Είναι όμορφο.
-
Έκανα μια μικρή βελτίωση στο σχέδιο!!
Renault Clio IV