-
Αν υπάρχουν στη διάστασή σου δες και τα PremiumContact. Καμία σχέση με τα eco.
-
Νομίζω θα καταλήξω στα Uniroyal RainSport 5 τελικά γιατι τα βρίσκω και σε καλή τιμή (κρατάω ένα παραθυράκι για τα Goodyear EfficientGrip Performance 2 αλλά μέχρι αύριο θα έχω ξεκαθαρίσει). Ούτως ή άλλως όλα λίγο πολύ την ίδια δουλειά κάνουν! Σας ευχαριστώ πολύ όλους!
Goodyear & Bridgestone ανώτερα κατά τη γνώμη μου από τα Uniroyal. Αν δεν υπάρχει σοβαρή διαφορά τιμής προτίμησε τα.
-
Steris wrote:
Νομίζω θα καταλήξω στα Uniroyal RainSport 5 τελικά γιατι τα βρίσκω και σε καλή τιμή (κρατάω ένα παραθυράκι για τα Goodyear EfficientGrip Performance 2 αλλά μέχρι αύριο θα έχω ξεκαθαρίσει). Ούτως ή άλλως όλα λίγο πολύ την ίδια δουλειά κάνουν! Σας ευχαριστώ πολύ όλους!
Goodyear & Bridgestone ανώτερα κατά τη γνώμη μου από τα Uniroyal. Αν δεν υπάρχει σοβαρή διαφορά τιμής προτίμησε τα.
+1 για γενική χρήση εκεί θα κοίταγα και εγώ, και φυσικά πάντα τα αξιόπιστα Energy (Michelin).
Πρόσεχε τα Goodyear να είναι τα 2, η πρώτη έκδοση είχε θέμα και διέλυε μέσα σε 2 χρόνια το πολύ.
Επίσης πολύ παρόμοια είναι και τα αντίστοιχα Dunlop (ίδια οικογένεια με Goodyear), αλλά δεν ξέρω τι έκαναν με το θέμα που αναφέρω παραπάνω. (blue Response τα λένε νομίζω;).
Πάντως Bridgestone είναι άνετα τα πιο στριφτερα από τα mainstream, μπορεί που μέχρι να εντυπωσιάσεις (ανάλογα τι είχες πριν), αλλά όπως είπα προσθέτουν λίγο έξτρα θόρυβο.
-
Τα energy της Michelin δεν ειναι για πολλά πολλά άλλα σαν ελαστικό οντως ειναι overall πολυ καλο.
Τα crossclimate φθηρονται σχετικά εύκολα τα 'πλαϊνά τους'. Στο βρεγμένο είναι πολύ σταθερά ιδιαίτερα σε νερολακους στις εθνικές οδούς μπορούν να δεχθούν μεγάλη ποσότητα νερων.
-
Καλησπέρα σε όλους!
Κατά την αγορά clio diesel του '15 που παίρνει την ρεζέρβα κάτω από το χώρο αποσκευών εξωτερικά του αυτοκινήτου δεν υπήρχε ρεζερβα ούτε ο μηχανισμός-το εξάρτημα που κρατά τον τροχό στη θέση του. Για την αγορά του μηχανισμού που κρατά την ρεζέρβα ρώτησα σε κατάστημα ελαστικών και μου είπαν πως θα δώσω τζαμπα λεφτά για κάτι που δε θα μου χρειαστεί και ποτέ (αν και κράτησα ένα από τα παλιά ελαστικά για καβατζα).
Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω αυτό το εξάρτημα και σε τι τιμή και αν τελικά αξίζει η αγορά αυτή;
Είχα αντιμετωπίσει το ίδιο προβλημα με Clio III dci.
Η Renault 'το χρέωνε' ως επιπλέον εξοπλισμό και φυσικά δεν το αγόραζε κανεις. Μάλιστα απευθυνόμενος στην 'αντιπροσωπεία' περηφανα μου απάντησε ο γραφιας πως δεν υπάρχει αυτό το εξάρτημα. Φυσικά δεν ξανά πάτησα ποτε με το αυτοκίνητο μου εκεί και το αναζήτησα σε άλλη αντιπροσωπεία όπου τουλάχιστον εκεί ο γραφιας είπε να ρωτήσει τον παλιο και βρέθηκε η άκρη. Το προβληαμ εκεί ήταν πως είχε χοντρικα 3 κομμάτια και έπρεπε να παραγγελθει από Γαλλία με χρόνο παραδοσης 40 μερες plus.
Φυσικά η λυση δόθηκε μεσω car όπου νομίζω πως τρέχει ακόμα αγγελία. Θέλει όμως προσοχη να δώσεις πλαισιο πρωτα γιατι έβγαινε σε 2 αν θυμάμαι καλά παραλαγες.
Εγώ το ειχα αγοράσει από το γνωστό ανταλλακτικαδικο της renault στην Άνω Γλυφάδα με λίγο πανω απο 100ρικο αν θυμάμαι καλά κομπλε.
ΥΓ Για όποιον λέει πως δεν είναι απαραίτητο ξαναρωτα τον τι θα κάνεις σε αργία όταν θα είσαι στο νησί ή σε ταξίδι 3ημερο να μας απαντησει
-
Όπως ακριβώς τα έγραψες, πάντα είναι χρήσιμη μια ρεζέρβα και πλέον ένα κομπρεσέρ αέρα. Τα συγκεκριμένα μοντέλα Clio έχουν λίγο παίδεμα με το συρματόσχοινο (τις πρώτες φορές μέχρι να το μάθεις) στην επανατοποθέτηση της ρεζέρβας. Για τους χρόνους παράδοσης στις αντιπροσωπείες από το εξωτερικό συνήθως δεν ξεπερνούν τις 10-20 ημέρες, τουλάχιστον προ κορονοϊού.
-
Καλημέρα παιδιά.. Κάτοχος πλέον ενός clio 2017 DCI dynamic το αυτοκίνητο μετά από πολλές ζυγοσταθμισεις και ευθυγραμμιση μου τρέμει το τιμονι στοά 115-125. Ξέρει κανείς από το μπορεί να είναι.. Εχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι άκρο,ρουλεμάν, μπιλιοφοφος η και ημιαξονιο..Εχει τύχει σε κανέναν;
-
Πριν τα 115 ή μετά τα 125 το ξανακάνει?πχ στα 150? Η μόνο σε αυτό το φάσμα?
-
Πολύ πιθανά στραβά λάστιχα ή/και ζάντες. Στην ζυγοστάθμιση να έπρεπε να φανεί όμως. Αν μπει πίσω ο στραβός τροχός θα σταματήσει το φαινόμενο.
-
Καλησπέρα σε όλους,
πριν 2 μήνες αγόρασα το νέο Clio lpg 100hp dynamic. Εάν εξαιρέσω ότι στην αρχή με τρέλανε επειδή είχε ελαττωματική μαμίσια μπεκιέρα και μου το κράτησαν 4 μέρες στο συνεργείο για να εντοπίσουν το πρόβλημα και να το επιδιορθώσουν, το αυτοκινητάκι είναι σούπερ και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω, εάν κάποιος γνωρίζει είναι το εξής:
αγόρασα την έκδοση χωρίς το navigation, υπάρχει δυνατότητα να το περάσω στο σύστημα εκ των υστέρων; τώρα λειτουργώ την πλοήσηση μέσω κινητού και καλωδίου.
Ευχαριστώ
-
Καλησπερα ειμαικατοχος clio 4 1500 dieser 110hp και εκανα επαναχαρτογραφηση γιααναβαθμιση
Ενω στα χαμηλα που εχει δωσει διναμη οταν πηγα να το τρεξω παρατηρησα οτι μετα την 3 κοβει στις 4000 στροφες δυναμησε ολες τις μετα ταχυτητες μου εκοβε την δυναμη σαν να εχει κοφτη.
Οταν το ειπα στον τεχνικο μου ειπαι οτι ειναι λογο της θερμοκρασιας και γιαυτο πεφτει ο κοφτης
ξερεται αν ισχτει αυτο
θα το δοκιμασω και το βραδυ που θα εχει δροσια να δω πως θα αντιδρασει
καμια γνωμη
-
Καλησπερα ειμαικατοχος clio 4 1500 dieser 110hp και εκανα επαναχαρτογραφηση γιααναβαθμιση
Ενω στα χαμηλα που εχει δωσει διναμη οταν πηγα να το τρεξω παρατηρησα οτι μετα την 3 κοβει στις 4000 στροφες δυναμησε ολες τις μετα ταχυτητες μου εκοβε την δυναμη σαν να εχει κοφτη.
Οταν το ειπα στον τεχνικο μου ειπαι οτι ειναι λογο της θερμοκρασιας και γιαυτο πεφτει ο κοφτης
ξερεται αν ισχτει αυτο
καμια γνωμη
Μόνο καλή τύχη μπορώ να σου ευχηθώ..
-
ξερεται αν ισχτει αυτο
καμια γνωμη
Πας στον προγραμματιστή και του λες ευχαριστώ βάλε παλι το εργοστασιακό πρόγραμμα και τα €€€ μου πίσω ... αυτά που λεει είναι αστεία και δεν ισχύουν και εχει κανει κάπου χοντρό λάθος ! Δυναμόμετρο είχε ;
-
Ντιζελ και πανω απο 4000 στροφες για να σου δωσει τι?
-
τελικα το δοκιμασαμε με τον μηχανικομου και επειδη δινει 120hp στην ροδα δεν προλαβαιμει το intercooler και το φιλτρο να κρυωση τον αερα και πιασαμε πεταλουδα και εισαγωγη και εξαγωγη ρα και καιγανε
και εξω ειχαι 18 βαθμους εκει που το δοκιμασαμε
-
τελικα το δοκιμασαμε με τον μηχανικομου και επειδη δινει 120hp στην ροδα δεν προλαβαιμει το intercooler και το φιλτρο να κρυωση τον αερα και πιασαμε πεταλουδα και εισαγωγη και εξαγωγη ρα και καιγανε
και εξω ειχαι 18 βαθμους εκει που το δοκιμασαμε
Sorry, αλλά diesel έχεις! Νομίζεις ότι οδηγείς κάνα Yamaha Fazer;!
To diesel δίνει χαμηλά, μεσαία, και μετά..παπαλα!
Πόσο καιρό το έχεις το αμάξι; Αν το οδηγείς συνέχεια στις 4.000 στροφές θα σου μείνει στα χέρια, όπως σωστά εκτίμησε ο φίλος με το Duster!
Ο συγκεκριμένος κινητήρας νομίζω μέχρι 3.750 τα έχει δώσει όλα..στα PSA τελειώνεις στις 3.500 περίπου. Μέγιστες ροπές πολύ πιο κάτω, 2.000 για το Renault και λίγο λιγότερο τα PSA.
-
δενθα το οδηγαω στις 4000 απλα το αμαξι κοβει λογο θερμοκρασιας οταν το φορτωνεις κοβει φτασαμε τελικη 180 γιατι δεν φορτονε και δεν λεμε για πολυ ωρα
πριν εφτασε 200 τελικη
τωρα ναι μεν 1 και 2 ροπαρει πολυ μετα ομως κοβει και ζεστενεται πολυ μαλλον λογο οτι ανεβασε τουρμπινα και ψεκασμο και δινει εντολη ο εγκεφαλος να κοψει
-
Καλησπερα σας μετα απο αλαγη μπαταριας στο κλιο 1500dci 90hp κολησε ο δεικτης πετρελαιου στο max και το trip computer βγαζει λαθος ενδειξεις πχ αυτονομια 3500χλ κλπ επισης μετα απο 3χλμ πορεια μηδενιζει απο μονο του τα λιτρα που καταναλωθηκαν την αποσταση και την μεση ταχυτητα ..μηπως εχει τυχει σε καποιον κατι παρομοιο ευχαριστω
-
Καταρχας στην επομενη εκκινηση πριν θεσεις σε λειτουργια τον κινητηρα, γυρνα το κλειδι στη θεση που ο εγκεφαλος κανει τα διαγνωστικα του. Κανε τον κυκλο μερικες φορες διχως να βαλεις μπροστα. Στη συνεχεια μηδενισε τις μετρησεις πριν βαλεις τελικα μπρος τον κινητηρα. Αν ξερεις οτι εχεις αρκετο καυσιμο, κανε μερικα χλμ, καμια 50αρια ή και 100 παρατηρωντας αν εχει ρυθμιστει και εχει επελθει πτωση στο δεικτη καυσιμου. Αν μετα το προβλημα συνεχιζει βουρ για το επισημο.
-
Το αμαξι εχει συστημα start stop οταν ενοεις κλειδι λες την καρτα? Εχω κανει 400 χιλ και ο δεικτης ειναι στο φουλ
Renault Clio IV