-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Στα μηχανικά:- Θα διατίθεται με τον 1.5 DCi 110 hp με 6αρι χειροκίνητο.
- Ο TCe 120 hp θα διατίθεται και με 6αρι χειροκίνητο.
Λανσάρισμα το φθινόπωρο.
Επιτέλους σωστές οι αλλαγές!
Τα ταμπούρα πίσω παραμένουν;
Ελλάδα πότε; Τα λανσαρίσματα της ελληνικής renault θυμίζουν ταινίες του Αγγελόπουλου. Ενα χρόνο πισω το Kadjar, να δούμε και με το μεγκαν...
-
Για τα ταμπούρα θα δούμε όταν βγουν εκδόσεις/ εξοπλισμός.
Το λανσάρισμα του Clio facelift θα γίνει άμεσα και Ελλάδα. Αρχές Οκτώβρη.
Η ΤΕΟΡΕΝ έχει φορτώσει ήδη παραγγελίες για στοκ. Και ενδεχομένως παραγγελίες ιδιωτών που γίνονται μέχερι να λασαριστεί να παραλάβουν facelift.Το Megane είναι τελωνείο. Απλά για να μη γίνει λανσάρισμα αυγουστιάτικα θα γίνει παρουσίαση/ λανσάρισμα/ εκθεσιακά/ διαφήμιση τέλη Αυγούστου- αρχές Σεπτέμβρη. Και φυσικά για να μη σκάσει πάνω στο Kadjar που δεν έχει ούτε μήνα.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Για τα ταμπούρα θα δούμε όταν βγουν εκδόσεις/ εξοπλισμός.
Το λανσάρισμα του Clio facelift θα γίνει άμεσα και Ελλάδα. Αρχές Οκτώβρη.
Η ΤΕΟΡΕΝ έχει φορτώσει ήδη παραγγελίες για στοκ. Και ενδεχομένως παραγγελίες ιδιωτών που γίνονται μέχερι να λασαριστεί να παραλάβουν facelift.Το Megane είναι τελωνείο. Απλά για να μη γίνει λανσάρισμα αυγουστιάτικα θα γίνει παρουσίαση/ λανσάρισμα/ εκθεσιακά/ διαφήμιση τέλη Αυγούστου- αρχές Σεπτέμβρη. Και φυσικά για να μη σκάσει πάνω στο Kadjar που δεν έχει ούτε μήνα.
Eυχαριστώ για την απάντηση.
Από τιμές τι θα παίζει για το καθένα, ξέρουμε;
-
ταμπουρα λογικα θα εχει κ τιμη 16κ περνα απο αντιπροσωπεια να σου πουν...
Κατ εμε δεν αξιζει...στα 18κ κοιτας focus 1.5d ή κ astra....
εκτος κ αμα εισαι πολυ στενα οικονομικα κ σ φαινονται τα 2-3 παραπανω... -
Όντως ειναι πολλα.
Μπαίνει στα χωράφια των μικρομεσαίων. -
Εγώ πάλι πιστεύω πως αν έχεις χ χρήματα να διαθέσεις τα δίνεις για αυτο που πραγματικά θες. Το να λέμε ότι μια καλή έκδοση Clio πχ ισοδυναμεί μ ενα φτηνό astra, δε λεει κατι. Αν θες αμάξι στο μέγεθος του Clio και με καλο εξοπλισμό, παίρνεις αυτο.
Τουλάχιστον αυτή ειναι η δίκη μου λογικη
-
+1
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Εγώ πάλι πιστεύω πως αν έχεις χ χρήματα να διαθέσεις τα δίνεις για αυτο που πραγματικά θες. Το να λέμε ότι μια καλή έκδοση Clio πχ ισοδυναμεί μ ενα φτηνό astra, δε λεει κατι. Αν θες αμάξι στο μέγεθος του Clio και με καλο εξοπλισμό, παίρνεις αυτο.Τουλάχιστον αυτή ειναι η δίκη μου λογικη
+1
-
Ίδιες τιμές έως ελαφρά χαμηλότερες λόγω του ότι θα τοποθετηθούν πια από πάνω οι εκδόσεις DCi 110 και TCe 120
-
Kαλημερα παιδια,
Γνωριζετε ποτε μπηκε το start-stop συστημα σε renault dci 1.5 - edc ? Σε μοντελο 05/2016 δεν υπαρχει εγκατεστημενο και παροτι χαρηκα γιατι σιχαινομαι τα start-stop, μου εκανε εντυπωση που δεν υπηρχε ... μιλαω για την dynamic εκδοση με το αυτοματο κιβωτιο διπλου συμπλεκτη.
-
Νομίζω Ελλάδα όλα όσα έχουν έρθει από τη κεντρική αντιπροσωπεία έχουν S&S.
Μήπως είναι εισαγωγής και είναι έκδοση χωρίς S&S, άρα και λίγο περισσότερους ρύπους από αυτές που έχουν έρθει Ελλάδα; -
To αμαξι εχει πρωτη αδεια κυκλοφοριας 6/2015 η οποια ειναι στην Ελλαδα οπου και πρωτοκυκλοφορησε την ιδια ημερομηνια ... αγοραστηκε απο Lion Hellas . Μιλαμε για euro 5 - Clio dci 90 hp με κιβωτιο edc - εκδοση Dynamic . Ρυποι στην αδεια 95 γραμ CO2. (νομιζω πως και σε αυτα με start stop καπου μεταξυ 90-100 γραμ ειναι οι ρυποι οποτε δεν τιθεται θεμα ατελειας στα τελη κυκλοφοριας ειτε με start stop ή χωρις)
Το προτιμω χωρις start stop αφου και να ειχε, θα το εβγαζα off καθε πρωι (το ιδιο εκανα και με το αυτοματο ds3 που ειχα παλιοτερα).
-
μετά από μία χθεσινή μου επίσκεψη στην αντιπροσωπεία, πιστεύω πλέον ότι αξίζουν τα περισσότερα λεφτά του facelft clio.
πλέον διαθέτει led φώτα μπρος και πίσω, αισθητήρες παρκαρίσματος και μπροστά, καθώς και κάμερα οπισθοπορείας. ακόμα οι ζάντες του είναι πολύ πιο όμορφες από αυτές του απερχόμενου.
πιστεύω όλα αυτά αξίζουν τη διαφορά τιμής.
το μόνο που με προβλημάτισε ευχάριστα (αν ήθελα για μένα αυτοκίινητο) είναι τα 20 άλογα παραπάνω και τα 4 κιλά ροπής σε συνδυασμό με 6χυτο κιβώτιο με μόλις 900 ευρώ.
-
Ο χρήστης elias74gr έγραψε:
το μόνο που με προβλημάτισε ευχάριστα (αν ήθελα για μένα αυτοκίινητο) είναι τα 20 άλογα παραπάνω και τα 4 κιλά ροπής σε συνδυασμό με 6χυτο κιβώτιο με μόλις 900 ευρώ.Για ποιο κινητήρα μιλάς, να υποθέσω ότι εννοείς τον 1.5dci με τους τους 110 ίππους (vs 90 ο μικρός);
Επίσης δε βγαίνει και με τον 1.2Tce με τους 120 ίππους;
Το EDC μπαίνει και με τους δύο κινητήρες;
-
το edc προσφέρεται μόνο με τα 90 άλογα (πετρελαιο).
ο βενζινοκινητήρας προσφέρεται και με τα 120 άλογα. αλλά ο πετρελαιοκινητήρας αυτός είναι διαμάντι για να τον προσπεράσει κάποιος. a class mercedes, nissan micra, qq τον φοράνε.
-
Βέβαια το QQ (και η Merc φαντάζομαι) φοράει την έκδοση με τους 110 ίππους. Υποθέτω βέβαια ότι και πάλι ο ίδιος κινητήρας θεωρείται. Επειδή είναι πράγματι γνωστός κινητήρας και τον μοιράζονται διάφοροι κατασκευαστές δεν έχω λύσει μια απορία: η καλή του φήμη πού οφείλεται; Υποθέτω στην αξιοπιστία του; Στις επιδόσεις του; Για το τελευταίο βέβαια θα μιλάγαμε φαντάζομαι για την έκδοση με τους 110 ίππους - οι 90 ίπποι σε μεγαλύτερες κατηγορίες δε νομίζω να μπορούν να δώσουν πολύ καλές επιδόσεις.
-
Ο χρήστης elias74gr έγραψε:
μετά από μία χθεσινή μου επίσκεψη στην αντιπροσωπεία, πιστεύω πλέον ότι αξίζουν τα περισσότερα λεφτά του facelft clio.πλέον διαθέτει led φώτα μπρος και πίσω, αισθητήρες παρκαρίσματος και μπροστά, καθώς και κάμερα οπισθοπορείας. ακόμα οι ζάντες του είναι πολύ πιο όμορφες από αυτές του απερχόμενου.
πιστεύω όλα αυτά αξίζουν τη διαφορά τιμής.
το μόνο που με προβλημάτισε ευχάριστα (αν ήθελα για μένα αυτοκίινητο) είναι τα 20 άλογα παραπάνω και τα 4 κιλά ροπής σε συνδυασμό με 6χυτο κιβώτιο με μόλις 900 ευρώ.
Καλησπέρα φίλε, μπορείς να μας πεις λεπτομέρειες για τιμές εκδόσεις, εξοπλισμό κτλπ... Αν έχεις πάρει και προσπέκτους και θες ανέβασε καμία φώτο....
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Ήρθε το facelift ; Στο site τους δεν έχουν βάλει κάτι...δισκόφρενα πισω βάλανε;
-
Για την εκδοση που περιεγραψε ο φιλος παραπανω του facelift με led φωτα 110 dci καμερα οπισθοποριας και ζαντες ποια ειναι η τιμη?
-
Χθες αλλαξα τακακια κ δίσκους στο κλιο. Ευκολη διασικασια θα ελεγα. Το προτεινω για οποιον πιανουν λιγο τα χερια του.
Με 23ε τακακια κ 60ε δισκους καθαρισα.
Πρακτικα ειναι 2 βιδες με 18αρι για τα τακακια κ αλλες δυο με 30 η 40αρι torx για τους δισκους.
Renault Clio IV