-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Το βρήκα και στην Ημερησία .
Ο Γρυλλάκης είπε τώρα στην ΕΡΤ1 ότι μάλλον δε θα υπάρξει αλλαγή φέτος και αν υπάρξει, θα αφορά μόνο όσα οχήματα έχουν ταξινομηθει μετά το Νοέμβριο του 2010.Τώρα με αυτό χαιρόμαστε ή κλαίμε;;
-
Μπορει να πληρωσουμε και αναδρομικα τελη, απο το 2010...
Sent from my SM-P605 using Tapatalk
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Μπορει να πληρωσουμε και αναδρομικα τελη, απο το 2010...Sent from my SM-P605 using Tapatalk
Ωραια. Εγω λεω να τους πληρωσουμε και απο τοτε που γεννηθηκαμε για να μην κλαινε. Τα νεα τελη θα ισχυουν απο του χρονου. Τοτε ομως δεν θα ισχυει αυτη η κυβερνηση.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Μπορει να πληρωσουμε και αναδρομικα τελη, απο το 2010...
Sent from my SM-P605 using Tapatalk
Ωραια. Εγω λεω να τους πληρωσουμε και απο τοτε που γεννηθηκαμε για να μην κλαινε. Τα νεα τελη θα ισχυουν απο του χρονου. Τοτε ομως δεν θα ισχυει αυτη η κυβερνηση.
Πολυ πιθανό κ αυτό. Συνυπογράφω!
-
Καμία αλλαγή φέτος διαβάζω και στο car n driver....θα ανακοινωθεί τουλάχιστον τι θα αλλάξει από του χρόνου ή θα μας το φυλάξουν για έκπληξη ; μάλλον το 2ο ε;
-
Αν ήξεραν τι τους γίνεται και οι ίδιοι ίσως να μας έλεγαν.... Αλλα μιλάμε για προγράμμα, πλάνο, όραμα, ηγεσία.... Στο τέλος πάντα οι Γερμανοί θα φταίνε βέβαια....
-
Σε πρώτη φάση ακούγεται θετικό το γεγονός ότι δε βιάζονται να κάνουν έναν άρπα-κόλλα νόμο με καθαρά φοροεισπρακτικό χαρακτήρα(όχι ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τον αποφύγουμε το επόμενο έτος) και αφήνουν ως έχει το υπάρχον καθεστώς για τα τέλη του 2016.Η λογική λέει ότι οι όποιες διαβουλεύσεις θα συνεχιστούν και δε θα παρθούν αποφάσεις βιαστικά με δεδομένο ότι τα μέτρα θα πρέπει να είναι έτοιμα όχι σε λίγες βδομάδες αλλά αρχές του 2016.Ας ελπίσουμε ότι δε θα επικρατήσει και πάλι η λογική του παραλόγου αν και διατηρώ ζωηρές αμφιβολίες επ'αυτού!
Εδώ πληροφορίες και τοποθετήσεις σε ένα αρκετά εκτενές σημερινό άρθρο. -
Το έχουμε ξαναδεί το εργακι...
Τύπος: Αλλάζουν τα τέλη.
Υπουργείο: Διάψευση.
...
...
...
Αλλάζουν τα τέλη.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
το να πάνε τα '0' τέλη στο 80γρ και να αυξήσουν το €/γρCO2, είναι πανεύκολο και προλαβαίνουν να το κάνουν.
όπως και να αυξήσουν τον ειδ,φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα. -
Προλαβαίνουν αλλα δεν νομίζω να το κάνουν γιατι θέλουν να πάρουν ακόμα περισσότερα λεφτά απο τα τέλη για αυτο έχουν φαγωθεί με την εμπορική αξια( των καινούργιων φυσικά γιατι απο τα παλιά που αξίζουν 3 χιλιαρικα θέλουν επισης να συνεχίσουν να τα παίρνουν).
-
ευσεβείς πόθοι;
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500029772
...
Δυνατότητα καταβολής τελών κυκλοφορίας με βάση τους ρύπους για τα οχήματα που κυκλοφόρησαν πριν την 1/11/2010, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα επαρκή και ασφαλή στοιχεία για τις εκπομπές CO2 αυτών.
... -
Ερώτηση για όσους πληρώνουν με βάση τους ρύπους.
Είδα αυτό:
Οπως γράφει και το asfalisinet.gr για να δείτε πόσο θα πληρώσετε πρέπει να βρείτε τις εκπομπές CO2 και να πολλαπλασιάσετε τα γραμμάρια που εκπέμπει το αυτοκίνητό σας επί το κόστος ανά γραμμάριο.
Εκπομπές ρύπων (γρ. CO2 / χλμ.) - Ετήσια τέλη σε € / γρ. CO2
0 – 100 (γρ./χλμ.) 0 €
101 – 120 (γρ./χλμ.) 0,90 €
121 – 140 (γρ./χλμ.) 1,10 €
141 – 160 (γρ./χλμ.) 1,70 €
161 – 180 (γρ./χλμ.) 2,25 €
181 – 200 (γρ./χλμ.) 2,55 €
201 – 250 (γρ./χλμ.) 2,80 €
Άνω των 251 (γρ./χλμ.) 3,40 €Πηγή: Υπολογίστε πόσο θα πληρώσετε για τέλη κυκλοφορίας το 2016 | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/229340/yp ... z3nhXWDfkJ
Όταν πήρα το Παντάκι μου είπαν ότι πληρώνει τέλη 133euro με βάση τους ρύπους.
Όμως στην άδεια κυκλοφορίας γράφει: 113 γρ./χλμ. CO2
Με βάση τον παραπάνω πίνακα: 113χ0,90 = 101,70euro.Κάνω κάτι λάθος;
-
ότι γράφει η αδεια σου.
εν προκειμένω αυτό που αναφέρεις. -
thanks!...
-
H nea jaguar δεν πληρώνει τέλη επίσης http://www.protothema.gr/car-and-speed/ ... jaguar-xe/
-
Ψαχνουν απο δω να τα αρπαξουν ,ψαχνουν απο εκει,απο τους ρυπους,απο τα αλογα,απο τα κυβικα,απο τα καυσιμα,απο τις ασφαλειες,απο τα χιλιομετρα,απο αυτους που θα καταθετουν πινακιδες,απο αυτους που θα το εχουν ακινητο για μηνες,στο τελος ξερουν οτι παλι απο λεφτα θα μαζεψουν το τριτο το μακρυτερο.
-
θα μαζέψουν ότι έχουμε
Τι θα κάνουμεθα πετάξουμε το αμάξι μας?
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Ψαχνουν απο δω να τα αρπαξουν ,ψαχνουν απο εκει,απο τους ρυπους,απο τα αλογα,απο τα κυβικα,απο τα καυσιμα,απο τις ασφαλειες,απο τα χιλιομετρα,απο αυτους που θα καταθετουν πινακιδες,απο αυτους που θα το εχουν ακινητο για μηνες,στο τελος ξερουν οτι παλι απο λεφτα θα μαζεψουν το τριτο το μακρυτερο.Ενστικτωδως επιασα τον εαυτο μου να χασκογελαω οταν το διαβαζα..
-
Ή φιλολαϊκή 'πρώτη φορά αριστερά' θα πρέπει να σκεφτεί ότι το Vectra 1,6 πρώτης γενιάς που κυκλοφορεί ακόμα, για κάποιο λόγο εξακολουθεί και κυκλοφορεί και δεν έχει αντικατασταθεί με το ατελές -λευκό- supermini των 19.000€ ...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ή φιλολαϊκή 'πρώτη φορά αριστερά' θα πρέπει να σκεφτεί ότι το Vectra 1,6 πρώτης γενιάς που κυκλοφορεί ακόμα, για κάποιο λόγο εξακολουθεί και κυκλοφορεί και δεν έχει αντικατασταθεί με το ατελές -λευκό- supermini των 19.000€ ...Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τέλη κυκλοφορίας