Ο χρήστης manosk έγραψε:
@rx8:
Δεν επαναδιατύπωσα τίποτα.
Σε ορισμένα επαγγέλματα δεν πρέπει να επιτρέπεται η απεργία, αυτό έγραψα. Αναφέρθηκα στους γιατρούς; Όχι. Όταν αργότερα αναφέρθηκα ΕΙΔΙΚΑ στους γιατρούς, ήμουν πιο συγκεκριμένος. Ανάτρεξε αν θες να το δεις.Τα κουοταρίσματα του τάσου σου είναι αρκετά? Απ αυτά που διάβασα κι εγώ το ίδιο νόημα έβγαλα. Σου επανέλαβα ότι το εκαβ πάντα λειτουργεί, και έχει ούτως ή άλλως τραγικές ελλείψεις. Πες μας τί πρεπει να γίνει απο μέρους των γιατρών για να βελτιωθεί. Μη με βάζεις να ξαναγράφω τα ίδια, είναι κουραστικό
Σε ποια επαγγέλματα δεν πρέπει να επιτρέπεται η απεργία; Στους εργαζόμενους στα σώματα ασφαλείας ας πούμε (όπως ισχύει). Ο λόγος που αυτή απαγορεύεται είναι ελπίζω κατανοητός - το ίδιο ισχύει και για άλλες κατηγορίες, ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ.
Και μην γράφεις ιστορίες για αγρίους, κανείς δεν είπε να μειωθούν οι (χαμηλές πάντως) αμοιβές των γιατρών, ούτε η απεργία στα επείγοντα και στο ΕΚΑΒ είναι ο μοναδικός τρόπος αντίδρασης. Διαφωνείς; Ωραία, τότε, για να ακολουθήσω το στυλ σου, πώς θα σου φαινόταν αν αύριο οι γιατροί απαιτούσαν 'ευρωπαϊκούς' μισθούς των 10.000 το μήνα και μέχρι να τους πάρουν να έκλειναν τα πάντα; Είναι λογικό αυτό;
Εδώ ζητούν μισθό ανάλογο των ΕΠΟΠ, για τις 10.000 άσε να το συζητήσουμε άλλη φορά.
Πριν απο λίγο ανέφερες ότι αυτές εόιναι οι συνθήκες take it or leave it ή κάνω λάθος?
Όταν μου γράφεις αυτό σημαίνει ότι ΔΕΝ δικαιούνται να διεκδηκούν
Να σε πληροφορήσω λοιπόν ότι ΑΝ εργάζονταν με τα συμπεφωνημένα, δεν θα έβλεπες εφημερίες ούτε με το κυάλι. Το έχεις υπόψιν σου αυτό? Άλλος δεν τηρεί ούτε τα στοιχειώδη που έχουν συμφωνηθεί