-
Αν και παντα μου αρεσε το golf και γενικα μ αρεσουν οι πιο κλασσικοι σχεδιασμοι το συγκεκριμενο παραειναι συντηριτικο και αδιαφορο ακομα και στην GTI εκδοση.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Προσωπικη μου αποψη.
Η αρχη του τελους για τον ιστορικο αυτο ονομα.Εγώ πάλι το βλέπω σαν την καλύτερη πρόταση μακράν στην κατηγορία με όλους τους κινητήρες.
Αν αποφασίσω να πάρω αυτοκίνητο σε αυτή την κατηγορία πρώτο βάζω το Golf και δεύτερο το Auris το οποίο μου αρέσει και αυτό πολύ.Ωχ κατάλαβα!
-
-
-
οντως, 4-5 φορες πιο αργα απο DSG και με μεγαλυτερη φθορα στο συμπλεκτη
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...οπως πρεπει να γινονται οι γρηγορες αλλαγες σε manual...Eιναι αναμενο το λαμπακι του αισθητηρα πιεσης ελαστικων...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οντως, 4-5 φορες πιο αργα απο DSG και **με μεγαλυτερη φθορα στο συμπλεκτη **:lol:...Tρια αυτοκινητα μεχρι στιγμης εχουν...συμβιωσει μαζι μου, κατ' αυτο τον τροπο, με τετοιο στυλ αλλαγων, σε ανησυχες βολτες. Κανενα δεν χρειαστηκε να αλλαξει συμπλεκτη, κανενα δεν εχασε την ομαλοτητα-γραμμικοτητα συμπλεξης-αποσυμπλεξης που ειχε πριν, το πρωτο εφτασε στα χερια μου τις 270κ χλμ, (πουληθηκε πριν χρονια, με τον αρχικο συμπλεκτη...) το δευτερο ηδη διανυει τις 245κ χλμ χωρις κανενα ιχνος προβληματος, και το τριτο που οδηγω τωρα ειναι στις 152κ χλμ...
P.S 1 Οσο για το πιο 'αργα', αυτο μονο σε πιστα, και με χρονομετρο στο χερι...Για να μην συμπεριλαβουμε και την εσκεμμενη αρνηση 'για λογους ασφαλειας' των γνωστων καθημερινων διπλοσυμπλεκτων, αλλαγης σχεσης, και κατεβασματος συγκεκριμενα, πχ σε ενεργοποιηση ABS (σε φρεναρισμα σε γλυστερο ή/και 'κατσαρο' οδοστρωμα πολυ συνηθισμενο, παθων αρκετες φορες), κατι που εκτος απο χρονοβορο, -το κυριοτερο- ειναι και επικινδυνο...
P.S 2 Αληθεια στα γνωστα διπλοσυμπλεκτα της VAG, οι στροφες σε καθε επομενη αλλαγη, πεφτουν πιο κατω απο 1,200-1,300σαλ, οπως εδω video?
-
Design Vision GTi:
3,0 lt, V6 με δυο turbo και απόδοση 503Ps! -
-
Ο χρήστης Cyborg έγραψε:
Ετσι μπορουν να το βγαλουν το επομενο μεσα?? να το κανουν να το παρουμε..
-
Για να βγάλουν το επόμενο GTI/R ετσι μέσα θα πρέπει να έχουν μια αντίστοιχη βάση. Δηλαδή να βγαίνει πχ το 1.2 με τα 86 ατίθασα και τα τάσια με ψιλοπαρόμοιο εσωτερικό με αυτό της φώτο!
-
-
φοτοσοπ
-
Barbeque Edition
-
ΤΙ ΜΛΚΣ
-
-
Μπήκε το συγκεκριμένο βίντεο μια σελίδα πριν
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Barbeque Edition -
-
Το Clio δεν είναι στην κατηγορία που κοιτάς,εκτός αν ήθελες να πεις Megane.
Για μένα μπορείς να δεις Leon (ίδιες διαστάσεις με Golf κι ίδιο group,αλλά πιο νεανικό και φθηνότερο,μπορείς να προσθέσεις εξοπλισμό), Peugeot 308 και -φυσικά- και το Focus (που όμως ξεπερνά τα 4,35m.). Θα σου πρότεινα και Giulietta,άλλα μάλλον δεν θες AR κι είναι και λίγο μεγαλύτερη σε διαστάσεις.
VW Golf VII