-
Ο χρήστης panosk8 έγραψε:
Η πλάκα είναι ότι εγώ δεν κάνω πλάκα...Δυσκολεύομαι να αντιληφθώ το ότι κάποιος δεν έχει την ικανότητα να καταλάβει τι γράφει κάποιος άλλος και μάλιστα όταν το γράφει τόσο αναλυτικά. Είναι άλλο το διαφωνώ και άλλο το δεν καταλαβαίνω. Εσύ διαφωνείς με κάτι άλλο από αυτό που έγραψε ο Κίκιζας και το ακόμα χειρότερο για εσένα είναι ότι δεν το αντιλαμβάνεσαι ακόμα και όταν στο επισημαίνουμε..
Επειδή δηλαδή δεν πέρασα στο ντούκου την προσπάθεια του Κίκιζα να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για την πολυαγαπημένη του μάρκα έχω πρόβλημα κατανόησης .... Μάιστα
Η αναλυτική εξήγηση είναι πως η GT86 είχε χειρότερη επίδοση με το esp on από το Α3 ? To κατάλαβα.
Κατάλαβα επίσης το άρθρο ήταν προχειροδουλειά κτλ κτλ. Αλλάζει τίποτα απ όλα αυτά την χάλια επίδοση του golf στη συγκεκριμένη δοκιμασία ; Εκτός κι αν, ξαναρωτάω, κατηγορείτε εσύ και ο Κίκιζας το περιοδικό για δόλο.**Κοντολογοις, αρκετα προχειρη (sic) η ολη παρουσιαση, και μονο ξεκαθαρα συμπερασματα, ουτε καν ενδιαφερουσες συγκριτικα εντυπωσεις δεν μπορει να βγαλει ενας αναγνωστης... **
Επειδή εγώ έχω πρόβλημα κατανόησης και δεν ξέρω Ελληνικά για πες μου εσύ τι νόημα βγάζεις από αυτό δηλαδή. Γιατί εγώ αυτο που καταλαβαίνω είναι αυτό που έγραψα πως δεν θέλει να παραδεχτεί τα χάλια του golf στη συγκεκριμένη δοκιμασία και προσπαθεί να μειώσει την εγκυρότητα του άρθρου ή αν το θες αλλιώς, τα συμπεράσματα που μπορούν να βγουν διαβάζοντας το άρθρο.
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
-100000000000000
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
**Κοντολογοις, αρκετα προχειρη (sic) η ολη παρουσιαση, και μονο ξεκαθαρα συμπερασματα, ουτε καν ενδιαφερουσες συγκριτικα εντυπωσεις δεν μπορει να βγαλει ενας αναγνωστης... **
Επειδή εγώ έχω πρόβλημα κατανόησης και δεν ξέρω Ελληνικά για πες μου εσύ τι νόημα βγάζεις από αυτό δηλαδή. Γιατί εγώ αυτο που καταλαβαίνω είναι αυτό που έγραψα πως **δεν θέλει να παραδεχτεί τα χάλια του golf στη συγκεκριμένη δοκιμασία και προσπαθεί να μειώσει την εγκυρότητα του άρθρου **ή αν το θες αλλιώς, τα συμπεράσματα που μπορούν να βγουν διαβάζοντας το άρθρο.
Ενα, ενα, ενα-δυο, ενα-δυο πφφ, πφφ, ενα-δυο, ακουγομαι καθαρα? (ΝΟΤ) :
...'Τελος δεν το δικαιολογω επειδη φορουσε το βαρυτερο συγκριτικα με τους υπολοιπους διαθεσιμους κινητηρες, ουτε και με την στανταρ μαλακη αναρτηση. Εκανε μια μετρια, οριακα αποδεκτη ενδεχομενως δοκιμασια.'
...'Τελος αναφερω ενα παραδειγμα για να δειξω οτι κατα την γνωμη μου, η παρουσιαση των αποτελεσματων απο το περιοδικο, ειναι καπως προχειρη (και αυτο δεν αποτελει δικαιολογια για τις επιδοσεις του Golf, το οποιο ξαναλεω δεν πετυχε καλα νουμερα...) και δεν επιδεικνυει ξεκαθαρα συμπερασματα:'
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
**Κοντολογοις, αρκετα προχειρη (sic) η ολη παρουσιαση, και μονο ξεκαθαρα συμπερασματα, ουτε καν ενδιαφερουσες συγκριτικα εντυπωσεις δεν μπορει να βγαλει ενας αναγνωστης... **
Επειδή εγώ έχω πρόβλημα κατανόησης και δεν ξέρω Ελληνικά για πες μου εσύ τι νόημα βγάζεις από αυτό δηλαδή. Γιατί εγώ αυτο που καταλαβαίνω είναι αυτό που έγραψα πως **δεν θέλει να παραδεχτεί τα χάλια του golf στη συγκεκριμένη δοκιμασία και προσπαθεί να μειώσει την εγκυρότητα του άρθρου **ή αν το θες αλλιώς, τα συμπεράσματα που μπορούν να βγουν διαβάζοντας το άρθρο.
...'Τελος δεν το δικαιολογω επειδη φορουσε το βαρυτερο συγκριτικα με τους υπολοιπους διαθεσιμους κινητηρες, ουτε και με την στανταρ μαλακη αναρτηση. Εκανε μια μετρια, οριακα αποδεκτη ενδεχομενως δοκιμασια.'
...'Τελος αναφερω ενα παραδειγμα για να δειξω οτι κατα την γνωμη μου, η παρουσιαση των αποτελεσματων απο το περιοδικο, ειναι καπως προχειρη (και αυτο δεν αποτελει δικαιολογια για τις επιδοσεις του Golf, το οποιο ξαναλεω δεν πετυχε καλα νουμερα...) και δεν επιδεικνυει ξεκαθαρα συμπερασματα:'
Μην ασχολείσαι άλλο μαζί του...δεν έχει νόημα...δεν κατάλαβε το νόημα όσων είπες...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
(μπηχτή νο 1)
Οι σχολιασμοι καταρχας του περιοδικου, για το περιφημο ELK Test, στα περισσοτερα αυτοκινητα ειναι, ιδιαιτερα συντομοι, οχι ξεκαθαροι, και εν τελη απλως αναφερονται ενδεικτικα για ολα τα αυτοκινητα, τα μεγιστα χλμ με τα οποια πραγματοποιουν το τεστ....'Τελος δεν το δικαιολογω επειδη(ακολουθεί δικαιολογία ...) φορουσε το βαρυτερο συγκριτικα με τους υπολοιπους διαθεσιμους κινητηρες,(κι άλλη μια ...) ουτε και με την στανταρ μαλακη αναρτηση. Εκανε μια μετρια, οριακα αποδεκτη ενδεχομενως δοκιμασια.'
...'Τελος αναφερω ενα παραδειγμα για να δειξω οτι κατα την γνωμη μου, η παρουσιαση των αποτελεσματων απο το περιοδικο, ειναι καπως προχειρη (και αυτο δεν αποτελει δικαιολογια για τις επιδοσεις του Golf, το οποιο ξαναλεω δεν πετυχε καλα νουμερα.αλλά...) και δεν επιδεικνυει ξεκαθαρα συμπερασματα:'
Ορίστε και το γενικό συμπέρασμα ....
**Κοντολογοις, αρκετα προχειρη (sic) η ολη παρουσιαση, και μονο ξεκαθαρα συμπερασματα, ουτε καν ενδιαφερουσες συγκριτικα εντυπωσεις δεν μπορει να βγαλει ενας αναγνωστης... **Μην ασχολείστε όμως μαζί μου , βλέπω οράματα, κυνηγάω φαντάσματα και έχω προβλήματα κατανόησης της ελληνικής γλώσσας.
-
Ο χρήστης panosk8 έγραψε:
Μην ασχολείσαι άλλο μαζί του...δεν έχει νόημα...δεν κατάλαβε το νόημα όσων είπες...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
+1000000000000000
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
μπαίνεις πετάς ΤΗ ΚΟΤΣΑΝΑ με το να συγκρίνεις τη περίπτωση που γράφουν για το γκολφ με τη ξεφτίλα του jeep, λες τη μέγιστη όλο χαρά ότι το γκολφ είναι αμάξι για συνταξιουχους (μιλάμε για το αμάξι που έχει γεμίσει τους δρόμους της Ευρώπης ως Νο1 για χρόνια κ πραγματικά βλέπεις να το οδηγούν ολες οι ηλικίες).
επανέρχεσαι μετά κ ολας να μας πεις πως μισείς αυτά που πρεσβευει το γκολφ
αν αυτά δεν δείχνουν πως είσαι κομπλας με το γκολφ τί άλλο πρέπει να πεις δηλαδή?Περιορισμένη αντίληψη? Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο. Για να είσαι κόμπλας με κάτι θα πρέπει να το θες και να μην μπορείς να το αποκτήσεις ή να διαθέτεις κάτι υποδεέστερο. Ε λυπάμαι αλλά στην περίπτωσή μου δεν ισχύει τίποτα από τα 2.
Επίσης πρέπει να είναι κάποιος εντελώς βλαξ για να χρησιμοποιεί επανειλημμένα και τιμητικά το επιχείρημα των πωλήσεων, για να αποδείξει την (όποια) ανωτερότητα του Golf και του όποιου Golf. Επί σειρά ετών στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων βρίσκονται αυτοκίνητα-ανέκδοτα όπως Astra, Corolla, Auris κτλ. Καταλαβαίνεις που το πάω? Ελπίζω...
κ έχω μπει κ έχω οδηγήσει. Αν είναι αυτή η λογική σου (λέμε τώρα) εσύ που μπήκες στο θέμα μες στη τρελλή χαρά να συγκρίνεις το γκολφ με το jeep το έχεις οδηγήσει κ μιλάς?
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=31644&p=2363985&hilit=grand+cherokee#p2363985
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
+1000000000000000
τυχαιο ειναι το μοτιβο ?
οσοι εχουν iphone το ιδιο
οσοι μιλανε για αμαξια το ιδιο
οσοι μιλανε για chemtrails τα ιδια'ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ'
-
θα διαφωνησω με τον στεφανο για το θεμα κορυφη των πωλησεων.οι περισσοτεροι ανθρωποι ψαχνουν ανθρωπομεταφορεα για την καθημερινοτητα τους.οποτε το κορολλα κ το αουρις δεν ειναι καθολου ανεκδοτα.ανεκδοτο ειναι οτι πολλοι ψαχνουν ανθρωπομεταφορεα κ καταληγουν σε βαγκ.που για το μονο που δεν φημιζεται ειναι η αξιοπιστια της..δηλαδη ψαχνεις ανθρωπομεταφορεα κ καταληγεις με πασο για τα μμμ..
-
Θρεντ οφ δε μανθ.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Θρεντ οφ δε μανθ. -
Επίσης πρέπει να είναι κάποιος εντελώς βλαξ για να χρησιμοποιεί επανειλημμένα και τιμητικά το επιχείρημα των πωλήσεων, για να αποδείξει την (όποια) ανωτερότητα του Golf και του όποιου Golf. Επί σειρά ετών στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων βρίσκονται αυτοκίνητα-ανέκδοτα όπως Astra, Corolla, Auris κτλ. Καταλαβαίνεις που το πάω? Ελπίζω...
Κοιμάσαι κ ονειρεύεσαι ό,τι να'ναι? που ακριβώς είπα εγώ πως είναι καλό γιατί πουλάει? κ μάλιστα επανειλημμένα
Πρέπει να είναι κάποιος τελείως γκαου κ κομπλας για να λεει οτι αγοράζουν παππουδες το πρώτο αμαξι σε πωλήσεις εδώ κ πολλά χρόνια, κ που αρκεί μια βόλτα να βγεις για να δεις ότι το οδηγάνε ανθρωποι όλων των ηλικίων. Μα τελείως -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
+1000000000000000
τυχαιο ειναι το μοτιβο ?
οσοι εχουν iphone το ιδιο
οσοι μιλανε για αμαξια το ιδιο
οσοι μιλανε για chemtrails τα ιδια'ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ'
Τίποτα δεν είναι τυχαίο
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Κοιμάσαι κ ονειρεύεσαι ό,τι να'ναι? που ακριβώς είπα εγώ πως είναι καλό γιατί πουλάει? κ μάλιστα επανειλημμένα
Πρέπει να είναι κάποιος τελείως γκαου κ κομπλας για να λεει οτι αγοράζουν παππουδες το πρώτο αμαξι σε πωλήσεις εδώ κ πολλά χρόνια, κ που αρκεί μια βόλτα να βγεις για να δεις ότι το οδηγάνε ανθρωποι όλων των ηλικίων. Μα τελείωςΜη με βάλεις να ψάχνω, βαριέμαι. Κι εσύ και άλλοι είχατε το εξής ακλόνητο επιχείρημα 'αφού το αγοράζουν τόσοι, κάτι θα ξέρουν'. Το ότι είναι γεροντάμαξο είναι θέμα design και προφανώς είναι χαβαλές ότι το αγοράζουν μόνο γερόντια. Δεν βλέπω κάτι δυσνόητο σε αυτό...
Αυτό που εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω ως άλλο Καψής είναι εσύ γιατί κόπτεσαι τόσο? Εισαι-ήσουν κάτοχος και σου καταρρίπτουν κάποιοι κακοί το μύθο?
-
και όλες οι μύγες του κοσμου τρώνε σκ@τ@, κάτι θα ξέρουν
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
και όλες οι μύγες του κοσμου τρώνε σκ@τ@, κάτι θα ξέρουν -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
και όλες οι μύγες του κοσμου τρώνε σκ@τ@, κάτι θα ξέρουν
+10000000000
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αυτό που εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω ως άλλο Καψής είναι εσύ γιατί κόπτεσαι τόσο? Εισαι-ήσουν κάτοχος και σου καταρρίπτουν κάποιοι κακοί το μύθο?
καταρχάς δεν κόπτωμαι καθόλου ή κόπτωμαι όσο κ εσύ που γράφεις στο θέμα.
Από εκεί κ πέρα, βαρέθηκα να διαβάζω τις κοτσάνες του κάθε κομπλεξικού που μισεί το γκολφ κ την vag -
Γι' αυτό υπάρχει πολύ εύκολη λύση. Hate list. Μια δοκιμή θα σε πείσει.
Από κει και πέρα εφόσον θες να το παίζεις υπέρμαχος να είσαι έτοιμος και για την αντίθετη άποψη. Ναι υπάρχουν άνθρωποι που δεν γουστάρουν Golf και δεν γουστάρουν VAG. Deal with it...
VW Golf VII