Nov 2, 2012, 7:26 PM

Ο χρήστης panosk8 έγραψε:

**Κοντολογοις, αρκετα προχειρη (sic) η ολη παρουσιαση, και μονο ξεκαθαρα συμπερασματα, ουτε καν ενδιαφερουσες συγκριτικα εντυπωσεις δεν μπορει να βγαλει ενας αναγνωστης... **

Επειδή εγώ έχω πρόβλημα κατανόησης και δεν ξέρω Ελληνικά για πες μου εσύ τι νόημα βγάζεις από αυτό δηλαδή. Γιατί εγώ αυτο που καταλαβαίνω είναι αυτό που έγραψα πως **δεν θέλει να παραδεχτεί τα χάλια του golf στη συγκεκριμένη δοκιμασία και προσπαθεί να μειώσει την εγκυρότητα του άρθρου **ή αν το θες αλλιώς, τα συμπεράσματα που μπορούν να βγουν διαβάζοντας το άρθρο.

Ενα, ενα, ενα-δυο, ενα-δυο πφφ, πφφ, ενα-δυο, ακουγομαι καθαρα? (ΝΟΤ) :

...'Τελος δεν το δικαιολογω επειδη φορουσε το βαρυτερο συγκριτικα με τους υπολοιπους διαθεσιμους κινητηρες, ουτε και με την στανταρ μαλακη αναρτηση. Εκανε μια μετρια, οριακα αποδεκτη ενδεχομενως δοκιμασια.'

...'Τελος αναφερω ενα παραδειγμα για να δειξω οτι κατα την γνωμη μου, η παρουσιαση των αποτελεσματων απο το περιοδικο, ειναι καπως προχειρη (και αυτο δεν αποτελει δικαιολογια για τις επιδοσεις του Golf, το οποιο ξαναλεω δεν πετυχε καλα νουμερα...) και δεν επιδεικνυει ξεκαθαρα συμπερασματα:'

Μην ασχολείσαι άλλο μαζί του...δεν έχει νόημα...δεν κατάλαβε το νόημα όσων είπες...