-
ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ Saab-i NEWSLETTER, ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤHN SAAB-I@SAAB.GR ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΣΑΣ
Η Saab περνά επίσημα στη νέα εποχή:
Η Spyker ολοκλήρωσε τη συμφωνία εξαγοράς της* Η Spyker Cars ολοκληρώνει τη συμφωνία εξαγοράς της Saab Automobile * H μεταβίβαση ιδιοκτησίας ολοκληρώθηκε * Η συναλλαγή σηματοδοτεί την αρχή μια νέας συναρπαστικής εποχής για τη Saab * H Saab και η Spyker θα λειτουργούν κάτω από τη μητρική εταιρεία Spyker Cars N.V, ως δύο αυτόνομες εταιρείες, εκμεταλλευόμενες τις μεταξύ τους συνέργιες
H 23η Φεβρουαρίου είναι μια ιστορική μέρα για τη Saab Automobile. Eίναι η μέρα που σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας ανεξάρτητης εποχής για τη Saab. Mε ένα καταιγισμό νέων μοντέλων (νέο Saab 9-5 Sedan &Hatch, νέο 9-4Χ, συνεχείς βελτιώσεις για τη μείωση του CO2 αλλά και ηλεκτρική κίνηση, τόσο ως συμπλήρωμα σε μοντέρνους κινητήρες – υβριδικοί- όσο και ως αυτόνομη - ηλεκτρικό αυτοκίνητο) η Saab θα πιστοποιήσει την επιστροφή της στις αξίες που την ανέδειξαν με κυρίαρχες την αεροναυπηγική κληρονομιά,τον ανεξάρτητο τρόπος σκέψης και την διαφοροποίηση.
Για να ενημερωθείτε αναλυτικότερα για αυτή τη συμφωνία και για τα μελλοντικά σχέδια της Saab, παρακαλούμε επισκεφτείτε το Saabnewsroom, αλλά και την ιστοσελίδα μας http://www.saab.gr
Με εκτίμηση,
Λεωνίδας Δαβουλάρης
Διευθυντής Μarketing Saab
Βακάρ ΑΒΕΕΤο i-Newsletter σας έχει αποσταλεί από την BΑΚΑΡ ΑΒΕΕ, αποκλειστικό αντιπρόσωπο των αυτοκινήτων SAAB στην Ελλάδα. Στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε αυτή την επικοινωνία, παρακαλούμε επιλέξτε την επιλογή “Unsubscribe”.
Σχεδιασμός και Φιλοξενία ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ Α.Ε. ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΔΡΥΜΙΤΕΡΗ
-
Τώρα με τα νέα μέτρα, όρα φόρο πολιτελείας,να δούμε πως θα ανανεώσουμε το saab μας
-
Ξεκίνησε στις 22/3 η παραγωγή των Saab στο εργοστάσιο του Trollhattan μετά από διακοπή 7 εβδομάδων. Ανάμεσα στα μοντέλα και τα νέα 9-5 και 9-3Χ...
Youtube VideoΠολύ καλή η κριτική των 4Τ τον περασμένο Σεπτέμβριο για το 9-3Χ:
http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=608&article=12814 -
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Ξεκίνησε στις 22/3 η παραγωγή των Saab στο εργοστάσιο του Trollhattan μετά από διακοπή 7 εβδομάδων. Ανάμεσα στα μοντέλα και τα νέα 9-5 και 9-3Χ...
Youtube VideoΠολύ καλή η κριτική των 4Τ τον περασμένο Σεπτέμβριο για το 9-3Χ:
http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=608&article=12814καλά αυτοί ξεκίνησαν και είναι και πολύ καλά μοντέλα,εμείς να δούμε πως θα αλλάξουμε και πότε το οκτάχρονο σααμπ που θα μας πιάσει τον κ.....η εφορία αν θα το επιχειρήσουμε..
-
Καλησπερα σε ολους!
μηπως κανεις σας ξερει κανενα καλο site για αγορα αξεσουαρ κτλ? -
-
''Η Saab Automobile και η BMW ανακοίνωσαν τη σχετική συμφωνία που αφορά στην προμήθεια των κινητήρων που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν στα νέας γενιάς μοντέλα της Saab. Σύμφωνα με αυτήν, η BMW πρόκειται από το 2012 να προμηθεύει τη Saab** με 4-κύλινδρους υπερτροφοδοτούμενους (turbo) βενζινοκινητήρες 1,6 λίτρων προσαρμοσμένους στις ειδικές απαιτήσεις**** της Saab**. Το σχετικό συμβόλαιο συνεργασίας υπογράφηκε την Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου στην έδρα της Saab, στο Trollhättan της Σουηδίας από τον Jan Åke Jonsson, CEO της Saab Automobile, από τον Πρόεδρο της εταιρείας Victor Muller και από τον Ian Robertson, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της BMW AG, Executive Sales & Marketing Director.
Ανακοινώνοντας τη συμφωνία, ο CEO της Saab Automobile Jan Åke Jonsson δήλωσε «Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που επιβεβαιώνω αυτή τη συναρπαστική νέα σχέση μας. Οι κινητήρες της BMW και οι καινοτομίες τους στον τομέα της εξοικονόμησης καυσίμων θεωρούνται από όλους ορόσημο για την πολυτελή κατηγορία. Ανυπομονούμε να ενσωματώσουμε την τεχνολογία τους στα επόμενης γενιάς νέα μας μοντέλα με τον αυθεντικό τρόπο της Saab».
Από την πλευρά του, ο Ian Robertson, Executive Sales & Marketing Director της BMW, πρόσθεσε «Το να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε τις πωλήσεις της γκάμας των κινητήρων μας σε παγκόσμια κλίμακα, αποτελεί μέρος της Στρατηγικής μας Number ONE. Και η σημερινή συμφωνία αποτελεί ένα ακόμη σημείο-σταθμό σε αυτή μας την πορεία. Είμαστε ευτυχείς για αυτήν μας τη συνεργασία με τη Saab. Οι κινητήρες μας έχουν χαρίσει ένα ξεκάθαρο πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού σε ό,τι αφορά την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές καυσαερίων και τις επιδόσεις». ''
αντε να δουμε τι θα δουμε....
Ως γνωστον η SAAB ποτε δεν κατασκευαζε κινητηρες κατω απο 2.000cc και τους επαιρνε απο την οπελ....
παντως απο την οπελ χιλιες φορες BMW... -
Καλημέρα σε όλους.
Ήμουν εχθές με ένα φίλο μου με SAAb 9.3 1800 και μου έλεγε ότι στην αντιπροσωπεία θέλουν τουλάχιστον 650€ για το service των ...40000 ΚΜ . Επίσης ότι ενώ το βιββλιαράκι του λέει να αλλάξει ιμάντα εκκεντροφόρου του είπαν ότι νεότερη οδηγία δεν το επιβάλλει. Τι ξέρετε γι' αυτό?
Τα αναλώσιμα φίλτρα και λοιπά μπορώ να τα βρω εύκολα στην αγορα ή στο νετ, γιατί την εργασία δεν θα την κάνει φυσικά στην αντιπροσωπεία
Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Φίλε Trojan,
Το ποσό των Euro 650 για το service των 40.000 χλμ. δεν μου κάνει εντύπωση.
Είχα από 4/2004 μέχρι 11/2009 το 9-3 1.8 και θυμάμαι ότι όποτε πήγαινα για μεγάλο service, το πορτοφόλι έπρεπε να ήταν φουσκωμένο... 'Οταν έφευγα, ξεφούσκωνε...Για τον ιμάντα, μπορώ να σου επιβεβαιώνω ότι εμένα μου τον άλλαζαν κάθε 40.000 χλμ. Αυτό ισχύει, μου είπαν τότε, για τον συγκεκριμένο ατμοσφαιρικό κινητήρα της Opel. Μπορεί εν τω μεταξύ η σχετική οδηγία να άλλαξε...
-
καθε 40.000 ιμαντα
-
αυτα ειναι μαλακιες!!!μην σας πιανουν κοροιδα οι μαλακες στις περισσοτερες αντιπροσοπιες...αν εχετε αποριες στειλτε ενα μαιλ στην saab και πεταξτε τους την απαντηση στα μουτρα!
οσο για τα 650 καπου εκει κυμανονται οι τιμες περιπου αν εχει και τακακια μπρος ή πισω σιγουρα εκει σε αντιπρωσοπια παντα!αλλα αν εχει περασει η εγγυηση να ναι καλα το ιντερνετ και το σερβις πανω απο 300 δεν βγαινει..!!
αν τωρα πας αντιπροσοπια θα τα χωσεις οπως και σε ολες τις αντιστoιχες αλλων premium εταιριων...saab εχεις.εδω κανει 450 ενα μεγαλo χωρις τακακια για skoda octavia δεν θα σου πουν 600-650 για saab? -
New Saab 9-5 SportCombi Spotted Strolling Out in the Open
http://carscoop.blogspot.com/2011/02/new-saab-9-5-sportcombi-spotted.html -
Μου θυμιζει καποια γενια του subaru legacy sw..
-
Καλησπέρα.
Είμαι κάτοχος ενός saab 9.3 2,8V6 του 2008.
Το αμάξι είναι τρέλα και σαν πιο τρελός εγώ έχω παραγγείλει από Αμερική μία αναβάθμιση στο 390 ps, η οποία περιλαμβάνει βελτιωμένη τουρμπίνα, μπεκ, μπουζί και πρόγραμμα.
Επειδή όπου να είναι θα παραλάβω τη παραγγελία μου, ψάχνω κάποιο συνεργείο, εκτός αντιπροσωπείας βάβαια, για να μου τα βάλει και να αναλάβει έπειτα τη συντήρηση του αυτοκινήτου.
Διαμένω στα Νότια προάστια, αλλά αν βρω κάτι καλό μπορώ να πάω παντού.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
-
Αδυναμία καταβολής μισθών από τη Saab
http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1224287 -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μου θυμιζει καποια γενια του subaru legacy sw..+1 και εμενα!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ξανά τα ίδια?Δυστυχως αλλη μια ιστορικη εταιρεια ειναι στα προθυρα να κλεισει . Μακαρι να γινει κατι προς το καλυτερο γιατι ειναι πραγματικα κριμα
http://uk.cars.yahoo.com/24062011/36/saab-brink-closure-0.html -
Διαβασα τα παραπανω σχολια με λυπη αλλα κ γελιο τα περι συγκρισης σααμπ κυριως με τα γερμανικα αυτοκινητα!
Ζω στην σουηδια κ ειμαι κατοχος 2 saab 9000.
1)η αξιοπιστια κ η ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλυτερη απο bmw,audi κ αρκετα καλυτερη απο τα Mercedes.
2)σταθερα στον παγο κ στο χιονι (tcs) οπου μπορω να οδηγω πανω απο 120χλμ_ωρα χωρισ να χανω μια οταν τα προαναφερθεντα γερμανικα πανω απο τα 80 φευγουν στα χωραφια. Ειδικα φετος που ειχαμε βαρυ χειμωνα τραβηξα 3 μερσεντες κ 1 μπε/εμ/βε που δεν μπορουσαν να βγουν απ τα χιονια. Το συστημα tcs της saab εξακολουθει να ειναι το καλυτερο σε αυτες τις οδηγικες συνθηκες.
3)Πολλα αλογα...λογω τουρμπο.Η σααμπ ειναι η πρωτη εταιρια που ειχε αυτοκινητα με τουρμπο σε σειριακη παραγωγη, αλλα κ η πρωτη εταιρια που ειχε την ηλεκτρονικη τεχνικη για τσιπαρισμα κ.α. Το να εχει κανεις ενα σααμπ με 400 η 500 αλογα ειναι συνηθισμενο εδω.... οποτε κατι m3, m5,amg κτλ δεν χαιρουν κ ιδιαιτερης εκτιμησης. Τα σααμπ τραβανε πιο γρηγορα κ με λιγοτερα αλογα πχ ενα σααμπ με 350 αλογα ειναι πιο γρηγορα απο ενα μ5 με 400 (υπαρχει βιντεο!!) κ με χαμηλοτερη καταναλωση.
Οποιος ενδιαφερεται για εταιριες εξεληξης ας επικοινωνησει μαζι μου / σε τιμες πολυ πιο χαμηλες απο m, amg... κ με ασυγκριτα καλυτερη ποιοτητα σε σχεση με τους γερμανους.
4)κορυφαια παθητικη ασφαλεια κ μαυρο κουτι οπως στα αεροπλανα για καλυτερευση αυτοκινητων
5)νεοταιρισμοι
http://en.wikipedia.org/wiki/Saab_Automobile#Innovations
http://sv.wikipedia.org/wiki/Saab#Innovationer
6)το αν το σααμπ ειναι καλυτερο απο τα γερμανικα ΔΕΝ ειναι καν θεμα συζητησης για καποιο λογικο ανθρωπο. Το θεμα ειναι η γερμανοφιλια που υπαρχει ακομα στην Ελλαδα.Το θεμα ξεκινησε την περιοδο που αγγλια,γαλλια κτλ ειχαν αποικιες κ απο οπου περνουσε γερμανικο προιον επεφτε τελωνειο.Ετσι οι σουλτανοι κανανε συμφωνια να δεχτουνε τα γερμανικα προιοντα, εταιριες κτλ (υπεριρανικος σιδηροδρομος κ σιδηροδρομικος σταθμοε, οπλα κ.α.)κ σαφως ηταν καλυτερα απο τα τουρκικα οποτε δημιουργηθηκε η εννοια τα γερμανικα ειναι καλα στην περιοχη των βαλκανιων γενικοτερα.Επειτα ειχαμε τους βασιλιαδες-γερμανους σαφως- αυλικους... κ απο το 50 τους λεγομενους λαζοωτοιτς (αν κ ειμαι κατα το ημισι ποντιος) που επισφραγισαν την γερμανοκρατια στην ελλαδα. Ακομη πολλοι προτιμουν siemens (η μιζενς) κινητα γιατι ειναι γερμανικα αρα κ καλυτερα απο τα νοκια κ εριξον..... Φυσικα αυτη η συζητηση ειναι μεγαλυτερη....
Προτιμηστε αφοβα σααμπ!!!!
Γιαννης σουηδια -
Ούτε ο δήμαρχος της Τρολέτας δε τα λέει αυτά
Saab Forum