-
Πραγματικα μετα απο το κατεβατο, το 'συμπερασμα' της υποθεσης μου φανηκε κι εμενα ακυρο....
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πραγματικα μετα απο το κατεβατο, το 'συμπερασμα' της υποθεσης μου φανηκε κι εμενα ακυρο....+1
-
Ενταξει ρε σεις, ειπε πως του αρεσε αλλα στα χρηματα που ζηταει μπορει να βρει κατι που του αρεσει περισσοτερο
Παρεπιπτωντος ειδα το 1ο μου DS3 χθες!! Σε ασπρο με μαυρη οροφη, ομορφο ακομα και απο μπροστα που στις φωτος δε μου πολυαρεσε
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Οι οδηγικές σου εντυπώσεις, έτσι όπως τις περιγράφεις, ήταν ιδιαίτερα θετικές (θετικότατες μάλλον) αλλά κλείνεις λέγοντας: **Θα το επαιρνα? Μμμμ, μαλλον οχι... **
Ποια είναι εκείνα τα στοιχεία που σε κάνουν να λες ότι δεν θα το αγόραζες;
Πραγματι, και προσπαθησα να ειμαι οσο πιο αντικειμενικος και αναλυτικος μπορουσα
ειδικοτερα στο θεμα της οδικης συμπεριφορας.
Το προσωπικο συμπερασμα, σαφως και δεν αναιρει ολα τα προηγουμενα, απλα
πιθανοτατα, εγω εχω...κακομαθει ζητωντας περισσοτερα στον τομεα της οδικης συμπεριφορας σε αυτα τα χρηματα (πχ θα ηθελα ακομα πιο στιβαρη-ενιαια αισθηση του αμαξωματος οταν χτυπαει σε λακουβες, παροτι ειναι ΑΚΡΩΣ αποτελεσματικη αυτη καθεαυτη η αναρτηση του, με ισορροπημενη την ανεση και την σπορτιφ αισθηση, οπως επισης θα επιθυμουσα ενα πιο ακριβες μπροστινο συστημα γενικοτερα), και με δεδομενο τον μη προβληματισμο μου σε ενδεχομενη αγορα πχ ενος 'καθαρου'
μτχ, στην κατηγορια θεωρω οτι μου ταιριαζει περισσοτερο το Cooper S, το οποιο εχει πιο ολοκληρωμενη οδικη συμπεριφορα, παροτι ισχυει το αντιστροφο στο θεμα των χωρων και της γενικοτερης φιλικοτητας σε καθημερινη οδηγηση, τομεις οπου το DS3 υπερτερει ξεκαθαρα. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί δεν είναι σιρόκο. -
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Ενταξει ρε σεις, ειπε πως του αρεσε αλλα στα χρηματα που ζηταει μπορει να βρει κατι που του αρεσει περισσοτεροΠαρεπιπτωντος ειδα το 1ο μου DS3 χθες!! Σε ασπρο με μαυρη οροφη, ομορφο ακομα και απο μπροστα που στις φωτος δε μου πολυαρεσε
Αν το ειδες στα Νοτια προαστεια, στην Ποσειδωνος γυρω στις 7 το απογευμα, μπορει και να ημουν εγω...
-
το cooper s δεν εχει ολοκληρομενη συμπεριφορα .Εχει παιχνιδιάρικη και καπως απότομη
-
Εγω μπερδευτικα υπερβολικα πολυ με οσα διαβασα, ανεξαρτητως αν του αρεσε του ανθρωπου ή οχι!
πχ Οταν γραφουμε εντυπωσεις για ενα αυτοκινητο, τι μετρα και τι σταθμα εχουμε?
Ο φιλος μου συγκρινει απλα φρενα με τετραπιστονα? Δηλαδη αυτο δεν εννοειτε? ή να το λαβω ως 'γιατι δεν εχει και η DS3?'
Τι σημαινει φλυαρο και αποκομμενο μπροστινο συστημα? Μουτρα?
Γραφονται εκφρασεις εντυπωσιασμου ή κανω λαθος? Με απλα λογια δηλαδη, τι αισθανθηκες απο το μπροστινο συστημα??? Ασαφεια?
Λες 'θα ηθελα ακομα πιο στιβαρη-ενιαια αισθηση του αμαξωματος οταν χτυπαει σε λακουβες', ενιαια αισθηση? ενοιωθες καποιο μερος του αυτοκινητου αποκομενο? να χανεις την αισθηση του?
Να θυμισω παντως οτι η DS3 δεν ζυγιζει 1.500kg! και προφανως δε μπορει να σου δωσει την αισθηση μιας 316 με καθολου δυναμη, πολλα κιλα και στριβοντας να νοιωθεις το αμαξι στιβαρο και 'ενιαιο'!Βασικα παιζει να χω διαβασει και 100 σελιδες απο το οδηγησα και μερικα ατομα οκ, respect για το πως βλεπουν το αυτοκινητο και για το πως το περιγραφουν (και πως το συγκρινουν με αλλα), πραγματικα σου δινουν την αισθηση οτι το οδηγησαν και το νιωσαν το αυτοκινητο! Αλλες φορες διαβαζω καλη ωρα τετοια ποστ τα οποια με μπερδευουν και πιο πολυ στο τελος νιωθω μπερδεμενος, παρα οτι το οδηγησα μαζι τους!
Γνωμη μου παντα...
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Εγω μπερδευτικα υπερβολικα πολυ με οσα διαβασα, ανεξαρτητως αν του αρεσε του ανθρωπου ή οχι!
πχ Οταν γραφουμε εντυπωσεις για ενα αυτοκινητο, τι μετρα και τι σταθμα εχουμε?Αυτα της κατηγοριας, δηλαδη, Mito QV, Αbarth SS, Ibiza Cupra / Fr, 207 Rallye / RC κλπ...
Απο αυτα, προσωπικα εχω οδηγησει τα πρωτα τρια...Ο φιλος μου συγκρινει απλα φρενα με τετραπιστονα? Δηλαδη αυτο δεν εννοειτε? ή να το λαβω ως 'γιατι δεν εχει και η DS3?'
Συγκρινω την αισθηση και αποτελεσματικοτητα, και μοιραια και αναμενομενα, τα τετραπιστονα υπερτερουν. That's all.
Τι σημαινει φλυαρο και αποκομμενο μπροστινο συστημα? Μουτρα?
Σχετικα ασαφες, απαιτει μικροδιορθωσεις, στριβοντας στο οριο με σταθερο γκαζι, παρεχοντας ελλειπη πληροφορηση για την θεση-γωνια των τροχων.
Γραφονται εκφρασεις εντυπωσιασμου ή κανω λαθος? Με απλα λογια δηλαδη, τι αισθανθηκες απο το μπροστινο συστημα??? Ασαφεια?
Προσπαθω να γραφω οσο το δυνατον πιο περιεκτικα γινεται. Αν αναλυσω ακομα περισσοτερο στο πρωταρχικο post, θα βγει τεραστιο και κουραστικο σεντονι πιστευω.
Καποιοι οροι, του δρομου, ακουγονται λιγο περιεργοι, αλλα ειναι πιο περιεκτικοι.Λες 'θα ηθελα ακομα πιο στιβαρη-ενιαια αισθηση του αμαξωματος οταν χτυπαει σε λακουβες', ενιαια αισθηση? ενοιωθες καποιο μερος του αυτοκινητου αποκομενο? να χανεις την αισθηση του?
Να θυμισω παντως οτι η DS3 δεν ζυγιζει 1.500kg! και προφανως δε μπορει να σου δωσει την αισθηση μιας 316 με καθολου δυναμη, πολλα κιλα και στριβοντας να νοιωθεις το αμαξι στιβαρο και 'ενιαιο'!Ναι, ενιωθα σχετικα αποκομμενο το εμπρος μερος με το πισω, και την αναρτηση να ακουγεται πιο 'φτηνα' απο οσο θα περιμενα σε εντονες κακοτεχνιες. Ισως ειναι και θεμα σινεμπλοκ...
Βασικα παιζει να χω διαβασει και 100 σελιδες απο το οδηγησα και μερικα ατομα οκ, respect για το πως βλεπουν το αυτοκινητο και για το πως το περιγραφουν (και πως το συγκρινουν με αλλα), πραγματικα σου δινουν την αισθηση οτι το οδηγησαν και το νιωσαν το αυτοκινητο! Αλλες φορες διαβαζω καλη ωρα τετοια ποστ τα οποια με μπερδευουν και πιο πολυ στο τελος νιωθω μπερδεμενος, παρα οτι το οδηγησα μαζι τους!
Γνωμη μου παντα...
Sorry αν μπερδευτηκες απο το Post μου, ελπιζω με καποιες απο τις παραπανω διευκρινησεις να ξεδιαλυνα καποιες αποριες...
-
-
Θενξ Γρηγορη για τις διευκρινησεις!
-
Είναι μια στη γειτονιά μου, μπορντώ με μαύρη οροφή και ζάντες. Μαζί με την 159 είναι ότι πιο όμορφο κυκλοφορεί στους δρόμους.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ενταξει ρε σεις, ειπε πως του αρεσε αλλα στα χρηματα που ζηταει μπορει να βρει κατι που του αρεσει περισσοτερο
Παρεπιπτωντος ειδα το 1ο μου DS3 χθες!! Σε ασπρο με μαυρη οροφη, ομορφο ακομα και απο μπροστα που στις φωτος δε μου πολυαρεσε
Αν το ειδες στα Νοτια προαστεια, στην Ποσειδωνος γυρω στις 7 το απογευμα, μπορει και να ημουν εγω...
Γυρω στις 7 ηταν αλλα στα δυτικα προαστια!! (αιγαλεω)
πολυ ομορφο παντως!! -
Εδώ στην Αλεξανδρούπολη κυκλοφορούν ένα άσπρο με γαλάζια οροφή και ένα άσπρο με μαύρη οροφή...Κουκλιά και τα δύο!
-
-
Στροφαρει ΠΟΛΥ ψηλά χώρις λόγο...
-
Οντως...
-
Παρόλα αυτά μαζεύει ΠΟΛΥ γρήγορα km...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Στροφαρει ΠΟΛΥ ψηλά χώρις λόγο...Αν είναι μαμά αυτό..απλά δεν έχει νόημα να το πηγαίνει εκεί ψηλά... το σβάρνα πάλι...δεν ξέρω που φαίνεται.
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Στροφαρει ΠΟΛΥ ψηλά χώρις λόγο...
Αν είναι μαμά αυτό..απλά δεν έχει νόημα να το πηγαίνει εκεί ψηλά... το σβάρνα πάλι...δεν ξέρω που φαίνεται.
Το ξέρω...
Έχω οδηγήσει το μοτέρ και σε ds3 και σε rcz...
Γενικά κανένα μικρο τουρμπο δεν αξίζει να το στροφαρεις ψηλά...
Citroen DS3