-
Και εγώ που έχω το C3 πέρα από τον αισθητήρα λάμδα δεν έχω αντιμετωπίσει άλλα προβλήματα εδώ και 70000 χλμ.Γενικά θα αγόραζα πάλι Citroen έχω μείνει ευχαριστημένος από το αυτοκίνητο.
-
-
Έχουμε ένα Berlingo στην οικογένεια. Στρίβει μια χαρά, η ανάρτησή του είναι ό,τι ανετότερο υπάρχει στο στόλο της φαμίλιας (πραγματικό μαγικό χαλί), αλλά σου δίνει την αίσθηση ότι είναι ο ορισμός του προχειροφτιαγμένου. Κοπανάει όλο το μπροστινό σύστημα σαν τρελό κι ας αλλάξαμε πέρσι αμορτισέρ και σινεμπλόκ. Το κιβώτιο είναι απάλευτο, ειδικά αν έχεις συνηθίσει στα γιαπωνέζικα όπως εμείς. Γενικώς, τα χλμ που κουβαλάει στην καμπούρα του φαίνονται στο διπλάσιο κι αυτό σου φαίνεται κάπως, όταν έχεις συνηθίσει με τον Ιάπωνα που δείχνει σα να έχει κάνει τα μισά από τα πραγματικά...
-
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Έχουμε ένα Berlingo στην οικογένεια. Στρίβει μια χαρά, η ανάρτησή του είναι ό,τι ανετότερο υπάρχει στο στόλο της φαμίλιας (πραγματικό μαγικό χαλί), αλλά σου δίνει την αίσθηση ότι είναι ο ορισμός του προχειροφτιαγμένου. Κοπανάει όλο το μπροστινό σύστημα σαν τρελό κι ας αλλάξαμε πέρσι αμορτισέρ και σινεμπλόκ. Το κιβώτιο είναι απάλευτο, ειδικά αν έχεις συνηθίσει στα γιαπωνέζικα όπως εμείς. Γενικώς, τα χλμ που κουβαλάει στην καμπούρα του φαίνονται στο διπλάσιο κι αυτό σου φαίνεται κάπως, όταν έχεις συνηθίσει με τον Ιάπωνα που δείχνει σα να έχει κάνει τα μισά από τα πραγματικά...Περίεργο, εμένα δεν βαράει τίποτα εμπρός... Πόσα χιλιόμετρα έχει;
-
-
Η φωτο σχεδον στη τυχη βγηκε.. για τους κακοπροαιρετους...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Η φωτο σχεδον στη τυχη βγηκε.. για τους κακοπροαιρετους...Ωραία φώτο πάντως
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Η φωτο σχεδον στη τυχη βγηκε.. για τους κακοπροαιρετους...Ναι ε;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ναι ε;
Ναι. θες να στο εξηγησω?
-
Άρχισαν Απο Τώρα τους χριστουγεννιατικους στολισμους;;
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ναι ε;
Ναι. θες να στο εξηγησω?
Humor man... chill out.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Η φωτο σχεδον στη τυχη βγηκε.. για τους κακοπροαιρετους...Βρε σε ποιον τα πουλας αυτα... Παντως κοκκινησε ο καθρευτης!!! Χρηστο αλλαζεις ΖΧ με DS?
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Έχουμε ένα Berlingo στην οικογένεια. Στρίβει μια χαρά, η ανάρτησή του είναι ό,τι ανετότερο υπάρχει στο στόλο της φαμίλιας (πραγματικό μαγικό χαλί), αλλά σου δίνει την αίσθηση ότι είναι ο ορισμός του προχειροφτιαγμένου. Κοπανάει όλο το μπροστινό σύστημα σαν τρελό κι ας αλλάξαμε πέρσι αμορτισέρ και σινεμπλόκ. Το κιβώτιο είναι απάλευτο, ειδικά αν έχεις συνηθίσει στα γιαπωνέζικα όπως εμείς. Γενικώς, τα χλμ που κουβαλάει στην καμπούρα του φαίνονται στο διπλάσιο κι αυτό σου φαίνεται κάπως, όταν έχεις συνηθίσει με τον Ιάπωνα που δείχνει σα να έχει κάνει τα μισά από τα πραγματικά...Φιλε μου μια ερωτηση...Πως γινεται να ειναι ''μαγικο χαλι'' απο τη στιγμη που σας κοπαναει? Τωρα για το κιβωτιο κλασσικο BE σκληρο και ειδικα τον χειμωνα με κρυες βαλβολινες...(ειναι το πρωτο Berlingo?).Φιλικα...
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Βρε σε ποιον τα πουλας αυτα... Παντως κοκκινησε ο καθρευτης!!! Χρηστο αλλαζεις ΖΧ με DS?
Οχι..Μονο για πολυ συγκεκριμενα αυτοκινητα την εδινα..
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Έχουμε ένα Berlingo στην οικογένεια. Στρίβει μια χαρά, η ανάρτησή του είναι ό,τι ανετότερο υπάρχει στο στόλο της φαμίλιας (πραγματικό μαγικό χαλί), αλλά σου δίνει την αίσθηση ότι είναι ο ορισμός του προχειροφτιαγμένου. Κοπανάει όλο το μπροστινό σύστημα σαν τρελό κι ας αλλάξαμε πέρσι αμορτισέρ και σινεμπλόκ. Το κιβώτιο είναι απάλευτο, ειδικά αν έχεις συνηθίσει στα γιαπωνέζικα όπως εμείς. Γενικώς, τα χλμ που κουβαλάει στην καμπούρα του φαίνονται στο διπλάσιο κι αυτό σου φαίνεται κάπως, όταν έχεις συνηθίσει με τον Ιάπωνα που δείχνει σα να έχει κάνει τα μισά από τα πραγματικά...
Φιλε μου μια ερωτηση...Πως γινεται να ειναι ''μαγικο χαλι'' απο τη στιγμη που σας κοπαναει? Τωρα για το κιβωτιο κλασσικο BE σκληρο και ειδικα τον χειμωνα με κρυες βαλβολινες...(ειναι το πρωτο Berlingo?).Φιλικα...
Αυτό που κοπανάει είναι η αντιστρεπτική στις βάσεις της ή οι βάσεις των ψαλιδιών. Απλή και φτηνή επισκευή.
Στο κιβώτιο σου άλλαξε βαλβολίνες και κάνε μια συντήρηση στα μοχλικά του. Απορώ ποιος του κάνει συντήρηση... -
Βαλβολινες 75-80 ,ντιζακια και γρασαρισμα εξωτερικο και εισαι τζετ.. Γενικα παντως καταλαβαινω τη πικρια σου για το σασμαν..
Ποσα χιλιομετρα εχει? -
Όχι μωρέ, καμία πικρία. Αγοράστηκε για συγκεκριμένο λόγο (ξήλωμα πίσω καθίσματος και μεταφορές ογκωδών αντικειμένων) και χρησιμοποιείται περιστασιακά, όχι καθημερινά.
Το να νιώθει ο οδηγός όλο το μπροστινό σύστημα να σπαρταράει (μέσω τιμονιού) και να ακούει ανατριχιαστικούς θορύβους (αμάν, πότε θα μου φύγει καμιά ρόδα...) δε σημαίνει ότι δεν αδιαφορεί παντελώς για οποιαδήποτε λακούβα βρεθεί στο διάβα του. Απίστευτη άνεση!
Αυτό για την αντιστρεπτική, μπορούμε να το κοιτάξουμε. Η συντήρηση πραγματοποιείται από μαστοράτζα του φάδερ, όχι κάποιον που εξειδικεύεται στα Citroen, πόσω μάλλον αντιπροσωπεία.
Όσο για το κιβώτιο, δεν πειράζουμε τίποτα. Αφού μπαίνουν οι ταχύτητες, μας αρκεί. Αν ήταν το καθημερινό μου αυτοκίνητο, θα άνοιγα ιστορίες, τώρα αρκετές έχω στο Miata... -
Αν χτυπάει και ψαρεύει όλο το μπροστινό, έχει σίγουρα πρόβλημα! Πρώτοι ύποπτοι, τα αμορτισέρ...
-
Υπάρχει κάποιο επίσημο στοιχείο για το πόσα DS3 έχουν πουληθεί στην Ελλάδα; Οι αντιπροσωπείες δημοσιεύουν τέτοια στοιχεία; Έτσι για να υπάρχει μια ένδειξη για το πως πάει το αυτοκίνητο στην Ελλάδα. Η αλήθεια είναι μέχρι τώρα δεν έχω δεί και πολλά να κυκλοφόρουν, τουλάχιστον στην Αθηνα.
Citroen DS3