-
-
Δεν ξέρω αν είναι η στέρηση, αλλα σχεδόν δάκρυσα...!!!!!!!!
Οπως και να ΄χει, ίσως το ωραιότερο (συνολικά) σχετικό βιντεακι που έχω δει ΠΟΤΕ...!! Υπέροχες εικόνες, σκηνοθεσία, μουσική....!!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕ....!!!!!!!!!!!!!
Και ειδικα τα βουνά....!!!
-
Όντως είναι πολύ καλοφτιαγμένο το trailer και ανυπομονώ να παραλάβω το BlueRay για να τσεκάρω το προϊόν ολοκληρωμένο.
Πολύ καλή δουλειά κάνουν και στo SalomonFreeSkiTv.
Σαν το βουνό δεν έχει.....
Ας κάνουμε τώρα μία ακόμη προπόνηση
προετοιμασίας και αναμένουμε για το καλύτερο...
-
-
Eυχομαι στο παλληκάρι (κι ας είναι κι Ελβετός... ), να ζήσει πολλά χρόνια κι ως τα βαθιά γεράματα...Πράγμα που το βλέπω δύσκολο...
Πάντως η κυρια παρακάτω , τα κατάφερε κι επιβίωσε....!!
Απίστευτοι άνθρωποι...!!!!!
Υ.Γ. Aσχετα με το θέμα, αλλα συγκαταλέγοανται στα σπορ του βουνού.....
-
Καλό το Obertauern. Αρκετές πίστες, πολύ ποτό...
Άρχισε μόλις να χιονίζει κ λειτουργούν το 1-2 μέχρι 2-3 των πιστών. Για το λόγο αυτό η εβδομαδιαία κάρτα μας κόστισε 84€ αντί 176€...
Κατά τα άλλα καλή φάση -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Καλό το Obertauern. Αρκετές πίστες, πολύ ποτό...
Άρχισε μόλις να χιονίζει κ λειτουργούν το 1-2 μέχρι 2-3 των πιστών. Για το λόγο αυτό η εβδομαδιαία κάρτα μας κόστισε 84€ αντί 176€...
Κατά τα άλλα καλή φάσηΕτσιιιι...λεπον σκι μεχρι τις 2μιση περιπου,μετα σε edelweiss alm...φαγητο 2μιση με 3μιση...3μιση ξεκιναει ο dj οποτε συνεχιζετε στο ιδιο μαγαζι τα ξυδια μεχρι 5-6 το απογευμα....
Καπακι τσουλημα προς το χωριο.....ξενοδοχειο αραγμα γεμισμα μπαταριων βραδυνο φαγητο και μετα εξοδο βραδυνη με προορισμο Lurzer alm , people, kai mundwerkΚαλο σκι και καλα ξενυχτιαααα
-
Πολύ δυνατό το χιονιοδρομικό. Άπειρες πίστες, πολλή ζωή, κτλ.
Monkeys δεν πήγαμε ακόμη. Από ποτά άλλο τίποτα . Τις προάλλες είχα πιει 2 μπύρες, είχα φάει μία σούπα κ είπα στις 4 να κατεβώ 2-3 πίστες. Κατεβαίνω τη μία, κατεβαίνω τη 2η κ στο τέλος είχε σκοτεινιάσει κ έκλειναν κ δεν έβλεπα την τύφλα μου -
Ωραία όσα γράφετε, αλλά λείπει η αυθεντική μορφή του τόπικ
-
Πού εξαφανίστηκε αυτός...??
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
...
Κόστος Lift 13 ευρώ το Σάββατο και 10 την Κυριακή. Στρώσιμο πιστών άριστο. Κόστος διαμονής 8 ευρώ το άτομο.
Ιmo για ένα βελλαδίτη που θέλει να κάνει καλό σκι σαββατοκύριακο δεν υπάρχει λόγος να μείνει εδώ. Bansko ή borovets για πολύ πιο φθηνό και απείρως καλλίτερο σκι.Ετοιμαζόμαστε για την 1η μας οικογενειακή εκδρομή σε bansko. Αρχίζω το διάβασμα σε βιβλία και internet μαζί με την προετοιμασιά. Συμβουλές/προτάσεις ευπρόσδεκτες. Λογικά φεύγουμε 26.12
-
Αυριο ανοιγουν τα καλαβρυτα
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
...
Κόστος Lift 13 ευρώ το Σάββατο και 10 την Κυριακή. Στρώσιμο πιστών άριστο. Κόστος διαμονής 8 ευρώ το άτομο.
Ιmo για ένα βελλαδίτη που θέλει να κάνει καλό σκι σαββατοκύριακο δεν υπάρχει λόγος να μείνει εδώ. Bansko ή borovets για πολύ πιο φθηνό και απείρως καλλίτερο σκι.Ετοιμαζόμαστε για την 1η μας οικογενειακή εκδρομή σε bansko. Αρχίζω το διάβασμα σε βιβλία και internet μαζί με την προετοιμασιά. Συμβουλές/προτάσεις ευπρόσδεκτες. Λογικά φεύγουμε 26.12
Η γόνδολα από το χωριό για το χιονοδρομικό έχει τεράστια ουρά.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Αυριο ανοιγουν τα καλαβρυτα -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
...
Θα πάω με δικό μου αυτοκίνητο. Είναι απαραίτητη η γόνδολα;
-
Aπο αυτά που εχω ακούσει, γιατί δεν εχω πάει ποτέ, το μεγαλύτερο μειον του χιονοδρομικού είναι αυτή η ταλαιπωρία στην γόνδολα, την οποία και (αν δεν κανω λάθος), δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγεις. Ειδικά στις γιορτές, η αναμονή είναι αντε γειά....!
-
Μην τρελένεσαι ρε συ
Αν έχει κόσμο έχεις 2 επιλογές:
1)πας κατά τις 08:00 και φεύγεις σφαίρα ή
2) Δεν σταματάς στη βάση της γόνδολας αλλά συνεχίζεις με το αυτοκίνητο ευθεία και παρκάρεις στο πάνω πάρκινγκ στη βάση των καρεκλών δλδ.Καλά να περάσεις και χρόνια πολλά!
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
...
Θα πάω με δικό μου αυτοκίνητο. Είναι απαραίτητη η γόνδολα;
Μπορείς να ανέβεις νωρίς και να παρκάρεις δίπλα στα λιφτ (νομίζω με 5 ευρώ).
Το αμάξι όμως είναι μπελάς, βάλε βγάλε μπότες.
Να ξέρεις ότι έχει ΠΟΛΥ κόσμο στις πίστες, ιδίως προς τα κάτω εκεί που ενώνονται θέλει προσοχή να μη τρακάρεις (ιδίως αν έχεις παιδί μαζί σου).
-
Ναι, 2 παιδιά, 7+ και 12-. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα είμαι εκεί 27,28,29. 26 βράδυ θα κοιμηθούμε κάπου βόρεια Ελλάδα. Τίποτα συμβουλές για τον δρόμο;
-
Στη Βουλγαρια, οπου βλεπεις ευθεια θα κοβεις...
ΣΚΙ (ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ) ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ?