-
Eκπληκτικές στιγμές αδρεναλίνης και έκστασης!
Πολύ ωραία και η μουσική επένδυση
Τί δουλειά κάνουν τα παιδιά? Να την κάνουμε και εμείς στην επόμενη ζωή
-
Υποψιάζομαι ότι ξέρουν ελαφρώς καλύτερο σκι από εσένα και εμένα.
Αύριο φεύγω για 2ήμερο, (ή τριήμερο, θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες και την όρεξη) στον Παρνασσό. 16 χρόνια σκι, δεν έχω κάνει ποτέ μεγάλη Παρασκευή στην Αράχοβα.
-
Πολύ καλό το Verbier Xtreme. Υποψιάζομαι ότι δεν έχουν μόνο κότσια και τεχνική αλλά και την κατάλληλη μυική μάζα.
Have fun @ Παρνασσό, σου εύχομαι καλό καιρό και περιμένουμε βιντεάκια στην γνωστή ποιότητα
-
-
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Aνήμερα του Πάσχα στο Borovets. Πίστα χαλί .......Δηλαδή, μόνο οι πολλές καταβάσεις στην εικονιζόμενη πίστα έφταιγαν που ήσουν 'ρετάλι' Κυριακή βράδυ και με το ζόρι μίλαγες, ή και τίποτε .... 'αναβάσεις' ? ? ?
Τέσπα. Εύχομαι και του χρόνου μόνο βέβαια για τις καταβάσεις -
Λίγα σκι τα έχουμε ακόμα, θαρρώ.
-
-
Λένε πως το borovets έχει τους καλλίτερους ρατρακατζήδες. Μετά το πέρας του ωραρίου έπινα καφέ σ'ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται μέσα σε πίστα και έβλεπα τα ρατράκ να πατάνε. Φοβερή δουλειά έκαναν τα παιδιά. Πατούσαν και 2 φορές ακόμα με πολύ προσοχή στην λεπτομέρεια. Ήταν αντιληπτό πως δεν το έβλεπαν σαν αγγαρεία όπως εδώ. Επαγγελματισμός.
Εν τέλει, φθηνό και πολύ καλό σκι παιδιά σε πανέμορφες πίστες. Ανακαλύψαμε και μια ταβερνούλα με φθηνό και καλό φαγητό. Γενικά προτείνεται ανεπιφύλακτα για ΣΚ. Όποιος θέλει πληροφορίες ευχαρίστως.
-
Είναι ανοικτό ακόμα; Χμ, 10 ώρες μου βγάζει από Αθήνα...
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Είναι ανοικτό ακόμα; Χμ, 10 ώρες μου βγάζει από Αθήνα......kai 80 € τη βραδιά σε πεντάστερο ξενοδοχείο, 4 ατομα με πρωινό...
Κωνσταντίνε, θυμασαι ποσο ειχε η ημερήσια κάρτα;
-
Κωνσταντίνε είσαι πολύ σωστός που δεν στριμώχτηκες στο Μπάνσκο.
-
Τετοια εποχή παίζει ακόμα στρίμωγμα στο Bansko...??
-
Όχι παιδιά κλειστό είναι. Τελευταία ημέρα λειτουργίας ήταν η 2η μέρα του Πάσχα.
20 λέβα η κάρτα = 10 ευρώ.
Λεωνίδα δεν νομίζω το Μπάνσκο τέτοια εποχή να είχε κόσμο. Πάντως φέτος δεν συνάντησα ουρά στις καρέκλες του Μπάνσκο.
-
Εκτός απροόπτου, τελευταία μέρα σήμερα και για τον Παρνασσό (κρατάμε μια πισινή μήπως ανοίξει το ΣΚ, αν και με την σημερινή πρόγνωση δείχνει δύσκολο). Ήταν μια χρονιά που άρχισε πάρα πολύ αργά, αλλά εξελίχτηκε υπέροχα με φανταστικό σκι και lift-served off-piste πεδίο μέχρι και την τελευταία μέρα και χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς!
-
ο κον5 αμα τη εμφανισει ξανθιας λυγεροκορμης με εμφανως καλοχτισμενες μπαλκονοπορτες :
-
-
Λίγο καθυστερημένο, αλλά τώρα βρήκα τον χρόνο να το φτιάξω. Μια απίστευτη lift-served season έφτασε στο τέλος της. Άρχισε πολύ αργά (προκαλώντας την ανυπομονησία και απογοήτευση μας), αλλά εξελίχτηκε πολύ δυνατά με πολύ και ποιοτικό σκι σε όλο το βουνό. Κάναμε σκι παντού, από τον 'καθρέπτη' και το 'πατάρι', μέχρι την 'Καλλιόπη' και το Grand Couloir και από τον μπλε Αίολο, μέχρι την προσωπική μου νέμεση, το λούκι της μπανάνας, και τις περισσότερες φορές το βουνό μας υποδέχτηκε με καταπληκτικές μέρες.
Πολλές φορές συνειδητοποίησα ότι κατέβαινα ουρλιάζοντας... είναι απίστευτο ΠΟΣΟ όμορφα νιώθεις όταν κατεβαίνεις μια ωραία πλαγιά... ασύλληπτο... αδιανόητο!
Για μένα τώρα ξεκινάει η εποχή του parapente. Τα βιντεάκια του χειμώνα όμως κρατούν αναμμένη την φλόγα μέχρι την επόμενη χιονοδρομική περίοδο.
Chris
-
Επιδρομή... αγελάδων στο σαλέ του Καϊμακτσαλάν!
Οι αγελάδες, σύμφωνα με τις περιγραφές, συχνά πέφτουν πάνω στην τζαμαρία της καφετερίας και σπάζουν τα τζάμια, ξύνονται πάνω στον εξοπλισμό προκαλώντας ζημιές, αφοδεύουν και γεμίζουν κοπριές τον περιβάλλοντα χώρο. “Κάθε πρωί βάζουμε πιεστικό μηχάνημα πλυσίματος, για να καθαρίσουμε αναγκαστικά τις βρομιές των ζώων, ώστε να μην πίνουν οι πελάτες τον καφέ στους σε απόσταση μικρότερη των τριών μέτρων από βουνά κοπριάς”.
-
Στην Ελβετια θα θεωρουνταν ευλογια και θειο σημαδι αυτο
Sent from my MB525 using a gezellig dutch cow
ΣΚΙ (ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ) ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ?