-
Καλά θα είναι, κολλάς στους πάτους από τις μπότες και στη μέση της φόρμας 2-3 αυτοκόλλητα και μετά ξαπλώνεις στο χιόνι.
-
Απο τη μια θελω να ανεβω αυριο καλαβρυτα,απο την αλλη ομως την τεταρτη πεταω για αυστρια και ψιλοβαριεμαι να παω καλαβρυτα
-
Μεγάλη δυσκολία στην επιλογή
Καλά να περάσεις
-
Το μόνο που θα με σταματούσε σήμερα, θα ήταν ο φόβος κάποιου τραυματισμού που θα μου στερούσε το ταξίδι στις Άλπεις. Έξω δεν είναι σίγουρο ότι θα βρεις πούδρες, σήμερα στα Καλάβρυτα ήταν εξασφαλισμένες.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το μόνο που θα με σταματούσε σήμερα, θα ήταν ο φόβος κάποιου τραυματισμού που θα μου στερούσε το ταξίδι στις Άλπεις. Έξω δεν είναι σίγουρο ότι θα βρεις πούδρες, σήμερα στα Καλάβρυτα ήταν εξασφαλισμένες.Ρε οργιο ποσες φορες θα σου πω οτι δεν κανω πουδρες.....Μεχεις δει εστω και μια φορα να βγω εξω απο μια πιστα?
Ειμαι πιστοβιος εγω τοχουμε πει χιλιες φορες -
Μόλις γύρισα απο Καλάβρυτα!
Είμαι τρίτος στην Στυγα αναμονή και ....... Χαλασε !
Τι προσευχές, παρακάλια, φωναξτε τον Αμβροσιο. Μείναμε κάγκελο μη έχοντας τροπο να φτάσουμε κορυφή.
Ουρές σε όλα τα αλλά.
πήρα θάρρος τελικά και έκανα Αντιγόνη πάνω κάτω μέχρι που μου κάηκαν τα πόδια!
Σκεπάστο για παϊδια και πίσω.Τρίτη Παρνασσο
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Το μόνο που θα με σταματούσε σήμερα, θα ήταν ο φόβος κάποιου τραυματισμού που θα μου στερούσε το ταξίδι στις Άλπεις. Έξω δεν είναι σίγουρο ότι θα βρεις πούδρες, σήμερα στα Καλάβρυτα ήταν εξασφαλισμένες.
Ρε οργιο ποσες φορες θα σου πω οτι δεν κανω πουδρες.....Μεχεις δει εστω και μια φορα να βγω εξω απο μια πιστα?
Ειμαι πιστοβιος εγω τοχουμε πει χιλιες φορεςΕίσαι τρόμπας. Έχασες την ευκαιρία να κάνεις σκι σε πραγματικά εύκολο χιόνι, πολύ πιο εύκολο από την πίστα. Αν βρεθούμε μαζί σε πουδρομέρα, θα σε πάρω μαζί στα απάτητα που να χτυπιέσαι κάτω. Και αν δεν σου αρέσει, θα σου πληρώσω την κάρτα του λιφτ.
-
Ρε οργιο ποσες φορες θα σου πω οτι δεν κανω πουδρες.....Μεχεις δει εστω και μια φορα να βγω εξω απο μια πιστα?
Ειμαι πιστοβιος εγω τοχουμε πει χιλιες φορεςΕίσαι τρόμπας. Έχασες την ευκαιρία να κάνεις σκι σε πραγματικά εύκολο χιόνι, πολύ πιο εύκολο από την πίστα. Αν βρεθούμε μαζί σε πουδρομέρα, θα σε πάρω μαζί στα απάτητα που να χτυπιέσαι κάτω. Και αν δεν σου αρέσει, θα σου πληρώσω την κάρτα του λιφτ.
Nai βρε χαμενο,αφου κανεις δεν μουχει δειξει σημερα πως να δοκιμασω?
Την κραταω την υποσχεση σου παντως -
Deal!
Χτες, στα Καλάβρυτα ο Μιχάλης κατέβηκε την Στύγα με speedflying. The best of both worlds και τα λόγια δεν περιγράφουν πόσο, μα πόσο τον ζηλεύω!
-
Xρηστο όταν βρεις λίγο χρόνο μπορείς να μας διευκρινήσεις μερικά πραγματάκια?
Πόσο κοστίζει ενα καινουργιο 4πλο για την Στύγα?
Πως δουλεύει ένα λιφτ?
Γιατι δεν αντέχει με γεννήτρια όταν πέφτει το ρευμα?
Γιατι δεν μπορείς να κάνεις by pass ρευμα από αλλο καλώδιο?
Πως μπορει να σου στέλνει χαμηλή τάση η ΔΕΗ και να μην φτάνει?
Αν γινονται έργα ΔΕΗ δεν υπάρχει προειδοποίηση στο χιονοδρομικό?Ακουσα και ενα urban legend φαντάζομαι οτι χρωστάνε στη ΔΕΗ και τους δινει λιγότερη τάση
Να κάνουμε έρανο για λιφτ
-
Ένα σύγχρονο 4απλό αποσυμπλεκόμενο για το μήκος της Στύγας, γύρω στα 5 εκατομμύρια νομίζω. Τις απαντήσεις στα υπόλοιπα που αναρωτιέσαι δεν τις ξέρω. Στην περίπτωση των Καλαβρύτων βέβαια θα ήταν απείρως προτιμότερο ένα λιφτ με καρέκλες/καμπίνες από το πάρκινγκ μέχρι την κορυφή της Στύγας με ενδιάμεση στάση στην Βαθιά Λάκα.
No money, no honey.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
windchill -21 κ τα μυαλα στα καγκελα (κ τα @@ κρυμμενα μεσα στο οσχεο απο το κρυο...).Η μλκια ειναι οτι την Τριτη που ελεγα να ανεβω δινει 7 μποφορ...
Ανεβηκα την Τρίτη Καιμάκ, για το πρωτο σκι της τελευταίας 3ετίας (και το τελευταίο γενικώς....). Λιακάδα, Windchill -23, πραγματική -13, τα @@ μιά χαρά, τα μούτρα με fullface καίγανε απο το κρύο. 3 καταβάσεις και γειά σας....Αν δεν είχε αέρα, το -13 στο βουνο και με ηλιο μαλιστα, δεν είναι τιποτα κάνοντας σκι, αλλα η αισθηση κρυου λόγω δυνατού ανέμου, τσακίζει......!!!
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
το πρωτο σκι της τελευταίας 3ετίας (και το τελευταίο γενικώς....).Γιατί 'το τελευταίο γενικώς';
-
Γιατί είναι ενα πολύ ηλίθιο άθλημα και το έχω σιχαθεί....!!!!!!!
Οχι, δεν εχω πάθει κάτι, αν πηγε το μυαλό σου στο κακό, απλά τα οικονομικά μου πια είναι σε τραγική κατάσταση και πολύ φοβάμαι οτι μελλοντικά δεν θα βελτιωθούνε στο ελάχιστο...Τωρα, αν μετά απο 10 χρόνια αλλαξει κάτι, σίγουρα θα επανέλθω, αλλα δεν εχω συνηθίσει να κοιτάζω τόσο μακριά....Ονειρα κάνω, σχεδια όχι...Ο λαός λέει πως όταν ο άνθρωπος κάνει σχεδια, ο Θεός γελάει και το πιστεύω αυτό.
Τρόμαξα πάντως με τα έξοδα που είχα κυρίως σε βενζίνες, διόδια, διαμονή κλπ, ενω υπόψιν, αν κι απο εξοπλισμό (εστω κι 7ετίας) εγω και η συζυγος είμαστε πλήρεις, ερχονται και 2 παιδιά απο πίσω σιγά-σιγά, οπότε το σπορ θα ακριβύνει κι άλλο....Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πάντως...(σιγά μην ηταν για μένα, για το σπορ ηταν, μη τυχόν και χασει κανενα fan....! )
-
Αν σφίξουν και άλλο το πράγματα, θα κάνω περικοπές από αλλού, gadgets, ταβέρνες, clubbing, cafe, ρούχα, utilities, ακόμα και τις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να διανοηθώ την ζωή μου χωρίς το χαζοχαρούμενο χαμόγελο μετά από κάθε κατάβαση, χωρίς το απίστευτο παιχνίδι με την βαρύτητα που πλημμυρίζει τις συνάψεις μου με περισσότερες ενδορφίνες από καλό sex...
Είναι ίσως οι μόνες στιγμές απόλυτης διαύγειας, όταν νιώθω απόλυτα ελεύθερος, όχι μόνο από τις συμβατικές υποχρεώσεις μου, αλλά και από τους 'Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας' που στήνει συνεχώς εμπρός μου ο χειρότερος εχθρός μου.
Είναι από τις λίγες στιγμές που νιώθω πραγματικά ζωντανός.
-
Αν σφίξουν και άλλο το πράγματα, θα κάνω περικοπές από αλλού, gadgets, ταβέρνες, clubbing, cafe, ρούχα, utilities, ακόμα και τις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να διανοηθώ την ζωή μου χωρίς το χαζοχαρούμενο χαμόγελο μετά από κάθε κατάβαση, χωρίς το απίστευτο παιχνίδι με την βαρύτητα που πλημμυρίζει τις συνάψεις μου με περισσότερες ενδορφίνες από καλό sex...
Είναι ίσως οι μόνες στιγμές απόλυτης διαύγειας, όταν νιώθω απόλυτα ελεύθερος, όχι μόνο από τις συμβατικές υποχρεώσεις μου, αλλά και από τους 'Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας' που στήνει συνεχώς εμπρός μου ο χειρότερος εχθρός μου.
Είναι από τις λίγες στιγμές που νιώθω πραγματικά ζωντανός.
+οο
-
Λόγω της κρίσης μπορεί να μη λειτουργούν αρκετά χιονοδρομικά.
Ελπίζω να δουλεύουν και να έχουμε λεφτά να ανεβαίνουμε. -
Νταξ, την Πέμπτη μας φάγανε όλες τις πούδρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα περάσουμε καλά και εντός πίστας!
Χτες στα Καλάβρυτα:
-
πως λέτε να είναι το Bankso στις 25-27/3
σκεφτόμαστε να το δοκιμάσουμε οικογενειακώς... -
Εκτός καιρικού απροόπτου θα είναι καλά.
Και εμείς το σκεφτόμαστε αν όχι εκεί τότε borovets. Δεν θέλουμε να μείνουμε εδώ
ΣΚΙ (ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ) ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ?