-
got it, ευχαριστώ όλους σας. Ας είναι καλά το ... cruise control (πως το λέμε αυτό στα ελληνικά; )
-
-
Πρώτο ουσιαστικό σκι της χρονιάς. Προηγήθηκε και μια φανταστική μέρα στον Παρνασσό, αλλά εκεί ήταν 100% εντός πίστας και το να μένεις εντός είναι σαν να πας στην παραλία αποκλειστικά και μόνο για να κάνεις ηλιοθεραπεία...
-
Πρώτο σκι της χρονιάς για εμένα.Ακυρώθηκε το Μπάνσκο αλλά ευτυχώς έχει χιόνι στο Σέλι.Ο τέλειος καιρός συνοδεύτηκε με καλή ποιότητα χιονιού και πολύ σκι σε απάτητο χιόνι.Δυστυχώς η χθεσινή μπάλα και η γενική αποχή μου από αθλήματα είχε σαν αποτέλεσμα την μειωμένη αντοχή μου και το πιάσιμο στους μηρούς.Παρόλα αυτά το καταευχαριστήθηκα!!
Edit
-
Πρωτη μερα θα ηταν κ για μενα σημερα, αλλα οταν δεν εχεις παρεα ειναι βαρυ το παπλωμα, φωνακλαδικο το ξυπνητηρι, μακρυς ο δρομος, κ αλλες 1002 δικαιολογιες για να βαρεθω κ να μην παω.
-
Μια απο τα ιδια με τον teox δυο μερες μετα. ΣΕΛΙ ο απολυτος κοντινος προορισμος απο την πολη του φραπογαλου. Τελειος καιρος χωρις αερα, αρκετος κοσμος, καθολου αναμονη στα λιφτ. (και λιγη πετρα). Στις 3 εξαντληθηκα ο αγυμναστος. Σημερα ολα ειναι πιασμενα ποδια-χερια- μεση..
-
αυριο πάμε αυθημερόν με κάποια παιδιά απ την ορχήστρα εδώ
http://www.alpincenter.com/nl/bottrop/startseite/
θα δοκιμάσω snowboard, αν δε γράψω αύριο σημαίνει οτι σακατεύτηκα
-
Nα προσέχεις τα χέρια σου στις πτώσεις. Αναφέρομαι κυρίως στους καρπούς!
-
έχει ο συγκάτοικος κάτι βαρβάτα γάντια, ελπίζω να με σώσουν
-
Πήγα εχθες στον Παρνασσο για σκι μην ξέροντας οτι τα εμπορικα καταστήματα θα είναι κλειστά.
Γινοταν της π@@τ@ν@; από κόσμο.
Αν είχα μαζι μου κάποιον απο εξωτερικο θα ετριβε τα ματια του για το αν υπαρχει κριση σε κάποιους.
Τα διλιτρα+ ήταν όλα εκει.
Με 30 euro η κάρτα και ατελειωτες ουρές.
Αναμονη στις ταβερνες
30 λεπτά για να διασχίσεις την Αράχωβα
κλπ κλπ -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
έχει ο συγκάτοικος κάτι βαρβάτα γάντια, ελπίζω να με σώσουνΘα γ@μηθείς να πέφτεις.
Να μαζεύεσαι όταν πέφτεις, να φέρνεις τα χέρια σου μπροστά και να κάνεις γροθιές.
Θα χτυπάς περισσότερο αλλά αυτό που δεν πρέπει να γίνει, είναι να βάλεις χέρι πίσω για να κρατηθείς και να το σπάσεις ή να πιάσεις κάτω και να σου γυρίσει κανένα δάχτυλο.-
Θα έχεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ τα πόδια λυγισμένα στο γόνατο. Μόλις τα ισιώνεις (γιατί κουράστηκες) θα χάνεις την ισορροπία σου και θα πέφτεις.
-
Μπορείς να μάθεις από την πρώτη μέρα, φτάνει να σου δείξει κάποιος πως να πατάς.
Θα γ@μηθείς να πέφτεις.
Αν πιάσει η λάμα ανάποδα θα μάθεις τι σημαίνει face plant.
Θα γ@μηθείς να πέφτεις.
-
-
θα με βγάλω μια αναμνηστική φωτό πριν και μια μετά
-
μονο καλοκαιρινο
-
rx8_drifter
σου ειπε κανεις οτι θα γ@μηθεις να πεφτεις?
Μαζεμενα τα χερια μην ακουσεις κανα κρακ απο κανα καρπο.
-
Αν δε, δεν θες να γαμηθείς να πέφτεις, δοκίμασε να κάνεις κλασσικό σκι
-
Παρθενική εμφάνιση μου με snowboard.Στην αρχή βαρέθηκα να πέφτω αλλά πείσμωσα και στη συνέχεια άρχισα να τσουλάω αξιοπρεπώς!Κατάφερα και 2 αναίμακτες καταβάσεις στο λούκι{πίστα στο Σέλι}.Πάντως το σκι δε θα το άλλαζα για snowboard.Highlight της ημέρας το τρενάκι των djalma-jzap..έσκασα στα γέλια με το σκηνικό
-
Μηχανοδηγός ποιός ήταν;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μηχανοδηγός ποιός ήταν;O jzap αν και δε νομίζω να το επέλεξε.Ο παπάρας ο djalma πήρε φόρα και τον κάρφωσε από πίσω
-
O djalma μόνο καρφώνει
-
Εμμμ... Γιατί δεν μου αρέσει καθόλου ο τρόπος με τον οποίο με εμπλέκετε στο περιστατικό...;
Υ.Γ.: Α, και να μην ξεχάσω... Αν και εγώ ήμουν ο μηχανοδηγός, ο ντι-τζέι άλμα είναι αυτός που θα δυσκολεύεται να καθίσει σε σκληρό κάθισμα για τις επόμενες μέρες...
ΣΚΙ (ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ) ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ?