-
Freecarving ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, με τα μυαλα στις χιονονιφαδες.........
-
Δανεισμενη απο το jzap
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
To σκι είναι σχετικά πιο εύκολο στην αρχη....(είσαι λίγο πιο πολύ όρθιος σε σχεση με το σνοουμπορντ, ενω έχεις τα πόδια σου ανεξάρτητα, με αποτέλεσμα να έχεις περισσότερο την αίσθηση της αυτονομίας απ΄οτι στη σανίδα που τα πόδια σου είναι δεμένα και τα δυο.Εξαρταται απο τον ανθρωπο. Εγω ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη τα δυο ποδια ειναι ανεξαρτητα (κ αρα ελευθερα να πανε το καθενα οπου θελει σε σχεση με το αλλο), δεν μπορεσα ΠΟΤΕ να κανω σκι. Μετα απο ενα ολοκληρο ΣΚ μαθηματων απο κανονικο εκπαιδευτη, δεν μπορεσα ουτε ορθιος να σταθω.
Αντιθετως με τη σανιδα στο τελος της πρωτης μερας εκανα σλαλομ κ στο τελος της δευτερης εκανα αλματα. Αυτα περιπου το 1993
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
To σκι είναι σχετικά πιο εύκολο στην αρχη....(είσαι λίγο πιο πολύ όρθιος σε σχεση με το σνοουμπορντ, ενω έχεις τα πόδια σου ανεξάρτητα, με αποτέλεσμα να έχεις περισσότερο την αίσθηση της αυτονομίας απ΄οτι στη σανίδα που τα πόδια σου είναι δεμένα και τα δυο.
Εξαρταται απο τον ανθρωπο. Εγω ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη τα δυο ποδια ειναι ανεξαρτητα (κ αρα ελευθερα να πανε το καθενα οπου θελει σε σχεση με το αλλο), δεν μπορεσα ΠΟΤΕ να κανω σκι. Μετα απο ενα ολοκληρο ΣΚ μαθηματων απο κανονικο εκπαιδευτη, δεν μπορεσα ουτε ορθιος να σταθω.
Αντιθετως με τη σανιδα στο τελος της πρωτης μερας εκανα σλαλομ κ στο τελος της δευτερης εκανα αλματα. Αυτα περιπου το 1993
Nα φανταστώ ότι τώρα συμμετέχεις σε διοργανώσεις της red bull?
-
-
Με εντυπωσίασε η ποσότητα του χιονιού στην 10. Μου θύμησε χρονιές που χιόνιζε πάρα πολύ.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
To σκι είναι σχετικά πιο εύκολο στην αρχη....(είσαι λίγο πιο πολύ όρθιος σε σχεση με το σνοουμπορντ, ενω έχεις τα πόδια σου ανεξάρτητα, με αποτέλεσμα να έχεις περισσότερο την αίσθηση της αυτονομίας απ΄οτι στη σανίδα που τα πόδια σου είναι δεμένα και τα δυο.
Εξαρταται απο τον ανθρωπο. Εγω ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη τα δυο ποδια ειναι ανεξαρτητα (κ αρα ελευθερα να πανε το καθενα οπου θελει σε σχεση με το αλλο), δεν μπορεσα ΠΟΤΕ να κανω σκι. Μετα απο ενα ολοκληρο ΣΚ μαθηματων απο κανονικο εκπαιδευτη, δεν μπορεσα ουτε ορθιος να σταθω.
Nα φανταστώ ότι τώρα συμμετέχεις σε διοργανώσεις της red bull?
Μπα ουτε καν, εχω ενα θεματακι με το αριστερο γονατο, κ γενικα τα αλματα τα αφησα μετα απο 2 σπασμενα πλευρα που ειχα γυρω στο 94 (οταν δηλαδη πηρα τα πανω μου κ αρχισα να 'τολμαω' πραγματα) κ το γυρισα στο carving κ γενικα στα γκαζια. Κοινως μπορει να παω να κανω ενα 180 κ να σκοτωθω, αλλα το βουνο το κατεβαινω γ@μιωντας
-
-
εχει παει κανεις serre chevalier?
Και συγκεκριμενα να εμενε briancon? -
Υπέροχη η σημερινή μέρα στο stuhleck.2 φορά που έκανα snowboard και μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος από την πρόοδό μου.Στα σημεία με σχετικά ομαλή κλίση έως μέτρια κατάφερνα και έκανα στροφούλες,στα σημεία με μεγάλη,φρένα και πάλι φρένα..Που θα μου πάει,θα το μάθω και το snowboard.Φώτος και βίντεο δεν υπάρχουν γιατί οι βούτες ήταν πολλές και θεαματικές,οπότε δεν επιχείρησα καν να κουβαλήσω φωτογραφική μηχανή.Την επόμενη φορά με τα σκι,θα ακολουθήσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό.Btw το χιονοδρομικό αν και όχι πολύ μεγάλο,είναι πολύ όμορφο!
υγ:τέτοια γκαντεμιά πάντως,στο χιονοδρομικό έχασα τα κλειδιά του σπιτιού.Όταν γύρισα σπίτι,και ενώ κλείδωνα με τα κλειδιά της σιστ,έσπασε το κλεδί..Δεν πειράζει,πέρασα τόσο όμορφα στο βουνό που δεν αφήνω τέτοια μικροατυχήματα να μου χαλάσουν τη διάθεση
-
Για να ανεβαίνει κανείς στα χιονοδρομικά και να μην είναι μόνο το τζιν και κινδυνεύει να γίνει παπάκι και να παγώσει, έχει παντελόνια αδιάβροχα να τα φοράς πάνω από το τζιν? Δεν έχω ασχοληθεί με το αντικείμενο για αυτό μη γελάτε
Γνωρίζετε που μπορώ να βρω και σε τι τιμές παίζουν? Ψάχνω για κανένα φτηνό στην αρχή. Είδα κάτι Columbia σε στοκ αλλά πήγαιναν κανένα 70άρι. -
Δηλαδη ψαχνεις κατι πιο φτηνο απο το 70αρι?
-
Αν σε ενδιαφέρει να μπορείς να κάνεις και ski/sb και μέρες που δεν έχει 'τέλειο' καιρό, δεν υπάρχει εναλλακτική του να πάρεις ένα κανονικό παντελόνι για αυτή τη χρήση (+μπουφάν, +γάντια κλπ)
Αν θες να το βρεις φτηνά, πάρτα μετά το τέλος της χειμερινής περιόδου.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
, δεν υπάρχει εναλλακτική του να πάρεις ένα κανονικό παντελόνι για αυτή τη χρήση (+μπουφάν, +γάντια κλπ)+1000
Είναι πολύ κρίμα ν'απορρίψεις αυτό το παραδεισένιο άθλημα επειδή θα κρυώνεις .
-
Δηλαδή πάμε για κανονική φόρμα και όχι απλά για κανένα αδιάβροχο για να το φοράω πάνω από το τζιν. Έλεγα για κάτι πιο φτηνό για αρχή για την φάση με το χιονοδρομικό και μετά βλέπουμε.
-
Nαι πας για κανονικό παντελόνι σκι. Μη πάρεις τπτ άλλο φίλε θα το μετανιώσεις. Διαφορετικά θα είσαι σαν κάτι τύπους με τζιν που τρικλίζουν σαν τα yetia
Που βρίσκεσαι? Αν είσαι σε Αθήνα/Θεσ/νίκη φέυγεις σούμπιτος για best o τιμές ΕΚΠΛΗΞΗ.
Καλή αγορά και καλές καταβάσεις
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Δηλαδή πάμε για κανονική φόρμα και όχι απλά για κανένα αδιάβροχο για να το φοράω πάνω από το τζιν. Έλεγα για κάτι πιο φτηνό για αρχή για την φάση με το χιονοδρομικό και μετά βλέπουμε.Κανάς φίλος σου δεν έχει κανά παλιό/δεύτερο/κλπ να σου δανείζει; Φαντάζομαι δεν πηγαίνεις μόνος σου.
Το τζιν, πάντως, είναι fail ρούχο για σπορ ούτως ή άλλως.
Κανά αδιάβροχο με ισοθερμική φόρμα/καλσόν από μέσα ίσως να ήταν καλύτερα. -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Nαι πας για κανονικό παντελόνι σκι. Μη πάρεις τπτ άλλο φίλε θα το μετανιώσεις. Διαφορετικά θα είσαι σαν κάτι τύπους με τζιν που τρικλίζουν σαν τα yetiaΠου βρίσκεσαι? Αν είσαι σε Αθήνα/Θεσ/νίκη φέυγεις σούμπιτος για best o τιμές ΕΚΠΛΗΞΗ.
Καλή αγορά και καλές καταβάσεις
Καρντάσι είμαι Κωνσταντίνε! Τι ακριβώς είναι αυτό το best? Best λέγεται το μαγαζί ή best είναι οι τιμές? Το τιμές ΕΚΠΛΗΞΗ μου θυμίσε διαφήμιση
-
Είναι το πρώτο μαγαζί δεξιά μόλις μπαίνεις στο mega outlet στο Φοίνικα. ''Best o'' λέγεται. Σε κανα 4ωρό θα περάσω κ γω από κει
-
Σε ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε, με την πρώτη ευκαιρία θα περάσω μια βόλτα από εκεί.
ΣΚΙ (ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ) ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ?