-
ξεκολληστε!
η πλακα ειναι οτι το μπαχαλο γινεται απο τους υποτιθεμενους σωφρονες!
μην απαντατε αν δεν σας αρεσει το στυλ!εκτος αμα κανουμε διαγωνισμο δημοσιευσεων....οποτε πειτε με και μενα να αρχισω και γω το 'χαβαλε'....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δηλαδη επειδη αυτος δε θα μιλησει σοβαρα,εμεις θα πρεπει να 'σφαξουμε' το φορουμ με τα χερακια μας?δυστυχώς θα έρθω να συμφωνήσω..
δε λέω ότι δεν του αξίζει, αφού έχει ξεπεράσει κάθε όριο γελαδιασης, αλλά αυτός ο αντίλογος έχει χάσει πολλά τον τελευταίο μήνα.. τώρα πια βλέπεις κολλημένα άτομα στο αθλητικό θέμα να λυσσάνε, καναδυο σοβαρά θέματα, καναδυο που έχουν όντως χαβαλέ, και τα υπόλοιπα είναι αυτή η ίδια κατάσταση με τον γκαμπι..
έχω αρχίσει και αναρωτιέμαι... μηπως κακώς ξεκίνησε ο αντιλογος, όταν βλέπω ότι δεν είμαστε σε θέση να συζητήσουμε..
Ας δείξουμε λίγη αυτοσυγκράτηση, όλοι.
Εντάξει, να πεις ότι γίνεται σε ένα άντε δύο θέματα, οκ..
αλλά έχει γίνει κουραστικό..edit: πάντως αν δε σταματήσει ο γκαμπι, δε νομίζω ότι θα σταματήσει αυτό..
και η αλήθεια είναι ότι αυτός είναι η αιτία. -
οπου και να ανοιξεις εχει τον gab να κανει quote 7 σελιδες του θρεντ,πεταει μια φατσουλα και μετα ερχεται η αντιgabικη ομαδα κρουσης και στολιζει το τοπικ με υπονοουμενα και χαζα που δε μας τιμανε καθολου...
χαιρω πολυ ουτε εγω ασπαζομαι τα περισσοτερα απο αυτα που λεει αλλα με το να τον στολισω δε κερδιζει τιποτα το φορουμ σε ποιοτητα!
ΜΗΝ του απαντατε αν βρισκετε ακραια αυτα που λεει...η τουλαχιστον μην μπινελικιαζετε...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εποικοδομητική συζήτηση με τη Λούσυ; Το προσπαθήσαμε άπειρες φορές. Εις μάτην. Αφού βρε συ δεν έχει σκοπό να συζητήσει σοβαρά, τι να κάνουμε;IGNORE! Επιτελούς!
Αν δεν κρατιέστε με τίποτα και 'πρέπει' ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να απαντήσετε, τουλάχιστον ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ και ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ. Δεν είναι θέμα κανονισμού. Είναι θέμα αρχής. Σας αρέσει να γίνεστε το ίδιο με αυτό που κατακρίνετε και κοροϊδεύετε?
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Έτσι, ε;
Αν εγώ μπω σε ένα αμερικανικό φόρουμ και μιλήσω π.χ. σαν τον Κριεζά για τους αμερικανούς τι ακριβώς θα μου συμβεί;
Σ'οποιο φόρουμ και να μπεις ως καινούργιο μέλος και κάνεις έτσι στα ξεκάρφωτα ένα thread που να βρίζεις τους αμερικάνους θα γελάσουν μαζί σου και αργοτερα θα γίνεις banned. Καθαρά γιατί δίχνεις ότι είσαι άτομο που μόνο μλκίες μπορεί να δημιουργήσει.
-
[off topic mode]
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Επιτελούς!
Γαλλο - Ελληνικά;
[ / off topic mode]
-
οπου και να ανοιξεις εχει τον gab να κανει quote 7 σελιδες του θρεντ,πεταει μια φατσουλα και μετα ερχεται η αντιgabικη ομαδα κρουσης και στολιζει το τοπικ με υπονοουμενα και χαζα που δε μας τιμανε καθολου...χαιρω πολυ ουτε εγω ασπαζομαι τα περισσοτερα απο αυτα που λεει αλλα με το να τον στολισω δε κερδιζει τιποτα το φορουμ σε ποιοτητα!
ΜΗΝ του απαντατε αν βρισκετε ακραια αυτα που λεει...η τουλαχιστον μην μπινελικιαζετε...
Σωστός!Απόλυτα σωστός!
-
Εγω προτεινω να φτιαξουμε το topic 'Madakos&Random&gavriil1 rulezzzzz' για να ησυχασουμε πια απο αυτη την γάγγραινα.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
...αυτος ο μαστρουρμπέιτορ...Σαν σαρδάμ του Σημίτη ακούγεται.
Μαστρο...
Μαστουμπρ...
Μαρστρουμπ...
Μαστρουμπρέιτορ! -
scullone bruce krieza etc etc προς το παρον συναγωνιζεστε τον gab σε ρεσιταλ σαχλας!ρε παιδια αν δεν εχετε τιποτα να γραψετε μη γραφετε!δεν ειναι αναγκαιο! και αν αυτα που γραφει ο χψζ σας ενοχλουν αν θελετε απαντατε, αν δεν θελετε παλι μην...
ελεος και με τις πλαστικες π....και με τις λουσες και με τις δεν συμμαζευεται...δεν κανετε καλο στο φορουμ και το μονο που καταφερνετε ειναι να το λερωνετε με σαχλαμαριτσες!
γραψτε την αποψη σας που μπορει να ναι εποικοδομητικη και μη το ξεφτιλιζετε...
δηλαδη επειδη αυτος δε θα μιλησει σοβαρα,εμεις θα πρεπει να 'σφαξουμε' το φορουμ με τα χερακια μας?
ξεκολληστε!
η πλακα ειναι οτι το μπαχαλο γινεται απο τους υποτιθεμενους σωφρονες!
μην απαντατε αν δεν σας αρεσει το στυλ!εκτος αμα κανουμε διαγωνισμο δημοσιευσεων....οποτε πειτε με και μενα να αρχισω και γω το 'χαβαλε'....
οπου και να ανοιξεις εχει τον gab να κανει quote 7 σελιδες του θρεντ,πεταει μια φατσουλα και μετα ερχεται η αντιgabικη ομαδα κρουσης και στολιζει το τοπικ με υπονοουμενα και χαζα που δε μας τιμανε καθολου...
χαιρω πολυ ουτε εγω ασπαζομαι τα περισσοτερα απο αυτα που λεει αλλα με το να τον στολισω δε κερδιζει τιποτα το φορουμ σε ποιοτητα!
Τα παραπάνω post του adis4gr είναι ότι πιο σωστό έχει γραφτεί σε αυτο το tοpic και βρίσκουν και μένα απόλυτο σύμφωνο. Καλό είναι να ακολουθήσετε μερικοί τις συμβουλές του!!!!!
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΗΘΗ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ.Οπότε τον βρίζεις κι εσύ για να είστε πάτσι;
Όπως τα παιδιά μου: Κάθε μέρα ψάχνουμε 'ποιός άρχισε'. Τουλάχιστον αυτά, μετά, φεύγουν αγκαλιασμένα. -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
αν εσας δε σας πειραζει να σας βριζουν ...Μου μιλάς στον πληθυντικό;
Οι συζητήσεις (πρέπει να) γίνονται για ανταλλαγή απόψεων ή για διασκέδαση. Για επαφή, βρε αδελφέ. Αλλιώς είναι χάσιμο χρόνου, ο οποίος (ατυχώς) δεν περισσεύει.
Όπως ίσως μάθεις αργότερα, όσο δίκαιο κι αν έχεις, αν χάσεις την ψυχραιμία σου το 'χασες. -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Και ποιος σου λέει ότι ο Pathos δεν είναι κολλητάρι της Λούσυ που μπήκε ad hoc για να'χουμε κι άλλον να μας τα πρήζει;Ε ναι, οτιδηποτε δεν μας βολευει, ειναι συνομωσια. Οπως η εκμεταλευση των ΗΠΑ ολων των φτωχων και οχι μονο, χωρων
Κλασσικα!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
edit: πάντως αν δε σταματήσει ο γκαμπι, δε νομίζω ότι θα σταματήσει αυτό..
και η αλήθεια είναι ότι αυτός είναι η αιτία.Ναι διοτι βλεπεις 'μαλωνω' μονος μου
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Και ποιος σου λέει ότι ο Pathos δεν είναι κολλητάρι της Λούσυ που μπήκε ad hoc για να'χουμε κι άλλον να μας τα πρήζει;
Ε ναι, οτιδηποτε δεν μας βολευει, ειναι συνομωσια. Οπως η εκμεταλευση των ΗΠΑ ολων των φτωχων και οχι μονο, χωρων
Κλασσικα!
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
kyan ξεφτιλιζεις τη συζητηση.Την ποιά; Σοβαρολογείς τώρα; Με τον ...Ναπολέοντα;
μαλλον τα ερωτηματα μου ποτε δεν προκειται να απαντηθουν. κριμα ειλικρινα κριμα.
Αν περιμένεις ο Γαβριήλ να απαντήσει ειλικρινά σε ερωτήματα, ρώτα και κανα παλιότερο.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
... αυτο που λενε εδω οι μακαροναδες 'due pesi due misure'...Δύο μέτρα και δύο σταθμά.
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Έτσι, ε;
Αν εγώ μπω σε ένα αμερικανικό φόρουμ και μιλήσω π.χ. σαν τον Κριεζά για τους αμερικανούς τι ακριβώς θα μου συμβεί;
Σ'οποιο φόρουμ και να μπεις ως καινούργιο μέλος και κάνεις έτσι στα ξεκάρφωτα ένα thread που να βρίζεις τους αμερικάνους θα γελάσουν μαζί σου και αργοτερα θα γίνεις banned. Καθαρά γιατί δίχνεις ότι είσαι άτομο που μόνο μλκίες μπορεί να δημιουργήσει.
[ασχετο]
Δεν ειναι το να βριζεις τους Αμερικανους σε Αμερικανικο φορουμ.
Ειναι να βριζει κανεις και να ειρωνευεται και να αρχιζει την ονοματολογια. Γενικα να εχει ακραιες αποψεις και να θελει να τις επιβαλει με το ετσι θελω.Ξερουν ακριβως που ειναι του Γαβριηλ το κυριως φορουμ. (εδω ο Γαβριηλ μπορει να με φτυσει κιολας που στελνω ατομα εκει ) Ας πανε εκει και προσπαθησουν να του την μπουν η προσπαθησουν να συζητησουν με το ιδιο στυλ οπως εδω. Και μετα να μας δειξουν που το εκαναν αυτο. Θα επιστρεψουν εδω τοσο γρηγορα και φυσικα δεν προκειται ποτε να μας πουνε τι εγινε.
Νικος
ΥΓ: Στην πραγματικοτητα εχω δει ατομα απο το φορουμ εδω σε αλλα φορουμ να φτυνουν το εδω φορουμ και τους μοντς κτλ
[/ασχετο]
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Ξερουν ακριβως που ειναι του Γαβριηλ το κυριως φορουμ. (εδω ο Γαβριηλ μπορει να με φτυσει κιολας που στελνω ατομα εκει ) Ας πανε εκει και προσπαθησουν να του την μπουν η προσπαθησουν να συζητησουν με το ιδιο στυλ οπως εδω. Και μετα να μας δειξουν που το εκαναν αυτο. Θα επιστρεψουν εδω τοσο γρηγορα και φυσικα δεν προκειται ποτε να μας πουνε τι εγινε.Αν πάμε εκεί (σιγά μην πάμε) και φερθούμε όπως φέρεται εδώ ο Γαβριήλ τι θα μας συμβεί;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ξερουν ακριβως που ειναι του Γαβριηλ το κυριως φορουμ. (εδω ο Γαβριηλ μπορει να με φτυσει κιολας που στελνω ατομα εκει ) Ας πανε εκει και προσπαθησουν να του την μπουν η προσπαθησουν να συζητησουν με το ιδιο στυλ οπως εδω. Και μετα να μας δειξουν που το εκαναν αυτο. Θα επιστρεψουν εδω τοσο γρηγορα και φυσικα δεν προκειται ποτε να μας πουνε τι εγινε.
Αν πάμε εκεί (σιγά μην πάμε) και φερθούμε όπως φέρεται εδώ ο Γαβριήλ τι θα μας συμβεί;
Θα μας κάνουν αυτό που θα'χα κάνει στη Λούσυ εγώ έτσι και το'κανε στο δικό μου Yahoo group...
Ένα ban ξεγυρισμένο.
Πολιτικά, που στέκεστε;