-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Kαι αν ποτε γινεις συνηγορος ενος μ@λ@κ@ να εχεις υπερανω υφακι διανθισμενο με δυο τρεις αρλουμπες (π.χ.Black Tie Event,teleconference,videophone) aδιαφορωντας αν γινεσαι πιο μ@λ@κ@ς κι απο το μ@λ@κ@ που υπερασπιζεσαι.....Κριεζα καλε μου ανρθρωπε (και εχω σκασει στα γελια), εαν νομιζεις οτι τα teleconference εχουν καπως σχεση με 'υπερανω υφακι[α]' τοτε πρεπει να ζεις στην Αιθιοπια. Και ξερω οτι δεν ζεις εκει
Δεν εχεις ιδεα για το τι προκειται...
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Kαι αν ποτε γινεις συνηγορος ενος μ@λ@κ@ να εχεις υπερανω υφακι διανθισμενο με δυο τρεις αρλουμπες (π.χ.Black Tie Event,teleconference,videophone) aδιαφορωντας αν γινεσαι πιο μ@λ@κ@ς κι απο το μ@λ@κ@ που υπερασπιζεσαι.....
Κριεζα καλε μου ανρθρωπε (και εχω σκασει στα γελια), εαν νομιζεις οτι τα teleconference εχουν καπως σχεση με 'υπερανω υφακι[α]' τοτε πρεπει να ζεις στην Αιθιοπια. Και ξερω οτι δεν ζεις εκει
Δεν εχεις ιδεα για το τι προκειται...
[οfftopic]
Το εργοO KAΡAΓKIOZHΣ MANAGER
το εχετε δει??
[/offtopic]
-
Ρε παιδιά, δεν το κόβουμε με τις προσβολές πιά;;;
Όσο για την... (πλαστικό)πούτσα μπλέ, για τα ανέκδοτα μάλλον θα ήταν καλή (ίσως και πάλι δικαίως να έκριναν ανάρμοστο πέραν ενός λινκ), αλλά εδώ είναι ΧΑΛΑΡΑ **εκτός **κανονισμού!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ρε παιδιά, δεν το κόβουμε με τις προσβολές πιά;;;Όσο για την... (πλαστικό)πούτσα μπλέ, για τα ανέκδοτα μάλλον θα ήταν καλή (ίσως και πάλι δικαίως να έκριναν ανάρμοστο πέραν ενός λινκ), αλλά εδώ είναι ΧΑΛΑΡΑ **εκτός **κανονισμού!!!
Δεν υπαρχει προβλημα Γιωργο οταν το να προσβαλει καποιος γινεται αυτοσκοπος ετσι κατανταει. Οι Μοντς θα εχουν πολυ καθαρισμα να κανουν παλι.
Νικος
-
Κοίτα ποιοι μας λένε ότι η προσβολή έγινε αυτοσκοπός...
Άντε ρε κόφτε το δούλεμα! Σας έχουμε πάρει πια χαμπάρι!
-
χεχε ρε κριεζα μπορώ να πώ με σιγουριά ότι μου θυμίζεις έναν ανόμαλο ρεπουμπλικάνο απο ένα άλλο φόρουμ που είναι τόσο φανατισμένος με τις ΗΠΑ και τόσο εναντίον όλων των υπόλοιπων χωρών που ΟΛΟΙ τον μισούνε. (Να φανταστείς απο κομμουνιστές αντι αμερικάνους μέχρι αμερικάνους που' ναι υποστιρικτές του Μπους) Τώρα δεν ξέρω αν σε μισούνε εδώ (έγω πάντως όχι) αλλά είσαι ΑΚΡΙΒΟΣ τα ίδια με εκείνον - μονο που εσύ είσαι φανατικά αντι αμερικάνος.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Επίσης ο καθένας κοιτάζει το συμφέρον του
Εσύ δηλαδή τι κάνεις? Κοιτάς το συμφέρον των υπολοίπων?
Το κοιτάω αλλά επίσης δεν θα κοιτάξω να κάνω κακό σε κάποιον άλλον ή να κάνω άλλη μια κομπίνα...
Άρα κοιτάς το συμφέρον σου αποφεύγοντας να οφεληθείς εις βάρος κάποιων άλλων. Όταν θα μου πάρεις την δουλειά (επειδή έχεις καλύτερο CV πχ) δεν θα έχεις οφεληθεί εις βάρος μου?
Στο καπιταλιστικό σύστημα που ζούμε όλα στηρίζονται στον ανταγωνισμό και στην δυνατότητα επιβίωσης του ισχυρού..
Γιατί να έχω οφεληθεί εις βάρος σου; Έγω κάθησα και δούλεψα οπότε έγω αξίζω περισσότερο την δουλειά που θα πάρω. Μακάρι να ήταν έτσι τα πράγματα. Στον καπιταλισμό αν θες να κερδήσεις θα δουλέψεις για να το καταφέρεις αν βαριέσαι που ζείς και νομίζεις ότι τα πράγματα είναι απλά τότε έχεις χάσει.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
δλδ εσενα σε πειραζει ο κριεζα και δε σε πειραζει η Λουκρητω?πλακα μας καμνεις?
Όχι ρε, αλλά αυτό που θέλω να πώ είναι ότι είναι εξίσου προκατυλημένος όσο αυτός που ανέφερα πριν, μόνο που υπερασπίζεται τις αντίθετες ιδέες. Σαν χαρακτήρες ίδιοι φένονται. Και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε 'μαλλώσει' με εκείνον τον τύπο μόνο που πλέον δεν του δήνω πια καμία σημασία γιατί ο,τι και να πεί θα είναι γεμάτο προκαταλύψεις και ό,τι και να του πώ δεν θα αλλάξει γνώμη και ούτε θα καταλάβει. Ελπίζω ο Κριέζα να το καταλαβαίνει αυτό που λέω και πιστεύω πως έχει την νοημοσύνη να καταλάβει οτι το να είσαι κολλημένος με κάτι ό,τι και να είναι αυτό θα σου κάνει κακό. Έχει αποδηχτεί άπειρες φορές. Βέβαια δεν του ζητάω να υποστιρίζει τις ΗΠΑ ή τπτ τέτοιο δικαίωμά του να μην του αρέσει κάποιος πολιτισμός ή χωρα απλά να μην είναι κολλημένος.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Κοίτα ποιοι μας λένε ότι η προσβολή έγινε αυτοσκοπός...
Άντε ρε κόφτε το δούλεμα! Σας έχουμε πάρει πια χαμπάρι!
πιστευεις κι εσυ οτι γραφει απο ελλαδα? γιατι εμεις εκει εχουμε καταληξει.
Δε με νοιάζει καθόλου πού βρίσκεται όταν γράφει. Το θέμα είναι πως αυτά που γράφει μόνον απ'τον her ass μπορεί να βγαίνουν.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
δλδ εσενα σε πειραζει ο κριεζα και δε σε πειραζει η Λουκρητω?
πλακα μας καμνεις?
Όχι ρε, αλλά αυτό που θέλω να πώ είναι ότι είναι εξίσου προκατυλημένος όσο αυτός που ανέφερα πριν, μόνο που υπερασπίζεται τις αντίθετες ιδέες. Σαν χαρακτήρες ίδιοι φένονται. Και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε 'μαλλώσει' με εκείνον τον τύπο μόνο που πλέον δεν του δήνω πια καμία σημασία γιατί ο,τι και να πεί θα είναι γεμάτο προκαταλύψεις και ό,τι και να του πώ δεν θα αλλάξει γνώμη και ούτε θα καταλάβει. Ελπίζω ο Κριέζα να το καταλαβαίνει αυτό που λέω και πιστεύω πως έχει την νοημοσύνη να καταλάβει οτι το να είσαι κολλημένος με κάτι ό,τι και να είναι αυτό θα σου κάνει κακό. Έχει αποδηχτεί άπειρες φορές. Βέβαια δεν του ζητάω να υποστιρίζει τις ΗΠΑ ή τπτ τέτοιο δικαίωμά του να μην του αρέσει κάποιος πολιτισμός ή χωρα απλά να μην είναι κολλημένος.
οκ.......
κοιτα να δεις. εγω ειμαι νεος σχετικα χρηστης. αν μπορεις να μου βρεις παλαιοτερα του ποστ που να δειχνει μια τετοια εμπαθεια, τοτε μπορω να σου πω οτι εχεις και δικιο. αν δε βρεις τοτε ή στραβα αρμενιζεις ή στραβη ειναι η βαρκα σου.
Αν θες μπορείς να τσεκάρεις το thread αυτό!
-
Δεν ξέρω. Μπορεί όντως να βρίσκεται στο Τσικάγκο, μπορεί και πάνω σε παλούκι. Το θέμα είναι πως η κουλή θ'αβέλει πολύ ντουπ στο τέλος.
-
Και ποιος σου λέει ότι ο Pathos δεν είναι κολλητάρι της Λούσυ που μπήκε ad hoc για να'χουμε κι άλλον να μας τα πρήζει;
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
αλλα λεει η θεια μου αλλα ακουν τ' αυτια μου....
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΠΟΣΤ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙΣ? μηπως θελεις να στο πω etsi? alla posts mporis na bris prin arxisi i Λουκρητω na mas zalizi ta kakala mas?
Είμαι και' γώ καινούργιος χρήστης και πιστεύω πως μπορείς να το δείς απ' το post count μου. Νομίζω πως τα ποστ του περι ΗΠΑ που' χει κάνει εδώ είναι αρκετά πιστικά.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Και ποιος σου λέει ότι ο Pathos δεν είναι κολλητάρι της Λούσυ που μπήκε ad hoc για να'χουμε κι άλλον να μας τα πρήζει;Α ναι, το ξέχασα ότι δεν έχω δικαίωμα να έχω τις δικιές μου απόψεις Ωραίος.
-
scullone bruce krieza etc etc προς το παρον συναγωνιζεστε τον gab σε ρεσιταλ σαχλας!
ρε παιδια αν δεν εχετε τιποτα να γραψετε μη γραφετε!δεν ειναι αναγκαιο! και αν αυτα που γραφει ο χψζ σας ενοχλουν αν θελετε απαντατε, αν δεν θελετε παλι μην...
ελεος και με τις πλαστικες π....και με τις λουσες και με τις δεν συμμαζευεται...δεν κανετε καλο στο φορουμ και το μονο που καταφερνετε ειναι να το λερωνετε με σαχλαμαριτσες!
γραψτε την αποψη σας που μπορει να ναι εποικοδομητικη και μη το ξεφτιλιζετε...
-
[kouk]
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
scullone bruce krieza etc etc προς το παρον συναγωνιζεστε τον gab σε ρεσιταλ σαχλας!ρε παιδια αν δεν εχετε τιποτα να γραψετε μη γραφετε!δεν ειναι αναγκαιο! και αν αυτα που γραφει ο χψζ σας ενοχλουν αν θελετε απαντατε, αν δεν θελετε παλι μην...
ελεος και με τις πλαστικες π....και με τις λουσες και με τις δεν συμμαζευεται...δεν κανετε καλο στο φορουμ και το μονο που καταφερνετε ειναι να το λερωνετε με σαχλαμαριτσες!
γραψτε την αποψη σας που μπορει να ναι εποικοδομητικη και μη το ξεφτιλιζετε...
Εποικοδομητική συζήτηση :evil: [kouk] Το προσπαθήσαμε άπειρες φορές. Εις μάτην. Αφού βρε συ δεν έχει σκοπό να συζητήσει σοβαρά, τι να κάνουμε;
-
δηλαδη επειδη αυτος δε θα μιλησει σοβαρα,εμεις θα πρεπει να 'σφαξουμε' το φορουμ με τα χερακια μας?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δηλαδη επειδη αυτος δε θα μιλησει σοβαρα,εμεις θα πρεπει να 'σφαξουμε' το φορουμ με τα χερακια μας?Παιδιά έχει δίκιο ο adis4,στο κάτω κάτω αυτό ακριβώς μπορεί να στοχεύει..να γίνει μπάχαλο.Και μέχρι στιγμής το έχει καταφέρει.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
αλλα λεει η θεια μου αλλα ακουν τ' αυτια μου....
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΠΟΣΤ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙΣ? μηπως θελεις να στο πω etsi? alla posts mporis na bris prin arxisi i Λουκρητω na mas zalizi ta kakala mas?
Είμαι και' γώ καινούργιος χρήστης και πιστεύω πως μπορείς να το δείς απ' το post count μου. Νομίζω πως τα ποστ του περι ΗΠΑ που' χει κάνει εδώ είναι αρκετά πιστικά.
Μας δουλεύεις ή παίρνεις ληγμένα;
Sorry ρε αλλά δεν βλέπεις που' μαι καινούργιος που αυτο πάει να πεί οτι δεν έχω δεί άλλες ποστ του παραμονο αυτές; Σιγά μην καθήσω τώρα και ψάξω άλλες παλιότερες για να πείσω κάποιον ενώ αυτές και μόνο πείθουν οποινδήποτε.
Πολιτικά, που στέκεστε;