-
-
293 με 4S for me
-
Ξεκίνησα την...καριέρα...μου 'χωρίς να με ενδιαφέρουν τι λένε τα όρια, πηγαίνοντας όσο πάει' ('97 Μκ3 Golf Gt 205Km/h), στην συνέχεια 'ζούσα για την ταχύτητα' ('01 Audi S3 Oettinger 265km/h) και τώρα 'νιώθω ευλογημένος' ('03 Porsche Carrera 4 305Km/h)...
Το μέλλον δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει... -
εθνικη αθηνων λαμιας κατηφορα στο υψος της μεταμορφωσης
220χλμ με alfa veloce 1974 και με κομμενα συνεμπλοκ μπρος-πισω.
κανω δεξια και με περναει ενα AUDI TT με πολυ φασαρια. -
Ο χρήστης NikoS3 έγραψε:
Ξεκίνησα την...καριέρα...μου 'χωρίς να με ενδιαφέρουν τι λένε τα όρια, πηγαίνοντας όσο πάει' ('97 Μκ3 Golf Gt 205Km/h), στην συνέχεια 'ζούσα για την ταχύτητα' ('01 Audi S3 Oettinger 265km/h) και τώρα 'νιώθω ευλογημένος' ('03 Porsche Carrera 4 305Km/h)...
Το μέλλον δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει...[Black humour ON] αν συνεχίσεις κι άλλο, μάλλον όχι πολλά! [Black Humour OFF].
-
Πασχο αν εννοεις απο βορεια ειναι πανω απο 550!
-
Απο Αλμυρο εννοω..
-
Με passat lim 1.8tsi 160ps ξημερωματα έξω απο την λάρισα 240 κοντέρ για λίγο.
-
Μονο για 1-2 φορές
235 με την ΒΧ
215 με την Xsara
γενικά ομως κινουμαι 110-130 -
Γενικά σε αυτοκινητόδρομο πάω σταθερά 130. Σπάνια τρέχω παραπάνω και έχω κάνει τα ακόλουθα.
210 με το καινούριο mondeo 2.0 (σίγουρα πηγαίνει και παραπάνω)
175 με Astra H 1.4
180 με fiesta 1.4
163 στιγμιαία με yaris 1.0 -
Bασικα αυτο που με ενδιαφερει ειναι οι επιταγχυνσεις, οι τελικες ειναι για τους φλωρους
Για να μην παω σε 3ψηφια νουμερα που αρχισουν απο 3, θα πω μονο το εξης
Citroen Visa 650cc, σε ελαφρα κατηφορα, 145χλμ/ω
Σας εχω ολους -
Ο χρήστης After έγραψε:
Bασικα αυτο που με ενδιαφερει ειναι οι επιταγχυνσεις, οι τελικες ειναι για τους φλωρουςΓια να μην παω σε 3ψηφια νουμερα που αρχισουν απο 3, θα πω μονο το εξης
Σας εχω ολουςΗμουν συνοδηγός σε ένα Visa 1.6 GTi στα 210 χλμ/ω
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Σας εχω ολουςΣιγά το κατόρθωμα, εμείς σε τεράστια κατηφόρα κάναμε το τουίνγκο να γράψει Ε στο κοντέρ.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Σας εχω ολουςΣιγά το κατόρθωμα, εμείς σε τεράστια κατηφόρα κάναμε το τουίνγκο να γράψει Ε στο κοντέρ.
Εγώ γιατί νομιζα οτι κολλάει στα 199?
-
μιας και λεμε για παλια καλα(?) αυτοκινητα εχω τελικιασει renault 19 1.4 με 4η (η 5η πρεπει να τα overdrive σε αυτο το τεχνολιγικο επιτευγμα ) κατεβαινοντας τελειως αδεια τη Συγγρου..το κοντερ εδειχνε 185 (μαλλον εκλεβε και κατι )
η δικαιολογια μου ειναι οτι ημουν 19 χρονων τωρα ακομα και με πιο σοβαρο αυτοκινητο θα το σκεφτομουν παρα πολυ να παω με τοσα σε αυτο το σημειο...
η αισθηση της πιθανης απογειωσης ξεκινουσε μετα τα 130 στη ρεναρα
επισης εχω τελικιασει 3-4 φορες σε εθνικη σχετικα ευκολα και το c2 (204 χλμ/ω).εκει η αισθηση της απογειωσης ξεκινουσε μετα τα 160,στα 180 και μετα πηδουσε τρομακτικα πολυ, χαρη στην αναρτηση κουτσουρο,το μικρο μεγεθος και βαρος
το s3 στα 240 ηταν λιγο ανιωθο.. πολυ ησυχα τα πραγματα περιμενα να ενθουσιαστω περισσοτερο..
καλα λενε οτι τα vag δεν εχουν ψυχη.. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
και το c2 (204 χλμ/ω).στα 180 και μετα πηδουσε τρομακτικα πολυ, χαρη στην αναρτηση κουτσουρο,**το μικρο μεγεθος και βαρος **:twisted:Χάρη στο μικρό βάρος αναπηδούσε λιγότερο απ' ότι αν ήταν βαρύτερο.
Η μόνη περίπτωση που το βάρος βοηθά στη σταθερότητα είναι στον πλάγιο άνεμο, εφ' όσον πάρουμε ως δεδομένο ένα τέλειο οδόστρωμα και απόλυτη ευθεία - πράγματα δηλαδή που δεν υπάρχουν στη Φύση. -
μαλλον εχεις δικιο,πρεπει να ηταν θεμα αναρτησης,γιατι το clio II μας δεν πηδαει τοσο πολυ και ειναι περιπου εξισου ελαφρυ,αλλα με πολυ πιο μαλαλη αναρτηση
οσο για τον πλαγιο ανεμο και τα 2 τα παιρνει και τα σηκωνει
παντως και μια νταλικα μπορει να την επηρεασει ο πλαγιος ανεμος,λογω της τελειως καθετης και τεραστιας επιφανειας του container που σερνει κι ας εχει τεραστιο βαρος
-
Προφανώς. Το βάρος βοηθά στον πλάγιο άνεμεο ceteris paribus. Επαναλαμβάνω βέβαια ότι είναι ο υπ' αριθμον 1 εχθρός του οχήματος από κάθε άλλη άποψη.
Παίζει επίσης ρόλο η κατανομή του βάρους στον πλάγιο άνεμο (τα εμπροσθόβαρα καλύτερα από τα οπισθόβαρα εν προκειμένω). Γι' αυτό ο κοσμάκης δεν την παίρνει την Καρρέρα! -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μιας και λεμε για παλια καλα(?) αυτοκινητα εχω τελικιασει renault 19 1.4 με 4η (η 5η πρεπει να τα overdrive σε αυτο το τεχνολιγικο επιτευγμα ) κατεβαινοντας τελειως αδεια τη Συγγρου..το κοντερ εδειχνε 185 (μαλλον εκλεβε και κατι )Ναι ρε συ, τώρα που μου το θύμισες κι εγώ!!! Με 5η, βέβαια, αλλά επίσης 185, κάπου μεταξύ Καλαμάτας-Αθήνας.
η αισθηση της πιθανης απογειωσης ξεκινουσε μετα τα 130 στη ρεναρα
[/quote]
Θεϊκό αμάξι... Όταν το έτρεχες αρκετά ένιωθες τον κόπο στο τιμόνι, μου άρεσε πολύ η αίσθησή του.
-
Μία ερώτηση μόνο (αν και δεν ξέρω αν έχει διατυπωθεί γιατί δεν παρακολουθώ το topic επισταμένα):
Ποιός ψήφισε 'Δεν ξεπερνάω ποτέ τα 100km/h κι ας το επιτρεπουν οι πινακίδες?'
Μεγαλύτερη ταχύτητα που έχετε πιάσει σε δημόσιο δρόμο?