-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
η αισθηση της πιθανης απογειωσης ξεκινουσε μετα τα 130 στη ρεναρα
Θεϊκό αμάξι... Όταν το έτρεχες αρκετά ένιωθες τον κόπο στο τιμόνι, μου άρεσε πολύ η αίσθησή του.
να αλλα ηταν κακοζυγισμενο αυτοκινητο,με πλαισιο τσιχλοφουσκας και κακο κρατημα..
για να στριψεις με πολλα και να μη φερεις τετακε επρεπε να ειχες ικανοτητα και πολλη τυχη
βεβαια για μενα ηταν σχολειο,χωρις ηλεκτρονικα,χωρις abs,esp και λοιπες βλακιες
ακομα και στο φρεναρισμα επρεπε να ξερεις τι κανεις,οχι οπως σημερα που απλα τσαρουχωνεις και τα κανει ολα το esp.εκει εφερνες σβουρες με το παραμικρο
αφου εμαθα να τρεχω με αυτο ο,τι κι αν οδηγησα στο μελλον μου φανηκε τρενο!!παντως για να πουμε και τ καλα του,την του ανεση σε λακουβες και λοιπες ανωμαλιες την εβρισκες μονο σε αρκετα ακριβοτερα αυτοκινητα και οι χωροι του ηταν ο,τι καλυτερο για δυο νεα παιδια που ηθελαν να γνωρισουν καλυτερα τον ερωτα και δε μπορουσαν να πανε σπιτια τους
καθισματακια με μηδενικη πλευρικη στηριξη,τα οποια ηταν οτι ακριβως χρειαζοσουν οταν επρεπε να τα κατεβασειςΜία ερώτηση μόνο (αν και δεν ξέρω αν έχει διατυπωθεί γιατί δεν παρακολουθώ το topic επισταμένα):
Ποιός ψήφισε 'Δεν ξεπερνάω ποτέ τα 100km/h κι ας το επιτρεπουν οι πινακίδες?'να σου πω εδω εχουμε 6 ατομα που εχουν περασει τα 400, αυτο σε πειραξε??
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
η αισθηση της πιθανης απογειωσης ξεκινουσε μετα τα 130 στη ρεναρα
Θεϊκό αμάξι... Όταν το έτρεχες αρκετά ένιωθες τον κόπο στο τιμόνι, μου άρεσε πολύ η αίσθησή του.
να αλλα ηταν κακοζυγισμενο αυτοκινητο,με πλαισιο τσιχλοφουσκας και κακο κρατημα..
για να στριψεις με πολλα και να μη φερεις τετακε επρεπε να ειχες ικανοτητα και πολλη τυχη
βεβαια για μενα ηταν σχολειο,χωρις ηλεκτρονικα,χωρις abs,esp και λοιπες βλακιες
ακομα και στο φρεναρισμα επρεπε να ξερεις τι κανεις,οχι οπως σημερα που απλα τσαρουχωνεις και τα κανει ολα το esp.εκει εφερνες σβουρες με το παραμικρο
αφου εμαθα να τρεχω με αυτο ο,τι κι αν οδηγησα στο μελλον μου φανηκε τρενο!!παντως για να πουμε και τ καλα του,την του ανεση σε λακουβες και λοιπες ανωμαλιες την εβρισκες μονο σε αρκετα ακριβοτερα αυτοκινητα και οι χωροι του ηταν ο,τι καλυτερο για δυο νεα παιδια που ηθελαν να γνωρισουν καλυτερα τον ερωτα και δε μπορουσαν να πανε σπιτια τους
καθισματακια με μηδενικη πλευρικη στηριξη,τα οποια ηταν οτι ακριβως χρειαζοσουν οταν επρεπε να τα κατεβασεις+1 σε όλα τα παραπάνω... Αλλά όταν το μάθαινες τελικά το απολάμβανες. Ήταν το πρώτο αυτοκίνητο που έμαθα να οδηγάω και το πρώτο που έμαθα να οδηγάω 'γρήγορα'. Μεγάλο σχολείο, πράγματι και λυπάμαι πολύ που δεν το έχω ακόμα. Για όλα αυτά το αγαπήσαμε όλοι όσοι το οδηγήσαμε.
-
Μία ερώτηση μόνο (αν και δεν ξέρω αν έχει διατυπωθεί γιατί δεν παρακολουθώ το topic επισταμένα):
Ποιός ψήφισε 'Δεν ξεπερνάω ποτέ τα 100km/h κι ας το επιτρεπουν οι πινακίδες?'να σου πω εδω εχουμε 6 ατομα που εχουν περασει τα 400, αυτο σε πειραξε??
Είναι φυσιολογικό να έχουμε 5-6 veyron να πιάνουν 400 που μας φαίνεται παράλογο αυτός που ψήφισε 'με το πάσο μου'
-
......
να σου πω εδω εχουμε 6 ατομα που εχουν περασει τα 400, αυτο σε πειραξε??Μα αυτοί που το έγραψαν αυτό είναι 'περήφανοι' ενώ αυτός-αυτή που πηγαίνει έως 100Κμ/Ω.....κάπου κρύβεται φοβισμένος!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγώ πάντως αυτούς τους 6 των 400 χλμ θέλω να τους γνωρίσω και να τους συγχαρώ για την ανδρεία τους διότι εγώ στα 300χλμ το σκατό το έχω στην κάλτσα....Εξαρτατε απο τον δρομο.
Στην Γερμανια, οταν χτυπησαμε τα 3κατωσταρικα με το Μερκ, δεν ειδαμε τρομερη διαφορα.
Σαν να πηγαινεις εδω με 200~220. -
Ακριβώς, ο δρόμος κάνει τη διαφορά.
Πάντως φαντάσου να πας με 220-225 με κάποιο μικρό αμαξάκι σαν το δικό μου και να σε περνάει ο άλλος με +180 με το τέρας των 1000 ίππων!...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εγώ πάντως αυτούς τους 6 των 400 χλμ θέλω να τους γνωρίσω και να τους συγχαρώ για την ανδρεία τους διότι εγώ στα 300χλμ το σκατό το έχω στην κάλτσα....
Εξαρτατε απο τον δρομο.
Στην Γερμανια, οταν χτυπησαμε τα 3κατωσταρικα με το Μερκ, δεν ειδαμε τρομερη διαφορα.
Σαν να πηγαινεις εδω με 200~220.Ποιό ακριβώς??
-
S 500 νομίζω... ε Βάγκνερ;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
S 500 νομίζω... ε Βάγκνερ;Κάτι για C63AMG νομίζω ότι έχει αναφέρει.
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Εγώ πάντως αυτούς τους 6 των 400 χλμ θέλω να τους γνωρίσω και να τους συγχαρώ για την ανδρεία τους διότι εγώ στα 300χλμ το σκατό το έχω στην κάλτσα....
Εξαρτατε απο τον δρομο.
Σαν να πηγαινεις εδω με 200~220.Ποιό ακριβώς??
CL63AMG με Vmax
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Ακριβώς, ο δρόμος κάνει τη διαφορά.Πάντως φαντάσου να πας με 220-225 με κάποιο μικρό αμαξάκι σαν το δικό μου και να σε περνάει ο άλλος με +180 με το τέρας των 1000 ίππων!...
Και να φάει κλίση όχι για τα 400km/h αλλά επειδή οδηγούσε βαρύ όχημα στην αριστερή
-
215 με το Corolla σε λίγο κατηφόρα στον νέο δρόμου Κοζάνης - Πτολεμαΐδας και 2-3 φορές ακόμα σε ευθεία για να δω πόσο πάει στην Εγνατία προς Θεσ/νίκη.
-
Πασχο το κουπε που λες 'εφυγε 'απο Αλμυρο και πηγε Σαλλονικα και ειναι τα αλλογα που σου ειπα !
Ομως αν σκεφτεις οτι ενα normal 20v Τ φτανει τα 272 χιλ ανα ωρα στο κοντερ φαντασου τι κανει αυτο!
Επισης ειναι αλλη 'φαση' να ερχεται cayman με 270 (ς)να σου αναβει φωτα και απλα να πατας γκαζι και να βλεπεις τη πορσε να χανεται στον καθρεπτη!
Και να αναρωτιεται ο 'φιλος' αν ειναι αυτο φιατ η κατι αλλο!
Νομιζω οτι η αμπαρθ θα ξαναβγαλει κουπε μαλλον το '12 ,,,ισως! -
Σε ΑΟ, ΕΟ συνήθως με εως +20 χλμ από το όριο (εκτος αν ειναι 50 χλμ σε ατελειωτη ευθεία...)
Περίπου με 140 σε ταξίδια με αδειο δρομο, αραιη κινηση, cruise και μεσαία, 160-180 σε επιλεγμενα σημεία για κάτω από 1 λεπτο για 'ξεκαπνισμα'
Μεγιστο τα 220 κοντερ, εδειχνε να έχει δυναμη να φτασει τα 240 (μαλλον κλεβει γιατι ο κατασκευαστης δινει 221-225 τελικη), για λιγο, φοβηθηκα μην πεταχτει απο καμμια πλαινη λωριδα κανεις (την εχω ξαναφαει ετσι, αν και πηγαινα με 120).
Να αναφερθει επισης οτι ο 'προφεσέρ 01' ψευδεται, σε ανοιχτο δρομο με κατω από 220 δεν παει -
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
215 με το Corolla σε λίγο κατηφόρα στον νέο δρόμου Κοζάνης - Πτολεμαΐδας και 2-3 φορές ακόμα σε ευθεία για να δω πόσο πάει στην Εγνατία προς Θεσ/νίκη.Κι εσύ στην κατηφόρα για Πτολεμαΐδα ρε;
-
Πρέπει ν΄ανοίξουμε κι άλλο θέμα με τίτλο 'πόσο κλέβει το κοντέρ σας'.
Το καλύτερο κοντέρ το είχε μια Citroen ΖΧ 1.6 volcane που οδηγούσα πριν από μια 10ετία. Κάτι της είχαν κάνει σε ένα σέρβις και τα 200 κοντερίσια ήταν περίπου 145 πραγματικά. Θυμάμαι μια φορά που είχε μπει μια φίλη και μου έλεγε 'δεν το περίμενα ρε συ τόσο σταθερό σε αυτές τις ταχύτητες!'
-
το βολκαν δεν ηταν μονο 1.9? δε θυμαμαι...
και τρελη αποκλιση για αμαξι του 90..
-
Πρέπει ν΄ανοίξουμε κι άλλο θέμα με τίτλο 'πόσο κλέβει το κοντέρ σας'.Το καλύτερο κοντέρ το είχε μια Citroen ΖΧ 1.6 volcane που οδηγούσα πριν από μια 10ετία. Κάτι της είχαν κάνει σε ένα σέρβις και τα 200 κοντερίσια ήταν περίπου 145 πραγματικά. Θυμάμαι μια φορά που είχε μπει μια φίλη και μου έλεγε 'δεν το περίμενα ρε συ τόσο σταθερό σε αυτές τις ταχύτητες!'
Ανεβαινω Καρδιτσα με μια φιλη, το 2003 με το Ε200Κ που ειχα τοτε.
Πρωτη κουβεντα της κοπελας, με το που μπηκε στ αμαξι, ηταν πανω απο τα 120 με πιανει πανικος...
Ωχ λεω απο μεσα μου.... Μεθαυριο θα φτασουμε....
Αρκετη ωρα μετα κουβεντουλα, μουσικουλα και 220 στο κοντερ
Το βλεπει... Τοσο γρηγορα παμε;;;
Ε....ε....ε....ουπς... ξεχαστηικα και δεν το προσεξα και νομιζα οτι θα τσιριζεις πανω απο τα 120 και περιμενα, περιμενα και δεν τσιριζες....
Α οχι... Μια χαρα... Δεν του φαινεται -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
215 με το Corolla σε λίγο κατηφόρα στον νέο δρόμου Κοζάνης - Πτολεμαΐδας και 2-3 φορές ακόμα σε ευθεία για να δω πόσο πάει στην Εγνατία προς Θεσ/νίκη.
Κι εσύ στην κατηφόρα για Πτολεμαΐδα ρε;
Χαχα!! Ναι κι εγώ εκεί!
-
Πρέπει ν΄ανοίξουμε κι άλλο θέμα με τίτλο 'πόσο κλέβει το κοντέρ σας'.Το καλύτερο κοντέρ το είχε μια Citroen ΖΧ 1.6 volcane που οδηγούσα πριν από μια 10ετία. Κάτι της είχαν κάνει σε ένα σέρβις και τα 200 κοντερίσια ήταν περίπου 145 πραγματικά. Θυμάμαι μια φορά που είχε μπει μια φίλη και μου έλεγε 'δεν το περίμενα ρε συ τόσο σταθερό σε αυτές τις ταχύτητες!'
Να έχω εγώ ένα Honda Mate παπί, να τρέχω με δέκα χιλιόμετρα και να γράφει 50, να βάζω τρίτη ταχύτητα και να τερματίζει το κοντέρ (κάπου στα 60 ). Να με περνάνε ποδήλατα από αριστερά και να βλέπεις το κοντέρ και να σκιάζεσαι!!
Μεγαλύτερη ταχύτητα που έχετε πιάσει σε δημόσιο δρόμο?