-
Τι θα γίνει με αυτό το κωλόνερο επιτέλους;
Έβγαλα το φυσίγγι που ήταν κάτι σαν σχοινί (!) γιατί είχε πάρει άσχημη γεύση το νερό, και ξαναέβαλα τις πέτρες, και χθες που έπλυνα το αυτοκίνητο, έχουν μείνει ασπρίλες σαν να έχει ξεραθεί γάλα
Τι βάζουμε στα νεφρά μας, παναγία μου. -
Τουλάχιστον σε εσάς βγαίνει διάφανο ή μαυριδερό όπως σε εμάς?
-
Διάφανο βγαίνει, αλλά κοίτα όταν στεγνώνει πως γίνεται:
-
Θες αποσκληρυντη νερού στην κεντρική παροχή .
-
@teo-mak said in Φίλτρα νερού στο σπίτι (απλα, αντίστροφης όσμωσης, κλπ):
Tέτοιο έχω, δεν κάνει;
-
@bassstarlet said in Φίλτρα νερού στο σπίτι (απλα, αντίστροφης όσμωσης, κλπ):
@teo-mak said in Φίλτρα νερού στο σπίτι (απλα, αντίστροφης όσμωσης, κλπ):
Tέτοιο έχω, δεν κάνει;
Ζεολιθος ειναι?
-
Δεν θυμάμαι τι είναι, έχω τις συσκευασίες στο υπόγειο.
8€ το δοχείο τα πήρα, έβαλα δυο. -
Λογικα θα χρειαστεις φιλτρανση 2 ή 3 σταδιων, οι πρωτες με ενεργο ανθρακα και στο τελος ο ζεολιθος.
-
Οι λεκέδες που δείχνεις στην φωτογραφία είναι «άλατα» τα οποία θα τα εξαλείψεις σε μεγάλο βαθμό με κάτι τέτοιο https://www.toolnet.gr/proionta/eidiprostasias/filtranerou/aposklirintes/aposklirintisnerouritinis15lt178591.html
Τυχαία η τοποθέτηση του link ,απλά να έχεις μια ιδέα το τι μηχάνημα χρειάζεσαι .
-
Δυό τέτοια έριξα μέσα.
-
Θελω να βαλω στο χωριο ενα τετοιο,κυριως για τα αλατα,δεν πινουμε απο τη βρυση ουτως η αλλως.Μου ειπανε οτι θελω και τα τρια σταδια,γιατι μονο το φιλτρο αλατων ειναι καρκινογονο.Ισχυει?
-
Και σε εμάς στο Αλεποχώρι είναι από γεώτρηση και δεν το πίνουμε, αλλά και μπάνιο που κάνουμε θέλει 5 κιλά αφρόλουτρο για να κάνει σαπουνάδα, καμιά φορά βγαίνει και λίγο θολό.
Τι σύστημα να βάλω? Αλλά όχι μόνο για τον νεροχύτη, για όλη την γραμμή να έχει όλο το σπίτι καθαρό και Ολύμπιο νερό .
Τουλάχιστον να κάνουμε μπάνιο και νιώθουμε καθαροί... -
@yem said in Φίλτρα νερού στο σπίτι (απλα, αντίστροφης όσμωσης, κλπ):
Και σε εμάς στο Αλεποχώρι είναι από γεώτρηση και δεν το πίνουμε, αλλά και μπάνιο που κάνουμε θέλει 5 κιλά αφρόλουτρο για να κάνει σαπουνάδα, καμιά φορά βγαίνει και λίγο θολό.
Τι σύστημα να βάλω? Αλλά όχι μόνο για τον νεροχύτη, για όλη την γραμμή να έχει όλο το σπίτι καθαρό και Ολύμπιο νερό .
Τουλάχιστον να κάνουμε μπάνιο και νιώθουμε καθαροί...Για να μην κάνουμε υποθέσεις, πήγαινε σε ένα εξειδικευμένο κατάστημα σοβαρό, (όχι απλά πωλητές), απ αυτους που βάζουν συστήματα σε βιομηχανίες, μεγάλα μαγαζιά εστίασης κλπ θα έρθουν να μετρήσουν πίεση και ποιότητα νερού, θα σου προτείνουν ανάλογα το μπάτζετ, από φίλτρα φυσιγγίων μέχρι αποσκληρυντη και ίσως για να πίνετε φίλτρο αντίστροφης όσμωσης.
Θα θες κανε 500αρικο και πάνω εγκατάσταση και θα ρωτήσεις κόστος για τα ετήσια σέρβις. -
Aσχετο αλλά στο αλεπουχωρι επρεπε να μενει ο κρουζερ που ειναι αλεπουδιαρης.
-
@otso said in Φίλτρα νερού στο σπίτι (απλα, αντίστροφης όσμωσης, κλπ):
Aσχετο αλλά στο αλεπουχωρι επρεπε να μενει ο κρουζερ που ειναι αλεπουδιαρης.
Δεν έχω πάει ποτέ...
Αποφεύγω τα δυτικά μέρη που είναι τίγκα στην μύγα και στα κουνούπια και στους σκασμένους τζίτζικες...
-
Τώρα θα αφήσετε τις αμπελοφιλοσοφίες, έχουμε άλατα λέμε, που πάνε στις νεφραμιές, αλλά κυρίως αφήνουν κηλίδες στα αυτοκίνητα!
Τί'στε 'σεις ρε....
Φίλτρα νερού στο σπίτι (απλα, αντίστροφης όσμωσης, κλπ)