-
καποιος που λεει περι 'stilo' ειχε και ενας γνωστος μου και κατα τιν διαρκεια ταξιδιου ανοιξαν οι αεροσακοι χωρις να εχει γινει καποια συγκρουση παλι καλα που πηγενε με 40 . εχουν φοβερη αξιοπιστια ....... παρτε αφοβα!!!!!
-
πώπω μου την είπες........
Τι να σε πώ . (που λένε και οι σαλονικοι) .
Μείνε με τον καιμό σου αδαή νέε.......
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
καποιος που λεει περι 'stilo' ειχε και ενας γνωστος μου και κατα τιν διαρκεια ταξιδιου ανοιξαν οι αεροσακοι χωρις να εχει γινει καποια συγκρουση παλι καλα που πηγενε με 40 . εχουν φοβερη αξιοπιστια ....... παρτε αφοβα!!!!!Επίσης κάποιος γνωστός μου με Scirocco ενώ πατούσε γκάζι, κόπηκε το σασί στην μέση από την ατέλειωτη ροπή του 2λιτρου... Πολύ γκάζι όμως... Ευτυχώς που από το πολύ σπινάρισμα δεν είχε αναπτύξει ταχύτητα και δεν έπαθε σοβαρές σωματικές βλάβες.
-
Ο χρήστης ioannina27 έγραψε:
Φιλε Stred δεν διαφωνω μαζι σου στα της εμφανισης(και αν προσεξεις το ποστ μου θα δεις οτι δεν σχολιασα τιποτα περι εμφανισης),συμφωνω και εγω οτι το Bravo ειναι κουκλι.Ομως το αμαξι δεν το αγοραζεις μονο λογω εμφανισης,παιζουν και αλλοι παραγοντες ρολο.Και πανω σε αυτους ζητησα την γνωμη σας,και ισως για καποιους να μην υπαρχει διλημμα,εγω ομως το εχω.Τα λεφτα υπαρχουν ,δεν θα χρεωθω η κατι τετοιο για να αποκτησω οποοιοδηποτε απο τα 2,το ερωτημα μου ειναι αν αξιζει τη διαφορα το Golf η οχι.Το Leon με ειχε εντυπωσιασει σε μια γρηγορη βολτα,αλλα το εσωτερικο του ειναι απαλευτο δυστυχως.Η Mito την οποια επισης εχω οδηγησει,ειναι πολυ καλη στο δρομο,αλλα θελω αμαξι μεγαλυτερης κατηγοτριας και χωρων(αλλιως θα αγοραζα το Σιροκο και θα τελειωνε το θεμα).Η Δελτα ειναι πολυ εντυπωσιακη αλλα εχει το αντιθετο προβλημα,παραειναι μεγαλη .Οποτε...?
φίλε Ioannina27 δε διαφωνώ, ο καθένας με τα κριτηριά του, εγω απλώς παράθεσα τα δικά μου..σύμφωνα με τα οποία αν σου κάνει κλικ το bravo sport ουτε καν σκέφτεσαι το golf..
θα στο πω και αλλιώς πως ΕΓΩ το βλέπω:
και η Φρουντρίχ μπορεί να κάνει καλύτερο παστίτσιο και καλύτερο κρεβάτι απο την Μόνικα αλλά ελα που ΔΕΝ βλέπεται..πάντως και με τα δικά σου κριτήρια ουσιαστικά το bravo sport περιγράφεις:
1.Η Mito την οποια επισης εχω οδηγησει,ειναι πολυ καλη στο δρομο,αλλα θελω αμαξι μεγαλυτερης κατηγοτριας και χωρων
2.Η Δελτα ειναι πολυ εντυπωσιακη αλλα εχει το αντιθετο προβλημα,παραειναι μεγαληα, περίμενω να οδηγήσεις και τα 2 να μας πείς αν αξίζει τα παραπάνω λεφτα το γκολφ.. ή γενικά αν αξίζει παραπάνω λεφτα..
φιλικα όλα αυτά, καλό ψάξιμο!Ευχαριστώ για το χρόνο σας και τις συμβουλές σας. Μέσα στο μήνα θα παραγγείλω το Bravo 1.4 Sport, μιας και ειναι το μοναδικό αυτοκίνητο (της κατηγορίας του) οταν το είδα (μέσα-έξω) αναφώνησα 'ωχ αμάν, τί ειναι τούτο ρε παιδιά ;' (με την καλή έννοια βέβαια). Η χρηματική διαφορά με ένα παρομοίως εξοπλισμένο golf είναι σημαντική. Το κάθε ένα έχει τελικά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του, αλλά τελικά θα συμφωνήσω με κάποιους φίλους εδώ, που είπαν οτι καλύτερα κάποιος να αγοράσει αυτό που του αρέσει περισσότερο. Αν τελικά το golf είχε την ιδια τιμή με το bravo, πιστευω πως αρκετοί από αυτούς που πήραν το bravo θα αγόραζαν το golf, όχι γιατί το bravo δεν είναι καλό αυτοκίνητο αλλά κυρίως λόγω ονόματος της fiat. Καλύτερα άλλωστε να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.
ΥΓ. Επίσης, θα ήθελα να πω, πως πήγα σε αρκετές αντιπροσωπίες αυτοκινήτων και οι Χ Ε Ι Ρ Ο Τ Ε Ρ Ε Σ και με διαφορά ήταν της VW. Δεν θέλω να πω πως όλες ήταν χάλια, αλλά αυτό που γίνεται στις αντιπροσωπίες της VW δεν γίνεται πιστεύω πουθενά αλλού. Εντάξει, πουλάει το golf, αλλά θέλουμε και μια εξυπηρέτηση της προκοπής, και μια συμπεριφορά τουλάχιστον ευγενική.
συγχαρητήρια rayback, πέρνα και απο το θέμα του bravo για οποιαδήποτε πληροφορία μπορούμε να παρέχουμε..
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Φιλε Ιωαννινα το μεγεθος του Μπραβο δεν νομιζω οτι μπορει να ειναι εμποδιο στην αγορα του αφου ο χαρακτηρας και η συμπεριφορα του πλαισιου στο δρομο καθε αλλο παρα μεγαλο ογκο δηλωνει!Φιλε Coupea το μεγεθος της Δελτα ανεφερα σαν ανασταλτικο παραγοντα οχι του Bravo Και τα Γιαννενα μπορει να εχουν γινει πολη χειροτερη στο παρκαρισμα απο πολλες αλλες,να ειναι καλα ο δημαρχος μας
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
Φιλε Stred δεν διαφωνω μαζι σου στα της εμφανισης(και αν προσεξεις το ποστ μου θα δεις οτι δεν σχολιασα τιποτα περι εμφανισης),συμφωνω και εγω οτι το Bravo ειναι κουκλι.Ομως το αμαξι δεν το αγοραζεις μονο λογω εμφανισης,παιζουν και αλλοι παραγοντες ρολο.Και πανω σε αυτους ζητησα την γνωμη σας,και ισως για καποιους να μην υπαρχει διλημμα,εγω ομως το εχω.Τα λεφτα υπαρχουν ,δεν θα χρεωθω η κατι τετοιο για να αποκτησω οποοιοδηποτε απο τα 2,το ερωτημα μου ειναι αν αξιζει τη διαφορα το Golf η οχι.Το Leon με ειχε εντυπωσιασει σε μια γρηγορη βολτα,αλλα το εσωτερικο του ειναι απαλευτο δυστυχως.Η Mito την οποια επισης εχω οδηγησει,ειναι πολυ καλη στο δρομο,αλλα θελω αμαξι μεγαλυτερης κατηγοτριας και χωρων(αλλιως θα αγοραζα το Σιροκο και θα τελειωνε το θεμα).Η Δελτα ειναι πολυ εντυπωσιακη αλλα εχει το αντιθετο προβλημα,παραειναι μεγαλη .Οποτε...?
φίλε Ioannina27 δε διαφωνώ, ο καθένας με τα κριτηριά του, εγω απλώς παράθεσα τα δικά μου..σύμφωνα με τα οποία αν σου κάνει κλικ το bravo sport ουτε καν σκέφτεσαι το golf..
θα στο πω και αλλιώς πως ΕΓΩ το βλέπω:
και η Φρουντρίχ μπορεί να κάνει καλύτερο παστίτσιο και καλύτερο κρεβάτι απο την Μόνικα αλλά ελα που ΔΕΝ βλέπεται..πάντως και με τα δικά σου κριτήρια ουσιαστικά το bravo sport περιγράφεις:
1.Η Mito την οποια επισης εχω οδηγησει,ειναι πολυ καλη στο δρομο,αλλα θελω αμαξι μεγαλυτερης κατηγοτριας και χωρων
2.Η Δελτα ειναι πολυ εντυπωσιακη αλλα εχει το αντιθετο προβλημα,παραειναι μεγαληα, περίμενω να οδηγήσεις και τα 2 να μας πείς αν αξίζει τα παραπάνω λεφτα το γκολφ.. ή γενικά αν αξίζει παραπάνω λεφτα..
φιλικα όλα αυτά, καλό ψάξιμο!Ευχαριστώ για το χρόνο σας και τις συμβουλές σας. Μέσα στο μήνα θα παραγγείλω το Bravo 1.4 Sport, μιας και ειναι το μοναδικό αυτοκίνητο (της κατηγορίας του) οταν το είδα (μέσα-έξω) αναφώνησα 'ωχ αμάν, τί ειναι τούτο ρε παιδιά ;' (με την καλή έννοια βέβαια). Η χρηματική διαφορά με ένα παρομοίως εξοπλισμένο golf είναι σημαντική. Το κάθε ένα έχει τελικά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του, αλλά τελικά θα συμφωνήσω με κάποιους φίλους εδώ, που είπαν οτι καλύτερα κάποιος να αγοράσει αυτό που του αρέσει περισσότερο. Αν τελικά το golf είχε την ιδια τιμή με το bravo, πιστευω πως αρκετοί από αυτούς που πήραν το bravo θα αγόραζαν το golf, όχι γιατί το bravo δεν είναι καλό αυτοκίνητο αλλά κυρίως λόγω ονόματος της fiat. Καλύτερα άλλωστε να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.
ΥΓ. Επίσης, θα ήθελα να πω, πως πήγα σε αρκετές αντιπροσωπίες αυτοκινήτων και οι Χ Ε Ι Ρ Ο Τ Ε Ρ Ε Σ και με διαφορά ήταν της VW. Δεν θέλω να πω πως όλες ήταν χάλια, αλλά αυτό που γίνεται στις αντιπροσωπίες της VW δεν γίνεται πιστεύω πουθενά αλλού. Εντάξει, πουλάει το golf, αλλά θέλουμε και μια εξυπηρέτηση της προκοπής, και μια συμπεριφορά τουλάχιστον ευγενική.
συγχαρητήρια rayback, πέρνα και απο το θέμα του bravo για οποιαδήποτε πληροφορία μπορούμε να παρέχουμε..
Λοιπον το Golf το οδηγησα πριν 4 μερες και εχω ποσταρει στο αντιστοιχο θεμα τις εντυπωσεις μου.Το Bravo Σπορτ το ειχα οδηγησει πριν καιρο και μου ειχε φανει καλο αν εξαιρεσεις το τιμονι,αλλα το ειχα οδηγησει ουσιαστικα σε μια ευθεια μονο με 1-2 στροφες να ειναι καλα ο πωλητης Οποτε και για τα 2 θελω να τα ξαναοδηγησω την ιδια μερα για να αποκρυσταλλωσω αποψη.Την Μιτο την ειχαμε παρει με τον φιλο mamia ερημην ,και την πηγαμε στην ειδικη της Δωδωνης για οσους ξερουν .Οποτε ξερω τι μπορει να κανει,ειχαμε γραψει μαλιστα τοτε τις εμπειριες μας,και ειμασταν απο τους πρωτους σε αυτο το φορουμ.Το Σεατ δεν το οδηγησα αλλα με πηγαν μια γρηγορη βολτα και εμεινα εντυπωσιασμενος.Εχω οδηγησει ομως το αντιστοιχο Οκταβια και το μοτερ αυτο τα σπαει.Ουσιαστικα μονο την Δελτα δεν εχω οδηγησει,αλλα οπως προειπα παραειναι μεγαλη για μενα.Σε 10 χρονια ισως
-
Λοιπόν, οι 1ες εντυπώσεις από ένα νέο κάτοχο Bravo Sport.
- Όχι, δεν είναι GT, πολύ πολιτισμένο, ελαφρά sportif (πράγμα που δε με χαλάει, αντιθέτως, κάτι τέτοιο έψαχνα). Σαφώς πολύ γρήγορο εκεί που το ήθελα -κάτι κωλοεθνικές με νταλίκες να σου κλείνουν τον ορίζοντα και θειάδες να πηγαίνουν πάνω στον άξονα με 80χλμ. Σε σχέση με το Golf VI 122ps που οδήγησα είναι πιο γρήγορο και sportif, το golf ειναι πολύ πιο τουριστικό: κινητήρας με μεγάλο εύρος στροφών με ροπή σε ψηλά επίπεδα σε συνδυασμό με μακρύτερες σχέσεις=>ξεχνάς να αλλάξεις ταχύτητα! Επίσης, οι αναρτήσεις είναι απλά απίστευτα αναπαυτικές-δίνουν την αίσθηση μεγάλων Mercedes-χωρίς υπερβολή! Δεν περνάει τίποτα στην καμπίνα.
- Είναι πανέμορφο, μέσα έξω. Δε βλέπω σχεδόν κανένα αμάξι στο δρόμο που να μου κινεί το ενδιαφέρον οπτικά σε σχέση με το bravo. Το νέο Golf είναι ακόμα πιο συντηρητικό από το προηγούμενο...
- Δείχνει πολύ ποιοτικό, ειδικά στο σαλόνι. Μόνο τα Peugeot και το Golf (το VIάρι, το Vάρι δεν πιάνει μία μπροστά στο μπράβο) είναι στα ίδια επίπεδα και παραπάνω-λίγο. Leon, Astra, Focus είναι πολύ πίσω.
- Αυτό που δεν περίμενα είναι το αμάξωμα. Πολύ, μα ΠΟΛΥ ΣΤΙΒΑΡΟ! Σαν τανκ το αισθάνομαι! Παραπλήσιο με το Golf, όσο και αν ακούγεται αυτό σαν ιεροσυλία από κάποιους...
Μαθαίνω ακόμα τη συμπεριφορά του χωρίς το sport πρόγραμμα. Ελπίζω σε ένα πλατύ χαμόγελο όταν θα πατήσω το μαγικό κουμπί και μάλλον αυτό θα είναι κάτι που για να το νιώσεις στο Golf θα πρέπει να πας στην 160ps έκδοση. Μόνα σημεία ανησυχίας ως τώρα: το κιβώτιο δε μου αρέσει- οι αλλαγές είναι κάπως ασαφείς και με αγχώνουν. Σαφώς χειρότερο του Golf. Δε με προβληματίζει πολύ αυτό πάντως, θα προσαρμοστώ. Το άλλο που με προβληματίζει όντως είναι που το αμάξι είναι ΒΕΝΖΙΝΟΒΟΡΟ . Θα πρέπει να κινείσαι πολύ νωχελικά για να κάνεις οικονομία. Και με τέτοιο όχημα άντε να κρατηθείς... Ο TSI είναι μάλλον κορυφαίος σε αυτό το θέμα.
Πάντως, νομίζω πως μιλάμε για 2 εξαιρετικά αυτοκίνητα, που και τα 2 αξίζουν τα λεφτά τους: το Golf είναι καλύτερο αλλά και ακριβότερο, με μεγάλο ΚΥΡΟΣ και ΕΥΚΟΛΙΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ. Το Bravo είναι μια εναλλακτική πρόταση με ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και καλύτερη σχέση αξίας/τιμή. Διαλέγετε και παίρνετε!
-
Τα ίδια μου λέει φίλος για το εταιρικό Μπράβο, γρήγορο, ποιοτική αίσθηση αλλά καίει ΠΟΛΥ.
Πιο καλή και πιο ποιοτική αίσθηση το Μπράβο από το άλλο εταιρικό Αούρις, καμιά σχέση στο γκάζι - 125 με 150 άλογα αλλά η διαφορά στο τράβηγμα δεν είναι μικρή όπως στα νούμερα, το ίδιο όμως και η κατανάλωση.
-
@cosygatos
τελικα ποσο ακριβως καιει??? και στα ποσα αλογα?? -
Νταξει , εδω που τα λεμε το Bravo δεν ειναι καλυτερο ποιοτικα ουτε απο το Golf V ουτε απο το VI ουτε απο το Focus ουτε απο το Astra ουτε απο το 308.Μονο απο το Leon ειναι καλυτερο.Αλλα παρολαυτα ειναι (προσωπικα) το πιο ομορφο μαζι με το Golf VI.Επισης ο ιταλοι εχουν κανει τεραστια προοδο σε σχεση με το παρελθον ,μην το ξεχναμε αυτο...
-
http://www.autotriti.gr/blabes/apotelesmata/blab_markadata.asp?
μην μας τα ζαλισετε ξανα για αξιοπιστια. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
http://www.autotriti.gr/blabes/apotelesmata/blab_markadata.asp?
μην μας τα ζαλισετε ξανα για αξιοπιστια.sorry... Autotriti...den kratithika...
-
στο συνολο βλαβων πρωτη βγαινει η AR τι το εβαλες αυτο το λινκ?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
στο συνολο βλαβων πρωτη βγαινει η AR τι το εβαλες αυτο το λινκ?γιαυτο
VW Golf VI vs VW Gold V vs Fiat Bravo. -
συνολο αναφορων βλαβων στο golf:369
συνολο αναφορων βλαβων στο bravo:5 (θα μου πεις ειναι και σπανιο το ατιμο!)δε μπορουμε να θεωρησουμε σοβαρα αυτα τα δεδομενα!
-
Ωχ, don't feed the troll ρε σεις, άντε...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@cosygatos
τελικα ποσο ακριβως καιει??? και στα ποσα αλογα??Λοιπόν, με προκαταρκτικά στοιχεία, αφού μόλις προχθές το πήρα το όχημα, στα 150 άλογα χωρίς το πρόγραμμα sport πατημένο, φαίνεται με ΠΟΛΛΗ υπομονή να πηγαίνεις στα 8,0lit/100km, με κάπως πιο φυσιολογική οδήγηση πας στα 8,5lit/100km και αν αφεθείς και το πατήσεις με λίγη άνεση πας αμέσως στα 9,5lit/100km. Αυτά σε κίνηση αστική σε σχετικά μικρή επαρχιακή πόλη (Πύργος). Για υπεραστικές μετακινήσεις (μικρές δοκιμαστικές προς το παρόν) είδα από 7,5lit/100km για χαλαρή οδήγηση (άψογα!) μέχρι 9,5 για παραπάνω γκάζια (όχι κάτι τρελό). Έχω την αίσθηση πως η τουρμπίνα του όταν μπει για τα καλά καίει (και αποδίδει) σαν afterburner!
-
μια χαρα σου καει ρε συ!με τρομαξες
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Νταξει , εδω που τα λεμε το Bravo δεν ειναι καλυτερο ποιοτικα ουτε απο το Golf V ουτε απο το VI ουτε απο το Focus ουτε απο το Astra ουτε απο το 308.Μονο απο το Leon ειναι καλυτερο.Αλλα παρολαυτα ειναι (προσωπικα) το πιο ομορφο μαζι με το Golf VI.Επισης ο ιταλοι εχουν κανει τεραστια προοδο σε σχεση με το παρελθον ,μην το ξεχναμε αυτο...Φίλε, διαφωνώ: το Bravo είναι πιο ποιοτικό από Focus, το Astra και το Leon στο εσωτερικό. Μόνο το Golf VI είναι καλύτερο (σαφώς). Και δε μιλάω άερα, τα έχω κάνει test drive ΌΛΑ μέσα στο Δεκέμβρη, κάνοντας έρευνα αγοράς!
μια χαρα σου καει ρε συ!με τρομαξες
Τι να πω, ίσως είχα καλομάθει με το Puntaκι 8v 60ps!
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Φίλε, διαφωνώ: το Bravo είναι πιο ποιοτικό από Focus, το Astra και το Leon στο εσωτερικό. Μόνο το Golf VI είναι καλύτερο (σαφώς). Και δε μιλάω άερα, τα έχω κάνει test drive ΌΛΑ μέσα στο Δεκέμβρη, κάνοντας έρευνα αγοράς!
ερωτηση
αξιζει τα επιλεον χρηματα το golf?
VW Golf VI vs VW Gold V vs Fiat Bravo