-
Μόνο που κυκλοφόρησαν κάτι περίεργα διπλωματικά έγγραφα γιά την περίοδο 2007-2009 από αυτούς που τα έβγαλαν στο φως και αλλάζουν λίγο την οπτική μας .
-
Για ακόμα μια φορά συμφωνώ 100% με τον nass.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Στην μία περίπτωση πρόκειται για δολοφόνους τρομοκράτες οπότε περιμένει από την αστυνομία να κάνει την δουλειά της και να τους συλλάβει ενώ στην άλλη έχει απέναντι της την ίδια την αστυνομία ως δολοφόνο οπότε τι να περιμένει και από που;
Η αστυνομία συνέλαβε το δράστη (Κορκονέα) και μάλιστα καταδικάστηκε από τη δικαιοσύνη σε ισόβια. Αρα το κράτος έκανε αυτό που περίμενες να κάνει.
Οχι τελείως βέβαια, δεν είναι Χρήστο Λάππα 100% αθώα η Αστυνομία και 'μεμονωμένη περίπτωση', ναι ήταν μ@λ@κ@ς ο Κορκονέας και παρέβη κάθε διαταγή και την κοινή λογική αν θέλεις, αλλά η Αστυνομία ήταν υπεύθυνη που τον επέλεξε και τον εκπαίδευσε ανεπαρκώς. Δεν σκότωσε το Γρηγορόπουλο η Αστυνομία (πρόθεση) αλλά η Αστυνομία δεν εμπόδισε τον Κορκονέα να τον σκοτώσει (αμέλεια). Αν τώρα δικαιολογούσε η αμέλεια της Αστυνομίας όσα έγιναν το Δεκέμβρη του 2008 ε τι να πω... προσωπικά πιστεύω πως όχι.
Σε αντιδιαστολή, ο φόνος του Αξαρλιάν ήταν ακόμα βαρύτερη περίπτωση διότι η 17Ν γνώριζε ότι μπορούν να σκοτωθούν περαστικοί πολίτες (τι στο διάολο... ρουκέτα μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας... μια τζαμαρία να έσπαγε...) αλλά παρόλα αυτά το έκανε (νομίζω αυτό δικονομικά λέγεται 'ενδεχόμενος δόλος' και είναι αμέσως κάτω από την 'πρόθεση').
Για σύγκριση, όχι ακριβώς αντίστοιχη αλλά παρόμοια περίπτωση είναι του Rodney King όπου οι ταραχές (53 νεκροί!) ξέσπασαν όχι όταν τον έσπασαν στο ξύλο, σε παράβαση των κανόνων εμπλοκής, οι αστυνομικοί, αλλά όταν αυτοί αθωώθηκαν από το δικαστήριο, κατά παράβαση του 'κοινού περί δικαίου αισθήματος' (σα να λέμε να αθωωνόταν ο Κορκονέας). Και δε μιλάμε για τους εν γένει 'χορτάτους' (καταχρηστικά το χρησιμοποιώ...) που διαδήλωναν στην προ κρίσης Αθήνα του 2008 αλλά για κάργα φτωχολογιά από τα γκέτο των μαύρων του LA.
Συμφωνώ σε όλα με μία υπενθύμιση.
Ένα σώμα/εταιρεία μπορεί να κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνα δυνατό για να μην έχει περιπτώσεις όπως αυτές του Κορκονέα. Αυτό που εμένα με ενόχλησε δεν ήταν το γεγονός ότι ένας Αστυνομικός τρελάθηκε και πήρε το όπλο να πυροβολήσει κάποιον. Αυτό που με ενόχλησε ήταν ότι μετά βγήκαν στην επιφάνεια στοιχεία και πληροφορίες που δείχνουν ότι η Αστυνομία δεν κάνει καλά τη δουλειά της όσον αφορά όχι την εκπαίδευση αλλά την παρακολούθηση της ψυχικής υγείας των Αστυνομικών. Και αυτό μπορεί να είναι και 'βαριά αμέλεια' γιατί γνωρίζεις ότι δεν μπορείς να αφήσεις έναν άνθρωπο ασταθή με όπλο στο χέρι.
Όμως η μετέπειτα δικαστική διαδικασία, οι εξετάσεις από Ιατρούς του Κορκονέα κ.λπ. έδειξαν ότι το άτομο δεν ήταν σε τέτοια κατάσταση ώστε να του καταλογιστεί το 'ακαταλόγιστο' ώστε αντί για ισόβια να φάει εγκλισμό σε κάποια μονάδα Αποκατάστασης της Ψυχικής του Υγείας. Για το λόγο αυτό καταδικάστηκε ισόβια.
Οπότε το να κατηγορούμε την Αστυνομία γιατί δεν είχε ο Υπουργός ή ο Διοικητής του Κορκονέα μαγική σφαίρα ώστε να δει ότι ένας άνθρωπος 40 ετών με 3 παιδιά θα έκανε κάτι το τόσο βλακώδες (ειδικά όταν μιλάμε και για άτομο που είχε υπηρετήσει και στην προσωπική φρουρά του Σημίτη) είναι μάλλον εκτός κοινής λογικής.
Τώρα αν από την άλλη μεριά έχουμε ένα άτομο ψυχικά ασταθές, για την Αστυνομία και το Υπουργείο υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα το οποίο όμως στηρίζεται σε ικασίες και όσο και να θέλουν κάποιοι δεν αξίζει περαιτέρω ανάλυσης γιατί άλλο είναι το θέμα μας. Στην περίπτωση αυτή όμως δεν μπορεί να δικαιολογηθεί καμία πράξη σαν αυτές του 2008-2009. Γιατί αν είναι για κάποιον ψυχικά ασταθή να διαλύεις μία πρωτεύουσα τότε δίνεις το δικαίωμα στους επόμενους να πράξουν το ίδιο (κοινώς να αντιδράσουν υπέρμετρα) και ίσως αυτό να μην σου αρέσει καθόλου. Είδαμε τι είχε γίνει μετά τη δολοφονία του περαστικού με την βιντεοκάμερα όπου τα μαυροφορεμένα παιδάκια της ΧΑ πήραν τους δρόμους και πλάκωναν στο ξύλο όποιον θεωρούσαν ότι ταίριαζε στις προδιαγραφές αυτών που ήθελαν να δείρουν.
Οπότε κατά τη γνώμη μου... ή καθόλου αμέλεια για το σώμα ή βαριά αμέλεια. Στην πρώτη περίπτωση καλώς καταδικάστηκε σε ισόβια και θα πρέπει να πάψει αυτό το παιγνιδάκι 'η Αστυνομία σκότωσε τον Γρηγορόπουλο'. Στην δεύτερη περίπτωση κακώς δεν είναι σε μία Ψυχιατρική κλινική και σωστά ακούγεται το σύνθημα 'η Αστυνομία σκότωσε..'
!ΔΙΑΛΕΞΤΕ!
-
Διυλίζεις τον κώνωπα και παίζεις με τις λέξεις ΙΜΗΟ. Η έννοια 'εκπαίδευση' δεν εξαντλείται στην αρχική εκπαίδευση αλλά σε όλες τις κατά καιρούς εκπαιδεύσεις και εξετάσεις που πρέπει να περάσει κάποιος. Αρα η εκπαίδευση (με αυτή την έννοια) της Αστυνομίας ήταν ατελής είτε γιατί περιλάμβανε εξετάσεις και δεν έπιασαν το πρόβλημα είτε γιατί δεν περιλάμβανε καν εξετάσεις. Τώρα αν είσαι νομικός να καταλαβαίνεις τη διαφορά απλής και βαριάς αμέλειας ε ΟΚ.
Και να με συγχωρείς, καθόλου δεν 'τρελλάθηκε' ο Κορκονέας, εν ψυχρώ πυροβόλησε. Και καθόλου δεν τον βρήκαν οι γιατροί 'τρελλό'. Αν τον βρήκαν 'ασταθή' (δεν το θυμάμαι) ε ίσως και να δικαολογείται μετά από όσα είχαν συμβεί, η ψυχιατρική αξιολόγηση έγινε μετά τα γεγονότα, όχι πριν.
-
είται φταίει ο Κορκονέας (που για μένα φυσικά και φταίει) είτε η ΕΛ.ΑΣ , από εκείνη την αποφράδα μέρα άλλαξαν πολλά στην κοινωνία μας..Δεν θέλει και ιδιαίτερη εκπαίδευση να αποχωρήσεις από ένα σημείο κατόπιν εντολής του κέντρου επιχειρήσεων..
Από εκείνη την ημέρα τα νέα παιδιά μίσησαν την Αστυνομία , άνοιξε ένας κύκλος μίσους , νέα παιδιά στρατολογήθηκαν και ορισμένοι από αυτούς είναι ήδη πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.
Εννοείται ότι πολλοί εκμεταλλεύτηκαν αυτό το τραγικό γεγονός ,αλλά στην χώρα μας αυτό συμβαίνει και θα συμβαίνει πάντα (το ότι ακόμα και στο τραγικότερο γεγονός ,κάποιοι θα πανηγυρίζουν και θα κερδίζουν από αυτό..)
Μακάρι στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας μας να ΜΗΝ ξανασυμβεί ποτέ παρόμοιο συμβάν.. -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
είται φταίει ο Κορκονέας (που για μένα φυσικά και φταίει) είτε η ΕΛ.ΑΣΗταν ο Κορκονέας τρελλός ? Οι ψυχίατροι είπαν 'όχι'. Αρα φταίει και ορθά καταδικάστηκε για φόνο εκ προθέσεως
Ηταν ο Κορκονέας κατάλληλος για ένοπλη υπηρεσία ? Εκ του αποτελέσματος λέω 'όχι'. Το ήξερε αυτό η Αστυνομία ? Οχι. Επρεπε να το ξέρει η Αστυνομία ? Ναι. Αρα φταίει και η Αστυνομία απλά από αμέλεια (βαρειά ή όχι θα μας πει ο christos.dimou) -
Αν αύριο ένας αγανακτισμένος αστυνομικός (και υπάρχουν ΠΑΡΑ πολλοί τέτοιοι) θολώσει και πυροβολήσει και σκοτώσει τον Σαμαρά, θα βγει κανείς να πει ότι τον σκότωσε η αστυνομία;
-
Ναι εγώ θα πω 'ΚΑΙ η Αστυνομία (εξ αμελείας)' διότι 'αγανακτισμένος' και 'θολώσει' είναι ασύμβατα με ένοπλη υπηρεσία. Να τον αξιολογήσει ψυχιατρικά και αν είναι 'αγανακτισμένος' και μπορεί να 'θολώσει', υπηρεσία γραφείου και το όπλο παράδοση στην υπηρεσία μέχρι να συνέλθει. Ή αν είναι 'αναγανακτισμένος' τόσο, που δεν μπορεί να συνέλθει, να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ (ή να τον αποτάξουν), δεν είναι υποχρεωμένος να είναι αστυνομικός ούτε εγώ είμαι υποχρεωμένος να φοβάμαι μήπως με φάει λάχανο (ή τα παιδιά μου) κάποιος 'θολωμένος' αστυνομικός.
Απορώ που συζητάμε τα αυτονόητα
Δηλαδή αν ένας φαντάρος σε μια σκοπιά στη μέση του πουθενά αυτοκτονήσει με το υπηρεσιακό του όπλο, φταίει αποκλειστικά ο ίδιος ? Διότι σε αυτή την περίπτωση (και ας με διορθώσει ο REALZEUS) το διοικητή του φαντάρου τον παίρνει και τον σηκώνει (έστω και ανεπισήμως, ξέρω ότι η ΕΔΕ θα τους βγάλει όλους λάδι...) άρα ο Στρατός ο ίδιος αναγνωρίζει ότι κάτι πήγε στραβά εκτός του ίδιου αυτόχειρα.
Δηλαδή το αεροπλάνο της Air France που το έριξαν οι πιλότοι στη μέση του Ατλαντικού, φταίνε αποκλειστικά οι ίδιοι, η Air France που τους επέλεξε και τους εκπαίδευσε / εκπαίδευε καμία ευθύνη ?
-
μα ειναι γνωστο οτι ψυχολογικα τεστ σοβαρα δεν περνανε ουτε υπαρχει αναγκαστικα ψυχολογος για τους αστυνομικους ωστε να περνανε αναγκαστικα καθε 6μηνο
αυτα σε μπανανιες εμεις που ειμαστε σοβαρη χωρα και μονο που μπαινεις στην ακαδημια εισαι ικανος..
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Από εκείνη την ημέρα τα νέα παιδιά μίσησαν την Αστυνομία ...(Δεν πειραζει οταν χρειαστουν την αστυνομια επειδη καποιος τους ληστεψε, τους εκλεψε, τους πλακωσε ή μπουκαρε στο σπιτι τους να βιασει μανα ή αδερφη, να τα βγαλουν περα μονοι τους ή να φωναξουν τον ψιλικατζη της γειτονιας τους να βοηθησει
Και οταν τους λες αυτο οι απαντησεις τους εχουν να κανουν με κατι αναρθρες κραυγες που φερουν σε φυλη πυγμαιων -
Ενω αν φωναξεις την αστυνομια σε μια ληστεια, σωθηκες
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Δεν πειραζει οταν χρειαστουν την αστυνομια επειδη καποιος τους ληστεψε, τους εκλεψε, τους πλακωσε ή μπουκαρε στο σπιτι τους να βιασει μανα ή αδερφη, να τα βγαλουν περα μονοι τους ή να φωναξουν τον ψιλικατζη της γειτονιας τους να βοηθησειΜάγος είσαι; Την αστυνομία τη φωνάζεις μόνο για να καταγράψει το συμβάν. Αν περιμένεις κάτι από αυτούς, θα περιμένεις πολύ. Ο μόνος λόγος που δε θα γελάς είναι ότι θα είσαι υπερβολικά αναστατωμένος για να το κάνεις, αλλά όσο τα σκέφτομαι εκ των υστέρων η συμμετοχή της ΕΛΑΣ όσες φορές τη χρειαστηκα ήταν το comic relief που έχουν όλα τα δράματα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αν αύριο ένας αγανακτισμένος αστυνομικός (και υπάρχουν ΠΑΡΑ πολλοί τέτοιοι) θολώσει και πυροβολήσει και σκοτώσει τον Σαμαρά, θα βγει κανείς να πει ότι τον σκότωσε η αστυνομία;Κανείς δε θα πει ότι τον σκότωσε η Αστυνομία, γιατί θα καρπωθεί όλη την επιτυχία (ανδριάντα και τα λοιπά) μόνος του.
-
Κρατος not equal to αγανακτισμενους, πες μου οτι αντιλαμβανεσαι τη διαφορα
Να υποθεσω επισης οτι η εκπαιδευση των μπατσων και δει νατατζηδων καμια σχεση δεν εχει με τη συμπεριφορα τους
P.s deja vu
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Διυλίζεις τον κώνωπα και παίζεις με τις λέξεις ΙΜΗΟ. Η έννοια 'εκπαίδευση' δεν εξαντλείται στην αρχική εκπαίδευση αλλά σε όλες τις κατά καιρούς εκπαιδεύσεις και εξετάσεις που πρέπει να περάσει κάποιος. Αρα η εκπαίδευση (με αυτή την έννοια) της Αστυνομίας ήταν ατελής είτε γιατί περιλάμβανε εξετάσεις και δεν έπιασαν το πρόβλημα είτε γιατί δεν περιλάμβανε καν εξετάσεις. Τώρα αν είσαι νομικός να καταλαβαίνεις τη διαφορά απλής και βαριάς αμέλειας ε ΟΚ.Και να με συγχωρείς, καθόλου δεν 'τρελλάθηκε' ο Κορκονέας, εν ψυχρώ πυροβόλησε. Και καθόλου δεν τον βρήκαν οι γιατροί 'τρελλό'. Αν τον βρήκαν 'ασταθή' (δεν το θυμάμαι) ε ίσως και να δικαολογείται μετά από όσα είχαν συμβεί, η ψυχιατρική αξιολόγηση έγινε μετά τα γεγονότα, όχι πριν.
Μπορεί να τον διυλίζω αλλά κάποιοι καταπίνουν ολόκληρο ελέφαντα. Αν ο Κορκονέας όπως λες πυροβόλησε εν ψυχρώ και δεν τον βρήκαν τρελό αλλά ασταθή (που ίσως να δικαιολογείται μετά από όσα είχαν συμβεί) τότε το θέμα της αμέλειας από πλευράς της Αστυνομίας πως στοιχειοθετείται;; Δηλαδή αν είχε περάσει ψυχολογικά τεστ μία ημέρα πριν και είχε βρεθεί fit τότε τι θα μπορούσε να κάνει μία υπηρεσία; Η οποιαδήποτε υπηρεσία;
Εγώ ρωτάω! Αν υποθέσουμε ότι αύριο μου κάνει κλικ ... και βάζω γύρω από τη μέση μου 10 κιλά εκρηκτικά και πάω στην Είσοδο της Βουλής και πριν προλάβει κανείς να καταλάβει τι γίνεται ανατινάσομαι! Και παίρνω μαζί μου 10 αστυνομικούς πιθανώς κάποιον από τους 300 και περί τους 20 περαστικούς. Θα φταίει το κράτος που δεν μου έκανε σε τακτά χρονικά διαστήματα ψυχολογικό evaluation? Για να βρει τι;; Είναι σαν να πιστεύουμε ότι αν κάθε 6 μήνες κάνω εξετάσεις καρδιολογικές μπορώ αποτελεσματικά να αποφύγω το έμφραγμα. Ε δεν γίνεται! Όλοι μας (εγώ έχω τουλάχιστον) περιπτώσεις ακόμα και γιατρών που έπεσαν ξεροί από καρδιακό (μάλιστα ένας είχε κάνει και πλήρεις εξετάσεις μόλις μία εβδομάδα πριν) χωρίς οι εξετάσεις να έχουν δείξει το παραμικρό πρόβλημα. Σε θέματα ψυχολογίας που φτάνει μία είδηση τρελή να σε κάνει να βγεις από τα ρούχα σου ή θα πρέπει να τους έχεις ως ρομποτάκια ή πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσες να τους κάνεις.
Το 2008 πάντως nass έπαιζε πάρα πολύ ως είδηση η πλημμελής παρακολούθηση των Αστυνομικών από Ψυχολόγους. Απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου αν έτσι έχει συμβεί.
-
Επειδή κάνατε αναφορά στα ψυχοτεχνικά τεστ να σας πω πως της Αστυνομίας είναι του κώλου (στο στρατό είναι κάπως καλύτερα και νομίζω κάνουν και το ΜΜPI) ενώ στην ΕΛ.ΑΣ κάνουν 2-3 ερωτήσεις και βγάζουν αμέσως συμπέρασμα.
Φέτος ένας 17χρονος υποψήφιος όταν είπε ότι του αρέσει το κυνήγι τον ρώτησαν για το πως θα χρησιμοποιούσε το υπηρεσιακό όπλο και απάντησε ότι θα ήθελε να κάνει περισσότερη χρήση του και όχι να περιορίζεται όπως τώρα (εν μέρη έχει δίκιο).
Στη συνέχεια τον ρώτησαν για το θέμα του Γρηγορόπουλου. Υποστήριξε τον αστυνομικό λέγοντας πως ναι μεν είναι κρίμα που σκοτώθηκε ένα παιδί αλλά και ένας αστυνομικός βρέθηκε στη φυλακή για μια σφαίρα που εξοστρακίστηκε. Στην ερώτηση του ψυχολόγου αν έκανε καλά ο αστυνομικός που τράβηξε όπλο είπε ναι γιατί απειλήθηκε. Το παιδί κρίθηκε ικανό για το σώμα (βέβαια ούτως η άλλως δεν έπιανε τα μόρια). -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Μπορεί να τον διυλίζω αλλά κάποιοι καταπίνουν ολόκληρο ελέφαντα. Αν ο Κορκονέας όπως λες πυροβόλησε εν ψυχρώ και δεν τον βρήκαν τρελό αλλά ασταθή (που ίσως να δικαιολογείται μετά από όσα είχαν συμβεί) τότε το θέμα της αμέλειας από πλευράς της Αστυνομίας πως στοιχειοθετείται;; Δηλαδή αν είχε περάσει ψυχολογικά τεστ μία ημέρα πριν και είχε βρεθεί fit τότε τι θα μπορούσε να κάνει μία υπηρεσία; Η οποιαδήποτε υπηρεσία;Να κάνει ψυχολογικά τεστ (γιατί αν δεν κάνει -αμέλεια 1) και αν κάνει και δεν πιάνουν κάτι τέτοια, να τα κάνει σωστά να τα πιάνουν (αμέλεια 2)
Αν υποθέσουμε ότι αύριο μου κάνει κλικ ... Θα φταίει το κράτος που δεν μου έκανε σε τακτά χρονικά διαστήματα ψυχολογικό evaluation?
Δε θέλω να σε προσβάλλω αλλά μερικές φορές μου φαίνεται γράφεις για να γράφεις. ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΣΟΥ η Πολιτεία, βλέπεις κάποια διαφορά ή μπα ? Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, υπάρχουν θέσεις αυξημένης ευθύνης (από αστυνομικοί έως πιλότοι) που πρέπει να παρακολουθούνται περισσότερο από το γενικό πληθυσμό.
Το 2008 πάντως nass έπαιζε πάρα πολύ ως είδηση η πλημμελής παρακολούθηση των Αστυνομικών από Ψυχολόγους. Απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου αν έτσι έχει συμβεί.
Αυτό ακριβώς εννοώ ως 'αμέλεια' και άρα 'ευθύνη' της Αστυνομίας στην περίπτωση Κορκονέα. Ελπίζω τώρα να συννενοηθήκαμε.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Εγώ ρωτάω! Αν υποθέσουμε ότι αύριο μου κάνει κλικ ... και βάζω γύρω από τη μέση μου 10 κιλά εκρηκτικά και πάω στην Είσοδο της Βουλής και πριν προλάβει κανείς να καταλάβει τι γίνεται ανατινάσομαι! Και παίρνω μαζί μου 10 αστυνομικούς πιθανώς κάποιον από τους 300 και περί τους 20 περαστικούς. Θα φταίει το κράτος που δεν μου έκανε σε τακτά χρονικά διαστήματα ψυχολογικό evaluation? Για να βρει τι;; Είναι σαν να πιστεύουμε ότι αν κάθε 6 μήνες κάνω εξετάσεις καρδιολογικές μπορώ αποτελεσματικά να αποφύγω το έμφραγμα. Ε δεν γίνεται! Όλοι μας (εγώ έχω τουλάχιστον) περιπτώσεις ακόμα και γιατρών που έπεσαν ξεροί από καρδιακό (μάλιστα ένας είχε κάνει και πλήρεις εξετάσεις μόλις μία εβδομάδα πριν) χωρίς οι εξετάσεις να έχουν δείξει το παραμικρό πρόβλημα. Σε θέματα ψυχολογίας που φτάνει μία είδηση τρελή να σε κάνει να βγεις από τα ρούχα σου ή θα πρέπει να τους έχεις ως ρομποτάκια ή πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσες να τους κάνεις.Έτσι είναι. Ατομική ευθύνη, στη βίδωσε, μπορούσε να συμβεί σε όλους και δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο.
Βέβαια, αν είσαι αριστερός, έχεις μέχρι 3ου βαθμού συγγένεια με αριστερό, φίλο(υς) αριστερό(υς), παρέα, στέκι στα εξάρχεια, μοιάζεις με αριστερό, αυτά που λες να μοιάζουν με αριστερά και αντίθετα των δεξιών εν γένει, τότε το πράγμα αλλάζει.
Τότε φταίει η παρανοϊκή, ντελιριακή, σχιζοφρενής αριστερά του μίσους που καταστρέφει τη χώρα.Να τα λέμε αυτά.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ελπίζω τώρα να συννενοηθήκαμε.Θα ΄θελες...
+1 σε ότι έχεις γράψεις τις τελευταίες 2-3 σελίδες, με γλύτωσες από κάμποσο ποστάρισμα.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Βέβαια, αν είσαι αριστερός, έχεις μέχρι 3ου βαθμού συγγένεια με αριστερό, φίλο(υς) αριστερό(υς), παρέα, στέκι στα εξάρχεια, μοιάζεις με αριστερό, αυτά που λες να μοιάζουν με αριστερά και αντίθετα των δεξιών εν γένει, τότε το πράγμα αλλάζει.
Τότε φταίει η παρανοϊκή, ντελιριακή, σχιζοφρενής αριστερά του μίσους που καταστρέφει τη χώρα.Να τα λέμε αυτά.
Ομοίως αν δεν είσαι Αριστερός ή σε φάει η οβίδα κάποιου Αριστερού 'είσαι παράπλευρη απώλεια που άφησε η Αστυνομία να πεθάνει'
Να τα λέμε αυτά!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ελπίζω τώρα να συννενοηθήκαμε.
Θα ΄θελες...
+1 σε ότι έχεις γράψεις τις τελευταίες 2-3 σελίδες, με γλύτωσες από κάμποσο ποστάρισμα.
Το τυχαίο συμβάν ήθελα να σημειώσω κατά τα άλλα συννεοηθήκαμε!
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου