-
Η πεμπτουσία των απανταχού Φόρουμ!!
-
His master's voice...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
...σε αυτή τη φώτο είναι όντως απίστευτα πιο ωραίο το Scirocco από τη Brera!!! Από τη GT όχι...αλλά από τη Brera είναι ΠΟΛΥ πιο όμορφο!!Από πλευράς επιδόσεων τώρα...αφήστε το γιατί θα γελάνε και τα πεζοδρόμια...
Ματι πιλοτου εχεις εσυ. Οντως σε αυτη τη φωτο το βατραχι ειναι ωγαιοτεγο απο τη Μπγεγα ενω δεν ειναι ωραιοτερο απο την GT που φυσικα υπαρχει στη φωτο και σαν αλλοθι αναφερεις. Συνελθε παιδι μου
Ελα εσυ με το παπουτσι σου και εγω με την Μπγεγα σε οτι διαδρομη θες, ακομη και στην πλατεια Μπουρναζιου αφου μονο εκει ξερεις και χρησιμοποιεις την πισω κινηση. Σας βλεπω στο δρομο εσας τους χεραδες....
-
Τζιουζέπε αφού ούτε εσύ ξέρεις* τις κατανομές, γιατί διαμαρτύρεσαι?
*= αν τις ήξερες θα απαντούσες πως η Brera είναι σαφώς λιγότερο εμπροσθόβαρη, έχει δηλαδή καλύτερη κατανομή βάρους. Για την ακρίβεια η Brera 2.2 έχει κατανομή 60% εμπρός ενώ το scirocco 2.0 έχει 62.5% το βάρος εμπρός.
Και στα δύο αυτοκίνητα το 100% του βάρους βρίσκεται εντός των μετατροχίων (εκτός αν κάποιο έχει αφύσικα βαριούς καθρέφτες)
-
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
[
Ελα εσυ με το παπουτσι σου και εγω με την Μπγεγα σε οτι διαδρομη θες, ακομη και στην πλατεια Μπουρναζιου αφου μονο εκει ξερεις και χρησιμοποιεις την πισω κινηση. Σας βλεπω στο δρομο εσας τους χεραδες....Πες το έτσι ότι είσαι πελάτης....
Αλάτι. Αλάτι. Αλάτι. (γράψ'το με μικρά )
-
Πιπερι βασιλη...πως εκφραζεσαι ετσι;
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Και στα δύο αυτοκίνητα το 100% του βάρους βρίσκεται εντός των μετατροχίων (εκτός αν κάποιο έχει αφύσικα βαριούς καθρέφτες) -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
[
Ελα εσυ με το παπουτσι σου και εγω με την Μπγεγα σε οτι διαδρομη θες, ακομη και στην πλατεια Μπουρναζιου αφου μονο εκει ξερεις και χρησιμοποιεις την πισω κινηση. Σας βλεπω στο δρομο εσας τους χεραδες....Πες το έτσι ότι είσαι πελάτης....
Αλάτι. Αλάτι. Αλάτι. (γράψ'το με μικρά )
Louketo, louketo
-
Ελα εσυ με το παπουτσι σου και εγω με την Μπγεγα σε οτι διαδρομη θες, ακομη και στην πλατεια Μπουρναζιου αφου μονο εκει ξερεις και χρησιμοποιεις την πισω κινηση. Σας βλεπω στο δρομο εσας τους χεραδες....Any time, any place...you name it! Περιμένω ΡΜ να κανονίσουμε βόλτα στη Πεντέλη.
Εσύ με την όρκα κι εγώ με το δικό μου.
Αλλά πάντως έχει πολύ πλάκα που 8/10 φορές που απαντάς σε ποστ μου, πάντα ρε γμτ το ρίχνεις επί προσωπικού και τι θα έκανα εγώ με το αυτοκίνητό μου, τη στιγμή που δε το έχω αναφέρει ΠΟΥΘΕΝΑ
Έχεις πολύ πλάκα τελικά...
-
-
Περί ομορφιάς, κοκοκυθόπιτα.
Περί τσέπης, η GT έχει 3,000 έκπτωση -
Απ'οτι ξερω η Μπρερα ειναι ατμοσφαιρικη χωρις πουσαρισματα ,,οποτε ειναι αδικο να συγκρινεται με το πουσαρισμενο σιρροκο σε επιδοσεις .Ενδιαφερον θα ειχε αν ειχε και ο Ιταλος πουσαρισμενο κινητηρα.Δεν νομιζετε??
Τωρα τα περι φιλοσσοφιας στην εμφανιση δεν ισχυουν γιατι κανεις απο το γερμανικο γκρουπο δεν μπορει να ''πιασει''την φιλοσσοφια των Ιταλων.Ελατε αυτοι που μιλουν περι εσκεμενης φιλοσσοφιας να μιλησουν μετα απο 4,5 χρονια για το σιρροκο και για την Μπρερα και να ξαναβαλει την φωτογραφια .Και εγω ενθουσιαστικα οταν το ειδα αλλα θεωρω και ειναι αποψη μου οτι εμφανισιακα ειναι 'λιγο' για την Ιταλιδα'.
Αν διαφωνουν καποιοι ας βαλουν το ΦΙΑΤ κουπε διπλα διπλα μοντ 94 και θα καταλαβουν αν ειναι θεμα 'συμφεροντος' λογου .Δεν θελω να μπερδεψω η να αποφυγω την συγκριση με την μπρερα ,απλα ολο το σχεδιαστικο προτζεκτ των Ιταλων απο παλαιοτατων χρονων (αποψη μου) ειναι απλα απιαστο ονειρο για πολλες αυτοκ/ιες,,. ,,,Και για καθε σιρροκο!!!! -
Γιατί γουστάρουμε να ψυρίζουμε τέτοιες 'εικονικές' καταστάσεις;
Πόσοι από αυτούς που έχουν γράψει σε αυτές τις σελίδες έχουν όντως 40.000 και τη δυνατότητα να τα ξοδέψουν σε αμάξι. Αυτός που έχει το μαχαίρι έχει και το καρπούζι (ή το αντίθετο whatever) οπότε ότι και να πούμε εμείς είναι φύκια θαλάσσης. -
Ελα ντε ,,,εβγαλαν οι γερμανοι ενα σιρροκο ολοκληρωμενο ωραιο γρηγορο και ετσι δεν υπαρχει μετρο συγκρισης ουτε με 40.χιλ ,...Ιεροσυλια!!!!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Απ'οτι ξερω η Μπρερα ειναι ατμοσφαιρικη χωρις πουσαρισματα ,,οποτε ειναι αδικο να συγκρινεται με το πουσαρισμενο σιρροκο σε επιδοσεις .Ενδιαφερον θα ειχε αν ειχε και ο Ιταλος πουσαρισμενο κινητηρα.Δεν νομιζετε??
Τωρα τα περι φιλοσσοφιας στην εμφανιση δεν ισχυουν γιατι κανεις απο το γερμανικο γκρουπο δεν μπορει να ''πιασει''την φιλοσσοφια των Ιταλων.Ελατε αυτοι που μιλουν περι εσκεμενης φιλοσσοφιας να μιλησουν μετα απο 4,5 χρονια για το σιρροκο και για την Μπρερα και να ξαναβαλει την φωτογραφια .Και εγω ενθουσιαστικα οταν το ειδα αλλα θεωρω και ειναι αποψη μου οτι εμφανισιακα ειναι 'λιγο' για την Ιταλιδα'.
Αν διαφωνουν καποιοι ας βαλουν το ΦΙΑΤ κουπε διπλα διπλα μοντ 94 και θα καταλαβουν αν ειναι θεμα 'συμφεροντος' λογου .Δεν θελω να μπερδεψω η να αποφυγω την συγκριση με την μπρερα ,απλα ολο το σχεδιαστικο προτζεκτ των Ιταλων απο παλαιοτατων χρονων (αποψη μου) ειναι απλα απιαστο ονειρο για πολλες αυτοκ/ιες,,. ,,,Και για καθε σιρροκο!!!!Oσο βεβαια απιαστο ονειρο ειναι για πολλες αυτοκινητοβιομηχανιες το σχεδιαστικο τμημα
των Ιταλων (κατι που οντως ισχυει στις περισσοτερες περιπτωσεις), αλλο τοσο απιαστο ονειρο ειναι για τις Ιταλικες αυτοκινητοβιομηχανιες η αξιοπιστια, η λειτουργικοτητα και η ποιοτητα συναρμογης των Γερμανικων (και Ιαπωνικων) κατασκευων
Και οταν βλεπουμε μια Γερμανικη κατασκευη (εστω Γερμανικων προδιαγραφων κατασκευη στην Πορτογαλια), με αισθησιακες συγχρονες και τολμηρες γραμμες, σε ενα προσιτο πακετο δεν μπορουμε παρα να αισθανομαστε θαυμασμο... -
Ετσι !!!!!,,,,,,Αυτο ειναι!!!!,,,,,,Αλλα εχει μειωθει η διαφορα με το περασμα του χρονου και απο τις δυο πλευρες. Υπαρχει προσπαθεια και καλα κανουν.!!
-
Ελα ντε ,,,εβγαλαν οι γερμανοι ενα σιρροκο ολοκληρωμενο ωραιο γρηγορο και ετσι δεν υπαρχει μετρο συγκρισης ουτε με 40.χιλ ,...Ιεροσυλια!!!!Έχω την κακή συνήθεια (καθότι τεράστιος κουτσομπόλης) όταν χαζεύω ένα αμάξι να προσπαθώ να δω ποιός/α κάθεται στη θέση του οδηγού. Έτσι και στην περίπτωση της Brera όσες φορές έχω δει οι ηλικίες των οδηγών είναι στις περισσότερες των περιπτώσεων πάνω από 35 ως αρκετά πιο πάνω (έχω δει και πιτσιρικάδες αλλά λίγες περιπτώσεις). Ο 35αρης λοιπόν που θα βλέπει ακόμα και στον ύπνο του τη Brera και θα έχει φάει κόλημα με την εμφάνιση της δεν πρόκειται να κοιτάξει ούτε για δευτερόλεπτο κανένα Scirocco και κανένα S3 και κανένα 120.
Αντίθετα θα υπάρχουν οδηγοί που μπορεί να θεωρήσουν χαριτωμένη τη Brera αλλά όταν δουν τις επιδόσεις από στάση να κάνουν επιτόπου μεταβολή και μαρς για την κοντινότερη Audi (για το S3).
Εγώ μπορεί να είχα αυτά τα χρήματα ζεστά και έτοιμα για φάγωμα να έψαχνα για Boxster σε καλή κατάσταση και να μην ασχολιόμουν ούτε με Audi, ούτε με Alfa. Το θέμα είναι ότι η Brera δεν έχει καμμία σχέση με τα αυτοκίνητα που αναφέρθηκαν στην αρχή αλλά τι να κάνουμε που το ποπ κορν είναι ζεστό και δεν είχε καμμιά καλή ταινία η τηλεόραση...
Λεφτά για αμάξι μπορεί να μην έχουμε, έχουμε όμως για ποπ κορν. Σωστά; -
Αν διαφωνουν καποιοι ας βαλουν το ΦΙΑΤ κουπε διπλα διπλα μοντ 94 και θα καταλαβουν αν ειναι θεμα 'συμφεροντος' λογου .Δεν θελω να μπερδεψω η να αποφυγω την συγκριση με την μπρερα ,απλα ολο το σχεδιαστικο προτζεκτ των Ιταλων απο παλαιοτατων χρονων (αποψη μου) ειναι απλα απιαστο ονειρο για πολλες αυτοκ/ιες,,. ,,,Και για καθε σιρροκο!!!!+10000000 όλα τα γερμανικά μοντέλα μόλις βγει το καινούριο (να μην πω το facelift) το προηγούμενο είναι απλά για πέταμα, δε βλέπεται...τα ιταλικά έχουν την λεγόμενη δύσκολη ομορφία, μπορεί να ξενίσουν στην αρχή, να φανούν περίεργα αλλά το σχέδιό τους το ανακαλύπτεις σιγά-σιγά και έτσι και μετά από πολύ καιρό συνεχίζουν να αρέσουν.
Αντίθετα τα γερμανικά έχουν απλές χοντροκομμένες γραμμές ώστε να είναι άμεσα αποδεκτά σε οποιονδήποτε τα δει αλλά εξαιτίας αυτού του γεγονότος τα βαριέσαι πολύ γρήγορα.
Η BMW προσπαθεί να πλησιάσει τη φιλοσοφία της ιταλικής σχεδίασης και να φτιάξει αυτοκίνητα εκκεντρικά με μοναδική σχεδίαση ώστε να αντέξουν στο χρόνο αλλά μέχρι στιγμής το αποτέλεσμα είναι για γέλια.υ.γ. Μεταξύ των τριών θα επέλεγα το sciriocco (δεν μπορώ να καταλάβω πως η VW κατάφερε να σχεδιάσει ένα τόσο ωραίο αμάξι, μάλλον κατά λάθος θα τους βγήκε ).
Το VOLVO έχει τον κακό του τον καιρό πολύ βαρετό, η GT είναι πανέμορφη με κορυφαία οδηγικά χαρακτηριστικά αλλά με παρωχημένο κινητήρα (ποιος ασχολείται στις μέρες μας με τετρακύλινδρους ατμοσφαιρικούς) και ακριβή για αυτά που προσφέρει. -
ΜπγεγαΑφού είναι Ιταλική, γιατί την αποκαλείς με Γαλλική προφορά;
"C": Scirocco 2.0TFSI, Volvo C30 T5, Alfa Romeo GT 2.0