-
Υποκειμενικο ειναι το θεμα της εμφανισης,τι να σου πω.Ειναι καπως πιο ευπεπτη ετσι κ ας ειναι λιγο ''σφιχτης'' για την κατηγορια της(και κοστιζει και καμια 50αρα σαν 135)
βιλλ μ αρεσει,τι να κανουμε.Ισως εγινα bmwδακιας(να θυμηθω ν αλλαξω αβαταρ ) -
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Ειναι και πιο φουσκωτη ή κανω λαθος...?
Ωραια φρενα, οι ζαντες ομως δεν μου πολυαρεσουν...Τωρα που καλοκαιριασε, σε καθε ευκαιρια (συνηθως βραδακι...) ανοιγω τερμα παραθυρο και ακουω τσουφ σε καθε αφημα.
Ειμαι καινουριος στα turbo...welcome to the club.
Έχει πλάκα. (καλό όμως είναι να μην το πιέζεις πολύ τους καλοκαιρινούς μήνες που έχει 35+ βαθμούς έξω και άπνοια)
ΥΓ: την άνοιξη ή το φθινόπωρο με τη δροσούλα είναι καλύτερα.
ΥΓ2: sorry...χιλιοειπωμένα -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Υποκειμενικο ειναι το θεμα της εμφανισης,τι να σου πω.Ειναι καπως πιο ευπεπτη ετσι κ ας ειναι λιγο ''σφιχτης'' για την κατηγορια της(και κοστιζει και καμια 50αρα σαν 135)
βιλλ μ αρεσει,τι να κανουμε.Ισως εγινα bmwδακιας(να θυμηθω ν αλλαξω αβαταρ )Περι ορέξεως κολοκυθοπιτα
-
Αυτη η φραση πρεπει να γινει moto του φορουμ.Ολα εκει καταληγουν
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Ειναι και πιο φουσκωτη ή κανω λαθος...?
Ωραια φρενα, οι ζαντες ομως δεν μου πολυαρεσουν...Τωρα που καλοκαιριασε, σε καθε ευκαιρια (συνηθως βραδακι...) ανοιγω τερμα παραθυρο και ακουω τσουφ σε καθε αφημα.
Ειμαι καινουριος στα turbo...welcome to the club.
Έχει πλάκα. (καλό όμως είναι να μην το πιέζεις πολύ τους καλοκαιρινούς μήνες που έχει 35+ βαθμούς έξω και άπνοια)
ΥΓ: την άνοιξη ή το φθινόπωρο με τη δροσούλα είναι καλύτερα.
ΥΓ2: sorry...χιλιοειπωμέναΜπααα δεν υπαρχει τετοιο θεμα, η μονη διαδρομη στην οποια κινειται ψιλογρηγορα για αρκετη ωρα ειναι προς Σουνιο και μετα εχει χρονο να κρυωσει με την ησυχια του στην συνεχεια της διαδρομης (Σουνιο - Λαυριο απο παραλια εννοειται).
Μ' αρεσει, αν και δεν θα το αγοραζα (στην τιμη του και αυτα που προσφερει... μπααα...). Το αγορασε αμεσο συγγενικο μου προσωπο ομως κι ετσι εχω σχετικα συχνη επαφη και ελευθερια στη χρηση του... -
Ώρε μάνα μου, BMW 114i με 102 ανυπότακτα άτια. Με 20.000 χιλιαρικάκια δικό σας.
http://www.autoblog.gr/2012/07/24/bmw-114i-apo-19867-euro/
Λαίκ. Άντε και σε κανένα 110i τρικύλινδρο.
-
Υπερατού με Schnitzer
-
102 αλογα και πισω κίνηση... οκέικ.
-
μια χαρα, για τον πατερα μου , τη μανα μου , την αδερφη μου, καποιον που απλα θελει να μεταφερεται...
-
Απλώς η χαρά των μισθωμένων. Άμαν ήτανε και 1400 κάτι Giuliettes και κάτι Astra 1.4T θα εξαφανίζονταν από τους δρόμους...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μια χαρα, για τον πατερα μου , τη μανα μου , την αδερφη μου, καποιον που απλα θελει να μεταφερεται...όπως και η 316...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Υπερατού με SchnitzerMεσα εισαι...
Κοιτα μονο μην 'καταληξεις' με καμμια σειρα 1 μετα, οπως εγινε και με το οικογενειακο Tiguan...
Κοροιδευες και εβριζες τον twincharger, απο το πρωι μεχρι το βραδυ...Aπο την αλλη οπως λεει και ο p@polaros, μια χαρα οικονομικοτατο, και για ανετες μετακινησεις ειναι για ολους τους μη ανησυχους...Τα 102αλογα δεν λενε σχεδον τιποτα για 1350κιλα, (γραψτε το απο τωρα, το νουμερο αυτο θα ειναι στους τροχους, δηλαδη με απωλειες, γυρω στα 115ps) τα 18χλγμ ροπης ομως απο χαμηλες στροφες, μια χαρα μπορουν να την κανουν να πηγαινει με το πλαι, -και με το ηλεκτρομπλοκε- αν δεν φοραει τεραστιους τροχους...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
μια χαρα, για τον πατερα μου , τη μανα μου , την αδερφη μου, καποιον που απλα θελει να μεταφερεται...
όπως και η 316...
...η οποια ετσι κι αλλιως ειναι πολυ πιο...'ταφος' ως βαρυτερη, και με σαφως χαμηλοτερη ροπη, και μαλιστα διαθεσιμη σε υψηλοτερες στροφες, απο την επερχομενη 114i συμφωνα τουλαχιστον με τις ανακοινωθεισες προδιαγραφες.
-
Γενικά δεν είναι αυτοκίνητα για γκαυλόγκαζους.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Γενικά δεν είναι αυτοκίνητα για γκαυλόγκαζους.Αυτο εννοειται...Με το Turbo ομως ειναι πιο αποδοτικα και οικονομικα, συγκριτικα με το προηγουμενο ατμοσφαιρικο 1600...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
..Τα 102αλογα δεν λενε σχεδον τιποτα για 1350κιλα, (γραψτε το απο τωρα, το νουμερο αυτο θα ειναι στους τροχους, δηλαδη με απωλειες, γυρω στα 115ps) τα 18χλγμ ροπης ομως απο χαμηλες στροφες, μια χαρα μπορουν να την κανουν να πηγαινει με το πλαι, -και με το ηλεκτρομπλοκε- αν δεν φοραει τεραστιους τροχους...Μπααα.... εδω η 118 θελει γλυστερο δρομο.
Εκτος αν της βαλεις 15αρες με στενο λαστιχο και ξεκινας το αρχικο ξεκολλημα με μεταφορες βαρους ... -
Μπαντες με 114-118 μαμισιο... χαχχχαχαχαχα.. πλακα θα χει να το δω...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Υπερατού με Schnitzer(αν πηγαινει απο 102->200 με ενα προγραμματάκι ομως; δικαιολογειται ο σνιτσελ;)
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
όπως και η 316...
...η οποια ετσι κι αλλιως ειναι πολυ πιο...'ταφος' ως βαρυτερη, και με σαφως χαμηλοτερη ροπη, και μαλιστα διαθεσιμη σε υψηλοτερες στροφες, απο την επερχομενη 114i συμφωνα τουλαχιστον με τις ανακοινωθεισες προδιαγραφες.
Θα ανοιξω τους ασκους του αιολου τωρα,αλλα μιας και την 316 την εχουμε,να σου πω οτι μια χαρα κρατας ταχυτητες 180+ στην εθνικη για πλακα οποτε ταφο δε τη λες,οκ ισως ζηταει λιγο παραπανω μαστιγωμα στις ρεπριζ,αλλα ειναι μια χαρα για οικογενειακο και κανεις προσπερασεις εστω και με κατεβασμα πολυ ανετα.Απλα μπαινω σφηνα στη συζητηση τωρα, επειδη παντα ερχεται ως το κατεξοχην παραδειγμα αργου αυτοκινητου ενω δεν ειναι και ας επιβεβαιωσουν οσοι την εχουν οδηγησει και δεν κοιτανε μονο κιλα αν ιππο.(Aυτοκινητο με τελικη 205-210,και 0-100 10.8 δε το λες ταφο για κανενα λογο.Τελος παντων )
-
Έτσι είναι, όπως τα λέει ο Σωκράτης.
Μια χαρά αμαξάκι είναι, μην είμαστε υπερβολικοί.
Στα 49.000 € ξεκινάει η M135i.
Ακριβούτσικη...
BMW 1 Series (F20) 2011