-
Ο γύρος του Μπεμβέ έγινε από περιοδικό, διάβασες το λινκ?
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Ο γύρος του Μπεμβέ έγινε από περιοδικό, διάβασες το λινκ?Οχι
Αμα ειναι απο περιοδικο δεν εχει αξια η συγκριση
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ο γύρος του Μπεμβέ έγινε από περιοδικό, διάβασες το λινκ?
Οχι
Αμα ειναι απο περιοδικο δεν εχει αξια η συγκριση
Sent from my LG-P500
+1
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Ο γύρος του Μπεμβέ έγινε από περιοδικό, διάβασες το λινκ?Πολλούς γύρους κάνουν οι οδηγοί των περιοδικών. Αρκετούς γύρους με Μ και καλούς χρόνους έχει κάνει ο Horst von Saurma...αλλά στην 1Μ δεν έχουν οδηγό, παρά το όνομα του περιοδικού.
-
Renault Megane RS Trophy Vs Renault Megane R26.R @ Nurburgring
Youtube Video -
-
-
Ο χρήστης Vasilism έγραψε:
Youtube Video -
Ολόκληρος ο γύρος του Megane RS Trophy στο Nürburgring
Youtube Video -
Megane III RS Monaco GP Edition:
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 100914.asp
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
κάτι για μηχανές που δε μπορούν να ακολουθήσουν αυτοκίνητα έγραφε εδω μέσα αλλά κάτι έγινε και βγήκε άλλο κομμάτι του αρχικού κειμένου που έκανα εντιτ... τώρα το ξεκαθαρίζω...καλά, κόψε κάτι, ούτως ή άλλως τους είναι αρκετά δύσκολο να ακολουθήσουν ό,τι γρήγορο γενικότερα... πρέπει ο οδηγός τους να είναι καλός, πολύ καλός... και να μην έχει παιδιά, μητέρα, πατέρα, συγγενείς κι ο.κ.ε.
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Οι περισσότεροι ψαγμένοι οδηγοί που ξέρω να είχαν AWD και το πούλησαν, το έκαναν για την υψηλή κατανάλωση. Οι παραπάνω αρετές κοστίζουν ξέρετε. Εκτός κι αν το έχεις δεύτερο ή τρίτο αυτοκίνητο.
καλά, κόψε κάτι, ούτως ή άλλως τους είναι αρκετά δύσκολο να ακολουθήσουν ό,τι γρήγορο γενικότερα... πρέπει ο οδηγός τους να είναι καλός, πολύ καλός... και να μην έχει παιδιά, μητέρα, πατέρα, συγγενείς κι ο.κ.ε.
+1 κ στους 2. Για να αξιοποιήσεις ενα 'σωστό' AWD (STi, Evo) πρέπει να έχεις κότσια (και να εκπαιδευτείς) να φτάνεις στα (αυξημένα) όριά του (δύσκολο στους γεμάτους παγίδες δρόμους μας...) αλλιώς δεν είσαι πιο γρήγορος απο ενα προσθιοκίνητο ίδιας ιπποδύναμης. Και κακά τα ψέματα, μιλάμε για πολλά γκαφρά σε αποκτηση-συντήρηση-τέλη, και φυσικά σε βενζίνες..
-
Μόνο και μόνο η τεράστια διαφορά σε ελκτική πρόσφυση αρκεί για να είσαι πολύ γρηγορότερος από οποιοδήποτε δικίνητο στον τυπικό ελληνικό δρόμο.
Για να μη βάλουμε μέσα το πολύ μεγαλύτερο fun factor (πρακτικά μπορείς να τα οδηγήσεις όπως θέλεις).
Οσο για το 'προσθιοκίνητο ίδιας ιπποδύναμης' μόνο το Focus RS ξέρω και από αυτό ένα πχ. Evo X είναι πολύ γρηγορότερο.Εννοείται φυσικά ότι θέλει καλό οδηγό -το ίδιο όμως και το αντίστοιχο προσθιοκίνητο. Ομως, τα πολύ μεγαλύτερα περιθώρια ασφάλειας του AWD σημαίνουν μικρότερα ρίσκα και λιγότερο καλό οδηγό από προσθιοκίνητο ίδιων 'χρόνων' σε συγκεκριμένες διαδρομές.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μόνο και μόνο η τεράστια διαφορά σε ελκτική πρόσφυση αρκεί για να είσαι πολύ γρηγορότερος από οποιοδήποτε δικίνητο στον τυπικό ελληνικό δρόμο.
Για να μη βάλουμε μέσα το πολύ μεγαλύτερο fun factor (πρακτικά μπορείς να τα οδηγήσεις όπως θέλεις).
Οσο για το 'προσθιοκίνητο ίδιας ιπποδύναμης' μόνο το Focus RS ξέρω και από αυτό ένα πχ. Evo X είναι πολύ γρηγορότερο.Εννοείται φυσικά ότι θέλει καλό οδηγό -το ίδιο όμως και το αντίστοιχο προσθιοκίνητο. Ομως, τα πολύ μεγαλύτερα περιθώρια ασφάλειας του AWD σημαίνουν μικρότερα ρίσκα και λιγότερο καλό οδηγό από προσθιοκίνητο ίδιων 'χρόνων' σε συγκεκριμένες διαδρομές.
άρα λιγότερο απαιτητικό άρα λιγότερο συμμετοχικό το 4κίνητο!!!!
άσε φίλε μοντ, είχα και τετρακίνητα, και ψευτοτετρακίνητα και πισωκίνητα και ό,τι βρέξει ο νους σου... τα δύο πιο απίθανα αυτοκίνητα που είχα μέχρι τώρα στην ζωή μου ήταν το EVO Makinen και το Scirocco R... με διαφορά όμως από τα υπόλοιπα, και σε χαρά και σε ουσία.
Οπότε οι γενικότεροι κανόνες έχουν να κάνουν με τις προτιμήσεις του καθενός αλλά ακόμη περισσότερο με την εκάστοτε εφαρμογή της όποιας μετάδοσης της κίνησης...
υπάρχουν σε όλες τις κατηγορίες μετάδοσης καλά αλλά και κακά αυτοκίνητο, μάλιστα μερικά είναι πολύ μέτρια παρά τις... περγαμινές που έχουν λάβει...
-
Στο τελευταίο Autobild έχει συγκριτικό του Megane RS με το VW Golf GTi Edition 35.
Ενώ σε όλο το άρθρο το Megane υπερτερεί στα πάντα ως σπορ αυτοκίνητο, και στο δείκτη ευχαρίστησης το βγάζει καλύτερο στη τελική κατάταξη βγαίνει, περιέργως, το αναμενόμενο για το περιοδικό αυτό αποτέλεσμα, δηλ Golf.
Βάσει του άρθρου τα μόνο πλεονεκτήματα του Golf έναντι του Megane είναι οι χώροι για τους πίσω, η ορατότητα πίσω, η εργονομία, και το ότι είναι πιο πρακτικό στη καθημερινότητα.
Μα πραγματικά είναι αυτά πράγματα που γράφεις ή καθορίζουν το αποτέλεσμα σε 2 σκληροπυρηνικά αυτοκίνητα?
Η είναι κριτήρια κάποιου υποψήφιου αγοραστή αυτών των 2 αυτοκινήτων?
Ωρες ωρες...
-
Και εσύ τώρα τα λες αυτά ως ουδέτερος αναγνώστης ;
Τι σας νοιάζει τι λένε τα περιοδικά ; Πόσες φορές πρέπει να το συζητήσουμε αυτό εδώ μέσα ;
-
Τι δε καταλαβες Σαββα? Μιλαει ο ανθρωπος για ενα αρθρο (δε το εχω διαβασει) στο οποιο εκθειαζουν το megane rs, λενε μονο 2-3 πραγματακια θετικα για το golf και βγαζουν νικητη το golf?
Τι δε σου κανει εντυπωση απ ολα αυτα? -
Εγώ την άποψη μου την έχω! Και διαμορφώνεται από πολλούς άλλους παράγοντες πέρα από την άποψη των 'ειδικών'.Απλά κατακρίνω ένα άρθρο που απλά άλλα γράφει και αλλού καταλήγει!
-
Τι από τα δύο είναι λάθος όμως, αυτά που γράφει ή το που καταλήγει? Μήπως το μάρκετινγκ έκανε και εδώ τη δουλειά του?
-
Εγώ μη έχοντας την παραμικρή άποψη για τα 2 αυτά αυτοκίνητα το μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί να κάτσει κάποιος να εκθειάσει το α έναντι του β σε όλο το άρθρο και στο τέλος να βγάλει το β > α? Τα παίρνει δηλαδή το περιοδικό αλλά παρ όλ αυτά η καρδιά του συντάκτη χτυπάει ακόμα αγνά κι αυτοκινητιστικά οπότε και προσπαθεί να μπολιάσει τα φρυχτά ψέματα του με μικρές δώσεις αλήθειας για να έχει την συνείδησή του καθαρή απέναντι στον αυτοκινητόφιλο αναγνώστη του?
Renault Megane 3 R.S.