-
Ραγισμενη θερμοασπιδα εχεις βλεπωντας τη φωτο σε αλλο θεμα οχι πολλαπλη!!
-
μεταφέρω από τη σελίδα 50
[quote='ethnikofron471']Να πω και εγώ με την σειρά μου.
Με σειρά λοιπόν τα αμάξια που είχαμε:- Fiat Punto 1.1 του 1994:
Το αμάξι το δώσαμε το 2007 δηλαδή μετά απο 14 χρόνια με 600.000χλμ περίπου.Απο τότε αυτό που έχει να λέει ο πατέρας μου είναι: 'ασε τι λένε όσοι νομίζουν πως ξέρουν.FIAT είναι τα καλύτερα αμάξια' καθώς επίσης ακόμα λέει 'δεν μου έκαψε ούτε λάμπα!'. Με πολλά ταξίδια (4μελης οικογένεια) στο εξωτερικό αλλα και σε όλη την Ελλάδα.Το αμάξι είχε φάει ταλεπώρια καθώς είχε κάνει μετακόμιση που ούτε αγροτικό δεν την έκανε.Το μόνο που αλλάχτηκε είναι η κόρνα.
Υπερβολικά αξιόπιστο
και στη σελίδα 80:
[quote='evo471']Καλησπέρα! Αν και καινούργιος στο forum διάβασα το θέμα και είπα να γράψω και εγώ τις εμπειρίες μου.
Fiat Punto '94 1.1 μέχρι τις 470.000χλμ το μόνο πρόβλημα ήταν μόνο μία κόρνα που αλλάξαμε.Δώθηκε στην ανακύκλωση όταν στις 470.000χλμ έκαψε φλάτζα κεφαλής μετα απο 17 χρόνια χρήσης οπότε δεν επιδιορθώθηκε καθώς ήταν πλεον ενα παλιο αυτοκίνητο
μήπως πρόκειται για το ίδιο αυτοκίνητο με κάποια αλλαγή στα χιλιόμετρα?? με μοναδικό πρόβλημα την κόρνα??
παρακαλώ τα φώτα σας.. - Fiat Punto 1.1 του 1994:
-
Ποιος πηρε ενα αμαξι με 600.000χλμ? Και ποσο?
Κατα τ αλλα αξιοθαυμαστο για fiat πιστευω -
Τα fiat έχουν εξαιρετικά αξιόπιστους κινητήρες. Κάπου πηρε πρόσφατα το μάτι μου στατιστικό απο ασφαλιστική όπου είχαν πολύ καλο δείκτη αξιοπιστίας.
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Τα fiat έχουν εξαιρετικά αξιόπιστους κινητήρες. Κάπου πηρε πρόσφατα το μάτι μου στατιστικό απο ασφαλιστική όπου είχαν πολύ καλο δείκτη αξιοπιστίας.Η χαρα του ηλεκτρολογου ειναι.........
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Τα fiat έχουν εξαιρετικά αξιόπιστους κινητήρες. Κάπου πηρε πρόσφατα το μάτι μου στατιστικό απο ασφαλιστική όπου είχαν πολύ καλο δείκτη αξιοπιστίας.
Η χαρα του ηλεκτρολογου ειναι.........
Off topic, αλλά θα το βάλω (και δε συνεχίζω γιατί δε με ενδιαφέρουν οι 'οπαδικές' κόντρες για οτιδήποτε, πόσο μάλλον να χολοσκάσω για την Α ή τη Β κολοσσιαία εταιρία που έχει τζίρο όσο το ΑΕΠ όλης της Ελλάδας, απλά δε μπορώ τα στερεότυπα):
-
Ο μπατζανακης του κουμπαρου του ξαδελφου του μπαρμπα μητσου μου ειπε.................................................................................................... αρα δικιο εχει
-
No.67 xantia II στις 265.000km πλεον + σερπαντινα αεροσακου οδηγου και επισκευη δυναμο.
Επισης daihatsu applause 1.6 '91.. Αποσυρθηκε με 249.000km μετα απο ατυχημα και αποδειχθηκε απολυτως αξιοπιστο.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Νομιζεις
Δεν σημαινει οτι επειδη καποιες αλφα ρομεο του 80-90 που ειχαν θεματα ηλεκτρολογικα οτι ειχαν και τα φιατ. Γιατι εται τα πηρε η μπαλα.
Τα μοτερ της φιατ ειναι σκυλια.
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
Νομιζεις
Δεν σημαινει οτι επειδη καποιες αλφα ρομεο του 80-90 που ειχαν θεματα ηλεκτρολογικα οτι ειχαν και τα φιατ. Γιατι εται τα πηρε η μπαλα.
Τα μοτερ της φιατ ειναι σκυλια.
Εχω βαρεθεί να γράφω για το punto που πέρασε απο τα χέρια μου μοντ 2000,χάλαγαν τα πάντα.......αν δε βαριέσαι ψάξε στο σχετικό της φίατ τόπικ.......
ευτυχώς δεν πλήρωνα εγω -
Το λες και το ξαναλές για το προβληματικό Punto σου. Υπάρχουν όμως και πολλά παραδείγματα ιταλικών αυτοκινήτων που δεν είχαν τέτοια θέματα. Κρίνεις μια ολόκληρη εταιρεία από 1 μόνο αυτοκίνητο. Γιατί δεν μας λες και πόσο καλύτερα έστριβε από τον κουβά το Atos που λατρεύεις και πόσο πιο ασφαλές ήταν στον δρόμο; Η δε οδική συμπεριφορά δεν είναι θέμα τύχης! Όλα τα Punto είναι καλύτερα από όλα τα Atos στον δρόμο!
ΥΓ: Απορώ πως κάποιος με Mazda 6 που έχει καταπληκτική οδική συμπεριφορά δεν μπορεί να κατανοήσει πόσο καλά ή όχι στρίβει/φρενάρει/'ακούει' ένα αυτοκίνητο...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το λες και το ξαναλές για το προβληματικό Punto σου. Υπάρχουν όμως και πολλά παραδείγματα ιταλικών αυτοκινήτων που δεν είχαν τέτοια θέματα. Κρίνεις μια ολόκληρη εταιρεία από 1 μόνο αυτοκίνητο. Γιατί δεν μας λες και πόσο καλύτερα έστριβε από τον κουβά το Atos που λατρεύεις και πόσο πιο ασφαλές ήταν στον δρόμο; Η δε οδική συμπεριφορά δεν είναι θέμα τύχης! Όλα τα Punto είναι καλύτερα από όλα τα Atos στον δρόμο!+1,
προσωπική εμπειρία από Fiat Punto MK1 (1.1l του΄98) με 200.000χλμ σε 14 χρόνια, απόλυτα αξιόπιστο και με ασφαλή οδική συμπεριφορά. Απόδειξη της επιτυχίας της Fiat ότι ακόμα κυκλοφορούν πάρα πολλά! -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το λες και το ξαναλές για το προβληματικό Punto σου. Υπάρχουν όμως και πολλά παραδείγματα ιταλικών αυτοκινήτων που δεν είχαν τέτοια θέματα. Κρίνεις μια ολόκληρη εταιρεία από 1 μόνο αυτοκίνητο. Γιατί δεν μας λες και πόσο καλύτερα έστριβε από τον κουβά το Atos που λατρεύεις και πόσο πιο ασφαλές ήταν στον δρόμο; Η δε οδική συμπεριφορά δεν είναι θέμα τύχης! Όλα τα Punto είναι καλύτερα από όλα τα Atos στον δρόμο!ΥΓ: Απορώ πως κάποιος με Mazda 6 που έχει καταπληκτική οδική συμπεριφορά δεν μπορεί να κατανοήσει πόσο καλά ή όχι στρίβει/φρενάρει/'ακούει' ένα αυτοκίνητο...
Αυτο το μπουρδελ@ ειχα και σε αυτο αναφερομαι και θα αναφερομαι.....
Στα @@ μου η καλυτερη οδικη συμπεριφορα αφου για να την δεις θα πρεπει να δουλευει....
Γιατι συγκρινεις αυτοκινητα διαφορετικων κατηγοριων;;;και για διαφορετικη χρηση;;;; με διαφορετικη τιμη κτησης;;;;
Τι να πω οτι το ατος εχει αεριζομενους δισκους και το πουντο απλους;;;;σε καταβαση στον Διονυσο εμεινε απο φρενα;;;; -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Στα @@ μου η καλυτερη οδικη συμπεριφορα αφου για να την δεις θα πρεπει να δουλευει....
Κλαιω
-
Σπρωχτό να στρίβει καλά άραγε;;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Τι να πω οτι το ατος εχει αεριζομενους δισκους και το πουντο απλους;;;;σε καταβαση στον Διονυσο εμεινε απο φρενα;;;;
Έλα, μαζέψουμ πολύ γκρινιάρης είσαι!!! Εδώ ολόκληρη άουντι στο Α4 απλούς έβαζε!!!
-
Ok μαζευομαι,αλλα .............μη με τσιγκλατε και εσεις
-
Για να βάλουμε κι αυτό στη λίστα!
viewtopic.php?f=6&t=57393
-
Τα περί φρένων, μεταφέρθηκαν στο αντίστοιχο θέμα.
-
Δεν μπορεις ομως να κρινεις ολοκληρη εταιρια απο ενα μοντελο. Πηρες κ αλλο ιταλικο κ σ εκανε τα ιδια; αν ναι τοτε οκ. Γιατι εγω εχω ηδη 2 πουντο αυτη την στιγμη κ ειμαι υπερευχαριστημενος κ σε αξιοπιστια κ σε οδικη συμπεριφορα. Και καλυτερα ας μην συγκρινουμε ιταλο με κορρεατη στα φρενα. Απλα υπαρχει χασμα μεταξυ τους. Ο ιταλος φημιζεται για τα φρενα του. Απλα στις απλες εκδοσεις ειχε κολλησει μεχρι το 2003-2004 να βαζει απλους.
Πόσο άντεξε ο κινητήρας του αυτοκινήτου σας;