-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ωραιο το Person of interest!Ναι, μια χαρουλα και πολύ cool ο πρωταγωνιστής.
Ρίξτε μια ματιά και στο elementary, θα με θυμηθείτε -
το walking dead αξιζει ή ειναι ανουσια σπλατεριά?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το walking dead αξιζει ή ειναι ανουσια σπλατεριά?πολυ δυνατό!!!
-
τα πρωτα επεισοδια ναι, μετα καπου κανει κοιλια
διαβασε το κομικ αμα θες, ειναι απολαυστικο! -
Ο χρήστης Chuckie έγραψε:
Ωραιο το Person of interest!
Ναι, μια χαρουλα και πολύ cool ο πρωταγωνιστής.
Ρίξτε μια ματιά και στο elementary, θα με θυμηθείτεΚαι το elementary παρακολουθω απλα εχει γινει λιγο μονοτονο.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ωραιο το Person of interest!Έτσι.
ΠΟΛΥ δυνατό το House of Cards.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το walking dead αξιζει ή ειναι ανουσια σπλατεριά?Άντεξα μόνο τον 1ο κύκλο και αυτόν ξερνώντας βατράχια (περισσότερο απο το ανύπαρκτο σενάριο και λιγότερο απο τα χυμένα μυαλά)...
Δεν ξέρω τι του βρίσκουν αλλά το 'ανούσια σπλατεριά' και επιεικής χαρακτηρισμός είναι imho... -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
το walking dead αξιζει ή ειναι ανουσια σπλατεριά?
Άντεξα μόνο τον 1ο κύκλο και αυτόν ξερνώντας βατράχια (περισσότερο απο το ανύπαρκτο σενάριο και λιγότερο απο τα χυμένα μυαλά)...
Δεν ξέρω τι του βρίσκουν αλλά το 'ανούσια σπλατεριά' και επιεικής χαρακτηρισμός είναι imho...+1
Το βαρέθηκα μετά απο τα 2 πρώτα επεισόδια του 1ου κύκλου.
-
χτες είδα το S03E09.....
μετά από τόσο καιρό αναμονής, περίμενα κάτι καλύτερο.. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ε-ε-έρχεται! 31/3
Ωραιο το Person of interest!
Ναι, μια χαρουλα και πολύ cool ο πρωταγωνιστής.
Ρίξτε μια ματιά και στο elementary, θα με θυμηθείτεPerson of Interest μπαίνει στα υπόψιν.
+1 για το Elementary, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το Sherlock του BBC από οτι ακούω (το οποίο έχω επίσης στα υπόψιν...) -
το Sherlock του BBC είναι παραπάνω από must
-
Homeland: εξαιρετικό! Κυρίως στο ότι δεν είναι το κλασσικό στερεοτυπικό 'καλοί-κακοί', όλοι οι χαρακτήρες έχουν 2 πλευρές, δείχνει 'καλό' Ισλαμ και 'κακή' CIA, behind the scenes politics και εν γένει συνιστάται
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
το Sherlock του BBC είναι παραπάνω από mustΘα συμφωνήσω, είναι πολύ καλή, και το λέω αυτό παρά την έντονη αντιπάθεια που έχω στις τηλεοπτικές σειρές και στο κάψιμο εγκεφάλου που προκαλούν, ιδίως σε μεγάλες δόσεις.
-
http://www.imdb.com/title/tt0379632/?ref_=tt_rec_tt
Τυχαία από το link του μιτζάκωβου είδα αυτό.
Αξίζει;
-
υπαρχει κανας τροπος να δουμε ncis στο διαδυκτιο ελευθερα?
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Θα συμφωνήσω, είναι πολύ καλή, και το λέω αυτό παρά την έντονη αντιπάθεια που έχω στις τηλεοπτικές σειρές και στο κάψιμο εγκεφάλου που προκαλούν, ιδίως σε μεγάλες δόσεις.
Βγηκε 3η season?
Ηταν πολυ ωραιο οντως!
Το ιδιο μου αρεσε και το Homeland! -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
το Sherlock του BBC είναι παραπάνω από mustτο εχω πετυχει λιγο στη nova, αλλα δεν εχω κατσει να το δω με προσοχη.. οντως ειναι τοσο καλο ?
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
υπαρχει κανας τροπος να δουμε ncis στο διαδυκτιο ελευθερα?Τορρεντ?
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Θα συμφωνήσω, είναι πολύ καλή, και το λέω αυτό παρά την έντονη αντιπάθεια που έχω στις τηλεοπτικές σειρές και στο κάψιμο εγκεφάλου που προκαλούν, ιδίως σε μεγάλες δόσεις.
και βέβαια το LUTHER που κόβει κυριολεκτικά κωλαράκια
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το εχω πετυχει λιγο στη nova, αλλα δεν εχω κατσει να το δω με προσοχη.. οντως ειναι τοσο καλο ?
εγώ που δεν είμαι τηλεορασάκιας-σειράκιας έμεινα μλκας
Παίζει να είναι το μόνο σοβαρό πράγμα που έχει συστήσει ο ασιμοφ σε τοπικό περί τηλεόρασης-ταινιών
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]