-
ρε σεις σας είχα αναφέρει τον Λούθερ παλαιότερα;
-
αυτο http://www.imdb.com/title/tt0874936/
κατα τη γνομη μου ειχε να δωσει πολλα αλλα για αγνωστο λογο το κοψανε.
πολυ καλη σειρα, με τον πρωταγωνιστη να μπενει μεσα στο ρολο! -
Eκανα ενα μαραθωνιο να δω οτι ειχα μαζεψει απο περυσι για να αδειασει και ο δισκος λιγο.
Dexter =σταθερη αξια,θα αφησω να τελειωσει και η φετινη σεζον να τα δω μαζεμενα.
CSI =πολυ κουραση ,δεν κατεβαζω αλλα επεισοδια
Criminal Minds =ωραια και η προηγουμενη σεζον,ειδα και επεισοδιο απο την νεα αλλα δεν μου αρεσει ο νεος χαρακτηρας.
Falling Skies = παλι τελειωσε η σεζον με cliffhanger ,μου αρεσει το ειδος οποτε θα δω και την νεα σεζον
The walking dead=τα πρωτα 5-6 επεισοδια αναλωθηκαν σε αναζητηση της μικρης και ηταν πολυ κουραστικα.Μετα ομως επιτελους δραση .Eιδα και τα 2 επεισοδια της νεας σεζον.
Βlues Blood και The good wife =σταθερες αξιες.
Fringe =τελευταια σεζον ,επιτελους γιατι το παρατραβηξαν .
TBBT =το βαρεθηκα και δεν ασχολουμαι αλλο
Two and a half men =απλα περναει η ωρα. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Eκανα ενα μαραθωνιο να δω οτι ειχα μαζεψει απο περυσι για να αδειασει και ο δισκος λιγο.
Dexter =σταθερη αξια,θα αφησω να τελειωσει και η φετινη σεζον να τα δω μαζεμενα.
CSI =πολυ κουραση ,δεν κατεβαζω αλλα επεισοδια
Criminal Minds =ωραια και η προηγουμενη σεζον,ειδα και επεισοδιο απο την νεα αλλα δεν μου αρεσει ο νεος χαρακτηρας.
Falling Skies = παλι τελειωσε η σεζον με cliffhanger ,μου αρεσει το ειδος οποτε θα δω και την νεα σεζον
The walking dead=τα πρωτα 5-6 επεισοδια αναλωθηκαν σε αναζητηση της μικρης και ηταν πολυ κουραστικα.Μετα ομως επιτελους δραση .Eιδα και τα 2 επεισοδια της νεας σεζον.
Βlues Blood και The good wife =σταθερες αξιες.
Fringe =τελευταια σεζον ,επιτελους γιατι το παρατραβηξαν .
TBBT =το βαρεθηκα και δεν ασχολουμαι αλλο
Two and a half men =απλα περναει η ωρα.dexterοβιος δεν το συζητώ.
crim.minds άρχισε να κουράζει από πρόπερσι...
CSI δεν τους τελείωσαν ακόμα τα cases?
fringe ούτε στον εχθρό μου
bbt παλεύεται και όσο και να βαριέμαι ώρες ώρες δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσω.
2,5men φέτος πάει πολύ καλά και βλέπεται ευχάριστα.πολύ καλό είναι και το homeland αν και δεν του το χα!
-
Δεν έχει πολυαναφερθεί το Mad Men.
Από τις πιο ποιοτικές και άρτιες (ιστορία, ηθοποιοί -πλην της ξανθιάς συζύγου-, σκηνικά, κουστούμια, φωτογραφία) σειρές που έχω δει. 5 σεζόν των 13 επεισοδίων έκαστη.
Εξαιρετικοί χαρακτήρες, πολυσύνθετοι. Δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί επεισόδιο σειράς, με αυτή τη σειρά επανέρχομαι που και που για να θυμηθώ κάτι.Επίσης: αν και δεν έχω δει (το έψαξα) Έλληνες στην παραγωγή, έχει συχνές -θετικές- αναφορές στην Ελλάδα. Ούτε να είχε δώσει φράγκα ο ΕΟΤ από το υστέρημά του - not.
-
Εγω πλην του criminal minds με το οποίο έχω ερωτα - παραταω δουλεια/οικογενεια/φίλους για να δω ενα επεισόδιο το πρεζόνι - και αφου εχω τελειωσει οτιδήποτε έχει να κάνει με δολοφονίες και ψυχανώμαλους serial (η μη) killers (σε περιόδους μεγάλης στερησης είδα μέχρι και το cold cases ) τώρα τελευταία βλέπω το Homeland!
Γενικά μαρεσει να μαζευω καμια 10αρια επεισοδια τουλαχιστον και μετα να τα βλέπω διότι ως ανυπόμονο πλάσμα δεν αντεχω να περιμενω 1 βδομάδα για να δω το επόμενο! Οποτε αυτα που αρχισαν αυτη τη σεζόν δεν τα εχω δει, ακόμα μαζευω!
-
Εγω δεν αντεξα και βλεπω τον νεο Ντεξτερ.
-
Αυτο δεν με κερδισε ποτε. Πλήττω αφόρητα όταν το βλέπω..
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγω δεν αντεξα και βλεπω τον νεο Ντεξτερ.Εγώ κρατάω ακόμα
Καλοβλέπω το Homeland πάντως.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγω δεν αντεξα και βλεπω τον νεο Ντεξτερ.Αντέχω ακόμα.
Φουνις, ξέρεις τι βρισιά ξεστόμισες;
Το CrM τις τελευταίες σεζόν έχει γίνει απίστευτα βαρετό με χαζά cases.
To Ηοmeland τα σπάει.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Φουνις, ξέρεις τι βρισιά ξεστόμισες;ξερω ναι, αλλά τι να κάνω.. Ο τυπάκος μου σπάει τα νευρα όπως και όλος ο περιγυρος του
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Φουνις, ξέρεις τι βρισιά ξεστόμισες;
ξερω ναι, αλλά τι να κάνω.. Ο τυπάκος μου σπάει τα νευρα όπως και όλος ο περιγυρος του
Συνεχιζεις να προκαλεις!
Homeland ε;
Μαλλον θα κατεβασω μερικα επεισοδια να παρω μια γευση! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
To Ηοmeland τα σπάει.
ειναι καλυτερο απο το '24'
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Συνεχιζεις να προκαλεις!Homeland ε;
Μαλλον θα κατεβασω μερικα επεισοδια να παρω μια γευση!χαχαχαχα καλα δεν συνεχίζω
Δες το ειναι ωραιο, λίγο διαφορετικο. Εμενα μου αρεσει πολυ ο πρωταγωνιστης σαν ηθοποιος.
Δεν εχει πολλα, 12 επεισοδια η πρωτη σεζον και τωρα παιζεται η 2η.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
χαχαχαχα καλα δεν συνεχίζω -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εμενα μου αρεσει πολυ ο πρωταγωνιστης σαν ηθοποιος.Ηταν απολαυστικός στο Band of Brothers αλλά στο Life δεν μου άρεσε καθόλου.
Κέρδισε Emmy για τον ρόλο του στο Homeland πάντως.
-
Το life ηταν γενικότερα μπουρδίτσα.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Συνεχιζεις να προκαλεις!
Homeland ε;
Μαλλον θα κατεβασω μερικα επεισοδια να παρω μια γευση!χαχαχαχα καλα δεν συνεχίζω
Δες το ειναι ωραιο, λίγο διαφορετικο. Εμενα μου αρεσει πολυ ο πρωταγωνιστης σαν ηθοποιος.
Δεν εχει πολλα, 12 επεισοδια η πρωτη σεζον και τωρα παιζεται η 2η.
Ειδα τα πρωτα 3 επεισοδια,not bad
-
-
Το Forbrydelsen άρχισα να βλέπω, κατόπιν προτάσεως.
Ωραίο φαίνεται. Λίγο -σκανδιναβικά- αργό, αλλά ωραίο.
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]