-
@vagkirk said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
@antonmone said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Μια παραγωγή υψηλού επιπέδου από την Apple
φαίνεται καλό , μου θυμίζει το καταπληκτικό mindhunter (το οποίο δεν έπρεπε να έχει και συνέχεια σε τρίτη σεζόν;; δεν ολοκληρώθηκε η ιστορία αν δεν κάνω λάθος)
Οπότε... go go go καλό μου Stremio!!!!
@antoniokon said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Με τη σειρά μου να προτείνω Loudermilk
Πω πω ρε συ τι μου θύμισες τώρα!!!!!
Είχα κάποτε δεί την 1η σεζόν στο Amazon , αλλά δεν είχε τις επόμενες και το ξέχασα!
Ήταν καταπληκτική σειρά και φοβερός ηθοποιός ο πρωταγωνιστής.Οπότε... go go go X 2 καλό μου stremio!!!!!
Μπράβο ρε παιδιά πάντως πολύ καλές οι προτάσεις σας , έχω μπουχτίσει με το Netflix και Amazon που δεν μπορώ εδώ και πολύ καιρό να βρώ κάτι αξιόλογο να αξίζει να διαθέσω τμήμα απο τον λίγο ελεύθερο χρόνο μου.
Το ΣΚ που πέρασε για να καταλάβετε σε δύο δόσεις κατάφερα να δώ το τελευταίο επεισόδιο του Grand Tour που διέσχισαν την Μαυριτανία και την έρημο Σαχάρα ως το πιό αξιόλογο σε σχέση με τις εκατοντάδες επιλογές που προσφέρουν Netflix και Amazon.
Χαχαχα απίστευτο μαζί τα βλέπαμε,τα ίδια σκεφτόμουν κι εγώ!
Να σε γλιτώσω και εσένα και τον φίλο συνονόματο από την αναμενόμενη φόλα του Νετφλιξ fool me once!Δεν ξέρω πως το έχουν μεταφράσει ,η Panasonic έχει τους αρχικούς τίτλους.Ψιλοενδιαφερουσα ιδέα αρχικά αλλά σχετικά γρήγορα βλέπεις τον κουβα να πλησιάζει.Ασυνδετη,α αληθοφανή και πιο προβλέψιμη και από την Peppa το γουρουνακι(μεταξύ μας πιο ανετα βλέπεις το 2ο!!) -
@vagkirk said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Μια παραγωγή υψηλού επιπέδου από την Apple
φαίνεται καλό , μου θυμίζει το καταπληκτικό mindhunter (το οποίο δεν έπρεπε να έχει και συνέχεια σε τρίτη σεζόν;; δεν ολοκληρώθηκε η ιστορία αν δεν κάνω λάθος)
Οπότε... go go go καλό μου Stremio!!!!
Με τη σειρά μου να προτείνω Loudermilk
Πω πω ρε συ τι μου θύμισες τώρα!!!!!
Είχα κάποτε δεί την 1η σεζόν στο Amazon , αλλά δεν είχε τις επόμενες και το ξέχασα!
Ήταν καταπληκτική σειρά και φοβερός ηθοποιός ο πρωταγωνιστής.Οπότε... go go go X 2 καλό μου stremio!!!!!
Μπράβο ρε παιδιά πάντως πολύ καλές οι προτάσεις σας , έχω μπουχτίσει με το Netflix και Amazon που δεν μπορώ εδώ και πολύ καιρό να βρώ κάτι αξιόλογο να αξίζει να διαθέσω τμήμα απο τον λίγο ελεύθερο χρόνο μου.
Το ΣΚ που πέρασε για να καταλάβετε σε δύο δόσεις κατάφερα να δώ το τελευταίο επεισόδιο του Grand Tour που διέσχισαν την Μαυριτανία και την έρημο Σαχάρα ως το πιό αξιόλογο σε σχέση με τις εκατοντάδες επιλογές που προσφέρουν Netflix και Amazon.
Vagirk θα έβλεπες μια σειρά παλαιότερη με θεμα την Αμερική(κάπου στη Μόντανα αν θυμάμαι καλά),με πολύ καλούς ηθοποιους και ελαχιστα κενά η κοιλιές;
Αν ναι και φυσικά αν δεν το έχεις δει ήδη ,κανε μια προσπάθεια και ψάξε να δεις το Deadwood!Εξααιρετικη σε όλα μα όλα τα επίπεδα,με σωστές δόσεις δράσεις,βίας,ίντριγκας και μια μάτια στο πέρασμα της Αμερικής από την εποχή της Άγριας Δύσης σε πιο οργανωμένες καταστάσεις!
Ο πρωταγωνιστής πραγματικά υπάρχουν στιγμές που παίζει μόνο με τα μάτια η με μορφασμούς και πάλι είναι πειστικός και επιβλητικός.Εχει και μια σκηνή κάπου στα μέσα του τρίτου κύκλου μιας μονομαχίας με τα χέρια χωρίς κανόνες όπου δυο χοντρούλη δες ,ένας με εμφάνιση μπάρμπα ταβερνιάρη και ένας νεότερος πραγματικά κάνουν μια από τις πιο ((αντρικές)) σκηνες που έχω δει.Μην φανταστείς τα αεροπλανικά χαζόξυλικια που βλέπουμε τελευταία,Πρπει να το δεις για να το καταλάβεις.Αν τους έβλεπες σε άλλη φάση ειδικά τον μπάρμπα παίζει να περίμενες να φέρει τίποτα μπριζόλες και αυτό είναι το περίεργο της υπόθεσης.
Είχαμε γυρίσει σπίτι από τη δουλειά 5:30 το πρωί και έβλεπα την ίδια σκηνή κάμιια δεκαριά φορές είχα χαζέψει.
Αυτά και σορρυ για το σεντονι -
Τώρα που είπες Montana βλέπω το Yellowstone , έχει κάποιες τρύπες αλλά βλέπετε ευχάριστα .
Στα ίδια επίπεδα το ξυλίκι γνήσιο μπουκετίδι καουμπόδικο και όχι mma kung fu
-
@yem said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Τώρα που είπες Montana βλέπω το Yellowstone , έχει κάποιες τρύπες αλλά βλέπετε ευχάριστα .
Στα ίδια επίπεδα το ξυλίκι γνήσιο μπουκετίδι καουμπόδικο και όχι mma kung fu
Είναι στα προσεχώς,ούτως η άλλως με τις φοκες που έχουμε φάει η μόνη ελπιδα είναι το Shogun σε λίγες μέρες,μακάρι να μην βγει πατάτα και αυτό!
-
This post is deleted! -
https://www.imdb.com/title/tt12101170/
Κυριακη βραδυ προσπαθωντας να βγαλω τα ματια μου με το μπασκετ που παιζουν και φετος οι Bucks,ειπα αντι για χαρακιρι για την καταντια που οδηγειται το ΝΒΑ,να κανω μια αναζητηση στο Netflix μηπως βρω κατι που εστω να βλεπεται εν αναμονη του Shogun στο Disney την Τριτη.
Βρηκα κατα τυχη μια Γαλλικη σειρα που πρωταγωνιστει ενα απο τα μεγαλυτερα ταλεντα του...........Ευρωπαικου ποδοσφαιρου,γνωστο στο ευρυτερο κοινο απο την θεαματικη κλωτσια στα μουτρα ρατσιστομουτρου που τον εβρισε κατα την διαρκεια αγωνα.Μια πολυ ενδιαφερουσα προσωπικοτητα γενικα,που σιγουρα διαφερει απο τους νεροβραστους ναρκισσους της αποτριχωσης και των κοιλιακων του σημερα.
Μια εξαιρετικα ενδιαφερουσα ιστορια βασισμενη εν μερει σε αληθινα περιστατικα,οπου ενας 55αρης μακροχρονια ανεργος,πρωην επικεφαλης ανθρωπινων πορων ,αγανακτισμενος και απελπισμενος απο την ανεργια,με τις οικογενειακες του σχεσεις στα προθυρα διαλυσης,δεχεται μια προταση για δουλεια που μοιαζει σανιδα σωτηριας.Να αξιολογησει ανωτερα στελεχη πολυεθνικηςπου θα βρεθουν σε κατασταση ομηριας οργανωμενης απο τον ιδιο τον CEO της ωστε να ξεχωρισει ποιος ειναι ο πιο αδιστακτος για να αναλαβει το προτζεκτ αναδιαρθρωσης εργοστασιου της με απαιτηση χιλιαδων απολυσεων.
Αφου κανει οτι ειναι ανθρωπινως δυνατον πεφτοντας ολο και πιο χαμηλα σε ολα τα επιπεδα για να παρει τη θεση,ακολουθει ενας καταιγισμος ανατροπων που δεν θα γραψω φυσικα,με αποτελεσμα μια σειρα χωρις σχεδον καθολου κοιλια στα 6 ωριαια επεισοδια της.Θελω ακομα ενα να την τελειωσω ομως ειναι αρκετα για να βγουν καποια συμπερασματα.
Πρωτον επιτελους μια σειρα που ασχολειται με πραγματικα προβληματα,πραγματικων ανθρωπων και οχι με τις συνηθεις ακυρες μαλακιες με woke περιτυλιγμα η χωρις.Τεραστιο θεμα η ανεργια ειδικα στις μεγαλυτερες ηλικιες που μπορει να τελειωσει καποιον οικονομικα,πνευματικα η ψυχολογικα.Κεντρικο λοιπον ερωτημα και απο καποια στιγμη και μετα διαπιστωση ειναι οτι η ανεργια ειναι βια!
Δευτερον ο Καντονα παιζει πολυ καλα με ελαχιστες αδυναμιες,χωρις αμηχανες στιγμες ,πραγματικα υπαρχουν στιγμες ππυ απλα δεν καταλαβαινεις οτι ηταν ποδοσφαιριστης και οχι ηθοποιοσ.Κλεβει με ευκολια την παρασταση απο τους αλλους,εχοντας βεβαια το ατου του ρολου,ομως εδω ερχεται ενα μειονεκτημα της σειρας που ειναι οι δευτεροι ρολοι της ειδικα οι κορες και καποια εταιρικα στελεχη.
Τριτον οτι ενα απλο σεναριο,μια σκηνοθεσια χωρις νεκρους χρονους και μια απλη καθημερινη ιστορια μπορει να δωσει εξαιρετικο αποτελεσμα.Οχι αλλα ζομπι,οχι αλλοι υπερηρωες,οχι αλλα φαντασματα,οχι αλλα υστερικα,νευρωτικα ανθρωπακια καρικατουρες,οχι αλλο Νταλαρα που ελεγε και ο Τζιμακος.
Δειτε την αν θελετε κατι στεναχωρο αλλα αληθινο,ισως σε καποιους θυμισει αμυδρα,σε Χολυγουντιανο στυλ βεβαια,το Falling down με τον Nταγκλας στις αρχες του 90 οσον αφορα τουλαχιστον το διαρκες βυθισμα στην καταθλιψη και την απελπισια με παραλληλη χρηση βιας ,ανθρωπων που βρισκονται σε δυσκολη θεση.Απο την σειρα βεβαια λειπουν καποιες αναφορες που θπαρχουν στην ταινια που εχουν χαρακτηριστει εως και ρατσιστικες δικαιως η αδικως.Ακολουθει αλλον δρομο,φυσικα αλλες εποχες και αλλες κοινωνιες. -
This post is deleted! -
H άχρηστη πληροφορία της ημέρας που θυμηθηκα με αφορμή το Falling down με τον Ντάγκλας,είναι ότι η ταινια έγινε έμπνευση για να γραφτεί τραγούδι από τους………. Iron Maiden.Ενα πολύ καλο κομματι και μια από τις λιγοστές επιτυχίες του συγκροτήματος στο διάλειμμα μεταξύ των εποχών του Dickinson,οταν μια απο τις κορυφαίες φωνές του metal είχε βαρεθεί (λέμε τώρα)και απείχε κάνοντας σόλο καριέρα.
Η οποία και πέρασε και δεν ακούμπησε γιατί εντελώς αντικειμενικά σόλο καριέρα με επιτυχία ισως μεγαλύτερη από όταν ήταν στο συγκρότημα,δικαιούται και έκανε μόνο ο ΕΝΑΣ και μοναδικός Ozzy ,γατάκι Dickinson! -
@antonmone said in [Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]]
Η οποία και πέρασε και δεν ακούμπησε γιατί εντελώς αντικειμενικά σόλο καριέρα με επιτυχία ισως μεγαλύτερη από όταν ήταν στο συγκρότημα,δικαιούται και έκανε μόνο ο ΕΝΑΣ και μοναδικός Ozzy ,γατάκι Dickinson!
Σε αυτήν την κατηγορία, θα έβαζα και τον Phil Collins, μετά τους Genesis...
-
Η οποία και πέρασε και δεν ακούμπησε γιατί εντελώς αντικειμενικά σόλο καριέρα με επιτυχία ισως μεγαλύτερη από όταν ήταν στο συγκρότημα,δικαιούται και έκανε μόνο ο ΕΝΑΣ και μοναδικός Ozzy ,γατάκι Dickinson!
Ναι εννοείται ,η αναφορά μου ήταν στο μέταλ!Τεραστιος o Collins
-
Μήπως είδες το Shogun?
-
Μήπως είδες το Shogun?
Δεν το βρήκα ακόμη σε κάποια free πλατφόρμα...
Ίσως από torrent...
Αλλά που να προλάβω με αυτά που ποστάρεις...
Ξεκίνησα Deadwood και κόλλησα...
Και τα επεισόδια είναι ωριαία...
Λέω να δω και τη σειρά με τον Καντονά...μου κίνησε το ενδιαφέρον...
Δεν σε προλαβαίνω
Υ.Γ. απορώ πως βρίσκεις εσύ χρόνο με σύζυγο και 5 τέκνα!
-
απορώ πως βρίσκεις εσύ χρόνο με σύζυγο και 5 τέκνα
+1000
Χωρίς ίχνος ειρωνίας, ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις. Και εγώ αυτό σκέφτομαι.
Μα πως;;;;
Έχω σχεδόν όλες τις πλατφόρμες και δεν προλαβαίνω να δω τίποτα. Τελευταία ήταν νομίζω η apple. Δεν έχω δει ΤΙΠΟΤΑ από αυτήν.
Έλεγαν είχε μια καλή σειρά του tom hanks...την είδες;
-
@lap said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Έλεγαν είχε μια καλή σειρά του tom hanks...την είδες;
Δεν μου λέει κάτι...
Ο συνονόματος θα την ξέρει
-
Πρέπει να ήταν πριν δύο έτη... Η μόνη καλή σειρά τότε στο apple tv.
Περίμενε θα το ψάξω.Ήταν η αφορμή να βάλω apple tv. Από τότε δεν πρόλαβα να δω κάτι.
-
-
@lap said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Πρέπει να ήταν πριν δύο έτη... Η μόνη καλή σειρά τότε στο apple tv
Εδώ βρίσκεις τη διαγραμματική απεικόνιση του ρυθμού αύξησης της καταναλωτικής ζήτησης σε σχέση με την αρμονική ταλάντωση του ισοζυγίου πληρωμών....
Όταν θέλεις βέβαια....
Στον τίτλο μιας σειράς κόλλησες?
Edit...μόλις το είδα!
-
Χαχαχα...και μάλλον ταινία είναι τώρα που το βλέπω.... Όχι σειρά.
Πάλι λάθος έκανα!!!!
-
Τομ Χανκς: «Δεν τη θέλω πια την ελληνική υπηκοότητα, μου ήρθε ΔΕΗ 600 ευρώ»
-
Γιατί άμα είχε ξένη, θα του έκαναν σκόντο ?
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]