-
Σε μια κοινωνία που τηρούνται οι νόμοι, του πρώτου θα του είχαν ρίξει τρελό πρόστιμο. Οχι μόνο για την παράβαση, αλλά πιο σημαντικό για την κακοποίηση του ζωντανού που βρίσκεται μέσα... Φιλόζωος κατά τα άλλα...
-
Καλά θα είχε πάει μέσα για πολλά...μόνο για την έκθεση ζώου σε κίνδυνο...συν όλα τα άλλα του κ.ο.κ.
-
Τι είναι, τι είναι...
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Skoda 120 rapid μάλλον...
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Skoda 120 rapid μάλλον...ουι...
καποτε ειχα γυρισει ελλαντα με τον τρυφωνα, ανα σενταν χιλιαρι
-
Ήμουν έτοιμος να πω Dacia tlx 1210......
-
Και εγώ για Dacia θα έλεγα...
Είχε ένα ένας ξάδερφος, τετρατάχυτο, θυμάμαι να τερματίζει στο δρόμο προς Χαλκιδική προ 20 ετών περίπου... (έψαχνε απεγνωσμένα την 5η που δεν υπήρχε...)
Πρόσφατα πέτυχα ένα πολύ παλιο 500αράκι, που είχε γράψει πίσω 'μην κορνάρετε, δεν μπορώ να κάνω πεταλ πιο γρήγορα...', αλλα δεν θυμάμαι που για να πάω για φωτο. -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Skoda 120 rapid μάλλον...
ουι...
καποτε ειχα γυρισει ελλαντα με τον τρυφωνα, ανα σενταν χιλιαρι
Απορώ που υπάρχουν ακόμα. Πέρισυ στη Γερμανία είχα δει DKW. Άμα βρω την φωτό θα την ανεβάσω
Στάλθηκε από το SM-T585 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περιμένω σε φανάρι που είναι κόκκινο. Μου έκανε λίγο εντύπωση ότι το αντίστοιχο φανάρι για τους πεζους ήταν επίσης κόκκινο. Κοίταξα το απέναντι φανάρι για τους πεζούς και ήταν... πράσινο.
Ευτυχώς το φανάρι για τα αυτοκίνητα παρέμεινε κόκκινο, οπότε όλα καλά για τους πεζούς!!! -
Τελικά τι ισχύει;;;;;
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ανήκει και στην κατηγορία Ζώα...
http://www.gazzetta.gr/plus/perierga/ar ... gmata-pics -
Και δεν έδεσε και κατι χρωματιστο στο τελος του πλεγματος να φαινεται καλυτερα οτι κατι σερνει
Μιλαμε για πολυ ΖΩΟ -
Τουλάχιστον έχει περάσει ΚΤΕΟ... (τώρα το πότε, είναι άλλο θέμα... )
-
-
Ιωάννη στην οικοδομή που έχω τώρα είναι μικρή 11 μ, πρόσοψη και πεζοδρόμιο . Οσο ήταν χώμα φέρναν όλοι τα σκυλιά τους να χέσουν εκεί . Μετά έβαλα πλάκες και κάποιες κατασκευές και συνεχίζουν να το κάνουν κυρίως σε κάτι λίγα σημεία που έχει χώμα αλλά θέλει σημάδι και βέβαια κάποιοι δεν νοιάζονται το κάνουν και στις πλάκες με τα ζωντανά τους .
Αμα πετύχω κανένα με μια μυστριά ασβέστη πάνω στα ρουχαλάκια του , θα τον κάνω να μετανοήσει πικρά....
-
Φρέσκο πράγμα. ΒΟΑΚ με 2 λωρίδες πήγαινα χαλαρά με 90-100 ο δρόμος κυριολεκτικά άδειος. Πιο κάτω απορριμματοφόρο του δήμου στη δεξιά λωρίδα, θα πρέπει να πήγαινε το πολύ με 60. Πίσω του σε απόσταση 10-20 μέτρων ένα επιβατικό κι αυτό με την ίδια ταχύτητα φυσικά, μέσα 3-4 άτομα με ανοιχτά παράθυρα. Η μπόχα πρέπει να ήταν απίστευτη και μιλάμε ότι μπορούσε να αλλάξει λωρίδα και να φύγει από πίσω του ότι ώρα ήθελε!!!
-
Την περασμένη εβδομάδα επισκέφτηκα την όμορφη παραλία στο Ακρωτήρι στα Χανιά, εκεί που γυρίστηκε η περίφημη ταινία με τον Άντονυ Κουίν. Σε αυτή τη παραλία αν πάτε, ίσως και τώρα θα δείτε ένα κόκκινο Mercedes όπως αυτά που έχει η πυροσβεστική με πινακίδα Ελβετίας αν είδα καλά, αλλά η κουφάλα ο ιδιοκτήτης έχει αφαιρέσει τη δεξαμενή νερού και το έχει μετατρέψει σε τροχόσπιτο. Πολύ γατόνι ο τύπος!!!
-
Σήμερα πήγε ένας με γουρούνα να χωθεί με το ζόρι μπροστά μου ενώ δεν χωρούσε. Στη συνέχεια ήρθε πίσω μου και συνέχισε μέχρι το επόμενο φανάρι, όπου ανάβοντας πορτοκαλί και επειδή ούτε χλμ είχαμε ούτε είμασταν πολύ κοντά, σταμάτησα.
Ο τύπος λοιπόν πάτησε γκάζι κ πέρασε με βαθύ κόκκινο. Που το περίεργο θα μου πείτε; Το περίεργο λοιπόν ήταν ότι πίσω είχε φορτωμένο αναπηρικό καροτσάκι. Και λέω είναι δυνατόν;;;
Μου φάνηκε αδιανόητο...
-
νομίζω δεν εχει σημασία που ΔΕΝ εγινε αυτό το μοναδικό περιστατικό στην ελλάδα ...που φθάνει η ΜΑΛΑ@ΙΑ η ΧΑΖΟΜΑΡΑ του ανθρώπου...εδω συμβαίνει με γυναίκα... βέβαια ΦΤΑΙΕΙ 1000000% ο βενζινόπώλης που το επέτρεψε αυτό...
https://www.zougla.gr/perierga/article/evale-venzini-se-plastiki-sakoula
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]