-
Πρώτα από όλα δεν ήταν κατά λάθος σε μονόδρομο. Στη φωτογραφία ίσως να μη διακρίνεται καθαρά η νησίδα, στην πράξη όμως φαίνεται ξεκάθαρα πως πρέπει να πας από τα δεξιά της εννοείται. Πηγαίναν επίτηδες από αριστερά, μπαίνοντας στο άλλο ρεύμα, για να μην περιμένουν στη σειρά τους. Ο άλλος ο άνθρωπος άφησε, έναν, δύο τρείς... Πόσους να άφηνε; Δε θα κινούμαι εγώ που πάω στη λωρίδα μου νομίμως για να μην περιμένει ο άλλος δυο λεπτά στη λωρίδα του; Τι είχε; Το παιδί του άρρωστο; Καλά έκανε και τους έκλεισε. Να γλιτώσουν χρόνο δεν ήθελαν; Κάτσε εκεί 10 λεπτά να περιμένει κλεισμένος να στρώσεις! Αν θέλουν ας στο ξανακάνουν την επόμενη φορά
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τα αστυνομικά τμήματα είναι ίσως τα μοναδικά σημεία που μπορείς ακόμα να βρεις γραφομηχανές...
Χειροκίνητες ή ηλεκτρικές; Οι ηλεκτρικές είναι χάι-τεκ. Πάντως η ταυτότητά μου (10 ετών) είναι χειρόγραφη.
Γιατί βρε παιδιά πιστεύεται ότι οι περισσότεροι υπολογιστές στις Δημόσιες υπηρεσίες και όχι μόνο, πέρα από γραφομηχανές και καμιά πασιέντζα χρησιμοποιούνται και για τίποτε άλλο;
-
Η καλύτερη τους, θα ήταν να μπορούν να παίζουν πασίεντζα με την γραφομηχανή...
-
-
-
Τι είναι αυτό, σελίδα από αγγελίες;
-
-
-
Κατεβαίνω δρόμο στην Τερψιθέα με παρκαρισμένα αριστερά-δεξιά, που αφήνουν χώρο ανάμεσά τους για ακριβώς δύο αυτοκίνητα τσίμα-τσίμα. Ταυτόχρονα, το δρόμο ανεβαίνει μια κυράτσα η οποία ξαφνικά κόβει το τιμόνι αριστερά, έρχεται ακριβώς απεναντί μου και ...σταματάει. Σαστισμένος, σταματάω και γω, υποθέτοντας ότι το έκανε για να αποβιβάσει κάποιον ανήμπορο από την αριστερή πλευρά, για να ανέβει κατευθείαν στο πεζοδόμιο και να μην αναγκαστεί να διασχίσει το δρόμο. Περιμένω..., περιμένω... (ως εκ θαύματος, δεν κορνάρισα - απορώ με την υπομονή μου) - δεν μπορούσα να φύγω γιατί ανέβαιναν άλλα αυτοκίνητα, που πέρναγαν με το ζόρι από το πλάι της κυράτσας. Ξαφνικά, ανοίγει η πόρτα του ...συνοδηγού, κατεβαίνει άλλη κυράτσα, περνάει ανάμεσα στα αυτοκίνητα που ανέβαιναν το δρόμο και κατευθύνεται με την ησυχία της στο ...δεξί (δικό της δεξί) πεζοδρόμιο. Πριν προλάβω να συνέλθω από την έκπληξη, η κυράτσα ξεκινάει, εννοείται χωρίς φλας, και μπαίνει σφήνα στα αυτοκίνητα που ανέβαιναν. Έτσι, μπόρεσα και γω να συνεχίσω το δρόμο μου.
Η ενέργειά της ήταν τελείως αψυχολόγητη - ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ ήταν ότι δεν ήθελε να καθυστερήσει τα αυτοκίνητα που έρχονταν πίσω της και θεώρησε σκόπιμο να καθυστερήσει μόνο εμένα. Κρίμα που δεν είχα το παλιό αμάξι, που ήθελε φαναρτζοδουλειά μπροστά - θα ρίχναμε πολύ γέλιο....
-
-
-
Πολύ συνηθισμένες εδώ, αρκεί να βάλει την πινακίδα στη βάση για να φαίνεται
-
Σήμερα το πρωί είδα το απιθανότερο των απιθανοτέρων που έχω πετύχει ποτέ στο δρόμο:
Βέσπα...
...να ρυμουλκεί...
...ψυγειοκαταψύκτη!
Όταν το είδα έμεινα Σκέφτηκα να τον ακολουθήσω για να βγάλω φωτογραφία μόλις σταματήσει αλλά βιαζόμουν πάρα πολύ. Έχω ξαναδεί δίκυκλα γελειωδώς φορτωμένα ή δίκυκλα-τράκτορες (παράνομο στην Ελλάδα) αλλά αυτό ξεπερνάει τα πάντα! Το ψυγείο πατούσε πάνω σε καρότσι χειρός από τα 'όρθια' αλλά με 2 άξονες, περίπου σαν αυτό:
Απλά φανταστείτε την εικόνα!
Μετά από αυτό, τίποτα δεν μου έκανε εντύπωση. Ούτε ένα καγκουρεμένο Civic με την εξάτμιση από το πλάι (μπροστά από το πίσω άξονα, δεξιά). Περίμενα από πίσω του στο φανάρι και είδα τα καυσαέρια να αχνίζουν από παράξενο σημείο, πάω δίπλα του και κοιτάζω καλύτερα. -
-
Θεος!Μοναδικος!Ανεπαναληπτος!!Ενα χειροκροτημα για τους απανταχου μπαμπαδες χρυσους χορηγους των υιων τους!!!
-
Γαμάτος!
-
έτσι έτσι ...άμα έχεις σπόνσορα προβλέπεται στο συμβόλαιο....
αντε και στο μεταπτυχιακό αναπροσαρμογή -
Μηπως ειναι κορη ;
-
Εχει ξαναμπει.
-
έχει ξαναμπεί ένα 307 αν θυμάμαι καλά..
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]