-
Απίστευτο σκηνικό χθες στα φανάρια της Εθνικης στη Παπαναστασίου. Το φανάρι κόκκινο αλλά όλοι οι οδηγοι κοιτούσαμε ένας σμήνος χιλιάδων πουλιών - δυστυχως δεν ξέρω πώς τα λένε - που έκαναν βόλτες πάνω απο το δρόμο. Πανέμορφοι σχηματισμοι είχαμε χαζέψει όλοι!!! Αποτέλεσμα? Το φανάρι άναψε πράσινο και κανένας δεν κόρναρε να φύγουμε!!!!!
-
χειμώνια τα λένε τα πουλια κι είναι μαγική εικόνα να τα βλέπεις!!~
-
Και μόνο το ότι η φύση έχει την δύναμη να σε ξεκολλήσει από την ρουτίνα σου, ακόμα και αν είσαι πιεσμένος, στην μέση μιας δουλειάς, αν βιάζεσαι... Και μόνο το ότι κάποιοι ξέχασαν το φανάρι και κοίταζαν τα πουλιά να πετούν...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και μόνο το ότι η φύση έχει την δύναμη να σε ξεκολλήσει από την ρουτίνα σου, ακόμα και αν είσαι πιεσμένος, στην μέση μιας δουλειάς, αν βιάζεσαι... Και μόνο το ότι κάποιοι ξέχασαν το φανάρι και κοίταζαν τα πουλιά να πετούν......και εμειναν να σκεφτονται, ποιος ειναι πιο ελευθερος, τα πουλια ή αυτοι.....
(χρειαζεται απαντηση?)
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και μόνο το ότι η φύση έχει την δύναμη να σε ξεκολλήσει από την ρουτίνα σου, ακόμα και αν είσαι πιεσμένος, στην μέση μιας δουλειάς, αν βιάζεσαι... Και μόνο το ότι κάποιοι ξέχασαν το φανάρι και κοίταζαν τα πουλιά να πετούν...'Σώπασε πια δάσκαλε! Σώπασε ν' ακούσουμε το πουλί!'
Ν. Καζαντζάκης.Όταν 2 κουλουράκια είναι λίγα και 3 είναι πολλά, η λύση είναι 2,5 κουλουράκια! Μηχανικός το σκέφτηκε;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Και μόνο το ότι η φύση έχει την δύναμη να σε ξεκολλήσει από την ρουτίνα σου, ακόμα και αν είσαι πιεσμένος, στην μέση μιας δουλειάς, αν βιάζεσαι... Και μόνο το ότι κάποιοι ξέχασαν το φανάρι και κοίταζαν τα πουλιά να πετούν...
'Σώπασε πια δάσκαλε! Σώπασε ν' ακούσουμε το πουλί!'
Ν. Καζαντζάκης.Γαμάτο ε;
-
Ο χρήστης ένα βιβλίο του Proficiency που είχα διδάξει έγραψε:
Some experiences etch themselves so sharply in our memory that they form islands of clarity in our recollection.For me, such a momentous occasion took place in California many years ago when I lay awake listening to the rapturous strains of a mockingbird singing from an invisible location in one of the tall trees that were dotted around the suburban neighbourhood. I don't suffer from insomnia -it was the exquisite artistry of the singer that kept me awake. As I followed his intricately woven melodies, I found myself drawn into an unexpected aesthetic environment. In order to follow the patterns that issued from the bird, I had to call on my experience of jazz and Indian classical music. The bird had me convinced that I was being treated to an ad lib performance of the most breathtaking improvisational acrobatics. I groaned and I cheered as one improbable musical variation followed another through the open window where I lay listening, until finally I fell asleep.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Όταν 2 κουλουράκια είναι λίγα και 3 είναι πολλά, η λύση είναι 2,5 κουλουράκια! Μηχανικός το σκέφτηκε;Ε, ναι, μη σκάσουμε κιόλας!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Όταν 2 κουλουράκια είναι λίγα και 3 είναι πολλά, η λύση είναι 2,5 κουλουράκια! Μηχανικός το σκέφτηκε;Το σκέφτηκε αυτός που έκανε την συσκευασία, τρώγοντας το μισό κουλουράκι.
-
Iσως πηγαινε και στα ζωα αλλα λογω ευρηματικοτητας, ταχυτηταε, συγχρονισμενης εκτελεσης κλπ ...
-
bronx έχουμε γίνει με την γκετοποίηση.
-
Τετοια κολπα γινονταν παντα.Ποιο παλια θυμαμαι σου ερχοταν ενα αυτοκινητο απο πισω και σε ασκουμπουσε τον προφυλακτιρα.Κατεβενες να δεις αν εχει γινει ζημια και ο συνοδηγος εμπενε και επερνε ακομα και το αυτοκινητο.Ενα αλλο κολπο ηταν οταν σε πλησιαζαν και εδειχναν την ροδα οτι και καλα ειναι λαστιχο η καποιο προβλημα για να σταματησεις και παλι σε εκλεβαν.
-
Επειτα απο 6 χρονια στο BARI της Ιταλιας, θελω να πιστευω οτι εχω μαθει να προστατευομαι απο κατι τετοια
Στην αναγκη κουμπωνω και μια πρωτη και περναω απο πανω τους, ΟΧΙ ΟΙΚΤΟ σε κλεφτες -
δεν ειναι δικια μου η φωτο,την πηρα απο το http://www.fiatforum.com/barchetta/1747 ... -guys.html -
-
Κάποιοι τσιγγάνοι ίσως πήραν τα μεταλλικά καλύμματα για να τα πουλήσουν;
Πολύ επικίνδυνο πάντως, ιδίως για μοτοσυκλετιστή - ακόμα και κάποιον που προσέχει αλλά δε μπορεί να φανταστεί ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα μπροστά του.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
δεν ειναι δικια μου η φωτο,την πηρα απο το http://www.fiatforum.com/barchetta/1747 ... -guys.html' target='_blankκαλη ιδεα, καλυτερο απο το να το παει για αποσυρση
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Κάποιοι τσιγγάνοι ίσως πήραν τα μεταλλικά καλύμματα για να τα πουλήσουν;Πολύ επικίνδυνο πάντως, ιδίως για μοτοσυκλετιστή - ακόμα και κάποιον που προσέχει αλλά δε μπορεί να φανταστεί ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα μπροστά του.
To πιο πιθανο, μιας και εχει αναφερθει και παλιοτερα οτι αυτη η κωλοφαρα οι τσιγκανοι, κλεβουν μεταλικα αντικειμενα και τα πανω προς πωληση
Αναξιοπιστε εσυ πως το ειδες?Ησουν σταματημενος ή το ειδες τελευταια στιγμη?
-
Το μερος αυτο ειναι μετα τα Βασιλικα και δεν ειδα εγω που ελειπαν οι σιδερενιες πλακες αλλα η γυναικα μου.Ειναι μια δημοσια εκταση δεξια του κεντρικου δρομου και στην εισοδο και εξοδο της περιοχης αυτης λειπουν οι μεταλικες πλακες.
Η δημοσια αυτη εκταση εχει εντος της δρομους με ασφαλτο,κολωνες.Εγω ηθελα να μπω να κανω μαθημα οδηγησης στην γυναικα μου.Ευτυχως ειδε το προβλημα και σταματησα.Διαφορετικα το audi θα ηταν τωρα στο συνεργειο.Σοκαριστηκα. -
Μπορεί να περίσσεψε από τη λιμουζίνα του Clarkson (09x06)...
Όσο για τις σχάρες...
Τουλάχιστον βρέθηκε κανείς να βάψει κάποιο προειδοποιητικό σημάδι στην άσφαλτο πιο πριν, για να μην πέσει κανείς μέσα;
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]