-
Εν τω μεταξύ αν ήθελε κάποιος να σου κάνει πραγματικά μεγάλη ζημιά, θα μπορούσε να βάψει με το σπρέυ του, το καπό ή τέλος πάντων μια επιφάνεια. Όχι να κάθεται και να προσπαθεί να πετύχει το προστατευτικό του προφυλακτήρα . Ανωμαλία
-
Προσπαθουσε να του ανεβασει την αξια!!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Αλήθεια, γιατί μπήκες στη διαδικασία να βάψεις το πλαστικό (που είναι ήδη μαύρο) με μαύρο και όχι στο χρώμα του αυτοκινήτου?
Δεν το έβαψα εγώ λέμε! Κάποιος άγνωστος το έκανε!
πειραματιζόταν για να το κάνει μετά στο δικό του
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Αλήθεια, γιατί μπήκες στη διαδικασία να βάψεις το πλαστικό (που είναι ήδη μαύρο) με μαύρο και όχι στο χρώμα του αυτοκινήτου?
πειραματιζόταν για να το κάνει μετά στο δικό του
Βάζω στοίχημα ότι μετά το πείραμα αποφάσισε να μην το κάνει...
-
Mπορει να νομιζε οτι ειναι δικο του
-
μηπως οτ εκανε ο αδερφός σου?? Αυτος δεν ήθελε να το δωσει για να πάρει tsi?? Μηπως εκδικείται τώρα???
Περα απο την πλακα δεν τη παλεύει ο κοσμος πλέων!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Προσπαθουσε να του ανεβασει την αξια!!Καλό!!!!
Πάντως αυτό δεν είναι πλέον 'απίθανο'...συνέβη! -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
στο δικό σου αμάξι?ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Το Funto ήταν παρκαρισμένο στο κέντρο και κάποιος έβαψε τη λωρίδα του πίσω προφυλακτήρα με μαύρο σπρέι! Η μπογιά έχει τρέξει στο κανονικό χρώμα του προφυλακτήρα, ενώ έχει λερώσει και τη πινακίδα!
Δεν πάμε καθόλου καλά....
Μήπως στο κάνανε γιατι οπως φαίνεται στην φωτογραφία εισαι παρκαρισμένος επάνω στο πεζοδρόμιο ?
Υ.Γ
Με αυτή την μοντίφα μπορείς να το βάλεις και στο Australlia uber alles -
Διαβάστε ρε λίγο το θρεντ
-
Τί διάλο;
Δεν την παλεύει ο κόσμος..
Απομακρύνεται άραγε ανώδυνα το σπρέι;Ένας γνωστός μου βρήκε ένα τύπο να του βάφει με ανεξίτηλο κάτι γρατζουνιές που είχε προφανώς κάνει ο τελευταίος.. Μήπως σε έξησε και είπε: 'Τό 'χω. Δεν αγχώνομαι. Σαν καινούριο θα το κάνω.';
Επίσης: από δίπλα περνάει το πλακάκι που είναι οδηγός για τους τυφλούς.
-
Μάλλον κανένα 'παιδάκι' με σπρέυ στο χέρι θα στο έκανε. Θα έγραφε πουθενά παρακάτω σε κανέναν τοίχο και θα του φάνηκε πως θα 'είχε φάση' να βάψει και τον προφυλακτήρα
Κατέβασε το αυτοκίνητο από το πεζοδρόμιο!!! -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Μάλλον κανένα 'παιδάκι' με σπρέυ στο χέρι θα στο έκανε. Θα έγραφε πουθενά παρακάτω σε κανέναν τοίχο και θα του φάνηκε πως θα 'είχε φάση' να βάψει και τον προφυλακτήραΜάλλον αυτό. Πριν από κάμποσους μήνες είχα ανεβάσει φωτογραφία ενός 206cc που του είχαν βάψει με σπρέι την εξάτμιση.
Τα σημερινά παιδιά τα έχει φάει η μλκία. Φλώροι του κερατά και το μόνο που κάνουν να βάφουν τοίχους, να είναι με ένα ipod στο χέρι, να το παίζουν ψευτομαγκιά περπατώντας μες τη μέση του δρόμου και να κάνουν αποτρίχωση. Οι ίδιες διαπιστώσεις και από πατέρα κολλητού μου, που είναι διευθυντής σε λύκειο.
-
Άστο και αύριο να στο περάσει 2ο χέρι μπας και φτιάξει!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
μηπως βγηκες με καμια κοπελια που την ονειρευονται και αλλοι??
το δικό μου εχει δεχτεί κλωτσια από μηχανοβιο σε φαναρι γιατί ειπε μια γκομενιτσα καλά λόγια -
Πριν μερικούς μήνες, στην Αγία Παρασκευή, στην πάνω πλατεία είχαν βάψει με σκρέι το CX7 του διευθυντή μου και το Primera του αδερφού μου. Και τα δύο είχαν 'τελείες' σε πόρτες και φτερά από τη μεριά που ήταν στο δρόμο. Το CX7 μάλιστα δεν είχε κλείσει ούτε βδομάδα.
Πιθανολογώ ότι ήταν τρεις ηλίθιες κοπελιές που βάφανε λίγο πριν τους τοίχους του κτιρίου μας...
-
Με αλοιφη για γρατζουνιες πρεπει να φευγουν ολα αυτα απο το χρωμα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Με αλοιφη για γρατζουνιες πρεπει να φευγουν ολα αυτα απο το χρωμα.+1 αν και μπορεί να σου φύγει το χέρι από το τρίψιμο, όμως θα γλιτώσεις το βάψιμο του προφυλακτήρα.
ΥΓ:τραγικό το περιστατικό πάντως όπως και να έχει...
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Εν τω μεταξύ αν ήθελε κάποιος να σου κάνει πραγματικά μεγάλη ζημιά, θα μπορούσε να βάψει με το σπρέυ του, το καπό ή τέλος πάντων μια επιφάνεια. Όχι να κάθεται και να προσπαθεί να πετύχει το προστατευτικό του προφυλακτήρα . ΑνωμαλίαΕννοείται! Ευτυχώς που δεν άρχισε το γκράφιτι πάνω στο αμάξι...
Mπορει να νομιζε οτι ειναι δικο του
Δίκιο έχεις. Πρέπει να ελέγξουμε όλους τους κατόχους ασημί Sporting της πόλης. Εσύ έχεις άλλοθι;
μηπως οτ εκανε ο αδερφός σου??
Έτσι υπέθεσα στην αρχή, είναι πιο λογικό. Έλα όμως που...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Εννοείται! Ευτυχώς που δεν άρχισε το γκράφιτι πάνω στο αμάξι...
Γιατί? Θα έτρεμες την ώρα και τη στιγμή που θα σε πόσταραν στο αυστραλέζικο topic?
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]