-
Ευχαριστώ .Θά προσπαθήσω νά το εφαρμώσω.Ισως φταίει το οτι οδηγώ ακόμα μέ τή λογική τού 306 (8βαλβ) πού είχα.
-
Να ρωτήσω κάτι τους υπόλοιπους κατόχους του 3008: τι βενζίνη του βάζετε; Στο καπάκι της τάπας γράφει απλώς Unleaded, κι εγώ μέχρι στιγμής βάζω την απλή αμόλυβδη. Έχει νόημα να βάζω την super αμόλυβδη / 100άρα ή όπως αλλιώς τη λένε; Ισχύει αυτό που λένε ότι βλέπεις καλύτερες επιδόσεις (και αν ναι, τις καταλαβαίνεις τις καλύτερες επιδόσεις, ή είναι θεωρητικές;), και ότι παρόλο που είναι πιο ακριβή τελικά πετυχαίνεις οικονομία;
Γιώργος
-
Η όποια οικονομία πετυχαίνεις σε συγκεκριμένες συνθήκες είναι λιγότερη από την παραπάνω τιμή που πληρώνεις κατά την αγορά.
-
Παιδιά καλή σας μέρα.Από Κύπρο είμαι και σας παρακολουθώ εδώ και περίπου ένα μήνα καθώς αναμένω σύντομα και γώ το δικό μου 3008 ( γκρίζο Premium Pack Adventure look, υποθέτω θα είναι 156ίππους, τελικά πράγματι είναι 156ίππους το επιβεβαίωσα μαζί τους ) και πραγματικά έχω σχεδόν διαβάσει όλα όσα έχετε γράψει άπαντες και είναι εκπληκτικά. Αξίζει να αναφέρω πως ποτέ ξανά στην ζωή μου δεν είχα πεζώ και ακόμα χειρότερα ποτέ δεν είχα να πώ και καλό λόγο για τα πεζώ!! Με το που το είδα όμως, το οδήγησα και όταν διάβασα γι΄αυτό σε εκατοντάδες σάϊτ στο διαδύκτιο τότε κατάλαβα περί τίνος προκειτο και πήρα την απόφαση να το αγοράσω όπως και έκανα .
Τώρα λοιπόν σας παρακολουθώ καθημερινά και αναμένω το δικό μου 3008 (ελπίζω μέχρι τέλος του μήνα) και ήδη έμαθα αρκετά από εδω. Σας ευχαριστώ και συνεχίστε την καλή δουλεία, ελπίζω και γω με την παραλαβή του δικού μου να έχψ αρκετά καλά να γράψω με την σειρά μου -
Για να λέμε και τα κακά μας, μου παρουσίασε πρόβλημα στα 1200 χλμ...
Θα σας πω με σιγουριά ακριβώς τι είναι την επόμενη εβδομάδα.
Αν βάλουμε και την αντικατάσταση του μοτέρ των υαλοκαθαριστήρων μιλάμε για 2 πρόβλημα σε ελάχιστο χρόνιο!!!!
Παιδικές ασθένειες?! -
Αν βάλουμε και την αντικατάσταση του μοτέρ των υαλοκαθαριστήρων μιλάμε για 2 πρόβλημα σε ελάχιστο χρόνιο!!!!
Παιδικές ασθένειες?!Δηλαδή τι είδους πρόβλημα; Εννοώ, τι συμπτώματα έχεις;
-
Ο χρήστης pelekanosg έγραψε:
Παιδιά καλή σας μέρα.Από Κύπρο είμαι και σας παρακολουθώ εδώ και περίπου ένα μήνα καθώς αναμένω σύντομα και γώ το δικό μου 3008 ( γκρίζο Premium Pack Adventure look, υποθέτω θα είναι 156ίππους, τελικά πράγματι είναι 156ίππους το επιβεβαίωσα μαζί τους ) και πραγματικά έχω σχεδόν διαβάσει όλα όσα έχετε γράψει άπαντες και είναι εκπληκτικά. Αξίζει να αναφέρω πως ποτέ ξανά στην ζωή μου δεν είχα πεζώ και ακόμα χειρότερα ποτέ δεν είχα να πώ και καλό λόγο για τα πεζώ!! Με το που το είδα όμως, το οδήγησα και όταν διάβασα γι΄αυτό σε εκατοντάδες σάϊτ στο διαδύκτιο τότε κατάλαβα περί τίνος προκειτο και πήρα την απόφαση να το αγοράσω όπως και έκανα .
Τώρα λοιπόν σας παρακολουθώ καθημερινά και αναμένω το δικό μου 3008 (ελπίζω μέχρι τέλος του μήνα) και ήδη έμαθα αρκετά από εδω. Σας ευχαριστώ και συνεχίστε την καλή δουλεία, ελπίζω και γω με την παραλαβή του δικού μου να έχψ αρκετά καλά να γράψω με την σειρά μουΆντε με το καλό να σου έρθει και να μας πεις και τις πρώτες εντυπώσεις σου! Υποθέτω τώρα θα σε έχει 'φάει' η ανυπομονησία!
-
@ pelekanosg
Άντε με το καλό να σου έρθει και να μας πεις και τις πρώτες εντυπώσεις σου! Υποθέτω τώρα θα σε έχει 'φάει' η ανυπομονησία!@ tiniakos31
Κι εγώ ενδιαφέρομαι να ακούσω τα συμπτώματα! -
Ο χρήστης tiniakos31 έγραψε:
Παιδικές ασθένειες?!Γειά σου Τηνιακέ,
Εντάξει, θα μας πείς την λύση του προβλήματος την επόμενη εβδομάδα. Το πρόβλημα όμως δεν μπορείς να μας το περιγράψεις τώρα; Τι σου παρουσίασε;
Την αντικατάσταση του μοτέρ των υαλοκαθαριστήρων δεν την θεωρώ ως πρόβλημα. Τουναντίον, εκτιμώ τέτοιου είδους κινήσεις που γίνονται από τους κατασκευαστές και θεωρώ ότι είναι προς τιμή τους. Εννοώ την αντικατάσταση ενός υποσυστήματος όχι γιατί παρουσιάζει πρόβλημα, αλλά με την υπόνοια ότι ενδεχομένως να παρουσιάσει στο μέλλον. Δεν γνωρίζω αν σε κάποιον από μας έχει δημιουργήσει πρόβλημα το 'ύποπτο' μοτέρ, σε μένα πάντως δούλευε άψογα μέχρι την αντικατάστασή του. Να σημειώσω ότι το μοτέρ ήταν κατασκευασμένο από την Bosch και ο χρόνος που χρειάσθηκε για την αντικατάστασή του στην αντιπροσωπεία (από την παράδοση έως την παραλαβή του αυτοκινήτου) ήταν 30 λεπτά.
-
Έχετε δίκιο.
Παρατήρησα λοιπόν όταν το αμάξι ήταν ζεστό στο ρελαντύ-νεκρά να ακούγεται ένα σφύριγμα δυνατό κοντά στον ιμάντα!
Πιθανόν προέρχεται από ένα ρουλεμάν στον ιμάντα ή από την αντλία νερού η οποία εφάπτεται στο εν λόγω ρουλεμάν!
Ένα από τα δύο θα αλλαχτεί.... -
Απόψε μόλις κατόρθωσα να κάνω την εξόφληση προκειμένου να το παραλάβω, αύριο ή το πολύ την Δευτέρα (λόγω απεργίας), κάνοντας μόνος μου την διεκπεραίωση των δικαιολογητικών για επίσπευση της διαδικασίας έκδοσης άδειας κυκλοφορίας και πινακίδων (2-3 μέρες λιγότερο). Μετά βίας απέφυγα την πρόσθετη επιβάρυνση του 2% λόγω αύξησης του ΦΠΑ. Είναι το ΡΡ σε Vapor Gray. Προς το παρόν πάω και το χαζεύω από την πόρτα του garage της αντιπροσωπείας. Θα σας στείλω τις πρώτες εντυπώσεις και φωτο
-
Ο χρήστης gmaniac έγραψε:
Απόψε μόλις κατόρθωσα να κάνω την εξόφληση προκειμένου να το παραλάβω, αύριο ή το πολύ την Δευτέρα (λόγω απεργίας), κάνοντας μόνος μου την διεκπεραίωση των δικαιολογητικών για επίσπευση της διαδικασίας έκδοσης άδειας κυκλοφορίας και πινακίδων (2-3 μέρες λιγότερο). Μετά βίας απέφυγα την πρόσθετη επιβάρυνση του 2% λόγω αύξησης του ΦΠΑ. Είναι το ΡΡ σε Vapor Gray. Προς το παρόν πάω και το χαζεύω από την πόρτα του garage της αντιπροσωπείας. Θα σας στείλω τις πρώτες εντυπώσεις και φωτοΤο ΦΠΑ λέει θα αυξηθεί από 15 μαρτίου...
Όλοι με τα 3008 έξω από τη βουλή ενάντια στα μέτρα.
(Προδότες πράσινομπλε)
Άκου 1,50 η αμόλυβδη
ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!! -
Τελικα υπαρχει ανακληση για αλλαγη του moter των υαλοκαθαριστηρων ? Γιατι εγω δε το εχω αλλαξει
-
Ο χρήστης JohnnyX έγραψε:
Τελικα υπαρχει ανακληση για αλλαγη του moter των υαλοκαθαριστηρων ? Γιατι εγω δε το εχω αλλαξειΠάνε μιά βόλτα από την αντιπροσωπεία για να το δουν. Δεν χρειάζονται όλα αντικατάσταση, αλλά μόνο κάποιων παρτίδων. Η Lion με ειδοποίησε με συστημένη επιστολή, πήγα από το συνεργείο όπου διαπίστωσαν ότι ήταν από αυτά που έπρεπε να αντικατασταθούν. Παρήγγειλαν το ανταλλακτικό και όταν ήρθε μου τηλεφώνησαν, έκλεισα ραντεβού και μου το άλλαξαν.
-
@ pelekanosg
Άντε με το καλό να σου έρθει και να μας πεις και τις πρώτες εντυπώσεις σου! Υποθέτω τώρα θα σε έχει 'φάει' η ανυπομονησία!Σε ευχαριστώ alexandr, πράγματι έχω φαγωθεί και δεν λέει τίποτα περιμένω πώς και πώς να το πάρω στα χέρια μου
Ελπίζω μέχρι το Πάσχα το αργότερο να το έχω. -
Ετοιμάζομαι γιά το πρώτο μεγάλο ταξίδι.(1200 χλμ.)
-
Αυτα ειναι... ο billis100 ετοιμαζεται για το πρωτο μεγαλο ταξιδι...θα εχουμε και 'test μακρας διαρκειας' σε λιγο για την Γαλλιδουλα μας!!!
Καλο ταξιδι να εχεις φιλος...Παιδια να πω κατι για την 100αρα βενζινη που γραφτηκε προηγουμενως...
Καταρχας οταν με το καλο ερθει το 3008 (σε κανα μηνα ελπιζω), θα του βαζω μονο 100 βενζινη...Το οτι, αποδεδειγμενα ειναι καλυτερη , κανει καλο στο αυτοκινητο , εχεις καλυτερες επιδοσεις και ολα αυτα...δεν το συζηταω καν...
Εγω στο 206 που εχω , οταν του βαζω 100 απο συγκεκριμενο πρατηριο , συγκεκριμενης εταιρειας, βλεπω διαφορα...το αυτοκινητο 'αρπαζει' πιο ευκολα και βεβαια εχω και οικονομια καυσιμου με την εννοια οτι αργει να αδειασει το ρεζερβουαρ...
Με λιγα λογια...αλλο το αρνακι, αλλο το αρνακι γαλακτος!!!
Καλες βολτες να εχουμε
-
Από το πρώτο τεύχος του περιοδικού IGNITION:
....Έτσι , σε περίπτωση που αποφασίσουμε να αντικαταστήσουμε την Απλή ( που συνιστά ο κατασκευαστής ) με Σούπερ προκειμένου να εκμεταλλευτούμε (κινούμενοι μέσα στην πόλη) αυτήν τη διαφορά , είναι σίγουρο ότι έχουμε πετάξει τα λεφτά μας : το αποτέλεσμα θα είναι η ΑΥΞΗΣΗ της κατανάλωσης και μείωση της επιτάχυνσης (χώρια το γεγονός ότι θα παράγουμε και περισσότερους ρύπους) ενώ , στην εθνική οδό θα βγάλουμε το πολύ 0.2% περισσότερα χιλιόμετρα (που όμως θα μας έχουν κοστίσει πανάκριβα , λόγω της διαφοράς τιμής αναμεσα στις 2 βενζίνες.....
-
Ο χρήστης thess-hjke έγραψε:
Από το πρώτο τεύχος του περιοδικού IGNITION:....Έτσι , σε περίπτωση που αποφασίσουμε να αντικαταστήσουμε την Απλή ( που συνιστά ο κατασκευαστής ) με Σούπερ προκειμένου να εκμεταλλευτούμε (κινούμενοι μέσα στην πόλη) αυτήν τη διαφορά , είναι σίγουρο ότι έχουμε πετάξει τα λεφτά μας : το αποτέλεσμα θα είναι η ΑΥΞΗΣΗ της κατανάλωσης και μείωση της επιτάχυνσης (χώρια το γεγονός ότι θα παράγουμε και περισσότερους ρύπους) ενώ , στην εθνική οδό θα βγάλουμε το πολύ 0.2% περισσότερα χιλιόμετρα (που όμως θα μας έχουν κοστίσει πανάκριβα , λόγω της διαφοράς τιμής αναμεσα στις 2 βενζίνες.....
+1000
Επισης να τονισουμε το γεγονος οτι στα τουρμπο αυτοκινητα η διαφορα με την 100αρα δεν φαινεται.Προσωπικα στο δικο μου βαζω μονο σε ταξιδια 100αρα για να εκμεταλευτω τα καθαριστικα για το κινητηρα που περιεχονται σ'αυτη και αυτο οχι παντα.Οποτε μην πετας τζαμπα λεφτα (σαν συμβουλη στο λεω, μην παρεξηγηθω).Ενημερωτικα εχω το Bravo sport 150ps.Με το καλο να παραλαβεις.
-
Βασικά, αν κάπου φαίνεται η διαφορά είναι στα τούρμπο (και στα υψηλής συμπίεσης μοτέρ).
Είχε κάνει παλιότερα το drive τεστ με ενα λεον κουπρα και ενα ιμπιζα ατμοσφαιρικο, στον 20vt η διαφορά ήταν υπαρκτή.
Peugeot 3008 '08