-
γ@μ#μ3νο! κιτρινιαριδες
δεν αντεξα να το δω ολοκληρο.ειναι φρικτο
-
Και εγώ το σταμάτησα λίγο πριν το τέλος. Ναι, για τη δική μας νοοτροπία πρόκειται για αποκρουστική συμπεριφορά. Για αυτούς όχι.
-
Όλα τα ξέρουν και τα κάνουν. Κι εδώ αν δεν ήταν παράνομο θα έβλεπες παντού να βασανίζουν ζώα (τώρα γίνεται κρυφά και σπάνια).
-
Να ρωτήσω κάτι?
Καταλαβαίνω το να σφάξεις ένα ζώο, να το γδάρεις κτλ...
Τι κερδίζεις με το να το γδάρεις ζωντανό?(πέρα από το συναίσθημα του 'νιώθω ανώτερος' κτλ )
Είναι πιο φρέσκο ας πούμε?Sorry αν το κάνω πολύ κυνικό, αλλά ειλικρινά δεν βρίσκω κανένα λόγο να το κάνει κάποιος αυτό.
-
AΠ-ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι?
Καταλαβαίνω το να σφάξεις ένα ζώο, να το γδάρεις κτλ...
Τι κερδίζεις με το να το γδάρεις ζωντανό?(πέρα από το συναίσθημα του 'νιώθω ανώτερος' κτλ )
Είναι πιο φρέσκο ας πούμε?Sorry αν το κάνω πολύ κυνικό, αλλά ειλικρινά δεν βρίσκω κανένα λόγο να το κάνει κάποιος αυτό.
Δεν ξέρω αλλά υποθέτω ότι γδέρνουν τα σκυλιά ζωντανά μπροστά στα εστιατόρια για να προσελκύσουν πελάτες με τις κραυγές τους και να βεβαιωθούν οι πελάτες ότι τα σκυλιά ήταν ζωντανά και δεν τα μάζεψαν ψόφια.
Για όποιο λόγο και να το κάνουν πρέπει η Ευρώπη και η Αμερική να μειώσουν τις εισαγωγές από τη Κίνα μέχρι να συνετιστούν σχετικά με τα δικαιώματα των ζώων.
-
Μετά κάποιοι προοδευτικοί αποκαλούν κάποιους άλλους ρατσιστές, επειδή απλά δε θέλουν τέτοιας πάστας και κουλτούρας ανθρώπους στις χώρες τους...
ΝΤΡΟΠΗ που είμαστε και λεγόμαστε άνθρωποι. Και πόσα άλλα γίνονται που ούτε να φανταστούμε μπορούμε -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν ξέρω αλλά υποθέτω ότι γδέρνουν τα σκυλιά ζωντανά μπροστά στα εστιατόρια για να προσελκύσουν πελάτες με τις κραυγές τους και να βεβαιωθούν οι πελάτες ότι τα σκυλιά ήταν ζωντανά και δεν τα μάζεψαν ψόφια.Απλά δεν έχω λόγια...
Απλά απίστευτο... -
Δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιοι 'άνθρωποι'. Μην ξεχνάτε, πριν ντραπείτε που είστε άνθρωποι, ότι οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Το δίποδο αυτό ζώο, φέρεται σύμφωνα με κάποιους κανόνες που εμείς αγνοούμε. Αυτό που εμάς μας φαίνεται (και είναι) αποτρόπαιο, μπορεί, στην δική του κοινωνία, να είναι αποδεκτό!
Σε κάθε περίπτωση, στον 21ο αιώνα, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα υπάρχει, ακόμα, τέτοια βαρβαρότητα!...
-
Οι κακοί κιτρινιάρηδες εεε;
Ενώ οι πολιτισμένοι ευρωπαίοι έσφαζαν μόνο αραπάδες ή σφάζονταν ΄'πολιτισμένα' σε δυο παγκόσμιους πολέμους που βεβαίως-βεβαίως ξεκίνησαν από την 'πολιτισμένη' ευρώπη ( Αυστρία μεριά..)
-
Γιατί? Ποιός είπε ότι αυτά δεν είναι καταδικαστέα?
Από την άλλη, άλλο ο πόλεμος, που στο κάτω-κάτω γίνεται με βάση την εθνική υπερηφάνεια (μην αναλύσουμε τώρα το ποιοί βάζουν τις μάσκες των εθνικιστών για προσωπικά συμφέρονται) και άλλο αυτό που δείχνει το video.
Μην συγχέουμε τον πόλεμο με τον βασανισμό (όχι ότι δεν έγιναν βασανιστήρια επί πολέμων, αλλά τουλάχιστον γίνοταν για να αποσπάσουν πληροφορίες).Τέλοσπάντων.Δεν είναι αυτό το θέμα μας.Προσωπικά δεν καταδικάζω το ότι σκοτώνουν τα ζώα.(γιατί?ποιός λαός δεν το κάνει αυτό άλλωστε?), αλλά το χωρίς νόημα βασανιστήριο.
Εντάξει ρε φίλε...θες να δείξεις ότι είναι φρέσκο και ότι σπαρταράει?Σκότωσέ το και μετά κάντο και κυμά...
Ο τύπος στο βίντεο μόνο που δεν το έβαλε στη μηχανή του κυμά ενώ ήταν ζωντανό. -
Αστακό τρώτε όλοι εσείς που ντρέπεστε για την ανθρωπότητα έναντι τέτοιων εικόνων, που μιλάτε για κτιρινιάριδες και σχιστομάτηδες;
Γιατί τελευταία φορά που θυμάμαι κι εμείς οι Έλληνες, οι κήνσωρες του παγκόσμιου πολιτισμού, το λίκνο του ανθρωπισμού κλπ κλπ ζωντανούς τους σιγοβράζουμε στα σικ εστιατόριά μας για να φαίνεται πόσο φρέσκοι είναι. Αλλά αυτοί δεν φωνάζουνε και δεν είναι γλυκούλικα ζωάκια που θα μπορούσαμε να φανταστούμε στο σαλόνι μας, οπότε 'δεν είναι το ίδιο'... ε;
Αν κρίνουμε δε από την κατανάλωση σικ αστακού στην Ελλάδα, περιμένω τα σχόλιά σας και τη δική μας Μεγάλη Φυλή.
-
Νομιζω οτι ειναι καλυτερα να κλειδωθει το θεμα .
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Αστακό τρώτε όλοι εσείς που ντρέπεστε για την ανθρωπότητα έναντι τέτοιων εικόνων, που μιλάτε για κτιρινιάριδες και σχιστομάτηδες;Πολλοί ζητούν να απαγορευθεί να μπαίνει ζωντανός ο αστακός (καραβίδες, καβούρια) μέσα στη κατσαρόλα με το βραστό νερό.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αστακό τρώτε όλοι εσείς που ντρέπεστε για την ανθρωπότητα έναντι τέτοιων εικόνων, που μιλάτε για κτιρινιάριδες και σχιστομάτηδες;
Πολλοί ζητούν να απαγορευθεί να μπαίνει ζωντανός ο αστακός (καραβίδες, καβούρια) μέσα στη κατσαρόλα με το βραστό νερό.
Ναι ρε συ δεν αντιλέγω... Πιθανότατα δε, κανείς απ' όσους όσοι έγραψαν εδώ να μην τρώει αστακό (κλπ παρόμοια). Απλώς μου φαίνεται 'κάπως' η ευκολία και η ακρότητα στον χαρακτηρισμό των άλλων (δεν θέλω να πατήσω το πόδι μου εκεί, απίστευτο, πως είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στις μέρες μας, κλπ κλπ) ενώ τα ίδια συμβαίνουν στον τόπο μας είτε ανοιχτά και σικ, είτε κλειστά με το φόβο της παρανομίας όπως έγραψες.
Και όποτε γυρνάει το θέμα σε εμάς, τελικά πάντα 'κάτι άλλο παίζει' και 'είναι διαφορετικό' και τέσπα δεν πολυασχολούμαστε ή/και το απολαμβάνουμε χωρίς να σημαίνει τίποτα...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Αστακό τρώτε όλοι εσείς που ντρέπεστε για την ανθρωπότητα έναντι τέτοιων εικόνων, που μιλάτε για κτιρινιάριδες και σχιστομάτηδες;Σπαστικός mode on
Επειδή τυχαίνει να το ξέρω το συγκεκριμένο με τους αστακούς, εγώ δεν τρώω αστακούς γι'αυτό ακριβώς το λόγο
Σπαστικός mode off
-
....Το Σοκαριστικό αυτό Βίντεο το ανήρτησα στο Φόρουμ όπως και σε άλλα Φόρα για να ενημερωθεί όποιος θέλει και να αντιδράσει όποιος θέλει.... Απλά αισθάνθηκα πως πρέπει να γίνει ενημέρωση.
Τώρα εάν το παραλληλήσουμε με τον Αστακό, την Καραβίδα ή το Αρνάκι του Πάσχα φυσικά και δεν είμαστε αμόλυντοι εμείς... Όμως πιστεύω πως είναι πιο φρικιαστικό αυτό καθώς γύρω από την σφαγή αυτή κάποιοι το διασκεδάζουν με σχόλια όπως ακούγεται και στο βίντεο, πιστεύω πως δεν είναι για τροφή αλλά για γούνα δεύτερον και τρίτον η βαρβαρότητα δεν μπορεί να παραλληλιστεί με τα πιο πάνω παραδείγματα.
Συμφωνώ πως και ο Αστακός είναι ζωντανό, όμως το νευρικό σύστημα (πόνους) δεν είναι τόσο ανεπτυγμένο. Αυτό φυσικά δεν δικαιολογεί την πράξη με τίποτε....Εαν νομίζουν οι υπεύθυνοι πως πρέπει να κλειδωθεί είναι θέμα που θα το εξετάσουν. Εγώ προσωπικά ενημέρωσα όπως και με e-mails για την βαρβαρότηταν και ενημέρωσα και ζωοφιλικές οργανώσεις.
-
νταξ, κρυβόμαστε και λίγο πίσω από το δάχτυλό μας σαν ανθρώπινο είδος.
-
Δε νομίζετε ότι μεγαλοποιήθηκε το θέμα?
Εντάξει, είναι φρικιαστικό στα μάτια μας αλλά ξέρετε πόσοι άνθρωποι βασανίζονται κάθε μέρα από διάφορα καθεστώτα ή πόσοι πεθαίνουν από πείνα ή από ιάσιμες αρρώστιες??
Σε άλλες κουλτούρες είναι αποδεκτό, τι να κάνουμε?
Στειλτε το στη Λατση να ασχοληθεί το ίδρυμά της...ΥΓ: Νομίζω πάντως ότι δεν το κάνουν για διασκέδαση αλλά για πρακτικούς λόγους, καθώς ζωντανό το ζώο προφανώς γδέρνεται πιο εύκολα και μάλλον δεν καταστρέφεται η γούνα του.. δεν είμαι 'ειδικός', μαντεύω.
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
(όχι ότι δεν έγιναν βασανιστήρια επί πολέμων, αλλά τουλάχιστον γίνοταν για να αποσπάσουν πληροφορίες).το χωρίς νόημα βασανιστήριο.
Δηλαδή αποδέχεσαι τα βασανιστήρια που έχουν 'νόημα' και σκοπό να 'αποσπάσουν πληροφορίες'?!
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
ΥΓ: Νομίζω πάντως ότι δεν το κάνουν για διασκέδαση αλλά για πρακτικούς λόγους, καθώς ζωντανό το ζώο προφανώς γδέρνεται πιο εύκολα και μάλλον δεν καταστρέφεται η γούνα του.. δεν είμαι 'ειδικός', μαντεύω.
Δεν υπάρχει τετοια περιπτωση,μην φανταζεσαι τους λόγους και τους ονομαζεις και 'προφανεις'.
Το οτι δεν καταστρεφουν τη γούνα με καποιο αιχμηρο αντικειμενο που θα σκοτωνε το ζωο ειναι το ζητούμενο,παρ'όλα αυτα,υπάρχουν μεθοδοι θανατωσης αναίμακτοι,οι οποίοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιούνται μεχρις θανατωσης.Αυτοι οι τυποι,τα χτυπάνε μονο για να μην κινδυνεψουν οι ίδιοι απο τα δαγκωματα τους.Θα μπορούσαν να συνεχισουν ή να χτυπήσουν δυνατοτερα για να το τελειωσουν πριν αρχισουν το γδαρσιμο
ΝΙΩΘΩ ΝΤΡΟΠΗ ....