-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Έχω την Μερσεντές του γιού μου (που την είχε μετατρέψει σε Ρενώ)Σωστός ο Γιώργος!!!
-
Tελικα ειναι να μη σου βγει το ονομα ετσι!!!
Παντως τον Γιωργο τον γνωρισα υπο φυσιολογικες συνθηκες και οχι σε φαναρι ενω εβγαζα φωτο το μωρο του!
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Παραθέτω τα αυτοκίνητα με το όνομα τους, τρόπος του λέγειν, δηλαδή, πως τα φωνάζουμε για να τα ξεχωρίσουμεbmw 1602 -- 1971 από καινούργιο στην οικογένεια--το μπεεμβέ, (τ αλλα πάνε με το χρώμα)
bmw 1602 -- 1971 , ετοιμάζεται για αγώνες ιστορικών, στη φωτο πριν 4 χρονια οταν το ειχα αγοράσει.--το βυσσινί ή το 'αγωνιστικό'
bmw 1802 -- 1971 από τα πρώτα 1802 που βγήκανε , περιμένει υπομονετικά την σειρά του--'του τραγουδιστή'
Άλλα τόσα για ανταλλακτικά ίσως κάποιο να ανακατασκευαστεί.
Ford taunus 17m -- 1963 στην οικογένεια από το 1965--ανευ ονόματος, ειναι το 'τάουνους'
Fiat 128 sl 1100--1972 (?), μελλοντικό project--'του μαλαγάνα' προς τιμήν του προηγουμενου ιδιοκτήτη
Fiat 1300 -- 1961 (?), σε πολύ άσχημη κατάσταση με πολλές πινελιές. Αν βρεθεί άλλο πιο καλό ίσως το χρησιμοποιήσω για δωρητη οργάνων.--αβαπτιστο
Εχω και κάποια ακόμα των οποίων δεν έχω φώτο, θα επανέλθω με φωτογραφίες αφου επιστρέψω Ελλαδα
Πριν λίγο έμαθα ότι μεταφερόταν επί φορτηγού -πιθανότατα για ανακύκλωση- FORD TAUNUS με στρογγυλά φανάρια πίσω.
Πιθανότατα πρόκειται για P3.
Το τηλέφωνο της εταιρείας που το μετέφερε είναι 2105595200 και πιστεύω ότι δε θα έχουν αντίρρηση να δώσουν κάποια πράγματα....... -
Γιάννη... νομίζω πως αξίζει να ασχοληθείς με τη Berlineta....Έχει και όμορφο χρώμα και είναι σπάνιο ποια αυτοκίνητο. 02σε κάθε μορφή έχεις φίλε.... το μοτεράκι όμως το 128 και το παιχνιδιαρικο κράτημα του θα σε ενθουσιάσουν.
-
-
ειμαι κατοχος ενος autobianchi A112 μοντελο του 1977 χρωματος μπλε 4 ταχυτητες
-
Ο χρήστης cuba έγραψε:
ειμαι κατοχος ενος autobianchi A112 μοντελο του 1977 χρωματος μπλε 4 ταχυτητεςΚαλωσήρθες και μπράβο σου, αλλά χωρίς φωτογραφίες πως θα σε θάψουμε ??????
Περιμένουν μερικοί, μερικοί στην γωνιά για να 'αξιολογήσουν' το αμάξι σου...... Βάλε φωτογραφία, κράνος και ξαναέλα.
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
Ο Γιάννης μας διέλυσε όμως! μα XR2;;Ela kai esy den pas pisw gia parousiase to gargaleio...
-
γιαννη καλοριζικο το xr2
cuba θελουμε φωτο απο το a112 .....αντε να μαζευομαστε ......ο niga μας την ψιλοεκανε μετα την τελευταια του αγορα οποτε θελω θερμους υποστηριχτες του α112
-
-
μου ζιτησατε το αυτοκινητο μου.οριστε. ολα τα σχολια δεκτα.
-
η πλαινη οψη.
-
και η πισω οψη.
-
autobianchi...Τι μου θυμησες τωρα!!Το ειχε ενας δασκαλος μου που με πηγαινε ολη την ωρα στο γραφειο!
-
Μια χαρά είσαι και εσύ cuba! μπράβο
-
Ο χρήστης cuba έγραψε:
η πλαινη οψη.
καταρχας προσεξε που παρκαρεις γιατι στον τοιχο της πολυκατοικιας απο πισω εχει no parking
Μπραβο σου ειναι ενα αρκετα σωστο α112 3 σειρας (το τιμονακι το abarth ειναι μια παραφωνια οπως επισης και τα καθισματα μαυρα φλας φαναρια)
αυτο το ξερεις?www.a112abarth.gr
-
Χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος (απλά με ξένισε) νομίζω ίτι οι ζάντες μου κάνουν περισσότερο από 124 και λιγότερο Α112... ΄
-
Κι όμως, Autobianchi είναι χωρίς τα καπάκια:
http://www.netcarshow.com/lancia/1984-a ... per_01.htm -
Αυτό που έχει ο φίλος είναι του 79...οι φωτογραφία που έβαλες είναι απο junior του 84...
Και πάλι δεν είμαι σίγουρος, αλλά κάτι δεν μου κάθεται, σκαλίζοντας την μνήμη μου...αν ήταν στρογγυλές οι τρύπες θα μου καθόταν καλύτερα... -
Η φωτογραφία ήταν ενδεικτική, οι εν λόγω σιδερένιες ζάντες ήταν στάνταρντ εξοπλισμός των Autobianchi από μία περίοδο κι έπειτα. Ενδεχομένως ο φίλος μας να αντικατέστησε τις παλιές ζάντες για τους χψ λόγους και να μην έβρισκε τις ίδιες αλλά μόνο της επόμενης γενιάς.
Τι ιστορικο αυτοκινητο εχουν τα μελη του forum..?