-
Μπραβο Νικο!!! Καλα restoration!! Και καλοταξιδα!!
-
Μπράβο Νίκο, καλό κουράγιο!!
Ωραία η βολβάρα! -
Δε μου λές Νίκο; Κάτω από τα πεύκα φυτρώνουν όλα αυτά;
Χαρά στο κουράγιο σου! Ελπίζω να μπορέσεις να τα φτιάξεις σύντομα και χωρίς προβλήματα! -
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Δε μου λές Νίκο; Κάτω από τα πεύκα φυτρώνουν όλα αυτά;
Χαρά στο κουράγιο σου! Ελπίζω να μπορέσεις να τα φτιάξεις σύντομα και χωρίς προβλήματα!Έτσι! Σαν τον Δευκαλίωνα! ρίχνω πίσω μου κουκουνάρια και φυτρώνουν αντίκες!
Το σύντομα είναι μεγάλη κουβέντα ειδικά για την αμαζόνα που δεν είναι και πολύ εμφανίσιμη και δεν βλέπω την ώρα να την κυκλοφορήσω. Το κόκκινο Audi είναι μια χαρά πραγματικά, δεν θέλει παρα μόνο ελάχιστα ψιλά, ενώ το μπλε Ταουνους το πήρα για δότη αν χρειαστεί κατι για το λευκό και δεν πρόκειται να το φτιάξω (αλλά ποτέ δεν ξέρεις...).
-
Ελπίζω μόνο να μην καταλήξω κάπως έτσι και με μαζέψουν με τον ζουρλομανδύα.....
-
προς NIGA: έχω κολλήσει με τις φωτογραφίες του άουντι και του φορντ και τις έχω ανοίξει καμια δεκαριά φορές. Πολλά μπράβο και να τα χαίρεσαι.
-
Νικο το autobianchi ειναι σκετη γλυκα!
Θελω καποια στιγμη να μου το δειξεις!
Αντε με το καλο και ενα μινακι αν αφησει κανενα 'αβουτιχτο' ο φιλος μας ο συμφορουμιστας!!! -
Mπραβο Νικο!
Καλοριζικα!
Το VOLVO ειναι εκεινο που ελεγες?Αντε να δω ποσα 100αρια θα μαζεψεις ακομα!
Με το καλο να τα ετοιμασεις ολα και ειδικα την Αμαζονα!
Α και με το καλο να αποκτησεις και κλειστο γκαραζ για τα μωρα σου! -
Σας ευχαριστώ όλους. Φέτος λέω να το πάω με το μαλακό γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι (και οι φανοποιοί δυσκοίλιοι). Η αμαζόνα μου αρέσει πάρα πολύ, το πράσινο Audi όμως θα παραμείνει πάντα το Νο1 μου. Και ελπίζω να συνεχίσω να απολαμβάνω την οδήγηση με το τρελλο-Autobianchi.
-
Ελπίζω το κόκκινο Audi να το ξανακάνεις πάλι αυτόματο. Έχουν και αυτά το γούστο τους. Εκτός κι αν θες να το κρατήσεις μόνο και μόνο για ... χρωματικούς λόγους.
Δεν πιστεύω να θες να συμπληρώσεις όλη την παλέττα με τα 100άρια ε;;;;; -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ελπίζω μόνο να μην καταλήξω κάπως έτσι και με μαζέψουν με τον ζουρλομανδύα.....Αν η φώτο αυτή είναι για ζουρλομανδύα, νομίζω ότι είμαι -ακόμη;- στό επίπεδο σοβαρών ψυχικών διαταραχών.
-
Ο χρήστης baltsiotis έγραψε:
Αν η φώτο αυτή είναι για ζουρλομανδύα, νομίζω ότι είμαι -ακόμη;- στό επίπεδο σοβαρών ψυχικών διαταραχών.
Και που να δεις πλήρη αποψη του τοπίου!!!!
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Ελπίζω το κόκκινο Audi να το ξανακάνεις πάλι αυτόματο. Έχουν και αυτά το γούστο τους. Εκτός κι αν θες να το κρατήσεις μόνο και μόνο για ... χρωματικούς λόγους.
Δεν πιστεύω να θες να συμπληρώσεις όλη την παλέττα με τα 100άρια ε;;;;;Δύσκολο εγχείρημα, δεν νομίζω να το κάνω. Αλλά δεν διαφέρει από το πράσινο μόνο στο χρώμα. Είναι το facelift της επόμενης χρονιάς με διαφορετική μάσκα, διπλά φανάρια και διαφορετική ανάρτηση πίσω. Αυτό το μοντέλο έμεινε στην παραγωγή για λιγότερο από ένα χρόνο...
-
Ο χρήστης baltsiotis έγραψε:
Αν η φώτο αυτή είναι για ζουρλομανδύα, νομίζω ότι είμαι -ακόμη;- στό επίπεδο σοβαρών ψυχικών διαταραχών.
Φιλε baltsiotis ποτε θα τα δουμε ολα μαζι εδω??
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Αλλά δεν διαφέρει από το πράσινο μόνο στο χρώμα. Είναι το facelift της επόμενης χρονιάς με διαφορετική μάσκα, διπλά φανάρια και διαφορετική ανάρτηση πίσω.Δεν ξερω αν συμφωνειτε,αλλα το πρασινο δεν δειχνει πιο'συγχρονο'σχεδιαστικα??
-
Nικο ατο το μερος με τα πολλα αυτοκινητα δεν ειναι στην Ελλαδα?
Ενας γνωστος απο αλλο φορουμ ειχε πει πως ενα παρομοιο μερος με πολλα αυτοκινητα ηταν προς Ν.Ερυθραια μερια(στο περιπου)! -
Αυτη η φωτο απο που ειναι?
ds ειναι αυτη δεξια σε δευτερο πλανο? -
Δε ξερω αλλα το πρωτο δεξια, το μπλε, ειναι σαν το δικο μου TRIUMPH 2000!
-
Ο χρήστης 124 abarth stradale έγραψε:
Φιλε baltsiotis ποτε θα τα δουμε ολα μαζι εδω??
Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, δεν είναι τόσα πολλά, συνδράμει δε και ο αδελφός μου:
-Τ600 του 1966 ή 1967, άφιαχτο, το χω παρουσιάσει εδώ
-1000 sedan του 1967, φιαγμένο, το χω παρουσιάσει εδώ
-1500 του 1968 (Α6), φιαγμένο, αλλά θέλει ακόμη δουλίτσα, ελπίζω να είναι το επόμενο αφιέρωμα για το πιο δημοφιλές mazda στην Ελλάδα (τότε)
-RX2 coupe του 1971, φιαγμένο
-RX3 sedan του 1972, άφιαχτο
-RX3 sedan του 1973, άφιαχτο (του άβαταρ), αγοράστηκε για δότης, αλλά πιθανόν να γίνει
-RX4 hardtop του 1973 RHD, υπό ανακατασκευή (ένα LHD του 1973 που είχα αγοράσει πριν χρόνια για ανακατασκευή δυστυχώς άρχισα να το διαλύω για ανταλλακτικά)
-RX7 του 1982, φιαγμένο
-RX9 του 1981, φιαγμένο, τελείωνω με λεπτομέρειες (υπάρχει ένα ακόμη που το χα πάρει όταν έμαθα ότι ήταν ελληνική ιδιαιτερότητα, αλλά θα μείνει για δότης, δεν συμφέρει να φιαχτεί).
Για τα παραπάνω όμως υπόλογίζω 3-5 χρόνια για να τελειώσουν (χρήμα-ανταλλακτικά)Στόχοι: (αν βρεθούν ελληνικά) R100, RX3 coupe, και αν βρεθεί χώρος ένα τρίκυκλο ελληνικό Τ1500.
-
Ο χρήστης 124 abarth stradale έγραψε:
Δεν ξερω αν συμφωνειτε,αλλα το πρασινο δεν δειχνει πιο'συγχρονο'σχεδιαστικα??Ίσως. Και όμως είναι προγενέστερο του κοκκινου (και του Α112) και έχει σχεδιαστεί μόλις ένα χρόνο μετά το Taunus και ένα χρόνο πριν το Α112
Τι ιστορικο αυτοκινητο εχουν τα μελη του forum..?